icon

Mám si nájsť milenca?

natalynatal
18. aug 2022

Ahojte.
Prišla som pre radu.
Mám manžela, sme 14 rokov spolu. 2 deti.
Rozumieme si vo všetkom aj v sexe, len problém je ten, že toho sexu máme pramálo a len vtedy, keď chce on.
Mávame sex tak 3-4 do mesiaca. Vek máme okolo 40.
Bolo takto podobne aj na začiatku vztahu. Aj mi to vadilo, ale kvôli tomuto som sa nechcela rozchádzať.
Ale teraz v poslednom čase mi to začalo liezť na nervy,
stále len čakať, kedy dostane on chuť. Prosikať ho o sex, že sme dávno nemali. Keď nemá chuť má odmieta. A cítim sa ponížená. Skúšala som aj pomôcky, sexi oblečenie,proste keď nemá chuť, tak mám smolu.
Aj sme sa sa o tom bavili, mi hovoril, že není všetko len o sexe. Keď nemá chuť, tak nemá.
Hovorí, že sú aj dôležitejšie veci v živote. To je pravda. Ale pre mňa aj to je dôležité. Nemyslím, si, že by som zle vyzerala, alebo by som sa mu už nepáčila.
Už, žiaľ aj to ma napadlo, že ho podvediem.
Len niekoho na sex by som našla.
Máme v robote, jedného fešného kolegu, je slobodný, nemá priateľku. Aj ja sa mu páčim. Len stačí mu povedať, že mám oňho záujem. Len sa bojím, že muž nato príde a dopadne to zle.
Čo mám spraviť? Mám sa s tým zmieriť, že muž iný nebude alebo hľadať uspokojenie inde?

natalynatal
autor
18. aug 2022

@mandzula tak to už neviem čo potom spravím.😁

janickacrazy
18. aug 2022

@natalynatal podľa mna tvoj muž vobec nechápe ako sa cítiš, skúsila si mu normálne navrhnúť, že si tak nespokojná, že uvažuješ o rozvode? že ho síce miluješ, ale chýbajú ti nežnosti a sex? že sa cítiš frustrovaná? či jemu to nevadí, že on pre teba nič neobetuje, ani trochu snahy? prečo by si sa len ty mala obetovať? Možno by sa and vami trochu zamyslel.

zdenkastanka
18. aug 2022

@natalynatal a skúšala si na neho uz vselico?a stale nic?nuz tuto tazko radit.zbytocne hovorit ze vedela si to od zaciatku, viem... alebo ked ta najblizsie odmietne tak zo srandy nadhod ci si mas najst milenca...

natalynatal
autor
18. aug 2022

@mirkava niekedy mi spravil dobre, ale už to bolo dávno. On mi povie, že on nemá chuť. Je unavený. Aby som si sama spravila dobre. Máme pomôcky, nebráni mi vtom.

zdenkastanka
18. aug 2022

Inak keby to bolo opacne tiez by ste chlapovi schvalovali milenku?
A @natalynatal tiez sa vcit do koze muza... on je jednoducho tak nastaveny a tebe by sa tiez nepacilo byt podvadzana ze?

mandzula
18. aug 2022

@natalynatal rozumiem, len v tom násere sa nám zatemňuje mozog, takže je možno dobré, keď sa na to pozrieš očami citovo nezainteresovaného človeka... aj tú možnosť ti dala napríklad táto diskusia.

mirkava
18. aug 2022

@natalynatal ale to zase ako si predstavuje , že pôjdeš vedľa do izby a budeš si robiť dobre a potom sa k nemu vrátiš akoby nič? 😁 musí ti v tom pomôcť ... musíte nájsť niečo ci bude vyhovovať obom. Skúste sexuálnu poradňu a ak nebude chcieť ísť normálne mu pohroz rozvodom... ved sa musí spamätať. Inak on mi tak pripadá, že ani ten milenec by mu nevadil, len nech ma pokoj od sexu...

kitycat
18. aug 2022

@natalynatal akoze mi ti tu mame posvatit tvoje libido a sex s kolegom?

A vies co, za mna ti poviem DO TOHO!

Uzi si... Po sexe s milenvom dones vzdy 3 čokolády, pre deti aj muzovi

👏👏👏

veroniq85
18. aug 2022

Moja kamaratka mala takuto skusenost: 10r. mala partnera aj dieta s nim a nejako im to po rokoch neklapalo teda okrem ineho ani v sexe. Ten typ co mysli len seba v style vyprazdnit gule. Uz pocas vztahu si nasla milenca (nesudim) a samozrejme doslo k rozchodu s povodným partnerom ale toho uz vtedy nelubila, bola s nim iba kvoli dietatu aby nerozbila rodinu. S milencom neskor tvorili aj par. Sex bol uzasny. Chlap brutalný milenec co sa v posteli snazil uspokojit v prvom rade zenu, sex kadzy den. Dovtedy to nepoznala a chodila ako znovuzrodená, Ale sex nie je vsetko a neskor doslo vo vztahu k vela problemov hlavne suvisiacich s dietatom z predosleho vztahu. Proste bol to blbec a rozisli sa asi po roku. A do tretice sa dala dokopy s muzom teraz uz manzelom co prijal aj jej dieta, je to dobry pracujuci clovek s ktorým si dobre rozumie teda zase okrem sexu. Tento muz i napriek relativne nizkemu veku (do 40r.) mal strasne nizku potrebu sexu. Max 2 do mesiaca a este rychlovka, Ale tak prehodnotila priority. Maju aj spolu dieta. Stale je z toho mierne frustrovana. Tazko sa radi ale vacsinou plati ze asi v zivote nemozes mat vsetko. Ako pisali vyssie: 80% ti vyhovuje a 20% nie. Myslim ze ak ten zvysok funguje dobre a hlavne milujes manzela a svoju rodinu tak mi pride absurdne toto riesit milencom. Lebo osobne si myslim ze raz sa to prevali a za druhe moralne by som to nikdy nedokazala spravit a hlavne cloveku ktoreho naozaj lubim.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@kubkovamama ďakujem za radu. Za terapeuta by som nešla, hambila by sa hovoriť o našich veciach.
A muž by nešiel tak isto.
Vyriešim si to nejak sama. Ale bez milenca.
Máš v tom pravdu, asi sa mám moc dobre,keď si nevážim čo mám.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@hopsadobrandejsa s manželom mám 80% na ostatnych 20% nájdem iného a bude 100%. A budeme s pokojní.😆
Ja budem spokojná, že mám viac sexu a muž, že ho neotravujem 😁

solange7
18. aug 2022

@natalynatal kup si vibrator. Mozno sa muz rozhybe. Milenec je hlupe riesenie. Ked chces mat mimomanzelsky pomer, radsej sa rozved.

anita6666
18. aug 2022

Autorka,na tvojom mieste by som sa snažila fokusovat na niečo iné,než dostatok/nedostatok sexu,pretoze si uvedom jednu vec. Bez ohľadu na to,či tvoj muž chce alebo nechce, či si single alebo zadaná,v tomto veku už moc vody nenamutis,nakoľko každý chlap,či stary ci mladší uprednostní na sex mladšiu, šťavnatejšiu a to bez ohľadu na to,ako dobre žena aj po 40+ vyzerá. Aby si neskončila ako zúfalá chudera,ktorá možno dostane sex od iného,ale len preto,že žiadna mladšia,krajšia,chtivejsia nie je v jeho dosahu. Ak ti nevadí tento fakt,tak potom choď do toho.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@zdenkastanka ja nechcem sa s ním rozísť. Inak si rozumieme. Aj ma odbil. Keď aj začnem a nemá chuť,tak nebude nič.
Musím čakať, kým dostane chuť niekedy týždeň, niekedy dva.. A to už má nebaví.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@h2 je to možne. Ze časom aj u mňa to upadne. Ťažko povedať

sojorez
18. aug 2022

@natalynatal Prosim Ta, aka hanba... Su to veci, ktore patria k zivotu a ako sama vidis, dost podstatne. So slepym crevom tiez vyhladas pomoc, tu spokojne konzultacia so sexuologom. A ze muz by nesiel? Vies, ja by som radsej sla k terapeutovi, sexuologovi, ako k rozvodovemu pravnikovi. Pretoze tie prve dve moznosti hovoria o nadeji, snahe pracovat na vztahu a ta tretia je uz konecna.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@sojorez presne tak ako píšeš

retatka
18. aug 2022

Skúsiť ešte rozhovor ,úprimne mu vysvetlit ako ťa jeho odmietnutia ponižujú atď.Možno onedlho vplyvom hormónov,rokmi čo ste spolu /20-30 rokov/ budeš šťastná ,že máš muža s nízkym libidom .Lebo všetkého veľa škodí .Aj ten sex sa môže zunovať keď je na dennej báze.Možno by si tu písala ,muž mi nedá pokoja ,stále otravuje …u vas tá frekvencia nieje najhoršia .Cca v 40 tke u žien stúpa libido pred prechodom ,potom nastáva útlm .Najidealnejšia je zlata ,stredna cesta.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@komplikovana akceptovala som, lebo stále ho mam rada. A hovorila som si, že nemôže byť to taky veľký dôvod na rozchod, kvôli sexu.

zdenkastanka
18. aug 2022

@natalynatal a povedala si mu otvorene bez emocii ze ti to vadí si nestastna a frustrovana?alebo to dusis v sebe a on ani len netuší? To ze to chces viac nez on este nic nemusi znamenať, no ked to s nim uprimne preberies ze ti je to malo, mozno ani nevie ako sa tym trapis... mozno by na sebe zapracoval🤷‍♀️

natalynatal
autor
18. aug 2022

@janickacrazy už som mu také niečo hovorila,ze nájdem si milenca a on povedal, že nech sa páči. On ma nebude v tom brzdiť.
Nevidím žiadnu snahu z jeho strany. Ale asi budem musieť sa s ním vážne porozprávať ešte raz. Nech vie, čo cítim. Aspoň sa mi uľaví.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@zdenkastanka už som mu to spominala, povedal, že môžem ísť, brzdiť ma nebude. 😔

natalynatal
autor
18. aug 2022

@anita6666 to teda pekne vieš povzbudiť.
Hádam, keď mám okolo 40, sa nepôjdem niekde zakopat do zeme. Lebo už nemám 20. A nemám také telo ako 20-ka.

komplikovana
18. aug 2022

@natalynatal no podla toho co citam, co si pod « nemam chut » presne predstavuje? Lebo vsetko sa tvori v hlave. Aj na to ako mat «  chut » na sex sa da popracovat. Vedel by si muz predstavit, ze by ste sex vobec nemali? Ze by si po nom ako po chlapovi vobec netuzila. Co by na to povedal? A inac ako par viete fungovat? Objimate sa, bozkavate sa, rozpravate sa iba o vas dvoch? Mozno by som zvazovala nejaku poradnu.

anita6666
18. aug 2022

@natalynatal to je holý fakt a realita a to ti hovorím ako žena,čo má 40+ ....zakopať sa nemusíš,ale netreba mať veľké oči....dnes majú chlapi dosť možnosti a výberu a ver,že vyberajú a poriadne

oblecenie99
18. aug 2022

Ja som dočítala po časť, že vždy bol taký a vedela si to, a hneď som si hovorila, že pravdepodobne do toho prišiel niekto iný a voila, dočítala som na koniec, a aha, mladý kolega 😁 Tu ani nejde o ten nedostatok, aj keď verím, že ti to chýba, ale skôr o to, že sa ti ten kolega páči, a cez ten nedostatok sexu chces ospravedlniť to,že ťa priťahuje a proste ho chces 😉🤫
Neviem veľmi poradiť, lebo tvoj muž sa už asi nezmení, a mať milenca do "kým nás smrť nerozdelí" asi nie je dobrý nápad. Skús sa zamysliet, čo by bolo potom..Stačila by ti jednorazovka? Č by si mala niekoho nastalo? V každom prípade, s kolegom NIE. Ak teda nechceš mať rozbité
manzelstvo, a zaroven aj prácu, lebo toto sa tam raz prevalí, to si píš.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@komplikovana no bez sexu by nevedel byt. To by by mu vadilo, lebo som už nechcela s nim spať.
A bozkávať sa už nebozkavame. On hovoril, že už to nepotrebujeme, že sme není na začiatku vzťahu. A objímam ho len ja. On ma len po hladká na prsiach, zadku, v rozkroku a to je všetko. Na poradňu by nešiel ani ja, asi.
Porozprávam sa s ním, to bude najlepšie riešenie

natalynatal
autor
18. aug 2022

@anita6666 áno majú.
Ale majú aj ženy možnosti.
Pre chlapov to neplatí co majú 40+, že nemajú mat veľké oči?
To len ženy musia stále sa mať na pozore? 🤮

petricka22
18. aug 2022

@anita6666 s tymto absolutne nesuhlasim, ze “starsia” zena nenajde milenca, ci kvalitneho partnera kvoli tomu, ze vzdy pojdu po mladsich, krajsich… toto je zas totalne skatulkovanie. Myslim, ze kazdy ma svoj vkus. A nie kazdy starsi muz slinta nad dvaciatkou. Su muzi, ktori maju na partnerku veru ine poziadavky, ako mladost.

natalynatal
autor
18. aug 2022

@oblecenie99 niečo natom bude. Priťahuje ma ten kolega, strašne. Co viem, že to není dobrý nápad, začať s nim. Ale keď ho idim, tak myslím, len to jedno.