icon

Mám si vybrať manžela alebo milenca?

11. okt 2024

Dobrý deň chcem sa podelit o môj príbeh a počuť radu neviem sa rozhodnúť. Som vydatá a našla som si pred pol rokom milenca.
Manžel o Tom samozrejme vie a milenec vie o manželovi. Z milencom sme nemali ešte pohlavný styk. Chcela by som opustiť manžela a odísť a vziať si milenca. Manžel to odmieta vraj sa máme pokúsiť ešte raz od začiatku napraviť naše manželstvo. Každý deň ma ťahá na večere atď ako keby sme boli pubertiaci. Veľa krát som mu povedala že ma to nebavy. Ale keď si mám predstaviť že sa mám prisposobit milencovi a ísť bývať k nemu a robiť mu žienku domácu lebo samozrejme na začiatku to tak býva radšej chcem ostať doma. Ja neviem čo mám robiť mne to príde ako telenovela alebo začarovaný kruh. Hej a tie ženy ktoré mi tu budú niečo vyčítať, manžel a ja sme sa vôbec nebrali z lásky bol to čisto rozum atď a však on sa do mňa zamiloval ja žiaľ neviem. Ďakujem za každú radu triezveho človeka.

ivuska027
11. okt 2024

@yosi nechaj tak, ju "nebavy" pravopis, lebo sa jej nechce 🤣🤣🤣
Toto je nie na 100, ale na 200% vymyslená téma 🍿🍿🍿

anjelicek26
11. okt 2024

Aký milenec,ked ste spolu ani nespali.. si zamilovaná a možno slepá, realita, že to nebude fungovať v sexe, pri spoločnom bývaní, pri hodnotách a cieľoch a otázkach bývania deti rodiny celkovo ti ani nenapadlo ze...

autor
11. okt 2024

@anjelicek26 Keď ste si, milá pani, všimla moje komentáre, sú napísané gramaticky správne, lebo niektoré zeny a vy tiež ste do mňa rýpali. Tak budem písať tak, ako by som písala na verejnosti, aj keď som anonymná, a podľa písma ma už tu viacerí spoznajú aj z bežného života.

anjelicek26
11. okt 2024

Ja som ti písala niečo ku gramatike?

autor
11. okt 2024

@anjelicek26 Ospravedlňujem sa, to bola pani vyššie. Asi mi skočil váš komentár. Vám samozrejme ďakujem.

h2
11. okt 2024

Ani jedného.

oli18
11. okt 2024

Škoda komentovať

la_dolce_vita
11. okt 2024

Necitam reakcie, ale mna pobavil milenec bez sexu 🙂) ved je to oxymoron ;))

anna777115
11. okt 2024

Mňa, na celej tejto story pobavil ten "milenec".

petronelag
11. okt 2024

Toto je podľa mňa tak, že milenca ešte poznáš dosť krátko a ani nevieš, či by ti vyhovoval aj na sex. Obyčajne sa ľudia nerozvádzajú kvoli niekomu, koho ešte ani dobre nepoznajú.
A na tom, že mu budeš robiť žienku domácu ste sa ako dohodli, keď nemáte ešte dieťa, tak obyčajne ženy ďalej pokračujú vo svojej práci.

rozculena
11. okt 2024

toto píše nejaký školák zdškár?

crazy_cat_lady
11. okt 2024

ani jedneho, manzela nemilujes, ako pises, bol to sobas pre peniaze, nie z lasky. "milenca" - pisem naschval v uvodzovkach, lebo podla toho co opisujes, je to len kamarat, s ktorym sa par krat stretnes - nespali ste spolu/nezili a uz teraz s nim nechces byt. tak naco toto vsetko? lepsie ti bude samej a vztah si hladaj az vtedy, ked nan budes pripravena z kazdeho aspektu

autor
11. okt 2024

Nemali sme sex, lebo som to nechcela. Zatiaľ nechcem byť za štetku, ktorá spí s iným chlapom. Čo sa týka manžela, áno, mali sme sex už spolu, ale iba raz za tri mesiace, a to len preto, že každému to chýba.

hopsas
11. okt 2024

Že ťa hanba nefackuje autorka .... Myslíš že s milencom to bude.lepsie? A načo si sa vydávala z rozumu keď si nestojis za svojím rozhodnutím a takto blbnes? Ale ako už bolo písané - bolo.koze dobre ..

tramtada31
11. okt 2024

A aký máš vzťah k milencovi? Lebo ak by si bola zamilovana, nerobi ti problem mu robit zienku domacu (v čase najväčšej zamilovanosti). Nie je to len nahrazka a brala si prveho, ktorý mal o teba záujem, lebo ho berieš ako priepustku z nefunkčného manzelstva? Ak to cítiš tak, ako si písala úvodný prispevok, tak najlepšie riesenie je ist byvat sama, začať randiť a hľadať skutočnú lasku

ivuska027
11. okt 2024

Ja nie som žiadna milá pani. A čo sa týka gramatiky, ty nemáš ani bledomodrý šajn o gramatike. V tom príspevku "pre mňa", je na prvé pozretie 5 gramatických chýb 😅🙈 Keď niekto potrebuje špeciálne sústredenie, aby písal správne, a potom aj tak píše chybu za chybou, a ešte je za to na seba hrdý, tak k tomu sa už nedá nič napísať. 🤷‍♀️
Stále si stojím za tým, že je to vymyslená téma, lebo neverím, že niekto ako autor naozaj existuje.
Už nie je potrebné venovať ďalšiu energiu na odpisovanie. 🙂

autor
11. okt 2024

Vzťah s milencom mám taký pekný ako pubertiaci. Užívame si život – kino, bar, výlety, wellness, masáže atď. Je to úžasný chlap. Manžel tiež, ale je starší a pri ňom to necítim. Vidím ten 5-ročný rozdiel medzi nami. Inak, manžel už dosiahol, čo chcel manželstvom, ale zamiloval sa.

betulinka1
11. okt 2024

Od muza by som odisla ale nie k milencovi. Isla by som byvat sama. Ak nemate deti, tak to bude o to lahsie.

yosi
11. okt 2024

@ivuska027 Ako beriem, že sú ľudia ktorí buď z objektívnych alebo subjektívnych dôvodov neovládajú písmom materinský jazyk. Ale nech mi nikto nehovorí, že ,,nerozlišujem S/Z kvôli tomu, že sa mi nechce". To mi príde ako veľmi lacná výhovorka, a až tá je zaujímavá

kittykat22
11. okt 2024

aby ti nezostali oci pre plac ked z nohavic vytiahne mini parok ktory vydrzi 5 minut. Ako si mozes vybrat muza s ktorym si este nemala sex? Na to ze mas vysoku skolu a si uz vydata tak mi prides kompletne blba.

kitycat
11. okt 2024

Preco myslis, ze by si u neho bola zienka domaca? Miesto sexu ste to preberali?

doriiis
11. okt 2024

Ty nemáš milenca.Ty máš kamaráta.S milencom sa máva sex.
Pravdepodobne to nevyjde ani s milencom a aj tak ostaneš sama.Takze je úplne jedno,ako sa rozhodnes

kp7333
11. okt 2024

@oli18 asi nabijak

marca12
11. okt 2024

Robit zienku domacu,lebo to tak zo zaciatku byva? V ktorom storoci zijes? Nikdy sa nepretvaruj a ikaz mu od zaciatku,aka si. Nech si zvyka a vie zhodnotit,ci ta chce naozaj alebo len kvoli tomu,ze sa onho staras. A k tvojej otazke. Ak si sa doteraz nezamilovala do manzela,nema to zmysel trapit seba aj jeho. Do dalsieho vztahu s milencom by som isla opatrne. A hlavne ste spolu pol roka a nespali ste spolu? Co ak ti nebude v sexe sediet,co ak si nesadnete povahovo a ty budes hned unho nastahovana? Kam pojdes? Mysli aj na seba,nevesaj sa hned na chlapa. Snaz sa seba zabezpecit a nie byt zavisla od muza.

jozef11111111
11. okt 2024

A milenec je ženatý alebo ideš rozbiť aj iné.

bonboniera
11. okt 2024

Toto nemôže byt reálne veď ani jedna veta nedáva zmysel a to nenarazam na gramatiku

petronelag
11. okt 2024

@bonboniera Aj mne pripadá takáto mladá žena s VŠ tak, že mala by sa ešte radšej pýtať svojej mamy, ktorá ju pozná, lebo ona ešte nedospela.

autor
11. okt 2024
autor
11. okt 2024

@petronelag Ja už nemám mamičku 😭

koniarova
11. okt 2024

Aký milenec,? Veď ste spolu nespali. 😁