icon

Mám zostať navždy sám?

feda44
4. apr 2023

Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?

pralinka25
16. apr 2023

@katkazocele ale ja som mu ten opacny pripad pisala kdezto ty len ten jeden. ja nehovorim ze sa do takych tem nezapajam. sama som pisala ze tych tem je tu vela a ze som ich citala.
a prosim ta uz prestan s tymi fantasmagoriami. aj ten studentsky zivot co si opisala. akoze mozno par ludi tak je ale rozhodne nie vacsina. o com trepes. a nie 99% 20 rocnych zien rozhodne nie je nevyzretych. uz som to pisala sama ich v tomto veku poznam dost mam ich aj v rodine poznam ich kamosov vidam ich denne a nie, nie su take. uz som ich popisala vyssie. ty si uplne strelena. zijes bud v nejakom cudnom prostredi alebo ti preplo.
ako som uz pisala ludia pisu svoje skusenosti, to s cim sa stretavaju a co ziju. ty to mas asi dost tazke v tvojom svete. tiez sa zucasnujes divnych chat, pracujes v divnej firme .... neviem co dodat. a nechaj tohoto chalana na pokoji. ventiluj sa niekde inde. uvedomujes si ze svojimi debilnymi navyse nepravdivymi recami mozes ublizit? ano su aj take zeny ano su aj taki chlapi ale nie je to vacsina! proste nie je a ked v tvojom okoli je, tak zmen prostredie (idealne all inclusive u pinela trebars)
mam trpezlivos velku ale pokial neprestanes rozsievat tieto kydy" prisambohu" ta nahlasim. za cele fungovanie konika som to neurobila nikdy hoci exotov tu bolo viac ako dost. ale ty si vyslovene nebezpecna. ukludni sa a chod viest kriziacku vojnu do realneho sveta a neodbavuj sa tu.

katkami123
16. apr 2023

@pralinka25
Z tejto diskusie by sa dala napísať menšia kniha 😀 hlavný hrdina feda a pralinka. Vedľajšie úlohy KatkaZocele a ravador 😀
@feda44
Možem vedieť čo ti napokon tato diskusia dala a čo si si z nej odniesol?

pralinka25
16. apr 2023

@katkami123 no jo ale len pre extra psychicky odolne osoby

sticker
liljana
16. apr 2023

@feda44 Bud clovek respektuje to, ako funguje priroda, alebo zostane stat cely zivot s otvorenymi ustami. Muz, co nevie pochopit, ze ze zena chce aj pekneho chlapa - cize vzhlad a aj istotu - peniaze, alebo aspon jedno z toho, zostane sam a nepochopeny. Zena co nevie pochopit, ze muzi maju v hlave prednostne sex, ktoreho vedlajsim vysledkom su deti a preto ho pri randeni zaujimaju zeny hlavne do 40r, zostanu potom rovnako s otvorenymi ustami plakat na stanici, ze im usiel vlak a presvihli svoj cas na partnera a rodinu a nikto normalny ich nechce.

pralinka25
16. apr 2023

@liljana no ano je to tak ale len z casti. opominas fakt ze pre kazdeho je krasne nieo ine. niekto ma rad velke zadky niekto male, niekto plnostihle niekto chude. aj zenam sa pacia rozni chlapi niekto fici na chudcich niekto v pohode prekusne aj nejake to kilecko navyse. niekto chce fakt len pekac. jedna chce vysokeho ina zas nizsieho, druhej nevadi velky nos ina by ho nechcela. este ze je krasa subjektivny pojem a pre kazdeho nou je nieco ine. a peniaze tiez. jedna chce aby jej chlap mal doma porsche aj ferrari a 4x do roka karibik, ina je stastna aj v chorvatsku atd. niekto potrebuje dom s 5 izbami inemu staci panelak.
a ako vidime z mnohych tem v poslednom case sa dost rozmaha nesvar ze niektori chlapi sex nejako nechcu takze ani to nie je pravidlo. nikdy nevies kto ma ake preferencie ze ano. neda sa globalizovat ani zovseobecnovat ze zeny su take a take a chcu to a to ani ze chlapi su taki a taki a chcu to a to. su to predsudky a vsetko je od cloveka k cloveku. netreba to zas tak dramatizovat.
ja si myslim ze ked je clovek primerane rozhladeny, pracuje a snazi sa uspiet v ramci moznosti, ked sa o seba primerane stara, dodrziava hygienu, primerane sa oblecie, sem tam zacvici a zdravsie sa stravuje, ma nejake tie kvalitne charakterove vlastnosti tak si vzdy niekoho k sebe najde pokial nezije ako pustovnik.
a co sa tyka normalnosti to je tiez velice zlozity pojem kedze pre kazdeho je normalne nieco ine. ako vidime v temach su zeny pre ktore je normalne ze sem tam dostanu facku ale je dobry otec ...

kristiii
16. apr 2023

@pralinka25 úplne presne. Krása a peniaze, resp. ich dostatok, sú veľmi relatívne. Mne sa napríklad nikdy nepáčili "nabúchaní" chalani, taký spomínaný Tarr nie je vôbec môj typ, ale skôr normalne štíhli a skôr nižší než vysoký. Čo sa týka peňazí to isté. V inej téme nejaká baba písala, že ona by s chlapom, ktorý zarobí 1100 nebola, pre mňa je to úplne v pohode plat, hlavné pre mňa je, že pracuje a je zodpovedný. Každý má iné nastavenie a nároky na partnera, iné preferencie.
A keď už spomínam toho Tarra, bol tu niekým opísaný ako chlap, ktorý na sebe roky makal a koho mu tam dali? Plastikové štetky. Pritom on sám priznal, že presne s takýmto typom žien on chodil. A je aj vidno, že presne z takéhoto typu žien je celkom slušne vytrasený. Takže?

kristiii
16. apr 2023

@katkazocele to ty si napísala, že vyzreté baby idú na VŠ a potom tam chodia s namyslenými a agresívnymi chalanmi, tak teraz netrep. A nie, vyzreté 20 ročne baby sú (určite je ich viac než 1 percento) a vôbec nemusia chodiť na výšku. Tento fakt nemá s vyzretosťou absolútne nič spoločné.

pralinka25
16. apr 2023

@kristiii ved toto ze ked si sadne desat zien v miestnosti kazda svoj ideal opise inak. a keby nas tam bolo 10 takych ako ja tak opiseme 100 roznych idealov. u mna sa to dost menilo. raz tu bola taka tema ze aky mame typ a ja som sa tak zamyslela nad svojimi frajermi a zistila som ze co chlap to uplne iny clovek. jedina spolocna crta bolo to ze boli chlapi. takze to ani nie je ze od cloveka k cloveku ale aj v roznom case sa to moze u niekoho menit. nemam rada zovseobecnovanie, predsudky a stereotypy. ludia by sa mali odnaucit takto skatulkovat.

kristiii
16. apr 2023

@pralinka25 typ ako taký sa podľa mňa až tak nemení, ale skôr to, že človek prichádza na to, že o ten typ, čo sa výzoru týka, v podstate vôbec nejde, pretože ten výzor prevalcuje v konečnom dôsledku vždy (alebo aspoň väčšinou) povaha človeka. Aj moji bývalí boli, čo sa výzoru týka, každý úplne iný a vlastne aj povahovo 🤣🤣🤣 Každý ma zaujal a "dostal" niečím úplne iným.

feda44
autor
16. apr 2023

@gagik Nieeeeeeeeeeeeeee

feda44
autor
16. apr 2023

@katkami123 "A kedy chceš investovať do seba ak nie teraz, keď si mladý a bezdetný, bývaš pri rodičoch, bez nejakej hypotéky. Neskôr budeš ľutovať, že si si mohol dať urobiť zuby, ale pri deťoch a iných výdavkoch je to ťažšie. Áno, zaplatíš prvotnú investíciu zubárovi, ale potom máš už do konca života pokoj. Na zuboch sa veru neoplatí šetriť."

Nemyslel som na tie zuby. Iba teraz ako sme začali o tom písať no. Niečo ušetrím a možno neskôr.

feda44
autor
16. apr 2023

@katkami123 "Možem vedieť čo ti napokon tato diskusia dala a čo si si z nej odniesol?"

Že sa zbytočne trápim a niektorí ľudia sú na tom horšie. Respektíve nie som na tom tak hrozne. Že by som mal viac komunikovať so ženami a že nikto nie je svätý. A hlavne, že instagramové "krásavice" nestoja za to (väčšina).

feda44
autor
16. apr 2023

@katkami123 Ale aj že Pani @liljana má dosť znepokojuje rečami hehe :D

feda44
autor
16. apr 2023

@liljana Tak radšej keby ma chcela za vzhľad ako za peniaze. Keby ma nejaká chcela pre peniaze to už nie je láska.

feda44
autor
16. apr 2023

@kristiii "úplne presne. Krása a peniaze, resp. ich dostatok, sú veľmi relatívne. Mne sa napríklad nikdy nepáčili "nabúchaní" chalani, taký spomínaný Tarr nie je vôbec môj typ, ale skôr normalne štíhli a skôr nižší než vysoký. Čo sa týka peňazí to isté. V inej téme nejaká baba písala, že ona by s chlapom, ktorý zarobí 1100 nebola, pre mňa je to úplne v pohode plat, hlavné pre mňa je, že pracuje a je zodpovedný. Každý má iné nastavenie a nároky na partnera, iné preferencie.
A keď už spomínam toho Tarra, bol tu niekým opísaný ako chlap, ktorý na sebe roky makal a koho mu tam dali? Plastikové štetky. Pritom on sám priznal, že presne s takýmto typom žien on chodil. A je aj vidno, že presne z takéhoto typu žien je celkom slušne vytrasený. Takže?"

1100 je u nej málo ? :D...Pane bože

pralinka25
16. apr 2023

@feda44 vies ty o tom ze drviva vacsina insta krasavic pouziva filtre a nazivo ich ani nespoznas?

pralinka25
16. apr 2023

wow! moja najkratsia veta. som na seba pysna. dokazala som to! 😎

feda44
autor
16. apr 2023

@pralinka25 Jasné 😁

feda44
autor
16. apr 2023

@pralinka25 To každému tak pomáhate alebo reagujete na každú diskusiu ? Či len ja som výnimka ?

pralinka25
16. apr 2023

@feda44 tak sa cvakni s filtrom aj ty a hned budes mat sebavedomie do neba.

ako kedy. mam len take obdobia ked stiham. sedim nad fotoknihami pre deti robim ich 6 a ked mi z toho uz sibe tak sa odreagovavam tu. ked ich dokoncim (snad v tomto zivote) tak uz to bude pomenej na koni

feda44
autor
16. apr 2023

@pralinka25 Vymazal som fotky z insta aj FB...na insta už mám iba jednu...a filter nemám za potreby...a samozrejme ďakujem za Vašu námahu a úsilie mi pomôcť 😁✌️

feda44
autor
16. apr 2023

Mal som to tak, že lajky len od chlapcov minimum od žien...a vždy sa považujem za nepekného tak to bude trvať kedy sa to zlepší

pralinka25
16. apr 2023

@feda44 myslela som to tak ze len sam pre seba for fun aby si videl ake to vie robit divy a neveril na zubkovu vilu a krasu insta slecien

v poho. ocividne mi chyba po dvoch rokoch praca viac ako som si myslela 😀

feda44
autor
16. apr 2023

Vlastne ďakujem aj @katkami123 a aj všetkým ostatným, ktorí sa zapojili 👌

katkazocele
16. apr 2023

@liljana Trošku jemnejšie podané ako som písala Ja, ale máš úplnú pravdu, len pralinka mu maže med okolo úst a ukľudnuje ho, že svet je férový a že je gombička☹

feda44
autor
16. apr 2023

@pralinka25 @katkami123 Ale tej kamarátky čo som ju niekedy chcel tak sa jej netreba zastávať ;)

katkazocele
16. apr 2023

@pralinka25 V mojom okolí sa dejú veci, ktoré som opísala, len preto, že ty si pred tým chceš zakrývať oči, to nie je moja vec. Ja pre nikoho nie som nebezpečná, Pravda totižto oslobodzuje, tá nikdy nie je nebezpečná😉

feda44
autor
Autor odpoveď zmazal
feda44
autor
16. apr 2023

@katkazocele Keď sa nájde nejaká taká ako tu opisujeme a budem s ňou niečo mať tak ju nechám a hotovo ;) a keď sa bude snažiť vrátiť tak žiadne také :D

katkazocele
16. apr 2023

@feda44 rob tak, ako uznáš za vhodné, len maj reálne požiadavky, hľadaj si seberovnú 😉