icon

Mám si nájsť milenca?

natalynatal
18. aug 2022

Ahojte.
Prišla som pre radu.
Mám manžela, sme 14 rokov spolu. 2 deti.
Rozumieme si vo všetkom aj v sexe, len problém je ten, že toho sexu máme pramálo a len vtedy, keď chce on.
Mávame sex tak 3-4 do mesiaca. Vek máme okolo 40.
Bolo takto podobne aj na začiatku vztahu. Aj mi to vadilo, ale kvôli tomuto som sa nechcela rozchádzať.
Ale teraz v poslednom čase mi to začalo liezť na nervy,
stále len čakať, kedy dostane on chuť. Prosikať ho o sex, že sme dávno nemali. Keď nemá chuť má odmieta. A cítim sa ponížená. Skúšala som aj pomôcky, sexi oblečenie,proste keď nemá chuť, tak mám smolu.
Aj sme sa sa o tom bavili, mi hovoril, že není všetko len o sexe. Keď nemá chuť, tak nemá.
Hovorí, že sú aj dôležitejšie veci v živote. To je pravda. Ale pre mňa aj to je dôležité. Nemyslím, si, že by som zle vyzerala, alebo by som sa mu už nepáčila.
Už, žiaľ aj to ma napadlo, že ho podvediem.
Len niekoho na sex by som našla.
Máme v robote, jedného fešného kolegu, je slobodný, nemá priateľku. Aj ja sa mu páčim. Len stačí mu povedať, že mám oňho záujem. Len sa bojím, že muž nato príde a dopadne to zle.
Čo mám spraviť? Mám sa s tým zmieriť, že muž iný nebude alebo hľadať uspokojenie inde?

natalynatal
autor
18. aug 2022

@eva112014 to som už čítala 😁

eva112014
18. aug 2022

@natalynatal Aj toto si čítala?

eva112014
18. aug 2022

@natalynatal Aj toto píše pani Dr. Píše, že komu niet rady, tomu niet pomoci 🤣

danusa63
18. aug 2022

@natalynatal Milá autorka, moja babička hovorievala:"Nikdy nenechaj toho koho ľúbiš, kvôli tomu kto sa ti páči." Lebo po tom jednom raze s milencom, prídeš o chlapa, čo ťa potlačí na vozíku, keď ochrnieš napr., alebo si môžeš raz dva raz ba aj tri užiť, ale takéto matracové vzťahy nemajú často dlhú trvácnosť. Ktorý chlap by chcel z jedného vrznutia rovno manželku s dvoma deťmi? 😀

mirkava
18. aug 2022

@danusa63 to je síce pravda a pekne si to napísala ale aj manžel autorky by mal na sebe pracovať ak chce udržať vzťah aby ho mal kto "tlačiť na voziku". Každá minca má dve strany. Ja som všeobecne vždy za udržanie manželstva, ale toto aj keď sa nezdá, je dosť veľký problém v manželstve.

luccija
18. aug 2022

@natalynatal teba sa velmi dotkla poznamka o veku🤣tak najlepsie roky mas prec to Ti je snad jasne.Krizu stredneho veku mozes mat aj v 38 r si dlho vo vztahu motyle v bruchu su prec a mas pocit, ze uz nic super nezazijes.Doma nuda a len sa riesi co spravili deti a kto pojde do obchodu a ten chlap ani sex nechce.40 tnici ci starsi si najdu mladu babu a nie mamcu s 2 detmi, ktora nema cas a bude sa ponahlat domov.Proste je to len pokusenie vies kolko som ich mala🤣
Mam okolo seba 2 kamosky co si mysleli, ze milenec ich nudu vyriesi obe isli do horsieho aj, ked plany boli ine.Dnes povedia, ze radsej si mali dat pas cudnosti ako mat zapalene lytka.
Zapamataj si je to len chemia ..caro zakazaneho...ale skus, lebo si nedas povedat.

eva112014
18. aug 2022

@luccija Je jedno, že koľko rokov človek má, keď sa necíti byť šťastný.

eva112014
18. aug 2022

@mirkava A hlavne, keď platí, že ženy žijú dlhšie ako muži. 🤪
Tak vozík bude tlačiť autorka?

luccija
18. aug 2022

@eva112014 tak nech sa rozvedie, ale nie brat vyhody manzelstva a mat milenca.

mirkava
18. aug 2022

@eva112014 vždy je to brane tak, že ženy majú trpieť, že ženy sa majú podriadiť mužom... a hlavne tieto rady babiciek. "ved ta nebije tak co sa stazujes". Ja som katolicka, manželstvo je pre mňa posvätné, ale rovnoprávnosť musí byť...

mirkava
18. aug 2022

@luccija co si predstavuješ pod výhodami manželstva?

gucciok85
18. aug 2022

@luccija tak potom sa nemá zmysel ani sa vydávať ani sa zenit. Aby po čase neriešili takéto veci.
Kríza stredného veku, sorry,to je tak písané, že už od 40 rokov, sú odpisany,lebo už najlepšie roky majú za sebou. Môžu si ísť pískať. Už majú len šancu mladé zajace a mladé baby.

eva112014
18. aug 2022

@luccija Čo tým myslíš? Aké výhody? Nech sa rozvedie? Prečo? Lebo iná žena má potreby sexu menej? Tak nech inej žene toho muža prenechá ?😆

eva112014
18. aug 2022

@luccija A inak neviem prečo to tak je, ale aj môj dedko, moja babka, aj 75 ročný sused, vieš načo radi spomínali? Na svoje detstvo a na svoje lásky. Aké pekné. Lenže všetci traja spomínali na iné lásky. Nie na svojich manželov, manželky. A nakoniec dodali vždy, že nebolo to zlé ani s terajším manželom, manželkou, ale…. To ale nikdy nedokončili. Neviem, že čo tým mysleli.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
radacak
19. aug 2022

@natalynatal ak to bolo takto vždy ,tak sa to už asi hold nezmení a musíš sa s tým zmieriť...A ak ho chces podvádzať, tak sa rovno rozved a máš...Aj keď to možno v sexe nieje také ako chces, ale inak je všetko ok tak si to on nezaslúži od teba...

senta_sofia
19. aug 2022

@natalynatal ma pravdu, nie je vsetko o sexe. Ak si rozumiete vo vsetkom ostatnom, stara sa o deti, mas v nom oporu, tak riesis kravinu.

believe3589
19. aug 2022

@natalynatal ale vyhľadať odborníka neznamená, že by si bola nenormálna a pod. Znamená to ,,rozobrať situáciu na drobné,, a možno aj ten nestranný názor odborníka ... Určite by pomohol, možno aj manžel by to bral od cudzieho človeka inak.

rodinka
19. aug 2022

@athom si sa zaľúbil do milenky /milenca? Ak sa môžem opýtať 😁

tetaandulkova
19. aug 2022

Akože seriózne, nezvyknem takéto príspevky komentovať, ale toto je dôvod na rozpad manželstva? Rozvod? Vážiš si dar rodiny ktorý máš ? Ja neviem, asi som z inej planéty, vystreľte ma tam späť ak tu nemám čo s takým názorom robiť, no niekedy mám pocit, že nám ľudstvu by trebalo zase motyky do ruky a hajde okopávať roľu od rána do večera aby sme nemali čas riešiť chobotiny a klásť dôraz na to, co nemáme a co strádame, aj keď okrem toho máme kopec iných, ktoré prevyšujú, ale nevážime si to. Inak ak by sa to prevalilo (a to si píš, že časom hej) tak ako by si to argumentovala pred deťmi? To sú proste veci, ktoré už spať nevrátiš a dôvera sa späť získava ťažko, ba niekedy nijak. Ale tak to je môj nepodstatný názor z koníka, ty vidíš do vášho života, aj tak len na tebe stojí všetko, ako sa rozhodneš, len proste treba vždy vždy a vždy myslieť aj na následky, ako potom neskor plakať nad rozliatym mliekom. Daj si len otázku a vnútorné si na ňu odpoveď sama: Stojí ti to za to? 🙂

laurika999
19. aug 2022

@natalynatal Ja mám taký dojem, že manžel už dávno podvádza teba.

zdenkastanka
19. aug 2022

Ale co to, co to...

hanatom
19. aug 2022

@ls56 odkedy sa dávajú podpisovať medzi manželmi rozvodové papiere ?

athom
Autor odpoveď zmazal
tianna
19. aug 2022

@natalynatal no neviem píšeš že bol taký vždy tak prečo si si rovno nenašla niekoho iného keď tebe takáto frekvencia nevyhovuje? Ja si myslím že 3-4x mesačne je úplne v pohode, my občas nemáme čas a ani chuť ani toľko. Obzvlášť vo vašom veku. Môj muž je podobný, okolo 25-30 mi to občas aj vadilo, no teraz ako stárneme mi to maximálne vyhovuje a nechce sa mi občas už ani vtedy keď jemu áno 😄 vzhľadom na tvoj vek (mám podobný, kúsok menej) ma skôr prekvapuje že ti to nestačí 🙂

ls56
19. aug 2022

@hanatom “milujem” keď niekto ide chytať za slovíčka po tom čo mu ujde pointa🫢

lacibo
19. aug 2022

@natalynatal to ze on ma mensiu potrebu- to sa da pochopit, asi ma menej testosteronu alebo stres z niecoho, ale co mi pride neodpustitelne, ze sa nesnazi vyhoviet tebe, ked vie, ze ty to mas inak..to by ma velmi rusilo, ze nema zaujem..ved predsa su rozne sposoby ako vyhoviet...pride mi, ze je egoista alebo ho.vobec nepritahujes alebo.ma inu..neviem co z toho sedi..ale mna by to urcite tuez ponizovalo taky pristup

aidan133
19. aug 2022

Ako nic v zlom ale pises ze zato nemozes ze mas vacsiu chut na sex ako manzel a on zato moze, ze ma mensiu ako ty? To ho chces do toho nutit ked on sa proste na to neciti? A hlavne, pises, ze to tak bolo od zaciatku, prepac ale tazko sa mi s tebou suciti. Ked je pre teba sex az taky dolezity, ze nemozes bez neho zit, na rovinu to muzovi povedz, ze to dalej nemienis znasat, bud sa dohodnete, ze sa on skusi premoct alebo ze bude respektovat ze si najdes milenca alebo riskuj, ze si rozbijes rodinu. Ale ako dalej citam, mam pocit ze je problem aj v inych veciach, nie cisto len v sexe...