icon

Mám zostať navždy sám?

feda44
4. apr 2023

Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?

majkamasar
4. apr 2023

@feda44 tak asi tam kde chodis ty su len take zeny prelietave. Ale su aj normalne.

feda44
autor
4. apr 2023

@maranta_leuconeura Nie sú svätci ale keď ich priateľka nechá prežívajú a sú smutní žena prežívať nebude lebo vie, že si za nejaký čas nájde niekoho iného

feda44
autor
4. apr 2023

@lindusss2016 Nič nie je vymyslené ;)

maranta_leuconeura
4. apr 2023

@feda44 preto je toto forum plne zufalych zien, co si nevedia najst partnera a tiez riesia neveru zo strany muza? To mi nejako nevychadza...
Mas jednoducho len jednostranny pohlad podany tvojimi kamaratmi

feda44
autor
4. apr 2023

@kubo654 Ďakujem pekne za uznanie a za odpoveď....zdieľam Váš názor ;)

kubo654
4. apr 2023

@maranta_leuconeura presne tak 🙂 budeme tam ked zena pride na to aka bola hlupa v mladosti

feda44
autor
4. apr 2023

@domkakvet Nie je to vymyslené...na ženy si dávam sakra veľký pozor

basulaak
4. apr 2023

@feda44 “kto sa boji nech nejde do lesa.” Radsej zazit lasku jak hrom, ktora ma bude palit roky rokuce, ako sa bat bolesti a nezazit ju nikdy. Mas plytke zmyslanie, nezrele. Podla mna vymysleny prispevok.

feda44
autor
4. apr 2023

@nickpick Chlapi si také veci nevymýšľajú...také veci zatĺkajú skôr ženy

gemerka17
4. apr 2023

@feda44 to, že si pracujúci neznamená, že máš nejaké plus. Dneska pracuje drvivá väčšina ľudí. Novinka však :D Študenti VŠ bežne končia v 24 až 26 rokoch svojho života štúdium. Po nej má výrazne lepšie uplatnenie ako čašník v kaviarni a ak má ešte bohatých rodičov, čo mu vedia v kariére pomôcť, tak je jasné koho si žena vyberie. Pozri sa na seba do zrkadla a buď k sebe úprimný, odpovedaj si na otázku: prečo by pekná slečna mala mať o teba záujem. Staviaš to do roviny ako keby chlap nikdy ženu nepodviedol a neopustil ju či už s malým deťmi alebo vážne chorú. Chlapi bežne podvádzajú svoje manželky, prečo nehodnotíš aj toto. Potrebuješ dospieť a utriediť si to v hlave, aby si neostal navždy sám. A nebude to tvoje rozhodnutie ostať sám ale rozhodnutie ostatných žien, kedže s týmto postojom bude záujem od ženy nulový a je úplne jedno ako bude vyzerať.

thereisabear
4. apr 2023

S týmto prístupom si radšej nikoho nehľadaj, urobíš svetu láskavosť.

veronikalubko
4. apr 2023

Ja len aby miesto ženy nebolo treba hľadať doktora na pohlavné choroby 😀😀😀

Ide tu písať o žene čo podvedie aj keď reálne sú to keci kamarátov a ako ovca ide s davom...noo ale to hlavne ho nenapadne ,kolko sa na tej diaľnici vystriedalo autíčiek🤣🤣👍Like
🤣🌛

maranta_leuconeura
4. apr 2023

@gemerka17 nehovoriac o tom, ze vela ludi brigaduje aj popri skole, napriklad aj ako casnici alebo podobne povolania nenarocne na vzdelanie, takze o 5 rokov su schopnostami tam kde aj autor, akurat plus maju vysoku skolu casto v inom, lepsie platenom odbore

feda44
autor
4. apr 2023

Prepáčte ja sa ženám vyhýbam, pretože sa nechcem popáliť. Mám aj otázku. Kto pácha alebo sa aspoň snaží spáchať samovraždu pre toho druhého ? Jasné, že chlapi....Chlap v hrobe a žena si bude spokojne žiť ďalej s druhým. Nehovoriac o tom, že neďaleko mňa sa jeden chlap zabil kvôli žene lebo ho podvádzala a to mali aj dieťa.

feda44
autor
4. apr 2023

@gemerka17 Ženy chcú od nás neskutočne veľa

veronikalubko
4. apr 2023

Tak buď bukvica a nestazuj sa 🤣

dadis
4. apr 2023

@feda44 Presne to iste citime my zeny ;)

feda44
autor
4. apr 2023

@veronikalubko Ale kľud no nič som ti nespravil :D

lindusss2016
4. apr 2023

@feda44 a pachanir samovrazdy je akoze nrjake hrdinstvo? Ved je to akt najvacsieho zufalstva 🤷 mas to v hlave popletene. Vztah a laska nie je o tom, ze mas byt na druhom cloveku zavisly a zit len pre neho. Laska potrebuje aj doveru, slobodu. Toto, co ty tu opisujes, je cele divne. Uz som ti pisala vyssie, nauc sa mat rad sameho seba, bez toho to nepojde. Abo si plat prostitutky do konca zivota, aj to je cesta. Budes robit casnika a makat ako kon, aby si mal z coho stetky platit, super zivot...

kitycat
4. apr 2023

@feda44 ale prosim ta!

Mlada baba ta "nechce" a ak nahodou aj ano, tak v tvojej malej hlavičke mas story o tom ako si to rozdava s nuekym inym lebo je na prachy a ty si chudacik a tvoji kamosi povedali, tak je to skratka tak!
Ostan sam s tymto primitivnym nazorom... Kopa hnoja.

To muzi nemaju svoje forum, kde by im pofukali bobo? 🤷‍♀️🤷‍♀️

ninka297
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
4. apr 2023

Z tych dvoch chlapov, ktori prispeli do tejto temy priam krici zufalstvo. Aj by som sa na tych ich prispevkoch zasmiala, ale v tomto kontexte su tak zufale, ze je to az smutne.

feda44
autor
4. apr 2023

Zaujímavé, že keď chlap čo nikdy nikoho nepodviedol len napíše svoj názor tak už je kritizovaný...ale keď som tu čítal staršie príspevky od žien, že sa vyspali s nejakým chlapom a popri tom mali partnerov tak boli reakcie typu : "Joj moja zlatá nič mu nepovedz" :D

mandzula
4. apr 2023

@feda44 sa nečudujem, že si s takýmto životným postojom sám, z teba to musí sršať na kilometer a rovno každú odplašíš. Keby na mňa chlap vybalil len polku z toho, čo si tu predviedol, tak utekám - a veľmi rýchlo.

feda44
autor
4. apr 2023

@lindusss2016 Hrdinstvo určite nie ale žena sa tak netrápi...My chlapi to máme ťažšie.. nesťažujem sa len konštatujem

janetinka27
4. apr 2023

@feda44 ahoj, skus sa na veci pozriet aj inak. Vztah nemoze fungovat, ak kazdy mysli iba na seba-ked si ty od zeny budes brat a ona od teba. Vo vztahu sa jeden druhemu dava. Ty sa bojis, ze vo vztahu stratis. Lebo nebudes dost dobry, dost pekny, dost vzdelany. A frajerka ujde s krajsim, bohatsim. Vadi ti, ak zeny chcu len uspesnych fesakov.ale ty sam tiez nechces sivu mys, obycajnu vernu zenu, chces krasnu zenu a to je prve a jedine kriterium. Ale to je chyba. Ak chces orat, kup si traktor. Nekupuj si porsche.
Muzi, ktori tuzia po krasaviciach a jedine po krasaviciach, sa musia riadne obracat, aby si ich udrzali. Pretoze tuzia po urcitom type zien-krasne, dynamicke, luxusne. v skutocnosti krasa tych zien je len ich jedna stranka, maju ale aj druhu - vedia o svojej krase a vdaka nej dostanu to, co chcu. Ty chces porsche, ale chces na nom orat. Ale ked si kupis porsche, tak sa nestazuj, ze nie je vhodne do pola. Len hlupak by jazdil na takom aute po brazde. Si nerozumny, lebo chces typ zeny, ktora je typ na rychlu jazdu, nocne akcie, stoji vela, "zerie"vela, ale ty chces, aby vyoravala zemiaky a chces, aby bola na tom poli spokojna. Potom sa stazujes a places, ze neorie a este aj odide.kup si traktor a budes spokojny ty aj traktor.
Ps: vymyslena evitovka na muzsky sposob a este aj na pokracovanie

pralinka25
4. apr 2023

tiez som presvedcena ze chalan si robi prdel. a ak aj nahodou nie tak smer psychiater. lebo takto nemoze ziadny pricetny chlap uvazovat.

viestta
4. apr 2023

@feda44 dobra rada na zaver: zaplať si stretku, bude ti dobre a nemusíš riešiť žiadnu neveru. Ešte si nemal žiadnu babu a už vieš, že každá podvádza. S takými skúsenosťami je to fakt relevantný názor. No a ti tvoji kamoši, to zjavne bude etalon cnosti a vernosti, kazdy jeden a všetci dokopy.
Alebo si nájdi zazobanu dobre vyzerajúci dámu a rob jej zajačika, aj zasunies a ešte ta bude vydržiavat.

feda44
autor
4. apr 2023

@pralinka25 Budem sa opakovať ale nerobím si prdel :D a môžem tak uvažovať, pretože to tak aj je

drake122
4. apr 2023

No dobre dobre, ale odkiaľ si si tú radodajku objednal a za koľko? Robila aj anál a tak?🤣