icon

Mám zostať navždy sám?

feda44
4. apr 2023

Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?

feda44
autor
4. apr 2023

Všetko sú to len skúsenosti...pracujem v kaviarni vidím ako sa ženy pretvarujú :D

feda44
autor
4. apr 2023

@drake122 anál nie :D a objednal som z netu predsa :D

ninka297
Odpoveď bola odstránená
viestta
4. apr 2023

@feda44 mal by si sa zamestnať v materskom centre, tam by si mal onú vzorku žien. Alebo vo fitku, tam by chodili tiež iné. Do kaviarni chodia nezadane ženy na lov, zadané vypnúť. Tie ostatne sú buď v robote alebo doma.

feda44
autor
4. apr 2023

@ninka297 Vyplakať nie chcel som sa s niekým o tom porozprávať ale nechcel som iba jeden názor ale viacero....teda ma napadlo, že napíšem niekde kde mi bude odpovedať viacero ľudí

pralinka25
4. apr 2023

@feda44 tak ja mam 40 mam kopec kamosov a kamosiek - niektori su so mnou cely zivot, som vydata 17 rokov, robim s ludmi takze by som povedala ze skusenosti mam viac nez dost a hovorim ti si vedla. uplne mimo.
tiez neviem co si prispevkom vlastne chcel povedat. lutujes sa alebo sa chvalis alebo co vlastne. vies ako sa hovori tvoje okolie a to co vo svete vidis je len tvojim vlastnym odrazom.

feda44
autor
4. apr 2023

@viestta Chodím do fitka pani....cvičím už skoro 6 mesiacov...žienky tam chodia iba ukazovať svoje zadky :D žeby sme my chlapi na nich len pozerali...do kaviarne chodia aj páry

ninka297
Odpoveď bola odstránená
feda44
autor
4. apr 2023

@ninka297 Hej no ukameňovali ma za názor :D

viestta
4. apr 2023

@feda44 tebe niet ani rady, ani pomoci. Ty to netušíš, ale chyba je medzi tvojou stoličkou a klávesnicou. A keď budeš navždy sam, bude to iba a len dobre. Pre teba aj pre každú jednu, ktorá by sa na teba snáď mohla zlakomit. V konečnom dôsledku, bude to dobré pre ľudstvo ako také. Už tu jeden taky bol, čo zo všetkého obviňoval ženy. Ty si jeho nepodarený klon.

bessie12
4. apr 2023

@feda44 s takym prístupom tu "pravu" ani nenájdeš...

podmostom
4. apr 2023

@feda44 ty sa tak bojíš že ťa nejaká opustí, že radšej ostávaš sám. To je smiešne. Samozrejme, ísť do vzťahu znamená vždy aj riziko že ten vzťah nevide. Ale kľudne sa to môže aj podariť. Ak sa bojíš začať si akýkoľvek vzťah prichadzas o možnosť nejaký vzťah vôbec niekedy mat. Uvolni sa a trochu sa pozeraj na život reálne. Život nie je vždy len krásny, každú chvíľu niekto niekomu zlomí srdce, možno raz ty od nejakej odídeš a zlomis jej srdce, aj keď teraz by si to nepovedal. Cesta za láskou je niekedy kľukatá, ale kto ju chce,musi na ňu vykročiť. Prostitútky sú slepá ulička.

feda44
autor
4. apr 2023

@podmostom Ďakujem pekne za názor bez zbytočných nadávok 🙂...áno bojím sa vzťahu ale je mi jednoducho zle čo robia dnešné mladé ženy...podvedú bez akejkoľvek výčitky...možno sú mi súdené iba prostitútky fakt

bessie12
4. apr 2023

@feda44 nehadz všetky ženy do jedneho vreca. Nie vsetky podvadzaju alebo by boli schopné podviest. Aj na to treba mať žalúdok.

anjelicek26
4. apr 2023

Zeny kazdeho podvadzaju, kavickuju s milencami a do fitka chodia ukazovat zadky...ty si ziaden vztah nemal, ale vsetko vies, vsetko vidis, vsetkemu rozumies, pracujes ako casnik a predpokladam nie moc atraktivny, sprepitne beries ako zaujem... za sex musis platit... oh wait... posim prestan si domyslat, prestan pocuvat kamaratov, ktory ti rozpravaju kadejake vymyslene trapariny, drviva - vravim drviva!! vacsina zien na toto veci, ktorych sa ty bojis, ze vsetky zeny "robia" jednoducho nema cas... Nestiham fitko, nestiham kavicky, nestiham milenca 😂 Som rada, ze popri full time praci, domacnosti a detoch zijem... tolko k tej tvojej vzorke, nad ktorou spekulujes...

ninka297
Odpoveď bola odstránená
podmostom
4. apr 2023

@feda44 určite je dosť aj takých co podvádzajú. Ale zase netreba hádzať všetkých do jedného vreca. Ja som napríklad manžela nepodviedla nikdy, mam cez 40. A ani žiadna z mojich kamarátok z ktorými mám dôverný vzťah. Proste musíš hľadať tu pravú k sebe. Nie len takú co sa chce zabávať. A že si čašník? No a čo. Aspoň máš istotu, že ťa baby nechcú len pre peniaze.

feda44
autor
4. apr 2023

@ninka297 Niektoré ženy sa vyspali s toľkými chlapmi že až a dnes majú deti a žijú s partnerom.... Partnerovi by nemalo byť ťažko, že si o tej žene šuškajú čo robila predtým ?

feda44
autor
4. apr 2023

@podmostom Keby mladé ženy boli aspoň úprimné

ninka297
Odpoveď bola odstránená
feda44
autor
4. apr 2023

@ninka297 Čo konkrétne ?

drake122
4. apr 2023

@feda44 aha z netu... no a to je také ako to bistro.sk? Potom ti príde dotazník spokojnosti a dávaš recenziu a tak?

feda44
autor
4. apr 2023

@drake122 amaterky.sk :D

feda44
autor
4. apr 2023

@ninka297 Riešil som prostitútky, pretože som bol donedávna panic 🙂

walentina7
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
4. apr 2023

to v akom svete zijes? teraz vazne, aspon z mojich skusenosti viac podvadzaju muzi ako zeny. su tak biologicky nastaveni. nehovorim ze to zeny nerobia ale nie az v takej miere ako muzi. o zenach ocividne nevies vobec nic. najdi si lepsich kamosov. ti ktorych mas ta ocividne dost nicia. maju silne a blbe reci a rovnako ako ty o zenach vedia prd. len machruju. mozno keby hovorili pravdu bol by si prekvapeny.

mydlinkam
4. apr 2023

@feda44 ahoj, rozumiem ti. Myslím že hľadáš bezpečný vztah, ale nevieš ako. No je viacero možností.

liljana
5. apr 2023

Zbav sa toho myslenia. V poslednom case je tu dost prispevkov stereotypneho nazerania, naco vztah, aj tak ma podvedie. Kto vie takto vsetko vopred, nech si poda sazku. Mozno im to zaroven vyriesi aj ich financnu situaciu. 🙂 Si mlady, frustrovany. Trosku na sebe popracuj, nech nemas take jednoduche myslenie a aj ty si casom niekoho najdes.

kassandra25
5. apr 2023

@feda44 .....no keď ináč nedáš, geniálne si to vymyslel!