icon

Mám si nájsť milenca?

natalynatal
18. aug 2022

Ahojte.
Prišla som pre radu.
Mám manžela, sme 14 rokov spolu. 2 deti.
Rozumieme si vo všetkom aj v sexe, len problém je ten, že toho sexu máme pramálo a len vtedy, keď chce on.
Mávame sex tak 3-4 do mesiaca. Vek máme okolo 40.
Bolo takto podobne aj na začiatku vztahu. Aj mi to vadilo, ale kvôli tomuto som sa nechcela rozchádzať.
Ale teraz v poslednom čase mi to začalo liezť na nervy,
stále len čakať, kedy dostane on chuť. Prosikať ho o sex, že sme dávno nemali. Keď nemá chuť má odmieta. A cítim sa ponížená. Skúšala som aj pomôcky, sexi oblečenie,proste keď nemá chuť, tak mám smolu.
Aj sme sa sa o tom bavili, mi hovoril, že není všetko len o sexe. Keď nemá chuť, tak nemá.
Hovorí, že sú aj dôležitejšie veci v živote. To je pravda. Ale pre mňa aj to je dôležité. Nemyslím, si, že by som zle vyzerala, alebo by som sa mu už nepáčila.
Už, žiaľ aj to ma napadlo, že ho podvediem.
Len niekoho na sex by som našla.
Máme v robote, jedného fešného kolegu, je slobodný, nemá priateľku. Aj ja sa mu páčim. Len stačí mu povedať, že mám oňho záujem. Len sa bojím, že muž nato príde a dopadne to zle.
Čo mám spraviť? Mám sa s tým zmieriť, že muž iný nebude alebo hľadať uspokojenie inde?

slniecko1976
19. aug 2022

@natalynatal na toto je ťažké nájsť odpoveď nezávidím,ale ja som na tom oveľa horšie normálny vzťah som nemala vyše 7 rokov takže tak ja si hovorím,že mám zdravé ruky radšej ako keby som len kvôli tomu mala niečo s niekým začínať...

panda21
19. aug 2022

Zbytočne jej píšete, už nemá účet 🤷‍♀️

suzanesmile
Autor odpoveď zmazal
mimka2019
19. aug 2022

@natalynatal Z vlastnej skúsenosti ... nájdite si milenca, hlavne nie z práce...to sa rýchlo ľudia dozvedia ☺ na sociálnych sieťach nájdete veľa mužov, ktorí si to nezáväzne radi užijú...a verte, že nezáväzný sex je niečo iné, viac vzrušujúce, bez zábran ☺ pekne do toho...užijte si svoju chvíľu a podľa toho sa neskôr rozhodnite, čo chcete robiť ďalej ☺ mne osobne to pomohlo ...držím palce ☺

zdenkastanka
19. aug 2022

@mimka2019 nick je zruseny... neodpise ti ani si to dokonca neprecita🙈

zdenkastanka
19. aug 2022

@panda21 myslis ze to pomoze?🤦🏼‍♀️🤣

vuvu163
Autor odpoveď zmazal
slovakboy
19. aug 2022

@natalynatal určite si nehladaj milenca. Ak neublížiš jemu ublížiš sebe. Komunikuj s mužom a riešte to.

sccarlet
Autor odpoveď zmazal
leskovael
Autor odpoveď zmazal
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
nikolka1986
20. aug 2022

Hovorí z teba nadržanosť. Tvoj chlap má zrejme náročnejšiu prácu, je viac unavený a nemyslím si, že sex v priemere raz za týždeň je niečo, kvôli čomu by si si mala hľadať milenca. Libido časom klesne aj teba a zajačik utečie ku mladšej, lebo sa naozaj nebude zaťažovať s babou či podvádza muža a má dve deti. Čo ti potom ostane?

marion09
20. aug 2022

@athom 😉

maialeo
20. aug 2022

@natalynatal Prečítaj si knižku Etická coura.... tá ti veľmi pomôže.

panda21
20. aug 2022

@zdenkastanka asi nie 😂

athom
Odpoveď bola odstránená
tilly
20. aug 2022

Tak máte rozdielne libido. Rozvádzať sa kvôli tomu je blbosť, ničiť si život ďalším chlapom zbytočná komplikácia. Na trhu je toľko rôznych pomôcok, ktoré dobre poslúžia... tri kliky cez online sex shop a máš po probléme

lenkaminka
20. aug 2022

Úplne chápem. Na začiatku vtzahuz o tak človek nerieši potom keď sú deti tak si to vlastne ani nestíha te uvedomovať a teraz keď sú deti veľké a toho času je viac a ste ešte v produktívnom veku tak máte väčšiu chuť. Konečne môžete dohnať tie toky pri deťoch co ste si odopierali teraz máte šancu si to užívať.

Na vašom mieste rovno poviem mužovi buď sa bude viac snažiť alebo si nájdete milenca. Že vám to je už jedno ale nieste dôchodkyňa

janula585
20. aug 2022

@natalynatal väčšinou ti odpovedajú asi ženy, ktoré sú radi že muž sa ich skoro nedotkne a sex považujú za niečo bez čoho sa dá ľahko žiť. O pár rokov sa ti bude hľadať na intímnosti niekto oveľa ťažšie. A myslíš že keby sa to dozvedel tak by sa s tebou rozviedol? Veď si to s ním chcela riešiť... Sama píšeš že sa aj tak s ním prípadne budeš musieť rozviesť... Čo oči nevidia srdce nebolí ale máš možnosť mu to v kľude bez vyhrážok aj povedať dopredu, keď myslíš že by to zobral lepšie. Keby to bolo naopak už dávno si nájde dôvod aby to urobil on. Ja nechápem prečo by to malo mužom či ženám vadiť, keď by spávali s niekým iným ak partner o to nestojí. Ani nevidím dôvod sa rozvádzať ak to vo všetkom inom funguje.

momicek22
20. aug 2022

@natalynatal prepáč, ale mne to príde naozaj tak, že má milenku. Presne takto sa správal môj ex, bol unavený, nemal chuť. Vo všetkom sme si super rozumeli, bozkávať rovnako nie. Deti dve malé, mali sme okolo 35-37. Sex asi ako vy 3-4 x do mesiaca.. nepomohlo nič,dráždivé fotky do práce, sexi prádlo, zvádzanie.. A čo z toho nakoniec vzišlo? Mal dva a pol roka milenku. Dnes som vydatá druhýkrát, sexu mám dosť 😁 máme tretie spoločné dieťa a som šťastná 😊 a možno je to naozaj tak, že on jednoducho nemá potrebu tak často, ak bol taký od začiatku.. ťažko súdiť, nepoznáme ho..

trencan1983
20. aug 2022

@natalynatal To máš super keď 4 krát do mesiaca. Ja som mal s exkou 1 krát do mesiaca 🤣 muselo stačiť alebo s tym šetriť neviem a to som sa mal s ňou rozísť? Stále hlava bolela, únava a x iných výhovoriek. Proste bola frigidna. Ako áno rozišli sme sa ale z iných dôvodov. Čo tým chcem povedať? Musíš ty vedieť čo je pre teba dôležitejšie. Rodina alebo sex. Vieš nemôžme mať všetko. Alebo mu nasyp niečo do kávy aby mal chuť. 🤷. Sú rôzne prípravky na zvýšenie libida. Ale je to zaujímavé že nemá chuť. Ja by som mal aj každý deň 🤣. Ahoj a daj vedieť čo si vymyslela 😉

blontimka
20. aug 2022

Verím ,že máš ešte 2 úcet na koníkovi.
Sadni si s mužom a povedz mu o svojej potrebe bez výčitiek. Vysvetli mu možnosti, spýtaj sa ako by riešil situáciu. Ak sa to nezlepší nájdi si milenca. Život je príliš krátky na to aby sa ním mrhalo

janickacrazy
20. aug 2022

@nikolka1986 toto vôbec nie je o práci, môj muž maká 12-tky a má náročnú prácu, sex máme každý deň, nám to takto vyhovuje, autorkin muž ju dlhodobo zanedbáva nielen v sexe, ale aj čo sa týka nežnosti, dotykov, atď. Ty by si takého muža chcela? Ja teda nie.

atoska13
Autor odpoveď zmazal
nikolka1986
20. aug 2022

@janickacrazy Nie každý potrebuje sex každý deň, jej chlap je zrejme jeden z tých, ja a môj chlap to máme podobne a vyhovuje nám to. Vôbec si neviem predstaviť po sebe liezť každý deň 🙊

nelina1
20. aug 2022

@natalynatal Ako z čoho si zhrozená? Však anita píše pravdu. Najsexy a najpríťažlivejšie sú mladé ženy.
Však tebe tečie tiež slinka po mladšom, nebuď pokrytec.

nelina1
20. aug 2022

@eva112014 Ja si pod pojmom zajac predstavujem niečo iné ako chlap 40+😅

mija_ja
20. aug 2022

@petricka22 Ten kotvicnik je vhodny aj pre ženy?

petricka22
20. aug 2022

@mija_ja ano, my sme ho uzivali, ked sme chceli pocat 🙂. Zvysuje zenske, aj muzske libido, plodnost, dodava energiu… odporucam…