Mám si nájsť milenca?

31. dec 2020

Ahojte, obaja sme 40+, máme ročné dieťa. Nespali sme spolu už 1,5 roka nakoľko pol roka pred pôrodom sa bál o zdravie dieťaťa. Pracuje 5 dní v týždni, od 7-19. Momentálne už druhý mesiac spáva v obývačke, nakoľko dieťa dosť zle spí, čast noci spí pri mne, potom si ho berie on, aby sme sa trochu vyspali na striedačku. Pobozka má keď odchádza aj keď príde z práce. Keď sme niekde, sedíme vedľa seba oblapi. Je pozorný, zaujíma sa o to, čo sme cez deň robili. Ale mne chýba sex. Možno ani nie ten akt, ako to, že potom sa k sebe tulite. Tá blízkosť. Niekedy príde za mnou do spálne a ešte hodinku lezime v postieli a ma drží v naruci. Akýkoľvek rozhovor na túto tému ...je už trápny. Nevie prečo spolu nespime, a ani ja. Nedokázal by so mnou späť keď sa dieťa na nás pozerá. A niekde inde sex odmieta (napr.dieta v spálni, my obývačka). Neviem čo mám robiť.

zuzanka.zuzu
31. dec 2020

však túto istú otázku sa spýtaj muža, že čo ti odpovie 😉

ivkazba
31. dec 2020

Nie, určite si nemáš nájsť milenca. A už vôbec nie, ak všetko funguje skvelo ako píšeš. Máš nájsť manželskú alebo sexuálnu poradňu, nech vám pomôže terapeut, ak vám to nejde samým.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moonlight1210
31. dec 2020

Este nie je tak zle. Zaujem o teba ma.
Milenca hladaj az budes pre neho kuchynsky stroj krizeny s vysavacom.

A jeho sa uplne na rovinu spytaj, ze preco sa vyhyba sexu, resp. preco sa upina iba na spalnu.
Ale bud jemna. Neotrieskaj mu to o hlavu ako chybu.
Ak ma nejaky intimny dovod, v takej atmosfere by ti to nepovedal.

Alebo skus zariadit, ze budete doma sami (dieta k rodicom, ci inde v dome ako v spalni - inak asi ma uz rok, takze pomaly cas ho ucit na vlastnu izbu) a uvidis, ci bude sex odmietat i tak a vyhovarat sa.

autor
31. dec 2020

Ďakujem, jasne. S tým milencom som to myslela skôr ironicky. My sme sa už o Tom bavili niekoľko krát. A je to už trochu trápne.
Do poradne nepôjde, lebo podľa neho problém nemáme. Môže byť taký, že úplne nemať rád sex? Že mu stačí v noci oblapanie.

tosomja
31. dec 2020

Radaej ziaden sex, ako sex nasilu

nela6
31. dec 2020

podla mna vycerpany z prace a z dietata, kedze mu treba prisposobit zivot, je to zmena na zaciatok vacsia... treba popracovať na naprave, dat. bejby starym rodicom, a vyskocit si na vylet, pizzu, co ste robievali predtym... no neviem navrhnut co kvoli lockdownu 😄

lenkakravcova
31. dec 2020

Co ti šibe? Ze nájsť si milenca..
Veď normálne uspi dieťa, a chod za ním do postele. Po tuleni sa a sexe sa môžeš vrátiť späť spať k dieťaťu.
Co myslíš ze ľudia oc majú deti nemajú sex len preto ze ich deti chcú spať s nimi?
My máme dva deti co sa budia kedy tedy, spím s nimi zvlášť v izbe, ale teda žeby sme kvôli tomu abstinovali to určite nie. A už vôbec nie hľadať si náhradu keď máš chlapa doma!

autor
31. dec 2020

@nela6 tak dlho? Cez víkend si oddýchne.....takže neviem....
@tosomja presne totok. Už mi to príde, že keby dačo začnem....bude so mnou spat, len aby som nehundrala.

@lenkakravcova keďže príde večer, už som v kolotoči uspavania. No a potom, kým sa osprchujeme, už je dieťa zas hore. A spí v spálni. A keďže iba tá je na sex vhodná, nedá sa.

777januska777
31. dec 2020

Ono sa stava, ze aj muži sú v prechode. Ak sex nepotrebuje je tu možnosť, ze ma zníženú hladinu testosterónu.

autor
31. dec 2020

@777januska777 keď ja na ňom cítim, že keď ma oblapi zo zadu, že proste mu "stojí" . Ale keďže je už ráno, treba vstávať do práce a dieťa stojí v postieľke, nikdy nič z toho nie je.

lenkakravcova
31. dec 2020

Ty sa osprchuj cez deň.
On keď príde nech sa ide osprchovať a až tak uspavaj dieťa. Za 20min ho uspis a šup k nemu do spálne. Nehľadaj výhovorky.
Príde mi to ako keby si sa snažila ospravedlniť si hľadanie milenca miesto žitia vo vzťahu v ktorom si.

777januska777
31. dec 2020

Tak skus vstať skôr a zobudiť ho, nejakým milým dráždenim. Tym, ze mate dieta, tak musíte byť hravejsi vo vymyslani možností sexu. Doteraz ste nemuseli takéto veci riešiť a vy už máte aj svoj vek, tak verím, ze sa mu nechce hľadať možnosti k sexu ako u pubertiakov. Tak skus ty hľadať.

prokat
31. dec 2020

skus ho prekvapit mozno to opat zaiskri, daj si nejaku kosielku a prekvap ho v noci v obyvacke 👌🏼

autor
31. dec 2020

Celý problém je, že dieťa je strašné citlivé na spánok. Ako náhle sa pohnem z postele je hore. Akonáhle spí s ním a prídem k nemu, otvorím dvere, dieťa je hore. Už som skúšala.

nadabula
31. dec 2020

@autor jasné, nájdi si milenca👏 a potom, ak máš kúsok svedomia, tak Ťa to bude trápiť po celý zbytok života, výčitky, depresia atď., rieš to s mužom a nevymýšlaj, všetko je o komunikácii, prajem Ti, aby si to všetko zvládla s manželom a nevymýšlaj😍

yoxinka
31. dec 2020

Ja som mala také citlivé deti tri. Asi do roka ich zobudilo všetko a keď nie, tak sa samé budili tak každé dve hodiny, po roku sa toto výzazne zlepšilo. My sme celé toto obdobie presexovali v obývačke, prípadne v sprche. Posledná bola extra cintľavá a budila sa furt, ale keď zaspala, tak cca sme mali 2 hodky na seba čas. Nebolo to nejaké mega romantické, že sme sa pomilovali a potom sa túlili spolu v posteli ... často to boli také rýchlovky, lebo sme sa proste museli zmestiť do nejakého časového okna. Ale vedeli sme obaja, že je to obdobie a skončí to, tak sme neriešili. My sme si za 11 rokoc manželstva prežili tri krízy, kedy sex nebol a vieme s tým už pracovať, ale chce to komunikáciu a chcenie oboch partnerov, bez toho to nepojde.

nini1010
31. dec 2020

Aby si nenasiel milenku on ked si taka.

autor
31. dec 2020

@yoxinka ako dlho ste boli bez? Keď unho nič iné ako spálňa neexistuje. mne by to nevadilo ani v aute. Len proste, už som mu to toľkokrst vyhucala, že už akékoľvek začínanie je trápne

emmanovot
31. dec 2020

No, nemám moc slov. Ak je cesta nájsť si milenca, tak nechcela by som veru byť tvoj manžel

yoxinka
31. dec 2020

Ja som prvé tehotenstvo potratila, keď som sa dozvedela, že som tehotná, sex bol tabu, čiže 9mesiacov tehotenstva plus asi pol roka po pôrode. To po pôrode bolo iracionálne, chaos okolo bába, ja som si neuvedomila, že na muža to môže tak doliehať. Tam sme to riešili prvýkrát, spolu, rozhovormi, snahou, všetko sme napravili. Druhé tehotenstvo som mala mykózy, tak nič, ale tam sme hneď po šestonedelí na to vhupli, lebo sme sa nevedeli nabažiť jeden druhého. Ďalšie tehotenstvo opäť mykózy a cca 3 mesiace po pôrode nič. Jeden výpadok sme mali asi pol roka keď mal manžel veľmi váždne zdravotné problémy. Ja nechápem, že tvoj muž nechce sex inde ako v spálni ... má na to nejaké dôvody?

autor
31. dec 2020

@yoxinka neviem. Nie. Pochádza z rodiny alkoholika. Ani jeden rodič už nežije. Oni sa moc doma nerozprávali, nie je naučený riešiť nič. Ani so mnou. Proste on si myslí, že nemáme žiaden problém. Myslím, že sme mu obaja priniesli svetlo do života. Aj som sa pár krát snažila, ale keď je človek odmietnutý.....

palinohavino
31. dec 2020

6 nescudzoložíš

yoxinka
31. dec 2020

Ja som tiež z rodiny alkoholikov, niekoľkých. V rodine žiadny vzor pre nejaký usporiadaný život, všetko som sa učila za pochodu s mojím mužom a od neho. On je z veľmi peknej rodiny. Máš to ťažké :(. Pokiaľ ste svetlo jeho života, mal by sa rozhýbať, podľa mňa.

marca12
31. dec 2020

@nela6 sorry,ale aby chlap za 1,5 roka nemal chut na sex? Skor si myslim,ze mu preplo a nepritahuje ho,vidi ju ako matku svojho dietata nie ako zenu.

autor
31. dec 2020

@marca12 nemyslím, žeby mu preplo 😀

autor
31. dec 2020

@yoxinka áno, to by sa mal.

janickacrazy
31. dec 2020

Tak určite to nie je normálne. Skúšala si dať dieťa postrážiť niekomu, či by to nepomohlo? Ale je to celé divné, my máme 3 deti a tiež to nie je jednoduché, ale na sex si vždy čas nájdeme. Aj keď mali deti pár mesiacov sme si našli. Môj manžel takisto veľa pracuje, takže mne príde že tvoj len hľadá výhovorky.

lija22
31. dec 2020

hm rozhovor o sexe je trapny a onnie je trapny ked mu stoji a nepretiahne manzelku? vyhovorky vyhovorky akoze vo vasej situacii by aj dieta patminut v postielje mohlo same vydrzat kym spravite rychlovku. vsetci tak fungujeme a to mame viac deti a v podstate sa vzdy najde dovod preco nemat sex ale zaroven sa aj najde dovod preco mat chytro sex 🙂 cudny je tvoj manzel. ja by som mu to dala prikazom, ale to som ja

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz