icon

Mám zostať navždy sám?

feda44
4. apr 2023

Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?

feda44
autor
14. apr 2023

@pralinka25 To by bolo fajn 🙂

wayway
14. apr 2023

@ravador budes prekvapeny, ale v mnohom s tebou suhlasim. Avsak nesuhlasim s tym, ze zeny ro maju lahsie. Myslim si, aj na zaklade vlastnych skusenosti, ze zeny ked porodia, stracaju aj ten zaklad, ktory mali. Dam ti priklad z rodiny. Moja aj muzova mama zili sposobom: vychovaj x deti a este k tomu pracuj. Muz “len” pracoval (nie tazsia pozicia) a spraval sa arogantne. Odkial sa asi vzalo to, ze zeny chcu vacsiu vaznost a rovnost? Ja som sla do manzelstva takto: mladucka, muza som mala vo vysokej ucte, bola som belmi submisivna a tym padom zranitelna. Predtym som nemala partnera, alebo jedneho /ako sa to vezme, podla akych kriterii to berieme/. Mohla som mat za muza bohateho mileho muza, avsak on nesplnal moje ine hodnoty. V podstate som bola prototyp tej v dnesnej dobe bajnej devy, milej zranitelnej, uctivej, ochotnej byt doma z detmi. Kto zo mna spravil feministeckejsiu verziu? Moj muz. Jeho ignorantske spravanie, to, ze si nevazil a nemiloval dost to mlade dievca, ktore si zobral. Nemozete chciet aj zenu, ktora sa vzda financnej istoty tym,ze ide na matersku a straca roky karierneho rastu i v konecnom dosledku na dochodku, a zaroven ste. nej hrubo, povysenecki a podupete v nej ti zranitelne. Ja som mala nastupny plat 1400 eur a teraz po MD mam problem kvoli medzerw v zivotopise…

feda44
autor
14. apr 2023

Pekne si tu diskutujeme :D
Rád by som si ešte prečítal názor @katkazocele keď číta :D

katkazocele
14. apr 2023

@feda44 chceš realitu alebo v pozlátku zabalené utešujúce vety, ktorými ťa kŕmia mamičky vyššie, len preto aby si ešte viac nepadol do depresie ?😉 Ak by som ti napísala, len čistú pravdu, ako to chodí v živote medzi ženami, tak si to cez víkend hodíš alebo v pondelok ráno ideš ku psychiatrovi 😕 Prepáč nemyslím si, že dokážeš uniesť pravdu o sebe ani o ženách. Nie si alfa samec😎

wayway
14. apr 2023

@feda44 OK tak toto vnimam ako dost velky problem: “Mama aj dodnes má nenechá niečo urobiť a povie, že to urobí sama, pretože ja to neviem.”
Velmi nespravny styl vychovy, a co otec? Nedodaval ti odvahy? Vnimam to tak, ze predosla generacia muzov je slaba. Preto sa zakonite zeny stali dominantnejsie.

lindusss2016
14. apr 2023

@katkazocele co je realita, ako to chodi medzi zenami? Som zvedava

ravador
14. apr 2023

@wayway Áno, verím tomu, že po materskej sa to obráti. Ale dovtedy majú ženy ľahšie úplne všetko. Bohužiaľ, je veľa mužov, ktorý mužný nie sú. Ale toto je problém výchovy, to začína u rodičov. A čo sa zmenilo vo výchove detí? Ženy so svojimi deťmi nie sú doma, sú v starostlivosti pracovníčok za minimálnu mzdu, jasné, že sa ti o deti nepostarajú poriadne. A potom je tu obrovské percento rozvodovosti. Ako som už povedal, mladý muži nemajú mužské vzory. Ja som mal to šťastie, že môj otec je ukážkový muž. Naučil ma všetko čo som potreboval a chystám sa jeho starostlivosť oplatiť späť, keď on už nebude vládať.
Toto nie je o tom, že muži zrazu začali byť málo mužný, ale o to, že ženy opustili svoje postavenie v rodine, postavenie, ktoré držali milióny rokov, na čo doplatili ich deti. Rozvrátili sa všetky rodinné hodnoty a teraz sa čudujeme, že naša populačná pyramída sa otáča. Keď raz niečo fungovalo milióny rokov a moderný liberálny svet to roztriešti za ani nie jedno storočie, samozrejme, že všetko ide do prdele.

wayway
14. apr 2023

@ravador Ono to nefungovalo dobre, pozri na Afganistan, kde 13-rocne dievcata pachaju samovrazdy sposobom, ze sa obleju horlavinou a zapalia. Tak zly moze patriarchiat byt. Ja vsak uznavam patriarchiat ako taky, ale patriarchiat silnych, uvedomelych a spravodlivych muzov, ktori ochranuju slabsich a vnimaju ich potreby a zivotnu situaciu. Zelala by som si taky stav. Lenze clovek je raz taky - s vacsou mocou prichadza vacsia prilezitost hresit. A mnohi muzi tuto moznost nálezite starocia vyuzivali. Pre zenu to bola loteria, o ktorej rozhodli jej rodicia. S dobrym muzom mala dobry zivot, s tyranom zivot plny strachu, ktory neraz koncil nasilnou smrtou a poznacenymi sirotkami.

pralinka25
14. apr 2023

@ravador tak teda zas raz mimo. ludstvo tu rozhodne nie je miliony rokov. a teda co ja viem a to som z dejaku maturovala tak v historii mali zeny kojne, makali na roli a deti sa pretlkali same. stovky rokov tu bola detska praca kde aj najmensie deti museli pracovat tazko fyzicky (dodnes su take miesta na zemi.) mas zromantizovanu nespravnu predstavu.
v 70 a 80 rokoch byvali deti v jasliach. ja som tam bola od 10 mesiacov a vacsina mojich rovesnikov tiez. mozno na dedinach boli zeny s detmi ale aj to pochybujem lebo mnohe tazko robili na JRD a podobne. decka chodievali na cele tyzdne do pionierskych taborov. v porodniciach deti vzali a nosili len na krmenie. ziadne rooming in ako teraz.
ty to tu ocividne nesledujes ale v minulosti boli zeny extremne pretazene. mali pracu plus doma sa starali o hydinu a zahradu. nebol na deti ani zdaleka cas ako teraz. ja poznam desiatky zien a vsetky sa detom venuju. keby si si prezrel tuto stranku nasiel by si tisice inspirativnych fotiek ako zeny varia pecu, siju, hackuju, vyrabaju montessori hracky, vzdelavaju doma a mnohe z nich su uplne mladucke. mame tu vela mladych mamin vo vasom veku. mam tri deti a na ihriskach a v materskych centrach stretavam desiatky starostlivych zien a tiez su mnohe v tvojom veku.
vies par rokov dozadu bola hlavna teoria vo vychove nechat dieta vyplakat. robili tak miliony zien v dobrej viere. odporucalo sa neprejavovat naklonnost alebo lasku. neobjimat. to vsetko bolo oicialne prijate a vtlkane zenam roky do hlav.
cital si niekedy knihu o vychove zo 40 rokov? a potom zmodernizovanu verziu z 80 rokov, ocividne nie.

muzske vzory? len vynimocne sa kedsysi nasli otcovia ktori vychovavali s laskou. zvacsa prisli z prace najedli sa a koniec. veskera starostlivost o deti bola vo vysokej miere na zene a babkach. nie muzi sa nehravali s detmi. ak boli vacsie brali ich maximalne tak pracovat na pole, zahradu atd. deti mali v historii aj davnej aj nedavnej extremne zle postavenie a nikdy nebolo o ne lepsie postarane ako teraz. nemali nikdy taku ochranu a prilezitosti ako teraz.
mas velmi zle informacie. ano iste sa nasli svetle vynimky ale boli to vynimky.
velmi tazko sa zilo. su o tom desiatky historickych zapiskov v roznych kronikach.
a co tak sparta a ine stare civilizacie. mozeme ist v podstate do akehokolvek casoveho obdobia a to o com pises tam nenajdeme. ani v tych patriarchalnych spolocnostiach. zijes v uplnom blude.

lindusss2016
14. apr 2023

@wayway zas tu by sa patrilo podotknut, ze mnohe zeny, aj ked maju tu "moznost" pracovat na plny uvazok plnohodnotne ako muz, ostavaju dobrovolne tyrane vo vztahoch. Niektore aj fyzicky, ine len psychicky. Ale tento model, ktory je teraz moderny, rozhodne nie je ziadny ideal. Zena pracuje, stara sa o deti, domacnost, vlastne o vsetko, lieta od rana do vecera, chlap pride domov z prace, otvori si pivo a zvali sa na gauc..v horsom pripade ani pracu nema a necha sa doslova zivit 🙈 Alebo zeny samozivitelky sa od takeho chlapa sice oslobodia, ale aj tak je na nich vsetko. To rozhodne nir je dobre, jednak chyba muzsky vzor detom, za druhe zena odovzdava zas len nespravne vzorce, dcera si automaticky bude mysliet, ze aj ona ma vo vztahu zastat vserky povinnosti. Ak zena robi prilis vela muzskych aktivit, ta muzska energia sa na nrj prejavi. Presne preto zeny stracaju jemnost, neznost, zranitelnost. V takomto svete si to nemozu dovolit, ale nie je to tak spravne 🤷

pralinka25
14. apr 2023

@katkazocele povedz aj mne ako to funguje. to co ty stale omielas som ja za cely svoj zivot nezazila. mozno sa najdu vynimky ale viem ich spocitat na jednej ruke. ty tiez zijes v nejakej alternativnej realite. mas problem tak ho ries lebo sa ti to vymyka spod kontoly a to doslova.

pralinka25
14. apr 2023

@feda44 !@pralinka25 To by bolo fajn 🙂"
co by bolo fajn?

katkami123
14. apr 2023

@katkazocele
no ty si tu chýbala… žena ktorá kradne z netu cudzie indentity žien a za tie sa vydáva. 👌

katkami123
14. apr 2023

@pralinka25
Obdivujem tvoju vytrvalosť 😀

pralinka25
14. apr 2023

@katkami123 😀 ja som extremne odolny a vytrvaly clovek. za vrchol svojej vytrvalosti povazujem to ze uz rok cvicim denne hodinu a pol. aj ked som chora, dokonca som odcvicila uz aj so seknutym krkom a kolenom, s deckom za prdelou v akomkolvek case a mieste a za akychkolvek okolnosti. a to preto ze ja cvicenie z duse nenavidim. doslova. vo mne nevyvolava ziadne endorfiny. "cvic! budes citit endorfiny a prival energie... hovorili" nic z toho nepocitujem chcem umriet uz len ked vkrocim na podlozku. celu dobu co cvicim sa tesim na posledny cvik. nikdy som nemala problem s postavou takze som to nepotrebovala. a ani teraz to co sa vahy tyka nepotrebujem ale predsa len po 40 a tretom porode takto neskoro som si povedala ze lepsia kondicka nezaskodi. a teda jediny prinos okrem postavy to ma ten ze som skratka prekonala samu seba. som fakt vytrvala. kto ma pozna normalne neveri. takze toto je relax :D ako hovorim bavim sa. je to vtipne (miestami smutne) ja stale neverim ze je skutocny.

katkami123
14. apr 2023

@feda44
Nechcela som tu už viac prispievať do tejto diskusie, pretože mi to príde stratený čas a všetko podstatne už bolo dávno spomenuté, niekoľko krát. Ešte jeden postreh ti dám zo svojho života, kedy som sa ja sama popálila veľa krát. Je veľmi dôležité za kým ideš po radu. Ak chceš šťastný vztah, chod si pýtať rady od človeka, ktorý je v šťastnom fungujúcim vztahu. Jeho rady budú totizto úplne odlišné v porovnaní s človekom, ktorý je už roky frustrovaný a sám. Sama som si to neraz všimla, keď som 2 rozličným ľuďom popísala rovnaku situáciu a ich rady boli úplne rozličné. Mala som raz takú kamosku, mala hroznú povahu a pomaly som si začala uvedomovať, ze ak sa budem zdôverovať jej, pocuvat jej názory a rady, za chvíľu skončím ako ona a pár rozhodnutí v živote som urobila zlých aj na základe jej ovplyvňivania a ona sama bola pre mňa odstrašujúcim príkladom ako som nechcela žiť. Nešťastní ľudia ťa časom stiahnu na tu úroveň, na akej sú oni sami, lebo inú nepoznajú, keby poznali, sami žijú inak a vyhrabali by sa z toho. Takze moje dve rady. 1. Som ti už spomínala ohľadom tvojej komfortnej zóny, z ktorej treba vystúpiť ak chceš iné výsledky. Druhá, aký chceš viest zivot, za takým človekom chod po radu.

pralinka25
14. apr 2023

@katkami123 to je svata pravda.

katkami123
14. apr 2023

@pralinka25
Vtedy treba dať 1-2 dni pauzu a myslieť aj na regeneráciu, aby sa ti to už úplne nezhnusilo 🙂 za mna klobúk dole, obdivujem takýchto zásahových ľudí, ktorí sa zatnú pre nejakú činnosť. Ja mám teraz obdobie pri deťoch, ze každy deň padám na hubu, večer si vychutnávam chvile, ze všetci spia 😀 dvojičky vázia okolo 13,5kg každá, behám tu s nimi pod pazuchami hore-dole schodmi celé dni, mala by som dať na konci dňa ešte take cvičenie, ráno ma môžu zakopať do zeme 😀🤦🏻‍♀️. Mne sa aj páči, ze čítaš cudzojazyčné knihy.

pralinka25
14. apr 2023

@katkami123 no to je tiez jedna z veci. ja som anglinu nikdy nemala. pocas druhej materskej som si dala zavazok ze sa ju doma naucim. z uplnej nuly. ucila som sa ju vsade a za kazdych okolnosti do bodu kym som nebola schopna citat a pocuvat normalne texty - nie tie studentske. sa mi vsetci smiali ked som chodila s papierikmi a blockami. ale teda moj muz ma vo vsetkych tychto blaznivych napadoch podporuje. normalne som mala frnak strceny v tom kedykolvek sa dalo aj na zachode. pisala si slovicka na ruku 😀
teraz sa citim tak no ... padam dole nosom od unavy uz nie som najmladsia deti davaju zabrat tie starsie uz aj psychicky to mladsie len fyzicky a to citanie mi ide tazko aj po slovensky - sa sustredit lebo tu je vecny chaos a humbug. ale nemozem to vzdat. ja ked vynecham moj mozog nabehne na rezim ze si zacne tvorit okamzite vyhovorky preco polavit znovu.
aby som udrzala nastaveny trend citam take veci ktore v slovencine neexistuju aby som nemala nutkanie si to ulahcit. a vacsinou to musi byt nieco uplne ze crazzy.
ja si nemyslim ze existuje este vacsi level zhnusenia 😀
pozri je pol jednej a vsetci spia okrem mna. potrebujem tu mat chvilu ticho a bez poziadaviek. dnes tu mam este navyse jedno dieta na prespacku. rano nadavam preco som nesla skorej spat. a vecer urobim to iste.
no tak ale ty mas teda trening dobry. ty uz nemusis ani mysliet na cvicenie natoz nejake vykonat. ja mam len jedno male - to ma 12 kil a nemame schody 😅
a zas ma ani nejak moc netrenuje. mat dve rovnake deti je pre mna uplne hrdinstvo (ja viem ze si clovek nenavybera ale mna by asi odviezli) klobuk dole.

katkami123
14. apr 2023

@pralinka25
Teda, normálne si ma namotivovala 😀 teraz mám pár mesiacov hluché obdobie, úplne so všetkým a iba prežívam, doslova. Toto som si potrebovala prečítať 😀 👌

pralinka25
14. apr 2023

@katkami123 ❤ ja som mala tiez ale take obdobie kedy nefungovalo nic. to sem tam skratka pride a musi to prehrmiet. mas toho vela tak sa necuduj

kristiii
15. apr 2023

Veľmi často sa a nie len v tejto téme spomína, že veľa chlapcov vyrastá len s matkami, nemajú mužský vzor a bla bla. Tak často, že aj mne už občas vŕtalo v hlave, čo z môjho syna bude, keď jeho otec naňho kašle. Ale potom si vždy spomeniem na niekoľko príkladov z okolia a nemyslím si, že to prvotne závisí od toho, kto dieťa vychováva, ale skôr ako. Napríklad môj brat verzus jeden môj bývalý. Brat tiež od puberty vyrastal len so mnou a s mamou, dovtedy mužský vzor otec alkoholik a gambler. Bývalý, traja súrodenci, z toho jeden o 10 rokov starší brat a kompletná rodina. Vždy som sa smiala, že keď sme spolu začali bývať, všetko nám musel chodiť robiť, opravovať, pomáhať môj brat, pretože bývalý, aj keď vyrastal s dvomi mužskými vzormi, bol úplne ľavý a často do života nepoužiteľný. Brat má teraz usporiadanú rodinu a život, bývalý je dvakrát rozvedený. A takých príkladov by som mohla uviesť niekoľko len z najbližšieho okolia. A mimochodom, však aj tu vševedko by si želal, aby deti vychovávala hlavne žena, ideálne mu aspoň do 20 rokov behala doma kolo zadku (samozrejme aj pánovi manželovi), lebo veď žienka domáca má kedy. Na jednej strane tu tento pánko vyčíta ženám, že sa príliš málo starajú o deti, že sa im nevenujú, na druhej strane tu máme autora, o ktorého sa matka presne takouto opičou láskou starala, behala mu kolo tej riti a krásny výsledok ako to takou výchovou dopadne. Tak teraz mi tu niečo nevychádza 🤔

feda44
autor
15. apr 2023

@katkazocele Prosím chcem pravdu ;)

feda44
autor
15. apr 2023

@wayway "OK tak toto vnimam ako dost velky problem: “Mama aj dodnes má nenechá niečo urobiť a povie, že to urobí sama, pretože ja to neviem.”
Velmi nespravny styl vychovy, a co otec? Nedodaval ti odvahy? Vnimam to tak, ze predosla generacia muzov je slaba. Preto sa zakonite zeny stali dominantnejsie."

Oco toho tiež veľa spraví sám a málokedy ma sám od seba zavolá vonku aby som mu pomohol.

feda44
autor
15. apr 2023

@pralinka25 Nájsť tú knihu vo forme PDF

bodka2213
15. apr 2023

No čo už .... Taká je ,, doba" dievča ide s každým ..chalani tiež .... A potom keď už dospejú si zrazu chcú nájsť slušné dievča , pannu ...... A dievča zase slušného chlapa pre ktorého bude prvá....

( Samozrejme nie všetci sú taký ) ale žiaľ ťažko sa potom hľadá.

feda44
autor
15. apr 2023

@katkami123 Keď som chodil za psychologičkou tak tá mi povedala, že ženy majú radi sebavedomých mužov. To si dobre pamätám. A že musím mať väčšiu dôveru v sebe. V tom je aj zahrnuté to, že si robím vodičák a celé roky som nechcel šoférovať, pretože mám z toho fóbiu. Vidím križovatku a zmätkujem. Zatiaľ som mal iba jednu jazdu po meste no. Ale na každú ďalšiu jazdu po meste sa vôbec neteším :D

pralinka25
15. apr 2023

@feda44 trvalo mi to dve minuty to tam najst. a pisem ti ze to tam je. tak? ake to by bolo skvele? uz si mohol mat za sebou 4 kapitoly.

pralinka25
15. apr 2023

@feda44 a katka z ocele ti nenapise pravdu. napise ti svoj skresleny pohlad na vec pretoze sama zije v nejakej divnej spolocnosti a ma paniku z toho co ty. ty si vzdy vypichnes len to co chces vidiet. pytas sa nespravnych ludi. prejdi si toto forum a pochopis. ona je tu uz dlho. vsetky jej vyjadrenia pozname a hovorim ti toto pravda nie je.
pamataj si jednu vec. vo svete vzdy vidis len to co chces. kto chce vidi duhu a ruzove jednorozce a kto chce vidi ciernu dieru plnu apokalyptickych udalosti. je to o tom preco sa sam rozhodnes. ty sa tiez rozhodujes zle a rad sa v tom bahne cvachtas. mam pocit ze ta to nakoniec aj bavi take to trpitelstvo a sebatryznenie. mas tu milion pozitivnych prispevkov a teba zaujima jediny od niekoko kto tu siri bludy uz nejaku tu dobu a je vseobecne znamy ze je mimo v tejto oblasti.
uz som to tu pisala pracujem s ludmi. z povahy svojej prace som prisla do kontaktu s naozaj strasnymi zivotnymi osudmi a pribehmi v roznych oblastiach zivota za tie roky co to robim. nemas ani predstavu co vsetko ludia zaziju a preziju. ake skutocne problemy existuju. napriek tomu ze mi dve klientky zavrazdili ich vlastni manzelia pred ocami ich malych deti si nemyslim ze vsetci chlapi su zli. ci mas pocit ze hej? im sme tiez mohli radit ale nepocuvali tie zeny a dnes tu nie su. moze ma to zlomit pretoze sme do toho investovali enormne usilie ale bohuzial ... lenze ja som si vybrala ze ma zle veci vo svete nezlomia. budem stale riesit pozitivne veci pretoze ich je vo svete rovnako vela ako negativnych.
nepocuvaj a nevnimaj ani ty. je to tvoje rozhodnutie len je to skoda lebo podla mna potencial na zmenu mas. len sa musis zbavit tych svojich okov a dovolit niekomu (odbornikovi) nech ti s tym pomoze. to nieje prejav slabosti to je prejav sily!

katkazocele
Autor odpoveď zmazal