Mám zostať navždy sám?
Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?
@ravador reagujem na tvoju spravu 10:32… Akoze my z vas robime chudákov.???Akoze sorry ale to sa mýliš. Na 90% zien co poznam, by s radostou ostalo doma aj do 6 rokov deti. Ale pri vas chlapoch to nejde. 50% zien co tu pise, nedostáva od chlapa € a ziju z materskej a rodičovskej. Dalsich 50% chlapov, chcu od zeny aby prispievala polovicou na vsetky naklady domacnosti. A to ako maju ziskat €, ked sa staraju doma o deti. Akoze to, ze zeny maju v sebe chlapské vlastnosti, ste spôsobili vy chlapi, lebo zeny sa museli prisposobit aby prezili. Ked teraz kukam, ze chlapi si lakuju nechty, ostávajú doma na materskej, maju na sebe viac šperkov ako zeny, farbia si vlady, su ustráchani, nevedia vymenit ani dresovu batériu 🙈🙈🙈….atd…. Ja uz vazne pochybujem, ze su to muzi. A ty tu ides vycitat ženám ich feminizmus a to, ze odkladajú deti a idu sa najest von?? Akoze sorry ale ked pracujem v praci tak dlho ako moj muz, do rozpočtu prispejem rovnako alebo viac, po praci obhospodarujem deti po krúžkoch, upracem, robim s pradlo, tak naozaj ked pridem 3x do tyzdna o 19:30 z futbalu s dietatom, nemam chut a hlavne ani cas varit. A to mas este stastie na chlapa, co si po sebe uprace, urobi nakup, navarí sem tam a je zručný okolo domu. Len proste nas neuživí sam aby som mohla byt doma. Ked vy chlapi budete naozaj chlapi, potom my zeny s radosťou ostaneme kráľovné doma, pripadne s koníčkami, co vam kazdy den navaria a budu vas cakat doma s úsmevom, oddýchnute, bez toho aby sme co i len raz poculi ako nas živíte. Za mna je to cele zle a ako zena sa vobec necitim žensky a vnutorne sa hnevam, ze kde zacina a konci rola zeny a zacina a konci rola muza. Teraz tu neriesim blbosti o nevere, lebo to je samostatna tema a to bolo aj v minulosti, ked boli zeny doma. Obe pohlavia si nemaju vo vycitat.
@betulinka1 inak toto je svata pravda. velmi malo chlapov su skutocnymi chlapmi. napriklad ten moj vie doma a okolo domu urobit snad vsetko. niekedy fakt nechapem. a to je vysokoskolak s kancelarskou pracou. co spravit nevie nastuduje si cez YT a uz aj ide.
druhy aspekt veci je taky, ze vlastne ak by zena zostala doma je doslova vydana na milost a nemilost chlapa ktory ked si jedneho dna povie ze sa nudi a najde si milenku zena ostane s deckami doslova na ulici. ved to tu citame denne. nema zrazu nic. a on by sa podla mna v takom vztahu aky chce casom nudit zacal. alebo mu ma zena este velkoryso tolerovat aj milenky. mozno ...
maloktora rozumna zena zostane len tak doma nemysliac na buducnost. ani to nemusi byt milenka, moze to byt necakany uraz muza, vazna choroba, nehoda... smrt cokolvek. a potom co? aj ja by som si mohla dovolit zostat doma ale zazila a videla som v zivote toho uz tolko ze nemam odvahu. on by mal rad pri sebe skratka submisivnu osobu, skoro matku, doslova vydanú na pospas jeho predstvam. tiez bude hladat dosmrti ked sa nezobudi. ale ja stale verim ze je to len Joke a niekto sa skratka len bavi.
@feda44 a k tebe: ja neviem vazne sa ta snazim pochopit a vazne mi z toho vychadza (teraz naozaj nie v zlom ani ako urazku to nemyslim) ze by si mal setrit na slapkach a zaplatit si radsej psychologa. podla tvojich odpovedi sa z tohoto tvojho bludneho kruhu sam nedostanes. ty si musel zazit nieco co ta takto strasne poznacilo. mozno si to ani neuvedomujes ale niekde nieco musi byt - nejaky spustac. dobry psychlog by toto nasiel a pomohol ti to odburat. takto sa zit neda. budes z toho kam dalej viac frustrovany. teda ako je vidiet uz si.
inak teda ja nepoznam jedinu zenu - dievca ktore by malo zaujem o nafukaneho chlapa. to kde si vzal. ja dokonca ani nemam v okoli nokoho kto by bol na badboyov vytazeny. kazda v mojom okoli si hlada rozumneho, sympatickeho pohodaka. to mozno nejake 16 rocne ale nie dospele rozumne zeny. vidis to divne. mas asi divne vzory alebo nespravnu spolocnost. fakt ta nechapem. musis zit vo velmi zlom prostredi ktore ta negativne ovplyvnuje.
@pralinka25 ale kludne ju moze vymenit, ked jej vyplatí polovicu majetku. Ale teraz chlapi uz ani to nerobia. Zenu poslu s 0€. Cize ani v tomto nie su chlapi. Ano vymen ju ale postaraj sa o nu aby zila dalej v tom štandarde ako ked zila s muzom.
@katkami123 "Vieš, skús si prečítať neskôr toto fórum ešte raz, s triezvou hlavou, o pár dni a aj všetky odpovede, ktoré si tu dostal, skús sa nad nimi hlbšie zamyslieť. Ty máš vnútorný problém sám so sebou a veľa žien ti tu odporúča psychológa, aj sexuologa a majú pravdu. Namiesto toho svoj vnútorný problém riešiš tým, že generalizuješ všetky ženy ako nevernice. Neskutočný paradox toho všetkého je, že si pritom nikdy nemal takú skúsenosť. Prispeli ti tu ženy, cela vzorka rôznych žien, máš tu vekovú kategóriu 20-30 rokov, prispeli ti tu zeny 50+, slobodne, bezdetné, s deťmi, vydaté, vysokoškolský vzdelané aj stredoškolsky, zamestnané aj na materskej a drvivá väčšina ti tu píše, že potrebuješ psychológa alebo aby si radšej ostal sám. Tebe sa tento názor nepáči a zase hľadáš chybu v ženách, ktorú si si zdvôvodnil tak, že tebou nesúhlasia, pretože si muž.
Sú tu ženy, ktoré boli svojimi partnermi/manželmi roky fyzicky alebo psychicky týrané, mnohí mali popri nich milenky, aj viacero, utiekli od nich s deťmi doslova s ničím, ktoré si pomaly šetrili na rozvod a na právnika, zatiaľ museli toto všetko znášať… teda nicky, ktoré majú reálnu negatívnu skúsenosť a zažili si doslova peklo s opačným pohlavím a nie sú ani z polovice tak zatrpknuté voči celému opačnému pohlaviu ako ty, ktorému sa realne nič nestalo, len si medzi kamarátmi započul nejaké reči… naozaj si myslíš, ze nie si prípad pre terapeuta? A že tieto ženy nemajú pravdu v tom, v čom ti píšu?
Prostredie, ktoré opisuješ a v ktorom sa nachádzaš mi príde čistá dedina niekde pánu Bohu za chrbtom. Kedže si odtiaľ päty nevystrčil, nemáš šajnu ako sa funguje inde a berieš takéto fungovanie za smerodajné a nič iné už pre teba neexistuje. Možnosť spoznať zeny aj z iných časti Slovenska si zavrhol (zoznamka), poriešil si si tento problém “na sedláka” prostitútkou. Na jednej strane píšeš, že chceš plnohodnotný vzťah, na strane druhej ťa trapi nejaké povrchne “riešenie sa” niekde na dedinskej diskotéke alebo krčme a to fyzické považuješ za vrchol “alfa samca”. Nerozmýšľal si aj nad tým, ze ti nevyhovuje hlavne prostredie v ktorom sa nachádzaš a treba rozhodiť siete na široko a nájsť aj iný typ žien, z iného prostredia, nie iba od vás z dediny, kde každý kazdeho pozná a panuje tam atmosféra - poďme sa poriešiť?
Východne Slovensko preto, lebo používaš určite slovíčka typické pre tento kraj, môj manzel je z východu a vidíš nakoniec si našiel manželku cez 200km ďalej od jeho bydliska.
Chodil som za terapeutkou ale to pomôže iba tak 30 percent. Zoznamka ? Tam chodia väčšinou iba tí, ktorí to na opačné pohlavie nevedia a je mi tam trocha aj trápne sa registrovať. Ale keď myslíš zoznamky ako Badoo a podobne tak ešte pohoda. A kde nájsť nejaké dobre dievča ? Väčšinou sa dievčatá balia po baroch a keď obidve strany majú niečo vypité. A trápi má povrchné "riešenia sa" lebo som cítili tú menejcennosť pri ostatných chalanoch. Povedzme, že percentuálne takisto ako ženy podvádzajú aj chlapi. Nevera je dneska veľmi bežná. Vždy riešite to, že som si objednal 2 prostitútky. Okej. Možno chyba. A keď počujem o nejakej, že na chate mala trojku, opila sa do nemoty, vracala a o týždeň to spravila zasa to už nie je hanba ? Ženy keď vypijú vešajú sa po chalanoch aj keď sú zadané. Je to správne ? A veta, že ženy sú povoľnejšie keď majú vypité mi nepomôže, pretože keď je niekto opitý tak robí vecí, ktoré chce a je odvážnejší.
@katkami123 "Mne nejde do hlavy, že chceš hlboký plnohodnotný vzťah, ale nič realne pre to nerobíš, aby si ho našiel na tom správnom mieste, tou prostitútkou si si získal veľké mínusové body do budúcna u každej inteligentnej zeny s hodnotami, každá sa bude obavat toho, ze nezhody a problémy vo vašom vztahu budeš riešiť rýchlym (instantným riešením v prášku) zvýšením si sebavedomia opäť prostitútkou, kedže tento spôsob riešenia tvojich vnútorných problémov si už využil niekoľko krát a veľmi si ho pochvaľuješ. Keď chceš niečo plnohodnotné a hlboké vzťahy, tiež pre to musíš urobiť niečo hlboké a plnohodnotné. Vybral si si sám povrchnú cestu - prostitútky , “ riešiť sa”, chceš iba sexice, tak neplač teraz nad tým aký máš výsledok. Pracuješ iba s tým povrchným, tak aj dostávaš iba to povrchné."
Je to možno povrchné, no keď sa mi nejaká nepáči tak s ňou nebudem riešiť nič, pretože tam ako som už spomínal musí byť chémia. Keby som pozeral len na srdce tak by son mohol byť aj gay :D
Môj názor je len, že milí chlapi sú len pre ženy dobrými kamošmi ale nikdy nič viac. Milý chlapec bude síce v spoločnosti žien obľúbený no nikdy nič viac. Môže sa o nejakú posnažiť no dievča bude len stále hovoriť to svoje. Úprimne "Nie, nie si môj typ" nepovie. Žena povie skôr: "Och neviem, veď zostaňme kamaráti" a podobne. Mimochodom keď mi žena povie, že som zlatý tak to je najhoršie čo môže byť. Vtedy šanca na dané dievča nie je žiadna.
@feda44 psycholog by mal byt dlhodoba zalezitost, ak mas dojem, ze ti nepomaha, tak ho vymen. Aj terapeut ti musi sadnut ludsky.
Ja som sa osobne nezoznamila cez zoznamku, ale poznam vela ludi co ano. Mam 3 dobre kamaratky, ktore si nasli partnera cez zoznamku, z toho 2 uz su za neho vydate. Uplne normalne baby, co si nasli normalnych milych muzov, ziaden svalovec, bohac ani nic podobne.
A tie prostitutky neries. Stalo sa, tak sa stalo. Dobre, bola to blbost, nevidel si v tom momente ine riesenie, tak si to poriesil takto. Ale ak chces naozaj vztah ako hovoris, tak uz za nimi nechod. Ries hlavne seba. Ak sa budes citit sam so sebou dobre, potom zacni riesit partnerku. Viac ti uz poradit neviem 🤷♀️
@feda44 Ty mozes byt povrchny, ked ide o vyzor zien? Tie tebou zaznavane neatraktivne zeny su mozno take nestastne ako ty, ze chlapi idu len po povrchnych hlupych kraskach, co sa na chatach opijaju, zgrcaju a nechaju sa posulozit hocikym a slusne dievcata sedia same doma, lebo nie su dost pekne 🤷♀️. Evidentne nie si ziadny alfasamec, tak pozeraj po dievcatach v "druhom rade"..jednoducho spusti z narokov a ocakavani a tvoj zivot moze byt kvalitnejsi.
@feda44
“ Zoznamka ? Tam chodia väčšinou iba tí, ktorí to na opačné pohlavie nevedia a je mi tam trocha aj trápne sa registrovať.” - ale veď ty máš problém s dievčatami, normálne ich nevieš zbaliť, preto radim zoznamku, trápne-netrápne… sú tam ľudia, všetci s rovnakým cielom, niekoho si nájsť
“ Väčšinou sa dievčatá balia po baroch a keď obidve strany majú niečo vypité.” - veľmi hlúpy názor, v bare a opité, to nikdy nenájdeš nič seriózne a potom sa ani necuduj, ze ti nič nevychadza. Ako som písala dzedzina a dzedzinské zvyky.
Najhoršie, čo môže byť je, keď ti žena povie, ze si kkt a nie, ze si zlatý. …Ty máš strašne domotaný názor a vo veľa veciach si stratený, naozaj smer odborník, ty potrebuješ niekoho, kto by ťa aspoň minimálne rok viedol z toho tvojho začarovaného kruhu divnych názorov a pohladu na svet. Ale to ti tu už napísalo kvantum žien, vrátane mna. Nájdi si aj nejaké online terapie, keď nedokážeš dochádzať, ale prosím ta, choď na ne.
no jo, tak ty si povrchny clovek prveho stupna ale budes sa tu hnevat na cely svet ze za to ze nie si (co ja viem kto teraz leti - kedysi to bol Brad Pit alebo Leonardo, Momoa atd) ta zeny nechcu. paneboze krasa tak neskutocne rychlo pominie. ani sa nenazdas. roky ubiehaju a bohuzial nikoho neusetria. a chemia nie je o krase. to si mylis pojmy s dojmami. chemiu mozes citit aj pri niekom kto vobec nie je tvoj typ.
chemia je skor o tom ze ten clovek nieco vyzaruje co je kompatibilne s tebou. nejake gesta, vona, vibracie, feromony, ton hlasu, charizma, sexappeal, byt na "jednej vlne" .... na toto vsetko vobec nemusi byt clovek prvoplanovo krasny. toto su tie veci co tvoria chemiu.
v druhom rade su veci ako povaha, charakter, nazory, inteligencia, EQ, sposoby, spravanie ....
a nakoniec je vzhlad. pacia sa ti tmavovlasky a co z toho ked sa za pol roka prefarbi na blond? alebo si ju vyberies lebo je chuda ale po detoch bude mat hormonalne problemy a bude problem schudnut, ked ochorie alebo nebude mat uz take plne cervene pery, bohate vlasy tak co podvedies ju? vymenis?
vies laska je o tom milovat cloveka aj ked ho rano vidis v pyzame, aj ked ho vidis pocas chripky s mastnymi vlasmi a zeleneho, aj ked uvidis vsetky tie veci ktore suvisia s tehotenstvom, porodom atd, lubit znamena aj po crevnej viroze po tom cloveku umyt zachod a vedro od grciek, lubit znamena vidiet ho v najhorsej verzii seba a napriek tomu stale vediet preco ho milujem. nie nie je to klise. su to bezne zivotne etapy kedy ti je krasa nanic.
ty vobec nevies co hovoris. mas to naozaj pomotane. pripusti si to. pretoze az v tom bode s tym mozes zacat nieco robit. inak aj ked si nahodou niekoho najdes nevydrzi pri tebe s tymto nadstavenim a budes sklamany.
zoznamky su pre zufalcov ktori to nevedia s opacnym pohlavim. tak za prve ved ty to nevies a za drhe poznam vela parov ktore su spolu uz roky a nasli sa prave takto. dalsi mytus ktory mas v hlave a nie je pravdivy
@feda44
Nie, nie je to správne, keď mala na chate trojku opitá, pravdepodobne takú na vážny vzťah ani nikto mat nechce, nehnevaj sa, neviem v akej si spoločnosti, ale mne to príde akoby si vyrastal niekde medzi zvieratami, alebo v osade, kde ide každý s každým a nie civilizovaným ľudmi 21. storočia.
@feda44
Vieš, keď čítam tvoje nevyzreté názory, tie dogmy, začni čítať hnihy, alebo sa zober žiť niekam na rok do zahraničia do metropoly…, lebo úprimne, napíšem ti to tu, i keď veľa diskutérok sa ti tu snaží mnohé veci jemne vysvetlit, ale ty odrádzaš ženy (aspoň tu, čo ťa čítam) hlavne svojou neinteligenciou, nulovým rozhľadom, názormi na život aké majú 9-rocne deti. Zober sa niekde na dovolenku do zahraničia, odíď z detskej izby od rodičov, začni spoznávať svet. 24- rocny muž ale akoby som si tu písala s 10-ročným dieťaťom. Keď si pripadas neatraktivny, zajdi k dobrému barberovi, obetuj tie peniaze, nech ti urobí účes, upraví strnisko, bradu a niečo z toho vytvorí.… ale toto sú veci, ktoré máš už dávno vedieť sám. Pol roka si platíš trénera na čo? Stačí 1-2x, ukáže ti ako sa cvičí na strojoch a mozes si cvičiť aj sám. Máš tu vystupovanie namysleného segíňa, to ženy odrádza.
@pralinka25 A poznáte nejaké dievčatá/ ženy od veku 18 - 33 ?
@katkami123 Vidno Pani veľmi vidno, že Vy nemáte prehľad o dnešných mladých dievčatách.
Mal som ešte 18 a bol som zaľúbený do jednej kamarátky. Poznal som ju dlhšie ešte predtým. A neskôr som sa nejako do nej zaľúbil. Neskôr to aj zistila, pretože jej to chlapci z partie povedali. Mal som 18, prišla stužková na ktorú som ju pozval. Totálne mi to tam pokazila lebo sa nudila a nechcela aby som vôbec pridal foto na fb s ňou. Toto je správne akože ? Mala ma v prdeli. Riešila sa s hocikým z partie. Potom som urobil jednu blbosť, ktorá ma dostala ku bláznom (viete asi kde) a nebudem ani písať čo som urobil. Potom som sa s ňou aj stretol aby sme sa pozhovárali. Samozrejme bolo to milé stretnutie dala mi nejaké rady a ja som sa jej priznal, že prečo som to urobil. Ale neskôr sa už nechcela stretnúť a už sa ma začala báť :D Že ju začnem prenasledovať a bla bla :D Ešte ma aj blokla na fb. Hlavne, že chodila do kaviarne kde som pracoval, tam nemala problém prísť :D
@feda44 samozrejme ze ano. nezijem v bubline predsa. a celkom dost ich poznam v tomto veku aj chalanov. povedala by som ze viac ako ty.
niektore poznam z prvej ruky a niektore poznam vdaka ich rodicom. a dovolim si povedat ze ich poznam naozaj dobre. uz som to pisala. nie som konzerva a fakt mi dost o sebe povedia ked sa bavime.
a este dodam ze ma prave celkom prekvapuje ze vacsina z nich zacina so vztahmi omnoho neskor ako sme zacinali my. bavila som sa o tom s viacerimi kamoskami a tiez si to vsimli.
ja si myslim ale ze to je o tom kde a medzi kym sa pohybujes nie o tom ci su to dnesne dievcata. uz s tymto prestan je to hlupost.
ako hovorim kedysi bola doba riadne divoka. ja fakt nechapem kde si sa stratil a preco si myslis ze dnesne dievcata su ine. na zaklade coho konkretneho to sudis?
doba je ina ale vzorce spravana sa ludi sa prilis nemenia. teraz je vsetko len viac na ociach. ale chatovice ake popisujes boli aj kedysi.
inak kazdy clovek zazije v zivote aj sklamanie. uplne kazdy jeden. je to uplne normalny proces ktory nas formuje. to co sa ti stalo mohlo byt pre teba tazke ale rozhodne je to bezne.
rozlozila ta tato vec viac ako je zdrave.
@feda44
Naozaj si mal ukážkové detstvo? Ber to z jej strany tak, ze ti nechcela dávať zbytočné nádeje, láska sa nedá vynútiť, keď to tak necítila raz, tak mozes za nou chodiť, rozpravat sa koľko len chceš, jednoducho to necíti. Musíš sa posunúť ďalej, nežiť stále v minulosti. K puberte patria aj nešťastne lásky, nie si jediný a je to úplne normalna vec. Mne prídeš ten typ muža, ktorý sa za 5 minút rozhovoru s milou a peknou zenou beznádejne zamiluje, vytvorí si v hlave milión ilúzií a už žije v tom svojom svete. Tento typ mužov mi veľmi vadil a vadí a sama som sa mu vyhýbala a vyhýbam. Žena chce byť iba milá, slušne komunikuje na kamarátskej urovni, slušne odpovedá a chlap si už namysla, úplné nezmysly. Sú typy mužov s ktorymi sa dá normálne komunikovať a sú typy mužov, ktorí po obyčajnej jednej komunikácii už vidia svadobne zvony a vymýšľajú mena detí. Prečo tak veľmi potrebuješ tlačiť na pílu? Daj žene priestor. A keď nechce, neponižuj sa, chod ďalej… to nie sú dnešné dievcata,… tak to bolo vždy. Ty nemôžeš vyčítať dievčine, ze s tebou nechce chodiť, len preto, lebo ty ju chceš, tak musí. Nemusí. Tvojou chybou je, ze to nechápeš a chceš si náklonnosť vynútiť. Mám 34 rokov, niečo nacestované a prežité, takto to funguje všade a v rôznych krajinach.
@pralinka25 "no jo, tak ty si povrchny clovek prveho stupna ale budes sa tu hnevat na cely svet ze za to ze nie si (co ja viem kto teraz leti - kedysi to bol Brad Pit alebo Leonardo, Momoa atd) ta zeny nechcu. paneboze krasa tak neskutocne rychlo pominie. ani sa nenazdas. roky ubiehaju a bohuzial nikoho neusetria. a chemia nie je o krase. to si mylis pojmy s dojmami. chemiu mozes citit aj pri niekom kto vobec nie je tvoj typ.
chemia je skor o tom ze ten clovek nieco vyzaruje co je kompatibilne s tebou. nejake gesta, vona, vibracie, feromony, ton hlasu, charizma, sexappeal, byt na "jednej vlne" .... na toto vsetko vobec nemusi byt clovek prvoplanovo krasny. toto su tie veci co tvoria chemiu.
v druhom rade su veci ako povaha, charakter, nazory, inteligencia, EQ, sposoby, spravanie ....
a nakoniec je vzhlad. pacia sa ti tmavovlasky a co z toho ked sa za pol roka prefarbi na blond? alebo si ju vyberies lebo je chuda ale po detoch bude mat hormonalne problemy a bude problem schudnut, ked ochorie alebo nebude mat uz take plne cervene pery, bohate vlasy tak co podvedies ju? vymenis?
vies laska je o tom milovat cloveka aj ked ho rano vidis v pyzame, aj ked ho vidis pocas chripky s mastnymi vlasmi a zeleneho, aj ked uvidis vsetky tie veci ktore suvisia s tehotenstvom, porodom atd, lubit znamena aj po crevnej viroze po tom cloveku umyt zachod a vedro od grciek, lubit znamena vidiet ho v najhorsej verzii seba a napriek tomu stale vediet preco ho milujem. nie nie je to klise. su to bezne zivotne etapy kedy ti je krasa nanic.
ty vobec nevies co hovoris. mas to naozaj pomotane. pripusti si to. pretoze az v tom bode s tym mozes zacat nieco robit. inak aj ked si nahodou niekoho najdes nevydrzi pri tebe s tymto nadstavenim a budes sklamany.
zoznamky su pre zufalcov ktori to nevedia s opacnym pohlavim. tak za prve ved ty to nevies a za drhe poznam vela parov ktore su spolu uz roky a nasli sa prave takto. dalsi mytus ktory mas v hlave a nie je pravdivy".
Krása sa dá udržať keď Vás nepostrehne nebodaj nejaká zákerná choroba. K tomu aj keď sa o seba staráte. Sama vidíte, že ženy na tomto fóre vypisujú, že ich nebaví stereotyp s manželom a nudia sa. Tak radšej pôjdu niekde vonku a nájdu si milenca. No prosím. Ja budem chodiť domov po večeroch z roboty a ona sa bude nudiť no čo urobí ?
@katkami123 Na východe máme dosť osád mimochodom 😂
@feda44
Viem, manzel je z východu… trochu šok pre mna, keď som to videla 1x z auta…
@katkami123 "Vieš, keď čítam tvoje nevyzreté názory, tie dogmy, začni čítať hnihy, alebo sa zober žiť niekam na rok do zahraničia do metropoly…, lebo úprimne, napíšem ti to tu, i keď veľa diskutérok sa ti tu snaží mnohé veci jemne vysvetlit, ale ty odrádzaš ženy (aspoň tu, čo ťa čítam) hlavne svojou neinteligenciou, nulovým rozhľadom, názormi na život aké majú 9-rocne deti. Zober sa niekde na dovolenku do zahraničia, odíď z detskej izby od rodičov, začni spoznávať svet. 24- rocny muž ale akoby som si tu písala s 10-ročným dieťaťom. Keď si pripadas neatraktivny, zajdi k dobrému barberovi, obetuj tie peniaze, nech ti urobí účes, upraví strnisko, bradu a niečo z toho vytvorí.… ale toto sú veci, ktoré máš už dávno vedieť sám. Pol roka si platíš trénera na čo? Stačí 1-2x, ukáže ti ako sa cvičí na strojoch a mozes si cvičiť aj sám. Máš tu vystupovanie namysleného segíňa, to ženy odrádza."
Bol som v Nemecku a nejako ma ten západný svet neoslnil ale hej išiel by som na dovolenku ale niekde kde by som sa cítil podobne ako na Slovensku, kde sú mentálne podobní ľudia. Respektíve nejakú slovanskú krajinu. Mám 25 nie 24 :D. Tam ani nejde o nejaké úpravy kaderníkom, skôr ide o to, že ja sa už ani neviem usmiať, pretože ma život nejako nebaví. Vlastne niekedy baví moc a niekedy nie. Je lepšie keď je so mnou trenér, lepšie sa cvičí s niekym ako sám a vždy je čo zlepšovať. Neviem z čoho usudzujete, že som namyslený.
@feda44
Možem vedieť prečo sa bojíš tak veľmi tej zoznamky? Nemôžu ťa všetky zeny sveta odmietnuť. A dobrý účes a správne a moderne upravené strnisko robia s chlapom zázraky, to dokážu iba dobrí barberi ku ktorým budeš chodiť pravidelne. Tu ti hodím foto teraz jedného pána z ruže pre nevestu o ktorého bojujú ženy 😀 aký je to rozdiel, keď ho upraví profesionál a ako vyzeral obyčajne predtým. Vtedy bol tiež len obyčajný puberťák. Veľa robí ako sa aj muž o seba stará. Aj môj manzel chodí každý mesiac k barberke 😉.
@katkami123 "Naozaj si mal ukážkové detstvo? Ber to z jej strany tak, ze ti nechcela dávať zbytočné nádeje, láska sa nedá vynútiť, keď to tak necítila raz, tak mozes za nou chodiť, rozpravat sa koľko len chceš, jednoducho to necíti. Musíš sa posunúť ďalej, nežiť stále v minulosti. K puberte patria aj nešťastne lásky, nie si jediný a je to úplne normalna vec. Mne prídeš ten typ muža, ktorý sa za 5 minút rozhovoru s milou a peknou zenou beznádejne zamiluje, vytvorí si v hlave milión ilúzií a už žije v tom svojom svete. Tento typ mužov mi veľmi vadil a vadí a sama som sa mu vyhýbala a vyhýbam. Žena chce byť iba milá, slušne komunikuje na kamarátskej urovni, slušne odpovedá a chlap si už namysla, úplné nezmysly. Sú typy mužov s ktorymi sa dá normálne komunikovať a sú typy mužov, ktorí po obyčajnej jednej komunikácii už vidia svadobne zvony a vymýšľajú mena detí. Prečo tak veľmi potrebuješ tlačiť na pílu? Daj žene priestor. A keď nechce, neponižuj sa, chod ďalej… to nie sú dnešné dievcata,… tak to bolo vždy. Ty nemôžeš vyčítať dievčine, ze s tebou nechce chodiť, len preto, lebo ty ju chceš, tak musí. Nemusí. Tvojou chybou je, ze to nechápeš a chceš si náklonnosť vynútiť. Mám 34 rokov, niečo nacestované a prežité, takto to funguje všade a v rôznych krajinach."
Ale mohla byť aspoň úprimná a povedať, že nie som jej typ a podobne ;) Potrebujem tlačiť na pílu lebo mi tiahne na 30 a stále som sám. Chcel som si náklonosť vynútiť to áno, pretože som závidel kamarátom ;)
@feda44 tak neviem co citas ty ale ja som tu od zalozenia konika to je teda naozaj vela rokov, vela tem .... a poviem ti ze je neporovnatelne viac tem kde muz opustil kvoli milenke rodinu. aj tu v tejto teme je takych zien co sa im to stalo zopar a dali ti velmi dobre rady.
krasa sa da udrzat ale je relativna. rozmyslam tak nad tym ako by si sa so svojim nadstavenim dival na zenu ktora sa udrziava. nevnimal by si to tak ze naco sa o seba hodiny stara, potom bude mat vacsiu sancu s niekym utiect predsa. nie? taka nepekna co sa nestara o tu nikto ani nezakopne. ja sa o seba teda staram (nuz s vekom to vyzaduje viac a viac usilia) a moj muz ma v tom podporuje. podporoval by si ju aj ty?nebal by si sa? si dost sebavedomy na to mat krasnu zenu co sa o seba stara?
apropo kolko je svetoznamych hercov a spevakov ktori vobec nie su krasni ale su nesmierne sympaticki a charizmaticki a ludia ich doslova zeru a maju zastupy fanusikov ktore ich miluju.
P.S. "tam ani nejde o nejaké úpravy kaderníkom, skôr ide o to, že ja sa už ani neviem usmiať, pretože ma život nejako nebaví. Vlastne niekedy baví moc a niekedy nie." - toto moze byt aj diagnoza. nemusi to byt len frustracia. (to nie je vysmech to je len snaha pomoct.) clovek ked je v tom to nevidi. mozno by ti pomohla dobra diagnostika a lieky. a mozno je to vazne len preto ze si nestastny. tazko takto povedat. ale aj to je velky dovod preco mozno zeny odradis. baby nemaju radi nafukancov, svalovcov, bad boyov. vacsina normalnych zien chce chlapa do nepohody, niekoho kto tu bude a podpori ju, podrzi, na koho sa bude moct obratit a o koho opriet so zmyslom pre humor a nadhladom, zivotnym elanom a energiou. to pritahuje najviac.
vies to aky si vo vnutri z teba vyzaruje ako svetlo z reflektora. darmo to zabalis do pekneho fejsu alebo tela. to nestaci. treba rozvijat aj svoju dusu, charakter. aj v sparte netrenovali len telo ale aj mysel a ducha, odolnost nie len fyzicku.
P.S: 2 tvoji kamosi si na milion percent minimalne polovicu vymyslaju a druhu niekolkonasobne prikrasluju a to mi mozes verit. potvrdi ti to tu kazda trochu skusenejsia baba. to je ako s tymi vasimi 20 centimetrami (vtip) ale takto je to vo vsetkom. chalani v urcitom veku toto robia standardne. dnes pred 20 rokmi aj prec40 aj pred 100. vzdy to tak bolo a vzdy to tak bude. nebud naivny.
A ja som počula a aj tu vo fóre čítala (!), ako muž žene strelil, vulgárne jej vynadal, potajomky milenky cez telefón riešil, o domácnosť sa nestaral.... Keďže sa to stalo neraz, isto je väčšina z vás taká. No uznaj, na čo by ťa mala nejaká chcieť a vešať si toto riziko na seba?
(Toľko k tvojej logike...)
@feda44
Lenže až prílišným tlačením na pílu spôsobuješ opak, tie zeny sa ťa začnú báť 😀, budeš pôsobiť ako nejaký zúfalec, úchyl,... Nemôžeš byt doterný, keď tá žena nemá záujem, prijať to ako fakt a nechať ju tak, sústrediť svoj záujem na iný objekt. Láska sa nedá vynútiť. Máš 25 rokov a nikam si sa nedopracoval, tak musíš asi niečo zneniť. A aké rady ti dala potom tá kamaratka? Aj sa nimi riadiš? Skúsil si tie veci zmeniť, ktoré si robil nesprávne? Inak tréner stojí u nás 10€/hodina, + vstup do fitka, ak chodíš cvičiť 2-3x za týžden s trénerom, to robíš s platom barmana iba na trénera. Nie je rozumnejšie za tie peniaze nakúpiť pekne košele, nohavice, čo sa teraz nosí, upraviť strih vlasov, urobiť pár pekných fotiek, šupnúť na zoznamku, popísať so ženami, zistíš s ktorou si hodnotovo rozumiete… a kľudne hľadať aj cez 100 km od bydliska.
@feda44 Takze si sa pokusil o samovrazdu. Nie, to nebolo kvoli tomu dievcatu, co si ju pozval na stuzkovu. To ty mas problem. Ty kym si nedoriesis svoje psychicke zdravie, tak je ozaj lepsie neriesit dievcata. To chuda dievca si len pozval, nijako ti zaviazana nebola, preco si ocakaval, ze tym pozvanim ste partneri. A este si to cele zvalil na nu :( Sa necudujem, ze si ta blokla. Uz to pisali hore baby - to ze tebe sa niekto paci, neznamena ze ma voci tebe akukolvek povinnost alebo zavazok. Aj ked sa zena do teba zalubi, moze kedykolvek zmenit svoj nazor, prestat ta mat rada a opustit ta, kazdy ma na to pravo a deje sa to casto, vacsina ludi ma vo svojom zivote xy neuspesnych kontaktov s opacnym pohlavim. Toto kym nepochopis, tak do vztahov ani nechod, nie si zrely. Zatial ries svoje psychicke zdravie, lebo mat vztah s nevyrovnanym clovekom je peklo, ber to, ze sa chystas teraz celou svojou existenciou na to, aby si bol kvalitny partner - cvic, chodievaj k psychiatrovi, vzdelavaj sa, hladaj si novu pracu adekvatnu tvojmu vzdelaniu (aj ked nie v odbore, ktory si studoval, lebo na casnika ti stacilo vyvhodit 3 roky strednu). Drzim palce
@katkami123 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Perfektná ukážka absolútnej ignorantnosti žien čo sa týka mužského výzoru a koľko snahy sa doň musí vložiť.
"Však sa choď ostrihať a tiež budeš vyzerať ako Chad."
Ten chlap na obrázku na sebe 15 rokov makal. Každý deň si na ksicht mazal 2 rôzne krémiky aby sa zbavil akné a jaziev čo po ňom ostali. Každý týždeň sa minimálne 6 hodín potil vo fitku. Otročil v práci aby dostal povýšenie a dosť peňazí. Toto nie je záležitosť jednej návštevy barbera.
Keď sa narodí chlapec, je nič. Nemá nič, je nikým, absolútne neatraktívny. Všetko si musí zadovážiť sám (alebo je povolaním syn), dokým sa stane mužom.
Keď sa narodí dievča, všetko už má od prírody. Nemusí robiť absolútne nič, len udržať to, čo príroda dala.
Ženám stačí nežrať sračky a budú mať výbornú postavu. Muž musí nie len nežrať sračky, ale prijímať dostatok proteínu a vlákniny, pričom musí do seba napchať aj dostatočné množstvo kalórií a tekutín. Ešte aj chodiť do fitka, mať dosť pohybu a na slnko chodiť každý deň (alebo žrať Dčko) aby mu neklesol testosterón. Čím viac testosterónu, tým horšie akné, takže sa musí krémikovať každý deň.
A toto je dnes omnoho ťažšie dosiahnuteľné, keďže v každom jedle je kopa estrogénu, lebo milióny žien sú na antikoncepciu a štia do záchoda kopy estrogénu, ktorý čističky odpadových vôd nedokážu vyfiltrovať.
"Dnes už nie sú poriadny muži."
Prečo asi, keď sú napumpovaný ženskými hormónmi, vychovávali ich slobodné matky a celá spoločnosť sa pozerá na mužov negatívne. Všade sú sračky o toxickej maskulinite, ale nikdy nikto sa v médiách nemôže navážať do žien. Prečo asi? Lebo muži sú tí, kto začínajú a bojujú v protisystemových povstaniach, nie ženy. Myslíš, že na Ukrajine v zákopoch bojujú ženy? Hovno. Všetky sedia pekne v teplúčku a spoliehajú sa na tých "toxických" mužov aby im zachránili vagíny pred penismi ruských okupantov.
A ešte k tej absolútne zdegenerovanej televíznej šou. Je tam chlap, čo na sebe makal roky s koho mu tam dajú? Plastické štetky. Všetky ženy v tej šou sú absolútny odpad. Takto odmeňuje spoločnosť mužov, ktorý na sebe pracujú.
Keď aj ja budem na sebe makať do 30ky a potom začnem randiť, zas a znova bude problém, lebo: "Ako sa opovažuješ ísť na rande s 20 ročnou, ty zasraný predátor!" To mám si akože na vrchole mojej hodnoty vziať ženu čo má najlepšie roky za sebou? Vygajdanú jazdenku s nemanželským deckom? Zabudnite.

@katkami123 a este dlho bude ...😎