Mám si nájsť milenca?
Ahojte.
Prišla som pre radu.
Mám manžela, sme 14 rokov spolu. 2 deti.
Rozumieme si vo všetkom aj v sexe, len problém je ten, že toho sexu máme pramálo a len vtedy, keď chce on.
Mávame sex tak 3-4 do mesiaca. Vek máme okolo 40.
Bolo takto podobne aj na začiatku vztahu. Aj mi to vadilo, ale kvôli tomuto som sa nechcela rozchádzať.
Ale teraz v poslednom čase mi to začalo liezť na nervy,
stále len čakať, kedy dostane on chuť. Prosikať ho o sex, že sme dávno nemali. Keď nemá chuť má odmieta. A cítim sa ponížená. Skúšala som aj pomôcky, sexi oblečenie,proste keď nemá chuť, tak mám smolu.
Aj sme sa sa o tom bavili, mi hovoril, že není všetko len o sexe. Keď nemá chuť, tak nemá.
Hovorí, že sú aj dôležitejšie veci v živote. To je pravda. Ale pre mňa aj to je dôležité. Nemyslím, si, že by som zle vyzerala, alebo by som sa mu už nepáčila.
Už, žiaľ aj to ma napadlo, že ho podvediem.
Len niekoho na sex by som našla.
Máme v robote, jedného fešného kolegu, je slobodný, nemá priateľku. Aj ja sa mu páčim. Len stačí mu povedať, že mám oňho záujem. Len sa bojím, že muž nato príde a dopadne to zle.
Čo mám spraviť? Mám sa s tým zmieriť, že muž iný nebude alebo hľadať uspokojenie inde?
@nikolka1986 veď super, keď vám to vyhovuje, len autorka je frustrovaná, lebo jej to nevyhovuje a jej muž sa ani nesnaží jej to nejak vynahradiť, čo je dosť smutné
No keď tak nad tým uvažujem tak to vyzerá že má milenku, ja osobne a ani z rozprávania kamošiek nepoznám chlapa ktorý by nemal záujem o častý sex. Môj muž by aj denne chcel, ale máme tak 3-4x do mesiaca, sme vyťažení, deti sú malé. Ale viem že keby na neho denne skočím tak by bol nadšený. Tak skôr ako siahať po milencovi od odporúčam vyriešiť si muža, akate nahovno vzťah-co podľa tvojho skromného popisu tak vyznieva, tak najskôr si vyrieš toto a potom už môžeš mať toľko milencov koľko budeš chcieť. Ale pridávať si problémy tým že si nájdeš bokovku, toto by ťa šťastnou neurobilo. Sexuálne uspokojenu áno, ale návrat k mužovi domov by ťa frustroval. Potom by si pri rozvode vyzerala ako najhoršia neverní a, a to by ťa štvalo. Vyrieš jedno, začni druhé😉
@natalynatal keď píšeš, že sa nechce ani bozkávať a tak.. Príde mi, že máte proste odlišné spôsoby vyjadrovania lásky. Ty si kontaktný typ, ktorý aby sa cítil milovaný, potrebuje fyzické prejavy. A k nim patrí aj sex. Na druhej strane manžel, ktorý za prejav lásky považuje pravdepodobne už len to, že pri tebe je. Skúste sa o tomto porozprávať a pochopiť sa. Skús mu to vysvetliť z tvojho pohľadu, keď si predstavíš, že on to má úplne inak.
@petricka22 super, ďakujem 🙂
@natalynatal ahoj, ja som v podobnej situacii ako ty, len s mojou manzelkou. Rozdiel je v tom, ze s nou sa o tom neda rozpravat. Tvari sa, ze sa nic nedeje. Ja som prestal byt pozorny manzel, venujem sa detom a s nou riesim len rodinne veci. Aj ja pozeram po milenke, ale chcel by som to riesit navrhom zene na otvoreny vztah, lebo inak sa blizim ja k tomu, ze poziadam o rozvod.
@blontimka Nema urcite. Problem je, ze jej sex nechyba a vyzera, ze ani trochu. Odmieta to priznat a tvari sa, ze ziaden problem nie je. Niekoho ineho vraj nema. Kazdopadne, ak chcem sex, musim zacat ja a niekedy sa stane, ze lezi a drzi. Ma problem aj otvorene povedat, ze milacik dnes nie, nemam chut. Uz to tak dlho trva, ze ja ju uz pomaly beriem ako sestru a uz aj mna prechadza chut na nu🙈
Treba manželovi jasne povedať, že musí brať ohľad aj na Teba, ak Ťa ľúbi, lebo takto Ťa vystavuje pokušeniu hľadať uspokojenie niekde inde. Že pre Teba je to tak dôležité, , že týmto on pracuje na rozpade manželstva ....A tiež odporúčam nepýtať sa , či chce, ale rovno sa ho dotýkať tam, kde treba, dovtedy, kým sa v ňom nevzbudí túžba....Okrem toho by som sa ho aj opýtala, či nemá nejakú bokovku, keď mu na tomto nezáleží....Na manželstve by mu malo záležať a preto aj robiť niečo preto, aby bolo v poriadku.
@vlcik1 haha ja som písala svoju skúsenosť...do detailov som nezachádzala...bola to dohoda medzi mnou a mojim partnerom...a verte alebo nie...upevnilo to vzťah...a nešlo ani tak o nedostatok sexu ale o nedostatok kvalitného sexu...pokiaľ jemu stačilo každý deň 5-10 minút...ja som potrebovala viac...skúsili sme iných partnerov...ja som dosiahla to, čo mi chýbalo a to je poriadný sex...hormóny sa skľudnili a išli sme ďalej...máme dieťa a 12 rokov spoločného života...pekný večer prajem
Ahojte. Chcel by som sa trošku vyjadriť k tomuto článku nakoľko som jeho aktérom ako manžel . Chcel by som objasniť pár veci ktoré tu moja manželka napísala a hlavne aby ste vedeli čo pokračovalo a ako to dopadlo. To čo tu manželka napísala je pravda, ktorú si plne uvedomujem. Ale každý problém má svoju príčinu. Tak ako napísala že som prestal mať onu zaujem bude tým že ten istý pocit som mal aj ja. Myslel som si že už ju nič nezaujíma iba sex. Proste kopec reči o blbostiach z roboty a prítulná začala byť len keď dostala chuť. Nikdy mi nešlo o sex, ale mať po boku milujúceho človeka, manželku ktorej môžem plne veriť a dôverovať. Človeka za ktorého položím život. Posledné roky sa zhoršili. Cca 4 roky dozadu som dostal rakovinu semenika. Nasledovala okamžitá operácia pri ktorej som žiaľ o jeden semenik prišiel. To mi na sebadôvere docela dosť ubralo. To by bolo ohľadom sexu. Keď sme spolu začali, tak ako sa hovorí začali sme s holou ritou. Dvaja mladý ľudia bez ničoho, vzali sme si hypotéku aby sme platili svoje a nie cudzie. Žiaľ pracovali sme na takých miestach kde sa veľa zarobiť nedalo, čiže problém s peniazmi bol, ale verili sme že to nejako zvladneme. Žiaľ nakopili sa ďalšie situacie kvoly ktorým sme si vzali aj spotrebné úvery. (Narodenie syna- ktorého som nechcel priviesť do bytu v pôvodnom stave z 80 rokov a ktorý som poprerabal, ďalej pri manželkynej materskej kedy jej štát dával 2 roky cca 200e mesačne a tretí rok 20e.) Bola to ťažká doba ktorú ešte teraz splácame. Samozrejme som ztoho bol v permanentnom strese, že neviem zabezpečiť svojej rodine všetko čo si zaslúži. Po istej dobe som sa radikálne rozhodol zmeniť túto situáciu a opustiť prácu ( po 7 rokoch) a našiel som si prácu kde už som splatom spokojný, ale žiaľ pracujem na 4 smeny. 1den som celý v práci, 2den idem na nočnú kedy som s rodinou ani není pretože manželka je v práci a syn v škole. To sa vidíme možno hodinu. 3 deň mám síce voľno, ale po nočnej pol dňa prespím a pol dňa som matoha. 4 deň som už síce fit, ale nemôžem napr. zobrať manželku večer von( pretože tiež pracuje všelijako, ma nepravidelne smeny) a ja musím o 4:00 ráno vstávať. Je to na figu, ale robím tak len pre peniaze, preto aby som vytiahol rodinu z dlhov čo sa pomaly aj darí. Plne si uvedomujem že som nikdy nebol dokonalý muž a dokonalý manžel. Žiaľ permanentný stres sa odzrkadlil aj na mojom správaní. Moje city sa k manželke nezmenili, len mám blbu povahu introverta a mne chybala chvíľka ticha a kľudu. A teraz by som chcel prezradiť ako to celé dopadlo. Moja drahá manželka sa rozhodla že chce ísť von s kolegyňami čo som jej schválil keďže som vedel že chce ísť von a ja budem aj tak na nočnej. Žiaľ nad ránom sme spolu volali a niečo mi tam nesedelo. Ráno som prišiel s práce a mal som zlý pocit. Preto som spravil niečo čo som za 14 rokov nespravil. Pozrel som sa do telefónu, kde som zistil že namiesto babskej jazdy to bola návšteva baru a diskotéky s kolegom. (Že vraj nie stým ktorého spomínala). To ma docela ranilo a priznám sa že som sa 2x psychicky zosypal a skončil som na 2tyzdnovej PN. Keď som sa ukľudniť a popremýšľať potom, povedal som si že fajn tak šla s druhým chlapom von. O nič nešlo. Zial blbeho pocitu som sa nezbavil. Skúsil som zistiť v jej telefóne viac. Samozrejme prvé čo mi bolo podozrivé bolo že má zmazanu históriu čo má posilnilo vtom zistiť viac. Skoro po mesiaci som zistil že si obnovila profil na pokeci a že začala písať s druhými chlapmi. A čo ma este viac nasralo bolo že im posielala svoje polonahé fotky. Na záver po pár dňoch som dnes našiel článok kde rozmýšľala nad neverou. Všetky tieto veci sa v realy stali v opacnom poradí ako som napísal. Bol to pre mňa ťažký mesiac. Preto aby ste sa dozvedeli záver ako to celé dopadlo. Nechcem v rodine teraz kaziť Vianoce. V januári podávam žiadosť o rozvod. Nedokážem žiť s človekom ktorému neverím a nedoverujem. Moja manželka bola pre mňa alfa omega. Takže vyšlo to čo ste 90% z vás mojej manželke napísali a týmto vám aj ďakujem že ste jej chceli poradiť. Škoda že nepočúvla. :(
@komplikovana prejdi na koniec článku.
@natomnezalezi rozviedli ste sa nakoniec?

@athom k tvojim nazorom