icon

Mám zostať navždy sám?

feda44
4. apr 2023

Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?

pralinka25
15. apr 2023

@feda44 a ako vyzeras? ved sa o seba staras, obliekas sa slusne, mas hygienu, cvicis. myslis si e hora svalov je uplne ocarujuca? ani nie. fakt nie.
ja som tiez nikdy nebola najkrajsia v okoli a ani nie som ale ja som mala cely zastup napadnikov. nikdy som nebola sama od 14 rokov. a nikdy som nechapala co na mne vidia. je milion veci co sa mi na sebe opticky nepaci. lenze vsetky by vyzadovali operacny zakrok a na to ja som srab. nedam do seba rezat len tak. a vlastne naco aj.

bojove umenia su super. ved nemusis chodit na sutaze. naco. mam v rodine judistu a ma 75 rokov. trenuje este stale.

no v tych mestas ved si tam skus najst najprv pracu. zacni tam co mas najblizsie a postupne sa mozes presunut dalej a dalej. nevies kde koho stretnes a kde koho spoznas. jasne dokonci co mas rozbhnute a potom. to zas nemusi byt okamzite.

a co sa tyka toho strachu ved kazdy sa niecoho boji. no a co? a preco by si si mal trufat na nejaku tlupu. rozumny clovek sa konfliktu vyhne a hotovo. co potrebujes ake potycky.

katkazocele
15. apr 2023

@katkami123 Teraz si o tebe aspoň ostatné ženy môžu urobiť obraz, čo sa odohráva v tvojej hlavičke, ty si nepríčetná žena...😵

pralinka25
15. apr 2023

@katkazocele kati a ked uz o tej nevere tak pises chalanovi tu hore preco nenapises aj o tom tvojom co ta podviedol? alebo preco nenapises tie kvanta pribehov z tem v ktorych si varena pecena kde chlap siel za milenkou a nechal doma deti a zenu .... ved mu napis aj tie pribehy. tych zenskych je tu pomenej. ty o nich vies najlepsie. si predsa v kazdej jednej takejto teme. preco pises o zenach. bud spravodliva.

feda44
autor
15. apr 2023

@pralinka25 Myslel som moju škaredú tvár :D Toto že ja vyzerám jak neviniatko a často mi starší pri tom ako pracujem ako čašník tykajú. Čo nepovažujem za slušné a trochu tak, že ma považujú za nie sebarovného. Porozmýšľam o tom umení ešte. Na nové mesto je ešte čas ale sám neviem čo ešte vypukne kvôli tomu konfliktu. Ešte je možné, že celé SK bude v ohrození a plánovať niečo dopredu je asi teraz zbytočné. Ale to už zasahujem do politiky o tej sa nemusíme baviť myslím. Ja len, že do budúcna nevieme čo bude aké ceny, situácia a podobne. Práveže chcel som byť ten borec, ktorý ženu ochráni v každej situácií. Ja konflikt nezačnem ale môže ho začať niekto iný. Niekto mi povie na partnerku, že je pi.a a ja to tak nemôžem nechať nie ?

pralinka25
15. apr 2023

@feda44 co ja viem. ochrani. ja by som nechcela aby sa moj muz pobil kvoli tomu ze by ma niekto takto nazval. podla mna ozajstny borec zachova chladnu hlavu a neznizi sa na uroven blbcov pretoze ma svoju vlastnu.
tak ja som to tu uz tiez niekde v nejakych temach pisala. vyzeram ako decko a vzdy som vyzerala. postavou aj ksichtom. mne to teda nikdy nevadilo a dokonca ani to tykanie ked je ten clovek slusny je mi to fuk. ale ja sa zas neberiem vobec vazne.
cvicenim ale aj trochu rysy tvare stvrdnu. neviniatko ale moze mat stale chlapcensku nezbednu iskru v ociach a sibalsky usmev ... 😉

feda44
autor
15. apr 2023

@pralinka25 Ako hej je lepšie byť nekonfliktný. Tiež nemám rád keď je niekto agresor. Ale keď nejakú osobu mám rád alebo až milujem tak neviem no. Nejako by ma to trápilo keby mi niekto povedal na partnerku, mamu, otca viete. No ten môj úsmev :D Ťažko keď nemám predné zuby lebo mi chýbajú dvojky :D Nedorastli :D....Ale raz sa stala taká zvláštna vec, že prišli také pane mohli mať asi 33 rokov. Poobliekané jak dámy. Nevšímal som si ich obsluhoval som ich ako ostatných. Nedával som najavo, že som z nich hotový. Jak platili dokonca nechala jedna tringelt, druhá chcela nechať na kartu ale nedá sa u nás. A čo bolo predtým tak ako jedna z nich na mňa pozrela tak si krútila vlasy a asi tri krát za sebou na mňa zazrela až mi to bolo divné :D Ale hlavou som vždy čo keby. Čo keby som fakt s ňou bol (teraz o nej nesnívam len predstava) a dovolenka niekde v Taliansku a bola by hotová s Talianov ? Lebo sú najkrajší ? alebo ešte z Nemcov. Vždy len žijem čo keď, čo keď...

pralinka25
15. apr 2023

@feda44 taliani? najkrajsi? neblazni. to asi len v telke.
tak si vies dat neviditelny strojcek, poposuvaju sa ti zuby a mozes mat super usmev. ani to dlho netrva. inak fakt, zuby robia vela.
vies ako sa hovori risk je zisk. borec by riskoval. chces byt borcom? tak to riskni nabuduce. nevyjde to? no a co. bude to ako trenazer. poskusas si rozne techniky az to vypilujes do dokonalosti. to mas ako s cudzim jazykom. preto sa ho detom omnoho lahsie uci pretoze namaju take bloky ako my dospeli. nemaju stresy z toho ze nieco vyslovia zle alebo sa pomylia. skratka idu aj s chybami aj kadejako ale ide to. a ide to rychlo. kdezto my dospely furt premyslame, uvazujeme, bojime sa a ide to potom tazsie. tak je to aj s tebou. mozno je to vekom. ked mas 14 riskujes asi viac ako ked mas 25 a moc ti na tom zalezi. ber to s lahkostou. skus si to cvicne. no a co. ved si slobodny flirtuj skusaj. ak to nevyjde to neznamena nezdar. znamena to len ze mas skusat dalej.

katkami123
16. apr 2023

@katkazocele
Mňa skôr prekvapuje, že ako vždy v každej téme, tu od autora nevyzvedáš všetky detaily a podrobnosti ohľadom všetkých tých nevier jeho kamarátov, ich priebeh, čo sa udialo potom, čo predtým. To sa musíš veľmi prekonávať, držať sa tu ešte v rámci normy. 😀

pralinka25
16. apr 2023

@katkami123 autor ma velke stastie pretoze ho zatial ziadna realne nepodviedla tak nema co vyzvedat. aj sa divim ze tu furt je

liljana
16. apr 2023

Obdivujem trpezlivost pralinky s tebou. 🙂 V tvojom pripade to chce proste cas.
1. Musis dospiet - myslenim si ako 16-17rocny, (bojove umenia,...). Ktora zena chce sex a mozne dieta s nevyspelym dietatom?
2. Prestan sa lutovat a upozornovat na svoje vady. Ak si to aj niektora nevsimla, po tvojom upozorneni si ich vsimne urcite
3. Aj ked ti pisu inak, si vo veku, kedy su zeny mlade, pekne a hladaju peknych muzov a peniaze. Minimalne polovica zien. Inak by tu nebol kazdy druhy prispevok o tom, co je muz povinny platit, aby s nim vobec ona bola.
Podla tvojich slov nemas ani jedno. Musis na tom popracovat a chce to cas.
Potrebujes cas na to, aby si dospel, medzitym aj zmuznies, dalej sportuj, daj si spravit zuby. Postupne budes zarabat viac a taki ako ty pridu na rad po 30tke, ked sa zeny sklamu v peknom vzhlade, zostanu same s detmi, alebo ked zacnu starnut a budu im tikat biologicke hodiny a pochopia, ze ich cakanie na dokonaleho nikam nevedie. Lebo ani ony nie su dokonale a casom to bude iba horsie. Aj tu su take, spoznas ich podla prispevku, su este nejaki normalni muzi ... a preco chce kazdy muz vzdy iba sex.🙂

vikiki29
16. apr 2023

Autor a nie si náhodou homosexual? Iba si to nevieš/nechceš pripustiť a týmto spôsobom s tym bojuješ? Tak mi to pripadá. A čo sa týka odpovede na tvoju otázku, úprimne súhlasím s názorom niekde na začiatku - áno ostan sám, urobíš svetu láskavosť.

feda44
autor
16. apr 2023

@pralinka25 "taliani? najkrajsi? neblazni. to asi len v telke.
tak si vies dat neviditelny strojcek, poposuvaju sa ti zuby a mozes mat super usmev. ani to dlho netrva. inak fakt, zuby robia vela.
vies ako sa hovori risk je zisk. borec by riskoval. chces byt borcom? tak to riskni nabuduce. nevyjde to? no a co. bude to ako trenazer. poskusas si rozne techniky az to vypilujes do dokonalosti. to mas ako s cudzim jazykom. preto sa ho detom omnoho lahsie uci pretoze namaju take bloky ako my dospeli. nemaju stresy z toho ze nieco vyslovia zle alebo sa pomylia. skratka idu aj s chybami aj kadejako ale ide to. a ide to rychlo. kdezto my dospely furt premyslame, uvazujeme, bojime sa a ide to potom tazsie. tak je to aj s tebou. mozno je to vekom. ked mas 14 riskujes asi viac ako ked mas 25 a moc ti na tom zalezi. ber to s lahkostou. skus si to cvicne. no a co. ved si slobodny flirtuj skusaj. ak to nevyjde to neznamena nezdar. znamena to len ze mas skusat dalej."

Tak aspoň najväčší romantici nie ? :D Nooo ja tiež mám pri všetkom stres. Strašne rýchlo by som chcel dosiahnuť úspech vo všetkom. A keď to nejde tak už taký nepokoj. S tým premýšľaním to je takisto. Myslím, že premýšľam aj 16 hodín denne :D Zuby no neviem, tí zubári pýtajú nekresťanské peniaze.

feda44
autor
16. apr 2023

@liljana S prvými dvoma bodmi súhlasím. Ale ďalej toto nie. To, že sa sklamú v peknom vzhľade a už budú hľadať len nejakého milého chlapca len kvôli sklamaniu a kvôli tomu, že majú dieťa tak ako prepáčte toto nieeeee. Keď chcú peniaze tak nech si robia kariéry :D Také ženy o ktorých píšete sú presne tie ženy, ktoré majú tendenciu sa fotiť na instagrame a ukazovať zadok.

feda44
autor
16. apr 2023

@vikiki29 Kriste bože nie. Som tak do ženou že až :D HETERO.

feda44
autor
16. apr 2023

@liljana Zabudol som dodať, že ja chcem lásku a nie nejakú ženu, že má chce len kvôli niečomu. Má decko nechala nejakého chlapa, ktorý mal dobrý vzhľad ale sklamala sa tak teraz bude hľadať hocijakú milú nulu s peniazmi aby o ňu a decko bolo postarané. Prepáčte nie. Toto odmietam.

feda44
autor
16. apr 2023

@vikiki29 Vidíte koho som si objednal ? Prostitútka - žena.

vikiki29
16. apr 2023

@feda44 no tak neviem. Niečo v tvojej hlave je veľmi zle, skús opäť psychológa/psychiatra, pripadne aj toho sexuologa, ktorého ti odporúčali. Lebo takto šťastie v živote nenájdeš. Zostarneš sám a budeš ten starý zahundrany čudák - samotár čo nenávidí celý svet…

pralinka25
16. apr 2023

@feda44 ano zubar je ako Porsche. ale zas zuby robia obrovsky dojem. ten uplne prvy. podla mna sa na zuby oplati setrit a investovat do nich. pred 30 rokmi to ludia tak neriesili ale teraz mam pocit ze pekne zuby su doslova kult.

nemyslim si ze taliani by boli v globale nejaki romantici. mozno suknickari 😀 netusim mne sa nikdy nepacili ale to je subjektivne ze ano.

vsetko chce svoj cas ako ti pisala aj toto kocka. nemozes chciet vsetko rychlo a hned. instantne riesenia su presne ako instantna polievka v porovnani s kvalitnym domacim vyvarom. sam vies rozdiel. malo co rychlokvasene je dobre a aj stoji za to.

a nezabudaj ze aj cesta moze byt ciel. cesta za tvojim sebarozvojom zvnoku aj zvnutra moze byt celkom podnetna zabavna a mozes si ten cas uzit. ved to nie je o tom ze sa zenies len za cielom do ktoreho treba len dobehnut. ty tu cestu bezis tak sa divaj okolo. v prenesenom slova zmysle.
vela premyslas? to je fajn len teda koriguj smer a obsah svojich myslienok.
citaj knihy, zabavne, vzrusujuce, naucne ....
a este ti poradim ... vzdelavaj sa neustale. stale sa nieco uc. pozeraj dokumentarne filmy, venuj sa niecomu intelektualne. pretoze je fajn ked sa s tebou maju ludia o com bavit. nie len zeny. si predstav niekoho stretnes to je jedno ci zena - muz aj vek je jedno. bude sa mu s tebou dobre rozpravat. uzna ze je s tebou fajn a pozna dievca ktore by sa k tebe hodilo a zoznami vas .... nikdy nevies. neupriamuj sa len na rovesnicky. kazda totiz ma aj okruh znamych ani nevies cez koho k takej babe mozes prist.
ja som teda vsetky svoje vztahy zacinala cez kamaratstva ked mi s tymi chalanmi bolo dobre. nikdy som nesla na take to prve rande s neznamym. mozno stretnes niekoho takto. kazdy to mame inak. mne sa pacilo ked som sa s tymi chalanmi mala o com bavit, ked sme sa mali na com smiat a tak.

katkazocele
16. apr 2023

@pralinka25 Už aj ty máš halucinácie o tom , že ma môj podviedol? 🙄 a teda tých 100 ďalších mamičiek čo sú v tých diskusiách, prečo si ich nespomenula? aj seba? kedže aj ty si tam 😉 Tie vaše mentálne kotrmelce 😂

katkazocele
16. apr 2023

@liljana toto som mu v bledomodrom napísala Ja👏 súhlasím, nemá vzhľad ani peniaze, bohužiaľ musí počkať kým príde na radu neskôr...

feda44
autor
16. apr 2023

@katkazocele Nebudem len s nejakou len preto, že ju opustí manžel a má dieťa. A mňa si vyberie len preto lebo nemá koho. Áno aj ženy potrebujú dozrieť ale nájdu sa aj niektoré 20 ročné, ktoré sú vyzreté.

feda44
autor
16. apr 2023

Už som písal, že niektoré ženy majú partnerov len kvôli decku. Ale ja takú nechcem. Čo ak budem neplodný napríklad ? Keď ma nechá tak budem vedieť, že za to nestála. Správna žena by hľadala riešenie ako mať dieťa inak.

katkazocele
16. apr 2023

@feda44 Dobre, dám ti otázku za milión, kde chceš hľadať tie 20 ročné vyzreté?😕 v bare nie sú, v podnikoch, na diskotékach nie sú. Idú študovať a hádaj s kým sa stretnú na itráku alebo v škole? kto ich zbalí? aký typ chalana je príťažlivý pre 20 ročné kočky? asi tuším s kým bude chodiť😉 Presne! bude mať toho chalana, ktorý bude pekný a na tej škole bude to ťahať s ďalšími babami, bude agresívny, namyslený, pravdepodobne bude aj často piť so spolužiakmi po večeroch😎

feda44
autor
16. apr 2023

@katkazocele No tak viete to už ja riešiť nebudem :D...To je jej rozhodnutie a jej výber. Je to pravda ale taká nestojí za to ;)

feda44
autor
16. apr 2023

@katkazocele Keď tak mladé pozerajú po nafúkancoch, agresívnych tak nech pozerajú. To nie je moja chyba. Mne to nemá čo meniť môj charakter. Aj keď sa trocha zmenil. Ale časom asi zase budem ten starý ja.

feda44
autor
16. apr 2023

@katkazocele Jednoducho si s takými nezačnem

kristiii
16. apr 2023

@katkazocele tak toto čo si ty opísala, sú všetko, len nie vyzreté ženy 🤦

katkazocele
16. apr 2023

@kristiii 20 ročné sú v 99% nevyzreté...😅

gagik
16. apr 2023

@feda44 nie si homosexual?

katkami123
16. apr 2023

@feda44
A kedy chceš investovať do seba ak nie teraz, keď si mladý a bezdetný, bývaš pri rodičoch, bez nejakej hypotéky. Neskôr budeš ľutovať, že si si mohol dať urobiť zuby, ale pri deťoch a iných výdavkoch je to ťažšie. Áno, zaplatíš prvotnú investíciu zubárovi, ale potom máš už do konca života pokoj. Na zuboch sa veru neoplatí šetriť.