icon

Mám vyššie libido ako môj partner. Je to normálne?

Včera o 16:43

Som žena (28) vo vzťahu už cca 10 rokov a je tu jedna vec, ktorá ma dlhodobo trápi.

Všade okolo seba – na internete, v memečkách, diskusiách aj medzi známymi – stále vidím ten stereotyp, že muži chcú sex stále a ženy skôr nie, vyhovárajú sa, bolí ich hlava atď. Lenže u mňa je to úplne naopak.

Mám pocit, že mám vyššie libido ako môj partner. Myslím na sex častejšie, chcem ho viac a aj celkovo mám väčšiu chuť skúšať nové veci. On je skôr spokojný s oveľa menšou frekvenciou a často mám pocit, že som to ja, kto musí iniciovať.

Práve kvôli týmto stereotypom sa cítim zvláštne, akoby so mnou nebolo niečo v poriadku. Už mi napadlo aj to, či nie som nejaká „nymfomanka“ alebo úplná výnimka.

Má to niekto podobne? Hlavne ženy – stalo sa vám, že máte väčšiu chuť na sex ako váš partner? Ako to riešite a je to podľa vás bežnejšie, než sa zdá?

Budem rada za vaše skúsenosti a názory.

anonym_d2f79a
Včera o 16:45

Mala som pri jedno tehu. Chudák chlap. 😀😝

martinmmartin
Včera o 16:46

@anonym_autor zena moze po sexe otehotniet a cize musi evolucne mega ultra dlho rozmyslat ci do toho ide a za akych podmienok lebo dosledok bude eventuelne splacat 10 a viac rokov . Odtial ta prirodzena zdrzanlivost
V dobe antikoncepcie uplne irelevantne ale evolucia nas furt drzi v starych kolajach

anonym_14c2ad
Včera o 17:02

zoznámim ťa s mojím? ten by chcel tiež furt a mne stačí občas

anonym_610506
Včera o 17:09

@anonym_autor Nie, nie si vadna. Tiez som to mala podobne a spokojna som vo vztahu nebola. Ludia maju rozne potreby. Mne sex 1x tyzdenne zdaleka nestaci. Si mlada a ste spolu dlho. Otazne je, ci budes v buducnosti spokojna, alebo sa rozdiely este viac prejavia..

anonym_ec182c
Včera o 17:21

100 ludi 100 chuti... tak ako aj zeny aj muzi mozu mat mensiu chut a je to v poriadku... co by som dala za mensiu chut u mojho chlapa

anonym_366cff
Včera o 17:22

@anonym_autor ono po pôrode sa to zmení 😃 tiež som to tak mala, sice som bola mladšia

maxxim
Včera o 17:28

@anonym_autor nie si vadná. Mal som partnerku, ktorá to mala rada často. Tak ako aj ja. A vtedy som si myslel že to je až dar, mať takú ženu, ktorá si to pýta sama, prirodzene, bez okolkov...nie ako tie, ktoré robia tím mužom naschvály, lebo niečo za niečo..."
Ale asi to je hormónmi, prirodzenosťou, možno bezstarostosťou a určite mladým vekom😊...

anonym_941be8
Včera o 17:30
@maxxim

@anonym_autor nie si vadná. Mal som partnerku, ktorá to mala rada často. Tak ako aj ja. A vtedy som si myslel že to je až dar, mať takú ženu, ktorá si to pýta sama, prirodzene, bez okolkov...nie ako tie, ktoré robia tím mužom naschvály, lebo niečo za niečo..."
Ale asi to je hormónmi, prirodzenosťou, možno bezstarostosťou a určite mladým vekom😊...

@maxxim vôbec to nemusí závisieť od veku.

maxxim
Včera o 17:48
@anonym_941be8

@maxxim vôbec to nemusí závisieť od veku.

@anonym_941be8 tak o to lepšie🙂, teda pokial má taká žena stále dostupného parnera😉

zuzka3110
Včera o 17:51

U nas je to tiez tak a tiez si casto pripadam podobne ako ty.a to som o 12 rokov starsia ako ty

anonym_415b58
Včera o 17:51

Podla mna to uz neplati. Aspon co pocuvam v okoli a vidim sama na sebe. Akoze partner sex aj chce ale aby sa isiel nejako toto…

anonym_941be8
Včera o 17:58
@maxxim

@anonym_941be8 tak o to lepšie🙂, teda pokial má taká žena stále dostupného parnera😉

@maxxim ja mám 50+, partner je mladší o 7 rokov a veru, kým bolo v našom vzťahu všetko v poriadku, tak mi nestíhal.

maxxim
Včera o 18:09
@anonym_941be8

@maxxim ja mám 50+, partner je mladší o 7 rokov a veru, kým bolo v našom vzťahu všetko v poriadku, tak mi nestíhal.

@anonym_941be8 a už nieje všetko ok?
Hm, boli ženy a vlastne sú ako čítam😉, veru, na ktorých som sa vybláznil a stále bolo málo... tak to je fajn keď ide iskra😁😁

jogy1984
Včera o 18:13

Tak ako sa cítiš ty sa cíti veľa mužov . Nie si divná ale patria k ženám ktoré sú v menšine.

anonym_941be8
Včera o 18:15
@maxxim

@anonym_941be8 a už nieje všetko ok?
Hm, boli ženy a vlastne sú ako čítam😉, veru, na ktorých som sa vybláznil a stále bolo málo... tak to je fajn keď ide iskra😁😁

@maxxim už sa niečo pokazilo, tým pádom aj intímny život nie je už taký , aký by mohol byť

maxxim
Včera o 18:22
@anonym_941be8

@maxxim už sa niečo pokazilo, tým pádom aj intímny život nie je už taký , aký by mohol byť

@anonym_941be8 býva to zložité, ..vzťahy....
Ale zastávam názor že dobrý sex pomáha udržovať spokojný život a dobrú náladu.

anonym_941be8
Včera o 18:24
@maxxim

@anonym_941be8 býva to zložité, ..vzťahy....
Ale zastávam názor že dobrý sex pomáha udržovať spokojný život a dobrú náladu.

@maxxim ale nemôžem mať dobrý sex bez toho, aby bolo všetko v poriadku vo vzťahu . Ženy fungujú inak ako muži

maxxim
Včera o 19:20
@anonym_941be8

@maxxim ale nemôžem mať dobrý sex bez toho, aby bolo všetko v poriadku vo vzťahu . Ženy fungujú inak ako muži

@anonym_941be8 to chápem, ja viem že to nejde. Ale ak to nema výhlady na vyriešenie krízy, tak je škoda premárniť čas, nemyslíš?

anonym_941be8
Včera o 19:57
@maxxim

@anonym_941be8 to chápem, ja viem že to nejde. Ale ak to nema výhlady na vyriešenie krízy, tak je škoda premárniť čas, nemyslíš?

@maxxim ja verím, že sa to zlepší. 😊

maxxim
Včera o 19:59
@anonym_941be8

@maxxim ja verím, že sa to zlepší. 😊

@anonym_941be8 je dobré dúfať, a možno, prave tím uvolnením by sa veci lepšie hýbali. Možno odpustenie?

anonym_755ed7
Včera o 21:16

@anonym_autor koľko rokov má muž? Aj na začiatku bol taký? Ja som to chcel do 40 furt, po 40 tke skoro furt a teraz po 50 tke to rapídne pokleslo to libido. Ale furt sa dá. Pre muža je dobré, keď nevidí neustále manželku polonahú. Vtedy to libido prirodzene stupne. Moslimovia preto zahaľujú ženy, aby večer mali lepšiu chuť. Dohodnite si nejaké pevné časy. To by ho mólo potešiť. Bude si to predstavovať. A hlavne to treba robiť. Nie často ale treba. Napríklad 2-3 krát do týždňa by to mal zvládnuť a Pittom to bude lepšie.

anonym_9fa856
Včera o 22:45

u nas je sex kazdy den, za mna ideal kazdy druhy, treti