Mám strach, že ma opustí aj súčasný partner

3. nov 2023

Ahoj ,ja mám problém že som mala veľmi zlomené srdce ale neviem sa cez to preniesť aj keď mám niekoho iného stále mám zlé myšlienky a úzkosť z toho uvedomenia že ma ten človek pred 3 rokmi opustil a bojím sa že ma tak isto opustí aj tento

pribinak
3. nov 2023

A prečo tá opustil ten chlap? Lebo niekedy to že odíde chlap je skôr na šampanské ako na plač

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
isis234
3. nov 2023

Nezaoberaj sa tým, čo bolo. To nezmeníš. Urob hrubú čiaru.
Mysli v prítomnosti a na budúcnosť. Buduj si pekný vzťah s terajším priatelom. Na čo myslíme, to si pritiahneme. Mysli na niečo pekné.
Ak vieš, že v tvojom okolí sú falošní ľudia, nestretávaj sa s nimi. Nemusia vedieť o tvojom terajšom vzťahu.

januska12323
3. nov 2023

Základ je nevstupovať do nového vzťahu kým starý neukončíš. Ešte s rozchodom nie si vyrovnaná.

marca12
3. nov 2023

Musis sa spoliehat sama na seba. Dosiahnut taky bod,kedy ta nebude dusit,ze ta niekto opusti. Musis vediet byt sama so sebou. Nemala si si este hladat noveho chlapa. Ty potrebujes byt sama a najst sa,mat sa rada.

joesvk
3. nov 2023

Súhlasím s tým,čo píše marca12.Ak ste sa s bývalým rozišli, potom to znamená, že niečo nebolo v poriadku. A to by si potom mala byť rada.Horšie by bolo celý život fungovať v nefungujúcom vzťahu.
Ty si najdôležitejší človek ,s ktorým máš budovať vzťah. Ak máš partnera - dobre,ak nemáš -môžeš byť rovnako spokojná a šťastná.
Želám ti,aby si dospela k sebeláske.Potom podobné pocity riešiť nebudeš.

zuza265
3. nov 2023

Predtym nez by som zacala iny vztah, chcela by som mat vysporiadane pocity s minulym vztahom. Vsetko prijate a byt ok. Ak by to neslo, vyhladala by som psychologicku, aby mi pomohla pochopit a prijat. Ak by som uz vsak vztah mala a nebola by som vysporiadana, tak by som sa snazila riesit situaciu. A teda vyrovnat sa s minulostou. Ak nie sama, tak s pomocou…

h2
3. nov 2023

Ak budeš mať takéto myšlienky a budeš sa neustále báť, že ťa opustí a triasť sa oňho, tak ťa napokon aj opustí.

autor
3. nov 2023

Podviedol ma o to ide hlavne a poslednú dobu mám zlé sny že to urobil aj môj terajší a bojím sa že sa tie sny splnia

janickacrazy
3. nov 2023

Skús ísť na nejaké terapie alebo si pozri aspoň nejaké videá na túto tému na nete, je tam toho mraky. Lebo keď budeš stresovať, že ťa partner opustí, budeš sa podvedome správať ako stíhačka, tak ťa jedného dňa aj možno opustí. Skús nejak spracovať tu neveru s odborníkom. Lebo tým, že to nemáš vysporiadané sama v sebe, tak stále máš tie obavy. Držím palce.

joesvk
4. nov 2023

Tie sny sú tvoje podvedomie. Ak ťa teda podvedie a opustí tento, tak to proste nevyšlo. Jasné, že by to bolo bolestivé,ale ty tú bolesť prežívaš už teraz,pričom zatiaľ vzťah funguje a ty máš v hlave tento stres.
Držím palce, nech sa ti to podarí v sebe vyriešiť.