Mám zostať navždy sám?
Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?
@katkazocele Asi prídem večer pozrieť na odpovede a rovno si k tomu spravím popcorn 🤣
@ravador Nemusíš, veď toto nikto zo žien nemôže vyvrátiť a vieš prečo? lebo potom by na celom svete žiadny zlý muž predsa nemal ženu, veď by ho podľa ich logiky nemala žiadna chcieť 😅
@katkazocele Nebudem už kvôli tomu plakať do vankúša. Na škodu si ničiť zdravie už som dosť tak stresujúci človek. Napísali ste mi priamo čo si myslíte a toto som aj chcel. Žiadne oplietačky ale reálne čo si aj myslíte.
@feda44 Okej ale toto čo som ti napísala, si predsa do pekla už musel vidieť za tie roky , že to tak chodí. Len mi nedáva zmysel, prečo som ti to takto hnusne musela šplechnúť do tváre??? načo si to potreboval takto verejne ? veď ťa to len muselo zraniť
@katkazocele ... lebo kazda, ktorá má dobrého chlapa doma, sa na neho neskôr vyprdne a pôjde za somarom. Este co nenapíšeš ?
Pre niekoho je možno vzhľad dôležitý a konto dotyčného tak isto, lenže nie všetky sú zlatokopky a štetky.
@bessie12 ja netvrdím že svojho dobrého muža opustí, ja tvrdím, že ten zlý ,príťažlivý ,bohatý alfa samec ju dostane s vysokou pravdepodobnosťou do postele 😉
@katkazocele toto tiez neplatí na všetky ženy..
@bessie12 tak ono je to tak, katuska je bud taka sama a preto to tak dobre vie alebo jej taka ukradla chlapa a jej z toho drblo. kazdy piseme o sebe a svojich skusenostiach z okolia v ktorom zijeme. ona zije v tomto. akurat teda ta zloba a zakernost co v nej je ze sa vyziva v tom ako toto zlomenym ludom vkuse vesa na nos v kazdej podobnej teme. uplne jej robi radost ako niekoho depta a ten deptany jej este dakuje jebo ju nepoznaju.
no nie je to perfektne? to je ako pytat sa beznoheho cim si holi nohy. tu je jasne vidiet preco je autor v srackach a preco v nich vzdy aj zostane. napisali mu desiatky zien a on si vybral to jedine ktore je tu odveci. vsetky ostatne odpovede boli normalne a konstruktivne az na dvoch uzivatelov a on riesi len ich. ich si berie za vzor a im veri. takze nie je absolutne o com. tento clovek sa nikdy nevymani zo svojho tiena a pravdepodobne je to tak dobre. tymto tu koncim a katarina raz na svoju hubu doplati tiez. vsetko sa raz vrati. uz len cakat na nejaku alfa samicu :D ktora osudu dopomoze.
@pralinka25 myslím, že v nejakej diskusii spomínala, že bola podvadzana. Ale musí sa raz cez to preniesť. Pretože co bolo, to bolo a uz sa to nikdy nezmení. Čas sa nedá vrátiť späť, hoci by sme neviem ako veľmi to chceli.
A autor témy? Radšej nekomentujem. Je tu 20 strán a stale melie len to svoje .. 🤦♀️ škoda na neho drat klávesnicu.
@katkazocele
Podľa seba súdiš iné ženy?
@katkami123 presne toto moja mamina sa spýtala 😁😁😁
@feda44
Katku z ocele chlap podvádzal, takže v jej prípade to bude pravda, kedže ju taký typ chlapov alfa kurevníkov priťahuje… len bohužiaľ svoju životnú skúsenosť hádže na všetky ženy, že sú také. Potom by tu nebolo toľko harmonických vzťahov a manželstiev. Tiež tu riešila presne to iste čo ty ako dosiahnuť, aby ju partner nepodvadzal… ale tam boli extremne názory v tej diskusii z jej strany ako zamykať toho partnera a nikam ho nepúšťať, byť všade s ním, stopovať cestu z obchodu atď. Takze dobrou osobou si tu dávaš radiť 😀 dáte rande na psychiatrii.
@katkami123 dnes si si zabudla zobrať lieky? ako si dovoľuješ ty soplana písať o mne že ma podviedol môj muž a že som niekde navrhovala zamykať partnera. Toto si vyprosím😠 To že ty máš nejaké komplexy zo svojej nadváhy a výzoru, tak to neprojektuj na mňa zlatko😉
@katkazocele tak tvoja logika je očividne veľmi veľmi biedna, keď podľa teba to, že aj zlí muži majú ženy, znamená, že tieto k nim museli prebehnúť od niekoho iného 🤦
@feda44 napísalo ti tu x žien, ktoré v živote žiadneho z partnerov nepodviedli (ja sa k nim pridávam) a ty si vyberieš názor od baby, ešte ju aj vyzveš o vyjadrenie, ktorá mala potrebu sa tu prezentovať pod fotkou nejakej poľskej tanečnice či kto to bol. A ešte ju aj kvetnato komentovať. Takže si ako už niekto písal buď troll 2-3 v jednom alebo si môžte ruky podať. Prípadne sa dajte dokopy, to by bol párik snov
@katkazocele
Dúfam, lebo ja nemám čas, ze tu zeny prekopírujú tu tvoju tému a tie skvosty čo si v nej popísala. Áno, písala si, že budeš chlapovi stopovať čas z a do obchodu, pretože ťa môže podviesť aj na ceste do obchodu alebo z prace. A ďalšie perly. Ty nemáš žiadneho muža, co bolo zmieňovaný aj v inej téme. Ty si chorý človek, ktorý sťahuje fotky cudzích žien a potom na internete vypisuješ, ze si to ty. Chcela by si vyzerat tak ako ja 😉, potom by si sa nemusela klepať kedy ťa chlap podvedie.
@konicekmodry
Tiež mám ten pocit.
"a katka z ocele ti nenapise pravdu. napise ti svoj skresleny pohlad na vec pretoze sama zije v nejakej divnej spolocnosti a ma paniku z toho co ty. ty si vzdy vypichnes len to co chces vidiet. pytas sa nespravnych ludi. prejdi si toto forum a pochopis. ona je tu uz dlho. vsetky jej vyjadrenia pozname a hovorim ti toto pravda nie je.
pamataj si jednu vec. vo svete vzdy vidis len to co chces. kto chce vidi duhu a ruzove jednorozce a kto chce vidi ciernu dieru plnu apokalyptickych udalosti. je to o tom preco sa sam rozhodnes. ty sa tiez rozhodujes zle a rad sa v tom bahne cvachtas. mam pocit ze ta to nakoniec aj bavi take to trpitelstvo a sebatryznenie. mas tu milion pozitivnych prispevkov a teba zaujima jediny od niekoko kto tu siri bludy uz nejaku tu dobu a je vseobecne znamy ze je mimo v tejto oblasti.
uz som to tu pisala pracujem s ludmi. z povahy svojej prace som prisla do kontaktu s naozaj strasnymi zivotnymi osudmi a pribehmi v roznych oblastiach zivota za tie roky co to robim. nemas ani predstavu co vsetko ludia zaziju a preziju. ake skutocne problemy existuju. napriek tomu ze mi dve klientky zavrazdili ich vlastni manzelia pred ocami ich malych deti si nemyslim ze vsetci chlapi su zli. ci mas pocit ze hej? im sme tiez mohli radit ale nepocuvali tie zeny a dnes tu nie su. moze ma to zlomit pretoze sme do toho investovali enormne usilie ale bohuzial ... lenze ja som si vybrala ze ma zle veci vo svete nezlomia. budem stale riesit pozitivne veci pretoze ich je vo svete rovnako vela ako negativnych.
nepocuvaj a nevnimaj ani ty. je to tvoje rozhodnutie len je to skoda lebo podla mna potencial na zmenu mas. len sa musis zbavit tych svojich okov a dovolit niekomu (odbornikovi) nech ti s tym pomoze. to nieje prejav slabosti to je prejav sily!"
@pralinka25
Napísali ste to viac než fajn. Najviac sa mi páči veta : "vo svete vzdy vidis len to co chces. kto chce vidi duhu a ruzove jednorozce a kto chce vidi ciernu dieru plnu apokalyptickych udalosti." Je to tak. Súhlasím. Mám to v hlave akosi tak nastavené. Možno má poznačila tá šikana v detstve a že mi hovorili, že som hlúpy, možno preto, že donedávna som nemal sex a mali ho kamaráti, možno preto, že som závistlivý, možno preto, že sa na chlapa cítim slabý, možno preto, že som nemotorný a neschopný. Aj v tej výchove boli chyby určite. "mam pocit ze ta to nakoniec aj bavi take to trpitelstvo a sebatryznenie." To ste tiež napísali pekne. Je to akoby som sa vlastne chcel trápiť a najhoršie je to, že všetko vidím strašne čierne.
@katkazocele "Okej ale toto čo som ti napísala, si predsa do pekla už musel vidieť za tie roky , že to tak chodí. Len mi nedáva zmysel, prečo som ti to takto hnusne musela šplechnúť do tváre??? načo si to potreboval takto verejne ? veď ťa to len muselo zraniť"
Prežijem to 🙂
@pralinka25 "tak ono je to tak, katuska je bud taka sama a preto to tak dobre vie alebo jej taka ukradla chlapa a jej z toho drblo. kazdy piseme o sebe a svojich skusenostiach z okolia v ktorom zijeme. ona zije v tomto. akurat teda ta zloba a zakernost co v nej je ze sa vyziva v tom ako toto zlomenym ludom vkuse vesa na nos v kazdej podobnej teme. uplne jej robi radost ako niekoho depta a ten deptany jej este dakuje jebo ju nepoznaju.
no nie je to perfektne? to je ako pytat sa beznoheho cim si holi nohy. tu je jasne vidiet preco je autor v srackach a preco v nich vzdy aj zostane. napisali mu desiatky zien a on si vybral to jedine ktore je tu odveci. vsetky ostatne odpovede boli normalne a konstruktivne az na dvoch uzivatelov a on riesi len ich. ich si berie za vzor a im veri. takze nie je absolutne o com. tento clovek sa nikdy nevymani zo svojho tiena a pravdepodobne je to tak dobre. tymto tu koncim a katarina raz na svoju hubu doplati tiez. vsetko sa raz vrati. uz len cakat na nejaku alfa samicu :D ktora osudu dopomoze."
Čítam si aj Vaše komentáre a iných používateľov v tejto diskusií. Každý jeden komentár som si prečítal. Chcel som len vedieť ako Katka bude reagovať nič viac. Zaujíma ma komentár každého.
@konicekmodry Nie ja som pravý :D
@katkami123 toto som nikdy nenapísala, ja svojho priateľa nedržím na reťazi, máš smolu a vidím, že môj vtip ohľadom Avatara fotky, veľa mamičiek nepochopila a zobrali to smrteľne vážne a teraz majú z toho traumu na celý život .... bež si zacvičiť aby išli kilá dole😉
@feda44 pozri, sikana s clovekom zamava obzvlast ked je len dietatom. nie je to sranda ale s tymto sa da pracovat tiez s terapeutom a myslim ze velmi uspesne. podla mna je to dolezite si tieto traumy vyriesit pretoze nespracovane robia obrovsku sarapatu. dieta vnima veci inak a ked mu dospely nepomozu nesie si to do dospelosti. ale moze ta to urobit silnejsim. vies, ti co sikanuju su zvacsa sami zufali a nestastni ludia. zijuci v zlych podmienkach alebo rodinach prezivajuci svoje traumy a ventilujuci si ich na inych. neraz su sami sikanovani doma mozno surodencami, rodicmi. tym ich neospravedlnujem len sa ti snazim povedat ze to nebolo tebou. ty si nebol vinny za to ze by si bol slaby. dieta sa nemusi vediet branit. a nie je to o tvojej slabosti. cele to bolo o ich slabosti a o slabosti dospelich ktori ti mali pomoct. teraz je to ale na tebe. dovol niekomu pomoct ti.
vies kolko znamych osobnosti si prezilo sikanu. napriklad taka Julia Roberts (viem pre teba je stara) ale podla mna a mnohych inych je to krasna zena, je oblubena a uznavana, dokazala toho vela. jej sa deti v skole smiali ze ma velku hubu a je chuda. Lady Gaga tiez sikanovana ako dieta tvrdili jej ze je k nicomu a nikdy nic nedokaze... Eminem to iste atd. je ich vela a vsetci toho dokazali rozhodne viac ako ich sikanovatelia. malo ktory sikanujuci to dotiahne vysoko.
sex a kamarati: ver mi uz som ti to pisala 50% je vymysel a 50% nafuknuta pravda. mala som vzdy viac kamosov ako kamosiek a v dospelosti sme sa celkom pobavili na niektorych veciach z mladosti. ja chapem ze si to chcel skusit a zazit. kazdy zdravy mlady clovek to chce skusit. ale sex nie je zavod. nie je podstatne kolko si ich mal. v kazdom vztahu zacinas odznova. ucite sa spolu lebo kazdy ma ine preferencie a na kazdeho plati nieco ine. ked sa zoznamis so slusnym dievcatom nazory kamosov s vami nebudu. nenechaj sa nimi ovplyvnovat. kludne si si mohol nieco vymysliet. ver mi robili to aj oni. tvoju hodnotu to pred svetom rozhodne neznizuje ani nezvysuje. a ti ludia pred ktorimi ano nestoja za nic. ti ktori meraju tvoje schopnosti a hodnotu tym ci si mal sex a s kolkymi ta vobec nemusia zaujimat. normalny dospely ludia sa na taketo veci nepytaju. vazne si neviem predstavit 25 rocnych vyzretych ludi ktori by sa ma spytali ci som mala sex a s kolkymi. ja to inak neviem ani o svojich najlepsich kamoskach. mam 4 take celozivotne. spolu sme vyrastali prezili skoly, prve lasky ale pravdupovediac o sexe sme sa nebavili. uplne ze vazne nie. dodnes to neviem a nikdy ma to nezaujimalo. vymen okruh znamych pokial takito ludia su tvojimi jedinymi priatelmi.
v com sa citis slaby? nemotorny? neverim ze si taky naozaj. kazdopadne mozes sa niektore veci naucit. akakolvek nova vec chce len cvik. hovorim to aj mojim detom ked sa vzdavaju lebo to nejde. ty nemusis byt lepsi ako je ktokolvek iny. staci ked budes dnes lepsi aspon v jednej veci ako si bol vcera. toto mal moj syn napisane v anglictine na ziackej knizke a ja som si to napisala na moj slovnicek anglickych slov. vzdy ked som to uz chcela vzdat lebo mi to neslo podla mojich predstav a vsetci okolo mna to vedeli lepsie som si to citala. povzbudilo ma to aj ked som dnes vedela o dve slovicka viac ako vcera stale to bol posun. aj ty vies robit male kroky. to je jedno ze to ide pomaly ale ide to. ked nepolavis za rok to bude obrovsky skok.
a zavist to je kapitola sama o sebe. ver mi ze neexistuje clovek ktoremu mas co zavidiet pretoze vsetko ma svoju dan. ty nevidis do zivota tych ludi. vobec netusis co vsetko predchadzalo tomu co im zavidis alebo aku dan to prinesie do buducna. zavist ta vobec nikam nepoosunie. ale mozes si vziat tu vec co zavidis zamysliet sa a skusit to dosiahnut.ja si myslim ze do istej miery za urciteho usilia vieme dosiahnut takmer cokolvek. ide len o oddanost k tomu cielu a o velkost naseho usilia.
tebe by podla mna uplne najviac prospelo vymanit sa z toho prostredia kde si a ist aspon na chvilu zit inam. ine mesto novi ludia. tam sa mozes stat zo dna na den doslova novym clovekom. niekde kde ta nikto nepozna. aspon si to skusit. najst si tam psychologa a zit novy zivot. nemusi to byt druhy koniec sveta. moze to byt len kusok.
@katkazocele
1. Ty nemáš priateľa, s tebou a tvojimi psycho stavmi chlap nevydrží, písali ti to v tej diskusii aj chlapi
2. Nemáš ani len gule na to, aby si si tam tu fotku a komentáre pod ňou nechala, ty si to psychicky nedala a po odhalení si vsetko vymazala, reakcia zbabelca.
3. Ďakujem, zacvičila som si aj za teba, 🙂 snáď ti to nejak pomôže a prestaneš sa vydávať za cudzie atraktívne ženy…,a urážať atraktívne ženy, kľudne by som kvôli tomu odcvičila každý deň za teba aj 5 hodín , ak by ti to nejak psychicky pomohlo.
4. Pripájam foto jednej chorobne žiarlivej ženy. Títo chorobne žiarliví ľudia, ktorí sa boja nevery ešte aj ked ich partner ide na nakup potravín, majú jednu vec zvyčajne spoločnú - neatraktívny vzhľad. Preto asi aj tá cudzia fotka inej ženy, svoju radšej neuverejňuješ, však Katuška.
@pralinka25 "pozri, sikana s clovekom zamava obzvlast ked je len dietatom. nie je to sranda ale s tymto sa da pracovat tiez s terapeutom a myslim ze velmi uspesne. podla mna je to dolezite si tieto traumy vyriesit pretoze nespracovane robia obrovsku sarapatu. dieta vnima veci inak a ked mu dospely nepomozu nesie si to do dospelosti. ale moze ta to urobit silnejsim. vies, ti co sikanuju su zvacsa sami zufali a nestastni ludia. zijuci v zlych podmienkach alebo rodinach prezivajuci svoje traumy a ventilujuci si ich na inych. neraz su sami sikanovani doma mozno surodencami, rodicmi. tym ich neospravedlnujem len sa ti snazim povedat ze to nebolo tebou. ty si nebol vinny za to ze by si bol slaby. dieta sa nemusi vediet branit. a nie je to o tvojej slabosti. cele to bolo o ich slabosti a o slabosti dospelich ktori ti mali pomoct. teraz je to ale na tebe. dovol niekomu pomoct ti.
vies kolko znamych osobnosti si prezilo sikanu. napriklad taka Julia Roberts (viem pre teba je stara) ale podla mna a mnohych inych je to krasna zena, je oblubena a uznavana, dokazala toho vela. jej sa deti v skole smiali ze ma velku hubu a je chuda. Lady Gaga tiez sikanovana ako dieta tvrdili jej ze je k nicomu a nikdy nic nedokaze... Eminem to iste atd. je ich vela a vsetci toho dokazali rozhodne viac ako ich sikanovatelia. malo ktory sikanujuci to dotiahne vysoko.
sex a kamarati: ver mi uz som ti to pisala 50% je vymysel a 50% nafuknuta pravda. mala som vzdy viac kamosov ako kamosiek a v dospelosti sme sa celkom pobavili na niektorych veciach z mladosti. ja chapem ze si to chcel skusit a zazit. kazdy zdravy mlady clovek to chce skusit. ale sex nie je zavod. nie je podstatne kolko si ich mal. v kazdom vztahu zacinas odznova. ucite sa spolu lebo kazdy ma ine preferencie a na kazdeho plati nieco ine. ked sa zoznamis so slusnym dievcatom nazory kamosov s vami nebudu. nenechaj sa nimi ovplyvnovat. kludne si si mohol nieco vymysliet. ver mi robili to aj oni. tvoju hodnotu to pred svetom rozhodne neznizuje ani nezvysuje. a ti ludia pred ktorimi ano nestoja za nic. ti ktori meraju tvoje schopnosti a hodnotu tym ci si mal sex a s kolkymi ta vobec nemusia zaujimat. normalny dospely ludia sa na taketo veci nepytaju. vazne si neviem predstavit 25 rocnych vyzretych ludi ktori by sa ma spytali ci som mala sex a s kolkymi. ja to inak neviem ani o svojich najlepsich kamoskach. mam 4 take celozivotne. spolu sme vyrastali prezili skoly, prve lasky ale pravdupovediac o sexe sme sa nebavili. uplne ze vazne nie. dodnes to neviem a nikdy ma to nezaujimalo. vymen okruh znamych pokial takito ludia su tvojimi jedinymi priatelmi.
v com sa citis slaby? nemotorny? neverim ze si taky naozaj. kazdopadne mozes sa niektore veci naucit. akakolvek nova vec chce len cvik. hovorim to aj mojim detom ked sa vzdavaju lebo to nejde. ty nemusis byt lepsi ako je ktokolvek iny. staci ked budes dnes lepsi aspon v jednej veci ako si bol vcera. toto mal moj syn napisane v anglictine na ziackej knizke a ja som si to napisala na moj slovnicek anglickych slov. vzdy ked som to uz chcela vzdat lebo mi to neslo podla mojich predstav a vsetci okolo mna to vedeli lepsie som si to citala. povzbudilo ma to aj ked som dnes vedela o dve slovicka viac ako vcera stale to bol posun. aj ty vies robit male kroky. to je jedno ze to ide pomaly ale ide to. ked nepolavis za rok to bude obrovsky skok.
a zavist to je kapitola sama o sebe. ver mi ze neexistuje clovek ktoremu mas co zavidiet pretoze vsetko ma svoju dan. ty nevidis do zivota tych ludi. vobec netusis co vsetko predchadzalo tomu co im zavidis alebo aku dan to prinesie do buducna. zavist ta vobec nikam nepoosunie. ale mozes si vziat tu vec co zavidis zamysliet sa a skusit to dosiahnut.ja si myslim ze do istej miery za urciteho usilia vieme dosiahnut takmer cokolvek. ide len o oddanost k tomu cielu a o velkost naseho usilia.
tebe by podla mna uplne najviac prospelo vymanit sa z toho prostredia kde si a ist aspon na chvilu zit inam. ine mesto novi ludia. tam sa mozes stat zo dna na den doslova novym clovekom. niekde kde ta nikto nepozna. aspon si to skusit. najst si tam psychologa a zit novy zivot. nemusi to byt druhy koniec sveta. moze to byt len kusok."
Ešte som zabudol dodať, že tá moja frustrácia vyniká aj možno z toho, že ako vyzerám a že je oveľa viac krajších chalanov, ktorí sú oproti mne iná liga a majú hocijakú na ktorú ukážu. Šikana bola aj kvôli tomu, že som chodil do školy zanedbaný a podobne. Teraz si na to dávam pozor (to som už písal). Keď niekto chodí poobliekaný ako "gadžik" a nemá hygienu tak jasné, že sa o ňom bude šuškať. Teraz už je to iné. S tým sexom no neviem. Pýtal som sa kamarátov na veľa dievčat a vedeli určiť aké dievčatá sú. Vedeli aj uznať o nejakých, že sú strašne verné a nie sú na peniaze. Jednoducho dobré dievčatá do vzťahu o ktorých by som sa nemusel báť, že ma podvedú. Chlapi si v takých veciach veľmi nevymýšľajú veľmi. Aspoň si tak myslím. Poznám kamošov a málo kto si z nich vymýšľa. Mimo mojich kamošov : pamätám ako mi albánsky kolega v Nemecku ukazoval ako sexoval s jednou Slovenkou. A to neboli spolu vo vzťahu. Stalo sa aj to, že som bol s kamarátom na káve a prišla tam nejaká partia. Kamarát postrehol jedno dievča a zasmial sa a povedal : "Tá ma fajčila." A veril som mu viete prečo ? Pretože to dievča ako ho postrehlo dala taký zahanbujúci poker face že až. A ešte keď tam bola s frajerom no. Jasné aj chlapi sú kurevníci o tom žiadna. Slabý sa cítim preto lebo sa bojím viacero ľudí. Chcel som byť poriadny chlap, ktorý sa nebude báť ničoho. Že aj keby prišlo neviem koľko Romákov na mňa (Nehádžem všetkých do jedného vreca). Nemôžem sa zľaknúť všetkého preboha. Chcel som chodiť na bojové umenia nooo už v mojom veku to nebude na súťaže asi. A neviem či to vôbec chcem alebo nechcem lebo chcem nabrať do svalov no na bojové športy treba kondičku. Ale keď sa bude dať možno sa prihlásim na nejaké činské bojové umenie. Skúšal som box ale je to rizikový šport na zdravie. A nemotorný preto lebo som taký "expert" do roboty :D Po tom ako som sa vrátil z Nemecka som chcel odísť do druhého mesta. No nedalo sa kvôli financiam. Po návrate domov som bol nezamestnaný ale peňazí som mal celkom dosť. Novú prácu som získal až v januári nového roka. No financie mi tak klesli, že sa mi do druhého mesta nedá ísť. Už 2 alebo 3 mesiace po návrate mi peniaze výrazne klesli. Musel som hľadať prácu iba v mojom meste. Aj keby mi zostali tie peniaze z Nemecka tak podnájmy sú nesmierne drahé na jednu osobu. Okrem toho ru robím vodičák tak sa nedá. Ale dúfam, že mi to raz víde a opustím to tu. Nevadila by mi ani Blava. Košice, Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Nitra, Poprad alebo Trenčín. Do týchto miest by som aj šiel. Mohlo by to byť viac zaujímavé, také viac aj multi kulti a viac ľudí po uliciach. Celkovo viac možností.

@feda44 Na vzhľade záleží, na tom akú prácu záleží, aj keď budeš chodiť s dievčaťom, pre ktoré urobíš prvé a posledné, ak ju bude baliť, alebo len chcieť dostať do postele krajší od teba s lepším platom/prácou, tak ju s vysokou pravdepodobnosťou dostane minimálne do tej postele. Sám si to chcel, teraz môžeš ísť plakať do vankúša, bohužiaľ, žena si vždy vyberie silnejšieho Alfa samca, aj keby to bol zločinec, proste ak má muž peniaze a je príťažlivý, tak na jeho charaktere nezáleží väčšinou. Či poznáš nejakého mafiána ktorý by mal núdzu o ženy? 😉
Samozrejme pralinka ťa bude presviedčať, že stačí byť dobrý k žene, vážiť ju at´d. Za tie roky predsa si sám musel vidieť, že takí skončia ako kamaráti a baby skončia s tými idiotmi, ktorí ich ešte k tomu aj podvádzajú. Je na tebe komu z náš uveríš.