Manžel behá doma v boxerkách
S manželom máme dobrý vzťah. Sme spolu 10 rokov. Vadí mi na ňom blbosť. Doma chodí v boxerkách alebo trenkách. Vadí mi to, pretože mi to príde ako neúcta k mne. Akonáhle príde domov, sťahuje rifle a teplákom sa vyhýba oblúkom. Hovorila som mu to, že by som bola rada, keby nosil tepláky alebo aspoň krátke nohavice. Ja sa mu snažím páčiť, aj keď sme obaja na home office. Koľkokrát otvorí aj dvere susedom a je v trenkách. Príde mi to ako neúcta. Na druhej strane viem, že to nie je žiadna tragédia. Čo vy na to? Chcela som mu kúpiť ľanové nohavice, nech má pohodlie, ale odmieta. Radšej teda pracujem v inej miestnosti, len aby som sa naňho nemusela pozerať...
Môj tiež tak chodí a ide mi to poriadne na nervy, neznášam to, keď niekto zvoní tak vždy ja musím otvárať lebo on mi povie že nemôže lebo je v trenkoch alebo keď niekto príde tak počkaj počkaj neotvaraj lebo som v trenkoch a rýchlo sa oblieka to je tak ťažké obliecť si nejaké kratasy? Ja si neviem predstaviť že by som mala celý deň v gatiach chodiť a rýchlo sa obliekať keď niekto zazvoní veď keď mi je horúco tak mám kratasy nepoviem že prejsť po byte ale nie celý deň, mať trenky ako domáce oblečenie a áno tiež to beriem ako neuctu a hlavne keď vie že mi to vadí
Ja mojho pri obliekani sabotujem. Radsej by som bola keby ostal v boxerkach. 😀
:D presne tak :D v boxerkách je to najviac :D a žiadnu neúctu nepociťujem 🙂
Ja to mám už vymyslené, nabudúce keď bude mať prísť jeho kamarát alebo jeho mama tak budem v gatiach či sa mu to bude páčiť
Uvidíme či nezmení názor na chodenie po byte v spodnom prádle
tak moj tiez chodi v trenirkach, lebo mu je teplo, ako je to trochu negustiozne, ale vobec to neriesim. ale zase ked niekto pride tak si oblecie kratasy.
Zeny, zas ju nehehtujte. Otvarat navsteve v trenkach, ci gatkach nie je celkom ok si myslim. Aj moj beha v trenkach, ale kuriera, ci postarku, suseda vybavi v teplakoch.
Ja zbožňujem keď môj beha v trenkach. A furt ťahá na seba tie tepláky a ešte aj tričko. Nechápem prečo. Najlepšie by boli iba trenky 😍😁
Je to ozaj prkotinka. Ako decko si pamätám, že furt všetci otcovia takto boli doma 😂😂😂 ovládač na bruchu a driemot na gauči v trenkach 😂😂
Oh chudak chlap.
@stella1993 hej presne xD presne tak moj otec na gauci doteraz xD haha
Aké ste všetky tolerantné voči mužom ... že chudák chlap, bo nemôže v trenkách behať po byte ... akože fakt???? Spodné prádlo je od toho spodné, že sa nosí pod niečím ...
My chodime doma kolkokrat aj nahi, po sprche alebo aj len tak, sme predsa doma, tak kde inde sa ma clovek citit pohodlne? 🤷
Ale pred navstevou sa oblecieme. To jedine mi na tom pripada zvlastne, otvarat dvere len v trenkach 😁
Môj svokor beha v slipoch aj pred návštevou.A nielen takou ako sme my.
@medyna ja som toletantna, mne sa paci jeho zadok v boxerkach 😉 ale dvere v nich neotvara, toje pravda.
Okamžite rozvod 😁🤦♀️🤪
@0silvia0 prosim ta, co su to tapetaky?
Môj manžel spáva len nahatý, pretože nezdrží na sebe pyžamo. Asi mu dnes poviem, že to je vysoko neúctivé voči mne a môjmu pyžamku s Disney motívom!
(návšteve otvára oblečený, neboj sa 😀 )
Inak podobny sok som mala, ked som raz videla svojho svokra len v trenkach, ale nutno povedat, ze sme nesli na ohlasenu navstevu, len sme sa nahodou u nich zastavili na chvilu nieco zobrat. Takze narusitelmi sukromia sme boli my. A pochopila som, ze predsa nebude clovek cely cas striehnut, ,,co ak by niekto prisiel neohlasene". Je doma, tak si spravil pohodlie a ja som to tiez prezila bez ujmy 😁
Moj tiez tak chodi milujem to
Ale tak prečo potom hejtujete autorku, ked jej to nie je príjemné? Vám sa to páči, to je OK, jej však nie, a aj to je OK.
@jankalukasova my mame 24 stupnov aj bez kurenia aj v zime, mame obyvacku na juh a vnutorny zatepleny byt. Takze tak, vcera zacal spodarovu sezonu 🤣
Je zvlastne!ze takto otvara aj dvere,no inac to nevidim ako problem. Ja sama sa obliekam nalahko doma. Manzel tiez. Len v lete sa neviem zvliect z koze... tak dufam..ze konecne dame klimu. :D :D
pred navstevou asi nie, ale predo mnou chodi bezne vo volnych trenkach, je doma a chce mat komfort. vie ako ti to vadi a ako to vnimas? moj muz ma este alternatovu take trplakove sortky, pod tym nic a je mu v tom prijemne. najlepsie je sa porozpravat komu co vadi a co sa s tym da. mojmu muzovi vadi, aby som chodila v gatkach, ale to kvoli susedom. vravi, ze som prilis sexy, aby na mna cumeli cez okna 😂
@nevenka ja by som umrela od tepla 🤣 ale tak okno sa dá otvoriť vždy.

ale prosim ta, asi to moc prezivas a vonku v lete ked je 150 stupnov aj vtedy ti vadi ked doma beha v trenkach?