icon

Manžel dal prednosť milenke

18. júl 2023

Manžel odišiel k milenke, so mnou je nešťastný. Máme tri malé deti, najmenšia ma len rok a pol. Vraj to bude pre všetkých lepšie, lebo že žije len raz tak sa nebude trápiť pri mne.... Baby, ako to mám zvládnuť a psychicky aj fyzicky sa nezlozit... 😔

autor
18. júl 2023

@kitycat áno, videla som krízu. Myslela, som, že keď odpiplem najmladšie dieťatko, tak budem viac sily a energie na všetko... Teraz to konečne začalo byť lepšie a bum... Je po všetkom...

autor
18. júl 2023

@ropucha6 co je tučné výživné?? Zarába cca 4000

autor
18. júl 2023

@majka1921 mam sestru, aj mamu. Vďaka Bohu za ne 🙏

luccija
18. júl 2023

Tak aspoň výživné z neho vytrieskas, keď už je chrapun.Zvladnes to bude to ťažké, ale zvládneš iné Ti nezostáva.Zeny dokážu kvôli deťom aj nemožné.Vecer sa vyplac navstiv psychológa, ak potrebuješ podporu.Nechaj ho netlac mu deti nech žije na ružovom oblaciku, že mu to svedomie dovolí.Rodina Ti pomôže aspoň psychicky.

nikdenikto
18. júl 2023

Keď on nesúhlasí so striedavou starostlivosťou tak ty nesúhlas s názorom že si ich vezme keď sa mu bude dať. A to je akože kedy?

Alebo mu povedz, že aj ty si ich vezmeš len keď sa ti bude dať, lebo bohužiaľ, musíš ísť do práce keďže vás opustil. Takže musíte niečo vymyslieť na čas, keď sa nedá ani jednému. Nech začne rozmýšľať 🙈

Samozrejme toto všetko sa musí diať mimo detí. Ach, ja som taká rozčúlena na tvojho muža. Na tej striedačke trvajú určite na súde

ariesi
18. júl 2023

@zmrzlinka2021 to vyzerá pekne, keď s to tak povie. Lenže u nás platí, ze otec má právo styku s dieťaťom nie povinnosť. Takže keď sa rozhodne, ze bude s deťmi raz v týždni na 2 hodiny, neexistuje žiadna právna páka, ako ho prinútiť, aby bol častejšie, nebodaj nosil do školy, ako tu niekto písal
Utopia tieto reči, pokial sám nebude chcieť

marianarem
18. júl 2023

Kolegovej dcere sa stalo presne toto iste, vratane tych dovodov, dokonca tretie dieta bolo vtedy este len novorodenec. Do roka mala noveho a lepsieho chlapa, k detom sa sprava ako s svojim, su uz dlhsie manzelia a vsetko klape. Aj kolega je spokojnejsi, toho prveho zata nemal nikdy rad, dokonca mu este pred svadbou povedal, ze mu dceru neda, no ale nemal moznost to realne stopnut. Tak dufam, ze aj v tvojom pripade to bude s happyendom.

autor
18. júl 2023

@nikdenikto asi keď bude mať ta jeho štetka krámy

autor
18. júl 2023

@marianarem bodaj by si mala pravdu 🙏

stevvvka
18. júl 2023

Co je toto za ženu. Ja viem, ze len a len chlap je ma vine, ale chrapat s takym, ktory tri deti opusti, to je tiez iny charakter.

ckocka
18. júl 2023

Je zbytočné sa tak vytáčať do obrátok, tá štetka sa bude tiež starať o tvoje deti.

autor
18. júl 2023

@stevvvka presne si aj ja toto hovorím. Ale to je asi aj mužova zásluha, vie sa neskutočne ľutovať, takže on všetkemu na vine ja.

zmrzlinka2021
18. júl 2023

@ariesi viem, a je to tragédia.

zmrzlinka2021
18. júl 2023

Ak zarába 4 litre v čistom, žiadajú výživné 1500 eur

iveta1970
18. júl 2023

Musíš si nastaviť v hlave ....konečne som sa ho zbavila....a praktické veci ....výživné aj na seba. Zabehneš si systém a budeš sa mať fájn. Pokiaľ chlap nie je poriadny človek....nemáš za čím smútiť....

akiana
18. júl 2023

Vravis, ze ma dospelu dceru, predpokladam ze zo vztahu pred tebou. Dve rodiny uz opustil, co myslis ze caka tu jeho herecku? Najneskor po porode sa mu omrzi aj ona, a pojde zase o dum dal. Neplac za takym.

autor
18. júl 2023

@zmrzlinka2021 to sa mi nezdá. Vraj len polovicu z vynaložených nákladov na deti môžem žiadať

mira0611
18. júl 2023

Ahoj autorka, drz sa a mysli na deti. Urcite to nebolo vzorove manzelstvo, ked sa manzel takto rozhodol. Ja zijem sama so synom a vidim, ako je mu 100x lepsie, takto nez ako sme zili spolu a hadali sa, aj ked sme sa nehadali bolo medzi nami citit nesulad a napatie a to deti metie, podvedome to citia.
K tomu bravaniu deti, nech mu sud ulozi povinnost kedy si ma deti brat. Nechce striedavku to nevadi, ale dostane kazdy druhy vikend, nech si uzije 🙂

autor
18. júl 2023

@akiana nie, ta milenka ma dcéru

dzulli1980
18. júl 2023

@akiana Tá jeho milenka má už dospelú dcéru, nie on.

akiana
18. júl 2023

Jaj takto. Tak potom je asi o dost starsia.

daniela2202
18. júl 2023

Tá milenka bude zrejme tiež cez Košice, začať si s chlapom , s 3. malými deťmi 👎

autor
18. júl 2023

@akiana ma 43,moj muž 45

nelili1978
18. júl 2023

Idiot. Najľahšie nechať deti na druhého a zbaviť sa všetkej zodpovednosti

syslik81
18. júl 2023

@stevvvka lenze tu mudre zeny radia tyzden dva az mesiac .. striedavka a podobne .... to je chore a prehnane ...
@autor myslim,ze ked uz ma milenku tak ani doteraz sa ti moc nevenoval a ani detom ... a fungovala si ... odteraz to bude proste to iste .. len financie si musis doriesit a byvanie a verim,ze aj rodina pomoze...

babo_n
18. júl 2023

Nieje pravda ,že polovica nákladov ,ver mi 🙂 dieťa ma mať taký štandard ako otec - 30% z platu väčšinou je výživné - píšem väčšinou 🙃

babo_n
18. júl 2023

Ak budeš potrebovať pomôcť napis mi SZ ,mám to krásne rozpísané od raňajok až po lieky a krúžky atd - možno ti to pomôže a ako písala kočka vyššie - stalo sa to pre niečo ,niekto lepší čaká ,aj keď teraz tomu neveríš - ale je to tak ❤️

kitycat
18. júl 2023

Akoze vypiplat najmladsie? A on robil co?

jozeffezoj
18. júl 2023

:((( je mi to ľúto
Dneska všetkým ***** docista.
Samy Faecbook, Instagram, Tiktok, Tinder, Badooo a kadejaké sracky. Všetci sa len dorabaju na niečo a majú pocit ze šťastie čaká všade inde len nie doma...

liv1
18. júl 2023

Ach. Takemuto by som sudom nariadila striedavu starostlivost 🤦‍♀️