icon

Manžel behá doma v boxerkách

3. máj 2022

S manželom máme dobrý vzťah. Sme spolu 10 rokov. Vadí mi na ňom blbosť. Doma chodí v boxerkách alebo trenkách. Vadí mi to, pretože mi to príde ako neúcta k mne. Akonáhle príde domov, sťahuje rifle a teplákom sa vyhýba oblúkom. Hovorila som mu to, že by som bola rada, keby nosil tepláky alebo aspoň krátke nohavice. Ja sa mu snažím páčiť, aj keď sme obaja na home office. Koľkokrát otvorí aj dvere susedom a je v trenkách. Príde mi to ako neúcta. Na druhej strane viem, že to nie je žiadna tragédia. Čo vy na to? Chcela som mu kúpiť ľanové nohavice, nech má pohodlie, ale odmieta. Radšej teda pracujem v inej miestnosti, len aby som sa naňho nemusela pozerať...

slovakboy
3. máj 2022

Ja chodím doma v boxerkách a tielku. Hrozne mi to robí dobre cítim sa uvoľnený a spokojný. Už pri ceste domov z prace rozmýšľam ako to všetko zo seba zhodím hrozne ma to sťahuje všetko. Manželka to neznášala ale páčilo sa jej keď som mal tmavé obtiahnuté boxerky a take biele obtiahnuté tielko. Takze ak nie som vo vytahanom - to môže byť to sa jej aj páči. Ale kúpila mi kraťasy teplákové a to je dobrá alternatíva.

mimikarol
3. máj 2022

Či je doma behať v boxerkach alebo trenkách nekomentujem... U môjho muža doma to bolo normálne že tak chodili. Svokor aj švagor bez hanby sa predomov tak pretrcali. Neviem či by bolo také super keby aj ja pred nimi chodím v nohavičkách. Keď si švagor našiel frajerku tak mu vadilo že vidí jeho otca v trenkach. Asi pochopil ... Neznášam keď vidím nášho suseda, starý hnusný alkoholik v trenkach . Fuj 🤮

leskovael
Autor odpoveď zmazal
zuzana9393
3. máj 2022

Chudak chlap 🤣 pred navstevou je to samozrejme cudne, ale ked ste doma len vy? Podla mna to robi vacsina chlapov. Dokonca, ked sme minule boli u mojich rodicov a odchadzali sme, tak z izby vybehol buduci svagor len v boxerkach sa rozlucit 🤦‍♀️ to mi pride cez ciaru, aby si nevedel teplaky natiahnut. A zase sestra tam rano pred mojim chlapom chodi v neglize. Sme usudili, ze sa asi obaja radi predtrcaju alebo co 😄

andrejka1974
3. máj 2022

Je to úplne v pohode čo je na tom zle však je doma

petranelkova
3. máj 2022

No keby som toto riesila, tak uz asi ani spolu nie sme, nevydrzi byt doma v teplakoch ani nic take, tiez len v boxerkach a mna este aj vytacaju ponozky kade tade. Ale mnohokrat si poviem, ze ozaj su to malickosti.

1bambinko1
3. máj 2022

@petranelkova veru tak, kiež by trenky a ponožky boli jediné problémy :D

lusanko
3. máj 2022

Môj nosi doma tiež trenky a keď je teplo, chodí nahý (ak sme sami) .... Nikdy som sa nad tym nepozastavila. Keby sa vyzliekol na návšteve, vtedy by to bolo divné 😃😃😃

paciko9
3. máj 2022

Klud aj môj chodi v trenkach a nerobim s toho dramu. Dramu som zazila, ked mi riaditel moj sef , otvoril dvere v slipoch🤣🤣🤣🤣 hambila som sa viacej ako on😉

anita6666
3. máj 2022

Som šťastná,že nemusím zakopavat o žiadneho takéhoto živočícha

karelova
3. máj 2022

@anita6666 ja síce nie som veľmi spoločenský človek, ale teba by som Anitka veľmi rada pozvala na kavu 😀 skutočne ma zaujíma aký je v skutočnom živote človek, ktorý má na internete názory ako ty 😊

antonia1209
3. máj 2022

@h2 aj moj 🤣🤣🤣 a kludne tak vybehol aj pred dom ked chcel nieco zobrat z auta alebo ist po smetiak 🤣🤣🤣 (byvame v rodinnom dome) vlastne to robi stale podla mna 😂😂😂

anita6666
3. máj 2022

@karelova no kľudne,nech sa páči 😉

loliki
3. máj 2022

A má behať bez nich? Kúp mu škótsku sukňu, kilt. 🙂

dominika7990
3. máj 2022

Ako v slipoch by mi to vadilo lebo slipi osobne na chlapcoch nemusím 😂 ale trenky boxerky mi prídu ok a je úplne normálne že muž chce mat pohodlie doma. Skus mu kúpiť nejaké boxerky voľne na doma. Ja som napríklad mužovi kúpila z dedolesu dinosaurov a má ich rad radšej ako boxerky obtiahnuté na doma veď to je ako kraťasy keby mal 🙂
A beriem to úplne normálne. Aj to ich zacal nosiť až keď sa nám deti narodili. Do vtedy sme mali doma zónu úplne bez všetkého obaja aj cely deň 🙂 nebol dôvod prečo by sme sa mali obliekať a skrývať pred sebou 🙂

0silvia0
3. máj 2022

@elizabet173 tapetakmi sa kedysi nazyvali klasicke trenirky so vzorom, aky bol kedysi na tapetach. Ciarky, pruzky atd.

kate9999
3. máj 2022

@mamamasama Presne tak aj ja🤭

natasha1988
3. máj 2022

😂 no ved ho nechaj, nech ma slobodu, aj keby nahy rad po dome chodi tak je mi to jedno. Si zakomplexovana, že ti toto vadi?

iwesska
3. máj 2022

Skandal😱 Ked si predstavim,kolko neucty je v lete na kupalisku🙈Tolko cudzich chlapov v obtiahnutych plavkach🤭 A tvoj tam v rifliach chodi,ci ako aby nepohorsil ine damy?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
judar
3. máj 2022

Tak to sa divim ze si prezila 10 rokov s neuctou voci tebe 😂😂😂😂🤦...skor je neucta to ze tak otvara dvere hoc komu 🤦 mne zas pridu absolutne bez stipky pritazlivosti chlapi v stahnutych napr dedoles a neviem akych to farebnych vzorovanych spodaroch brrr 😣 tazko sa na take nieco pozera

adalmba
3. máj 2022

Ja chodím doma v gatkach a manželom tielku, roky. Neznášam ponožky a gate doma. Môj dom moje pohodlie. Manžel sa nesťažuje 😉 zvykol si.

lopka1313
3. máj 2022

Jeziny, Ty si ako moj priatel... Aj ja obcas beham v nohavickach a tricku, pripadne prejdem po byte len v nich (bez tricka) a on uz hned ma reci, ci som si zabudla nohavice. Zabila by som ho! Ja sa potrebujem citit pohodlne! Partner by Ti urcite takto vadit nemal a urcite to nie je neucta. Naopak, mali by ste byt spolu uvolneni a neriesit hovadiny (aj toho mojho spacifikuvam, ked ma take buzerujuce reci, ale ja si celkove z toho nic nerobim).
Ten moj to ma z domu, svokra si ani teplaky neoblecie, jej aj to pride prilis a chodi v normalnych nohaviciach. A celkove je moj priatel strasne haklivy na nahotu, ale on je divny v tom a asi ho uz na "stare kolena" (37) neprerobim.
Tvoja veta o praci v inej miestnosti, aby si ho takto nevidela mi pride cez. Nie je tam viacero problemov a toto beries ako poslednu kvapku?

tamichloe
3. máj 2022

@judar a ja zase milujem 😊,keď mám chodí doma v boxerkach od dedoles.....sú také krásne farebné 😄😄😄,naozaj

simona1994
3. máj 2022

Chudák chlap ani doma nemá pohodlie 🤭😁 ten môj chodieva tiež v boxerkach a až som taka rada sa mi dobre na neho pozerá 🤣

thereisabear
3. máj 2022

Mne by pri tom neúcta teda nenapadla, ale tiež hlasujem za viac oblečenia, aj u seba, aj u manžela. Takže autorku aj celkom chápem.
Ľanové kraťasy by som nekupovala, skôr možno nejaké tenšie teplákové.

monakotlarova
Autor odpoveď zmazal
tamichloe
3. máj 2022

@lopka1313 veď ona to asi tak myslela.....že keď ma trenírky,tak ide radšej pracovať do inej miestnosti,ináč by z tej roboty nebolo nič 😄😄😄,veľa by nezarobili 😁😁😁❤️

elizabet173
3. máj 2022

@0silvia0 jáááj 😂, také, ako mal muž Škopkovej v Slunce seno !!!! Ďakujem za vysvetlenie

elizabet173
3. máj 2022

@iwesska a čo ešte nuda pláž, ale tam asi nikdy nebola, to by nerozdýchala