icon

Manžel ma nechce pobozkať

14. sep 2025

Baby ja uz neviem ako ďalej.... Zhrniem to.... Po 23 rokoch manželstva prišlo u nás k nevere z mojej strany - manželstvo bolo dlhodobo nefunkčné. Manželovi som všetko priznala, stym, ze sa rozvadzame.... On začal bojovať o mňa ako lev a chcel všetko zachrániť. Mne to prišlo všetko ľúto a dala som mu šancu.... Lenže to krásne trvalo len nejaké 3 mesiace, potom to šlo zase dolu vodou a odvtedy prešli 4 roky a on mi za ten čas nedal ani pusu lebo je to preňho fuj. Každý deň mi povie, ze chce ale nejde to a určite to pôjde... Dokedy mam čakať? Som zničená, labilna, nervozna
....

autor
15. sep 2025
@karolinakr

on nemal ťažké dectvo, on je sebec ako vyšity a zmanipulovať ťa, že všetko je tvoja chyba, prosím ťa, presťan si jeho lasku kupovať tym, že mu robiš sluhu zadarmo a jedina jeho v vďaka je, že kašle na tvoje potreby zvysoka, ani sa nečudujem, že si ušla do naruče ineho muža, akurat sa čudujem, načo tu ostávaš a bojuješ o jeho lásku, ked ti absolutne nič nedáva a ty sa držíš toho pocitu viny a pritom vina je v ňom

@karolinakr pravdu máš vo vsetkom., ďakujem za povzbudenie.... Mne nato neprišli, ja som. Sa priznala sama stym, ze. Je koniec nášho manželstva, keby to nepriznam,netusi ani doteraz..... Zoziera ma to celu, pretože ja som zato aby sa toto. Nedialo, nech je človek akýkolvek.... A hlavne mi vtom nepomáha, ale každý deň to mam na raňajky a na večeru, aby som náhodou nezabudla co som urobila.....

autor
15. sep 2025
@sevrin

@anonym_autor ty si ho podviedla a ty si mu ešte dala šancu?

@sevrin ano presne tak.... Lebo začal sa správať tak. Ako nikdy predtým. Myslela som, ze si veci uvedomil a ze to môže byť dobre.

karolinakr
15. sep 2025
@anonym_autor

@karolinakr pravdu máš vo vsetkom., ďakujem za povzbudenie.... Mne nato neprišli, ja som. Sa priznala sama stym, ze. Je koniec nášho manželstva, keby to nepriznam,netusi ani doteraz..... Zoziera ma to celu, pretože ja som zato aby sa toto. Nedialo, nech je človek akýkolvek.... A hlavne mi vtom nepomáha, ale každý deň to mam na raňajky a na večeru, aby som náhodou nezabudla co som urobila.....

@anonym_autor myslím si, že ťa manipuluje, aby si mala pocit viny, ale zvláštne, že naspäť nič nedáva, a pekne by som mu to dala na tanier, že je načase, aby zanechal detstvo za sebou, bolo ťažké, ale stretol ženu, ktorá ho milovala a dávala mu všetko, už mal 20r času sa uzdraviť a pracovať na svojich zraneniach a ďakovat za krasne manželstvo, namiesto sa hrabe len v svojich zraneniach, nepozerá na potreby druhých, ešte dokonca tresce za niečo, čo malo byť dávno odpustené a ked to nedokáže, nech ide, a najde si nejaku štetku, lebo takto sa k manželke nespráva ani v najhošom sne,,,toto mu povedz do oči, a že ked sa nepamäta, žiadne ofukovanie a servisy z tvojej strany, nech sa správa ako chlap a otec, alebo ide do riti,..dávaš mu poslednú šancu a ak nie, každý pôjdete svojou cestou, lebo už toho bolo dosť..si žena jeho života a nie nejaká slúžka na fajky s prepáčením..držím ti palce a napíš ako si dopadla

komplikovana
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja sa na tvojom mieste, za neveru nehanbim. Je to aj chyba manzela. Kaslal na teba. Ano veci sa takto neriesia, ale stalo sa. Nenechaj sa uz vydierat a rozhodni sa za seba, ze takto zit nechces.

pralinka25
15. sep 2025

ty si ho mala opustit uz davno pred tou tvojou neverou.

autor
15. sep 2025
@pralinka25

ty si ho mala opustit uz davno pred tou tvojou neverou.

@pralinka25 viem mala. Ale nevážim. Si samu. Seba a. Láska knemu bola. Silnejsia

morpheuss
15. sep 2025
@janinah

@anonym_autor oral robi prostitutka ,chlap jej samoztejme nie,a prostitutku nebozkavaju na usta,ved fuj...teda aspon si to myslim...nenechala by som sa tak ponizovať..skus manz.poradnu,sama

@janinah Len pre informáciu... prostitútky sa za príplatok aj bozkávajú (podľa sympatií, rozumej, ak z chlapa necítia cibuľu) a niektoré sa nechajú za príplatok aj lízať. A chlapi si za to platia.

stanislavicenka
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja by som ta chcela povzbudit v tom, ze sa nemusis a nemas za co tak obvinovat a sypat si tolko popola na hlavu. Prestan s tym. Tvoja nevera bol iba dosledok, pricina bola nefunkcny vztah

autor
15. sep 2025
@stanislavicenka

@anonym_autor ja by som ta chcela povzbudit v tom, ze sa nemusis a nemas za co tak obvinovat a sypat si tolko popola na hlavu. Prestan s tym. Tvoja nevera bol iba dosledok, pricina bola nefunkcny vztah

@stanislavicenka ďakujem vám všetkým. Musim. To všetko spracovať a konečne pochopiť... Neviem. Si predstaviť život sama s 3 detmi aj keď áno doteraz som bola navsetko sama, jedine naco som. Sa mohla. Spoľahnúť, boli financie, ze deťom nic nechýbalo... Teraz. Sa. Budem. Musieť po. 13 rokoch po snažiť. Ja aby som. Im to. Zabezpecila

karolinakr
15. sep 2025
@anonym_autor

@stanislavicenka ďakujem vám všetkým. Musim. To všetko spracovať a konečne pochopiť... Neviem. Si predstaviť život sama s 3 detmi aj keď áno doteraz som bola navsetko sama, jedine naco som. Sa mohla. Spoľahnúť, boli financie, ze deťom nic nechýbalo... Teraz. Sa. Budem. Musieť po. 13 rokoch po snažiť. Ja aby som. Im to. Zabezpecila

@anonym_autor tak sa nesťahuj hneď, premysli si to, ale ani mu nerob sluhu - načo? neváži si to, len berie, nedáva naspäť...možno ťa prestal milovat, ma ťa len rad, ale za to ťa zneuživat nemusí ..sprav si finančny plan a postupne sa stavaj na vlastné nohy

vikiki29
15. sep 2025
@anonym_66d9c7

@anonym_autor začal bojovať lebo strácal niečo čo bolo jeho, nie kvôli tebe. Chcel iba vyhrať nad iným mužom. Ale už ho ten osial prešiel, už si mu zase ukradnutá. Urobila si chybu že si zostala.

@anonym_66d9c7 ten začal bojovať aby mal pravidelne fajku. Istota je istota, čo ak by na to inú ženu nenašiel?

karolinakr
15. sep 2025
@vikiki29

@anonym_66d9c7 ten začal bojovať aby mal pravidelne fajku. Istota je istota, čo ak by na to inú ženu nenašiel?

@vikiki29 😀

karolinakr
15. sep 2025
@vikiki29

@vikiki29 a preto sa jej drží ako kliešť

komplikovana
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ako zabezpecit sama? Ved on otcom ostava aj nadalej, s detmi sa nerozvadza ci ako ?

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
15. sep 2025

@anonym_autor ste spolu 23 rokov, tak už musíte mať dospelé deti, tak nebude taký problém sa rozviesť, či?

autor
15. sep 2025
@bielasovicka

@anonym_autor ste spolu 23 rokov, tak už musíte mať dospelé deti, tak nebude taký problém sa rozviesť, či?

@bielasovicka deti. Maju 13,8,3 tretie.spravil pritej. Jeho záchrane

bielasovicka
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor fíha, tak to je iná vec 😕. Tak to je horšie ako zlé....

autor
15. sep 2025
@karolinakr
Odpoveď bola zmazaná

@karolinakr hej ja to viem a ďakujem za úprimnosť ❤️

pralinka25
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to si ta priviazal pekne tym tretim

enkida
15. sep 2025
@vikiki29

@pralinka25 tiež ma to napadlo. Keď chlap začne cvičiť, starať sa o seba, ignorovať manželku a deti. A uprednostňovať kamarátov… to určite neboli kamaráti, kvoli ním to nerobil

slovakboy
15. sep 2025

@anonym_autor áno, urobila si chybu, ale on ti mal odpustiť a neurobil to. Ty si chcela odísť a on ťa prosil aby si ostala. A teraz je pre neho fuj ťa pobozkať? Trestá ťa a vyžíva sa v tom, že ty si sype popol na hlavu. Ja som si prešiel tým čo on a nebolo to ľahké odpustiť. Ale až sa teraz čudujem že som to zvládol za pol roka. A definitívne. Ešte po roku prišla prib ednej prechadzke jedna výčitka (nerozumiem prečo po takom vlastne dvojnásobne dlhom čase) ale bolo to posledné kopnutie zdochýnajúcej kobyly. Odpustenie má niekoľko fáz a skoro všetky musí vykonať ten čo odpúšťa nie ten ktorému je odpúšťané.
1. Ty musíš len oľutovať a viac to nerobiť, aby si ho neranila znovu.
2. Môžeš počas fázy odpúšťania sa kajať a opakovať to. Jemu to pomôže ale ak to budeš robiť aj o pol roka, alebo každý deň, tak už je to znak toho, že tónom nezvláda a neodpúšťa ale trestá a chce manipulovať a vlastniť.

On naopak má toho viac na práci;
1. Môže sa najprv hnevať. Ale len na začiatku. To už asi mä dávno za sebou.
2. Môže sa ľutovať. Tiež ale len nejaký čas.
3. Ja som mal aj fázu chorobného žiarlenia. Trvala len pár týždňov ale už viem aké je to hrozné, keď ženu kontroluješ na každom kroku a musí ti všetko hlásiť. Áno aj ja som to robil, ale neustále som si uvedomoval že je to zlé. A uvedomoval som si že je to môj problém a nie jej. Nevedel so s tým v danom momente nič robiť valcovali ma emócie ale nechcel som to. Modlil som sa za to aby som odpustil. Čítal som o tom knihy. Napríklad veľmi dobrá kniha ktorá mi vtedy pomohla bola : Manželství je vztah. Neviem už od koho.
4. Potom som už aj odpustil už som nežiarlil ale nevedel som ju prijať. Bola to najdlhšia fáza asi 2-3 mesiace. To je to, že ti nevie dať pusu. Hoci mne sa to skôr vidí ako manipulácia, môže to byť aj neprijatie. Ja som nevedel vtedy sexovať on naopak ťa asi prijíma a celkom si ťa užíva. Nechce ti dať sám seba. Preto je to skôr manipulácia. Prijatie je veľmi dôležité. Je to prijatie rizika, že sa to môže opakovať a nevadí mu to. Čudne to môže znieť, ale je to tak. Manželia musia mat aj slobodu. Inak je to väzenie.

autor
15. sep 2025
@slovakboy

@anonym_autor áno, urobila si chybu, ale on ti mal odpustiť a neurobil to. Ty si chcela odísť a on ťa prosil aby si ostala. A teraz je pre neho fuj ťa pobozkať? Trestá ťa a vyžíva sa v tom, že ty si sype popol na hlavu. Ja som si prešiel tým čo on a nebolo to ľahké odpustiť. Ale až sa teraz čudujem že som to zvládol za pol roka. A definitívne. Ešte po roku prišla prib ednej prechadzke jedna výčitka (nerozumiem prečo po takom vlastne dvojnásobne dlhom čase) ale bolo to posledné kopnutie zdochýnajúcej kobyly. Odpustenie má niekoľko fáz a skoro všetky musí vykonať ten čo odpúšťa nie ten ktorému je odpúšťané.
1. Ty musíš len oľutovať a viac to nerobiť, aby si ho neranila znovu.
2. Môžeš počas fázy odpúšťania sa kajať a opakovať to. Jemu to pomôže ale ak to budeš robiť aj o pol roka, alebo každý deň, tak už je to znak toho, že tónom nezvláda a neodpúšťa ale trestá a chce manipulovať a vlastniť.

On naopak má toho viac na práci;
1. Môže sa najprv hnevať. Ale len na začiatku. To už asi mä dávno za sebou.
2. Môže sa ľutovať. Tiež ale len nejaký čas.
3. Ja som mal aj fázu chorobného žiarlenia. Trvala len pár týždňov ale už viem aké je to hrozné, keď ženu kontroluješ na každom kroku a musí ti všetko hlásiť. Áno aj ja som to robil, ale neustále som si uvedomoval že je to zlé. A uvedomoval som si že je to môj problém a nie jej. Nevedel so s tým v danom momente nič robiť valcovali ma emócie ale nechcel som to. Modlil som sa za to aby som odpustil. Čítal som o tom knihy. Napríklad veľmi dobrá kniha ktorá mi vtedy pomohla bola : Manželství je vztah. Neviem už od koho.
4. Potom som už aj odpustil už som nežiarlil ale nevedel som ju prijať. Bola to najdlhšia fáza asi 2-3 mesiace. To je to, že ti nevie dať pusu. Hoci mne sa to skôr vidí ako manipulácia, môže to byť aj neprijatie. Ja som nevedel vtedy sexovať on naopak ťa asi prijíma a celkom si ťa užíva. Nechce ti dať sám seba. Preto je to skôr manipulácia. Prijatie je veľmi dôležité. Je to prijatie rizika, že sa to môže opakovať a nevadí mu to. Čudne to môže znieť, ale je to tak. Manželia musia mat aj slobodu. Inak je to väzenie.

@slovakboy no takto ja som nežiadala a neprosila o odpustenie, on to tak chcel. Prvé tri mesiace bol ako vymenený, bozkával ma stále, robil premna veci co nikdy predtým. Nonstop vypisoval ako ma nechce stratiť a ako ma miluje. Vtom čase bol sex aj oral všetko každý deň. Pritrafilo sa pritom "udobrovani" tretie dieťa. Ako som zostala tehotna začalo to ísť dolu vodou.... Este pred rokom mi aj povedal, ze ma lubi, ale uz teraz nedokáže ani to..... On ma vyslovene nechce. A keď sa ho pýtam, kde nastal zlom proste mi to vyčíta, ze cez to nevie ist..... Na druhej strane žiarli, keď mi vidí mobil v ruke, hneď otázka skym si píšem,nemozem nikam chodiť..... Ale. Ked sa ho vzápätí spýtam, ci ho zaujíma skym si píšem, odvrkne, ze nie, ze si mam robit co chcem

anonym_0aac62
15. sep 2025
@anonym_autor

@slovakboy no takto ja som nežiadala a neprosila o odpustenie, on to tak chcel. Prvé tri mesiace bol ako vymenený, bozkával ma stále, robil premna veci co nikdy predtým. Nonstop vypisoval ako ma nechce stratiť a ako ma miluje. Vtom čase bol sex aj oral všetko každý deň. Pritrafilo sa pritom "udobrovani" tretie dieťa. Ako som zostala tehotna začalo to ísť dolu vodou.... Este pred rokom mi aj povedal, ze ma lubi, ale uz teraz nedokáže ani to..... On ma vyslovene nechce. A keď sa ho pýtam, kde nastal zlom proste mi to vyčíta, ze cez to nevie ist..... Na druhej strane žiarli, keď mi vidí mobil v ruke, hneď otázka skym si píšem,nemozem nikam chodiť..... Ale. Ked sa ho vzápätí spýtam, ci ho zaujíma skym si píšem, odvrkne, ze nie, ze si mam robit co chcem

@anonym_autor ja si myslím, že Ty si naliala mužovi jeho medicínu svojou neverou. Myslím že Ťa podvádzal. Keď som čítala ako sa nestaral ako otec a manžel, bol s kamarátmi furt a nadmerne sa o seba staral. .....Nemôžem si pomôcť, ale ja mam z neho pocit že on Ta prosil preto aby neprišiel o full servis, nevedel si predstaviť striedačku s deťmi, delít prachy ,majetok. Plus jeho ego nevedelo spracovať že Ty by si ho mohla podviest. To predsa matky nerobia a ženino misto je "u plotny" ,ako si si mohla dovoliť mat vôbec nejaké nároky! Teraz keď si previazana tromi deťmi a pocitmi viny kvôli svojej nevere, tak Ti dáva výchovné facky a kopance. Keby Ta ozaj chcel, ľúbil, a odpustil Ti ,tak Ta netresta teraz odmietanim po 4 rokoch a ešte takým spôsobom, že urob mi to ako štetka a Tvoje pocity sú mi ukradnuté .

karolinakr
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor musiš mu dat ultimátum - povedz, že tvoje pocity sy dlhodobo nenaplné, snažila si sa byt dobra matka i manželka, preniesla si sa cez jeho tažke detstvo, snažila mu vynahradiť a on teraz čo robí? bol dobry, vďačny, prestal ta mat rad už z akehokolvek dôvodu, to si nevyčitaj čo bolo, lebo je dosť možné, že on ta podviedol tiež ...proste ked nenaplňa tvoje potreby 4 roky, prestaň mu oral robit každy deň, naozaj je to nedôstojne, ešte ked ta nebozkava na ústa..povedz mu, že si sa snažila a bola trpezlivá až dosť...alebo sa spamätá, alebo idete od seba..povedz mu, že maš pocit 4 roky, že len dávaš ale naspät nedostávaš tiež, ako otec sa nestaral, ma ake resty doháňat, takto si život až do smrti nepredstavuješ

greywolf
16. sep 2025

@anonym_autor Ty sa kur**s s inym a este to zhodis na manzela. Najskor sa rozved a potom otvor svoju branu pre siroku verejnost.

stanislavicenka
16. sep 2025
@greywolf

@anonym_autor Ty sa kur**s s inym a este to zhodis na manzela. Najskor sa rozved a potom otvor svoju branu pre siroku verejnost.

@greywolf ty si zjavne mimo temu😉

autor
16. sep 2025
@greywolf

@greywolf ja som naňho nic nehodila, len som napisala realitu ako to bolo a je. Vôbec nehadzem vinu nanho, ja som si vedomá svojej chyby. Neprosila som o odpustenie. Ked som stym sla. Dobrovoľne von, bola som pripravena, ze cez to cesta nevedie a ze je koniec. On chcel pokračovať a bojoval, ja som sa snažila a snažím všetko napraviť a dokázať mu, ze to úprimne ľutujem a ver aj keď raz náhodou budem v inom vzťahu - nikdy to neurobím - zobralo mi to veľmi veľa a hlavne sa to podpísalo na mojom zdraví....

autor
16. sep 2025
@anonym_autor

@greywolf ja som naňho nic nehodila, len som napisala realitu ako to bolo a je. Vôbec nehadzem vinu nanho, ja som si vedomá svojej chyby. Neprosila som o odpustenie. Ked som stym sla. Dobrovoľne von, bola som pripravena, ze cez to cesta nevedie a ze je koniec. On chcel pokračovať a bojoval, ja som sa snažila a snažím všetko napraviť a dokázať mu, ze to úprimne ľutujem a ver aj keď raz náhodou budem v inom vzťahu - nikdy to neurobím - zobralo mi to veľmi veľa a hlavne sa to podpísalo na mojom zdraví....

@anonym_autor ale. Aspoň uz chapem manžela, ze existujú takýto chlapi s príliš vysokým egom a nikdy to nepochopia. Vieš keď chcel odpustiť a prosikal tak odpustiť mal... A nie spraviť ďalšie dieťa (ktoré som ja brala, ze takto to malo byt) a potom, keď. Je žena na rizikovom tehu ju deptat denno denne...

stanislavicenka
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nijako sa pred nim ne9bhajuj. Ja by som ti poradila, pred nikym sa neobhajuj a nevysvetluj to. Nikto vammdo zivota nevidel. Kaslala by som na.ostatnych. mas zodpovednost len za deti a ich vnimanie novej situacie. Nic ine. Nikomu nie si nic dlzna