icon

Manžel na pokeci

tinus610
2. máj 2022

S manzelom sme 5rokov spolu, mame 5rocnu dcerku. Vo vztahu si rozumieme, aj po intimnej stranke nam to klape. V poslednej dobe sa zacal castejsie bavit s mobilom, ked sa ho spytam tak ze pozera videa, auta…. Raz som si vsimla ze je na pokeci (som nevedela ze to este vobec existuje) a pise si s niekym. Tak som sa prihlasila s vymyslenym nickom a oslovila som ho, samozrejme nic netusil. Takto si piseme cca 3mes. Zacal si vypytovat intiimne fotky… tak som hrala jeho hru s tym ze fotky som stiahla z netu nie realne svoje lebo to by hned zistil ze som ja. A skusila som mu navrhnut stretko a sex ci sa chyti. A chytil sa aj ked som tajne dufala ze od toho cuvne. K stretku este nedoslo,lebo to oddialujem. PTeraz neviem co dalej… Rozvod urcite nechcem kvoli dcerke a rozdelovaniu majetku (firma, dom…), ale zase chcem mu dat priucku, zastrasit ho mozno aj rozvodom… aby si konecne uvedomil, ze sa to moze stat a pochopil co ma doma, lebo nic mu nechyba (mame dom, firmu, auta …. zijeme si nadpriemerne chvalabohu) a sex mu doma tiez nechyba takze neviem co vlastne hlada. Kladiem si aj ja otazku co robim zle, pretoze o domacnost sa staram, nezatazujem ho nicim cim nemusim- mozno aj to je chyba neviem. Poradte mi co by ste robili, okrem rozvodu ako mu dat mu priucku, aby si ma vazil a uz sa nezamyslal nad neverou, lebo tym co ide spravit som asi pre neho velke nic, aj ked to navonok vobec tak nevyzera ked sme niekde. Sprava sa uplne normalne. Ked som to povedala svojej naj kamoske bola prekvapena lebo ze navonok by nic nezistila v jeho spravani. Aj doma sa sprava uplne v pohode. Dakujem

akbara77
2. máj 2022

@tinus610 bolo koze dobre, výšla na ľad.
Stretni sa s ním, dokážeš mu,že je kurevnik. A co ďalej? Výmysli si nový nick a budecsi dávať pozor. Pokec je pl ny takýchto šťastné ženatý ch znudenych mužov

alka234
2. máj 2022

@tinus610 podľa mňa, to on zo seba robí chudáka, nie z teba chuderu....neotáčaj to na seba a neodoberaj si kvôli nemu sebavedomie, tu radosť by som mu nerobila...ako ja chápem že musíš byť sklamaná, nasratá a všetko...ale sa tiež zamysli či toto chceš a takto celý život...skús najprv na to prísť o čo mu ide, či vlastne chce, potom poradňu manželskú keď to praskne, vyskúšaj všetko...., Uvidíš potom sama, čo ďalej....aj jemu to tak povedz, sebavedomo, uvidím čo ďalej, musím si to premyslieť....

pimpulka
2. máj 2022

@tinus610 ako si ho našla na pokeci? On tam funguje s reálnymi údajmi a s reálnou fotkou?

tinus610
autor
2. máj 2022

@pimpulka funguje tam s fotkou upravenou cez faceapp a kedze ho uz poznam myslela som te si neda realne mesto ale mesto kde mame registrovanu firmu a vyhladala som ho takto

liljana
2. máj 2022

Podusit ho nie je zly napad. Ale uvedomujes si dufam, ze si siel naozaj mozno iba pokecat a ty si ho oslovila, vmanipulovala do situacie, v ktorej by sa s inou mozno ani neocitol.

sissy27
2. máj 2022

@tinus610 každý si k tebe dovolí len toľko, koľko mu dovolíš ty. Reálne si spočítaj, aké sú tvoje šance na pekný vzťah - po 5 rokoch manželstva riešiš neveru. On vie, že ty sa s ním nerozvedieš. Prakticky ho nemáš ako zastaviť, nemáš mu ako ublížiť, nemáš čo spraviť. Bububu, divadielko, predýcha a nabudúce si dá väčší pozor. A ty sa budeš zožierať pri každom cinknutí telefónu. A “kvôli dcérke” je len výhovorka. Deti nie sú hlúpe aby si nevšimli, že medzi rodičmi to nie je v poriadku. Nevedia to pomenovať, nerozumejú tomu, ale to napätie v týchto vzťahoch “kvôli deťom” proste nijako neoklameš.
@luccija ver, že bude. Tá dôvera sa nevráti. Okamžite bude v strehu vždy keď mu pípne telefón, keď nedvihne, príde domov o minútu neskôr, bude skúmať aj to ako dýcha a hľadať v tom dôkazy. Nadhľad? Ani nie. Hlavne nemá plán čo s tým ďalej.

tinus610
autor
2. máj 2022

@liljana vsetko ma svoje hranice a on by mal vediet ako zenaty muz kde su tie jeho… ja som mala tiez x prilezitosti ho podviest, ale nikdy by som to nespravila, uz len kvoli dcere a rodine, ktorej rozpad mi nestoji zato

solemami
2. máj 2022

@tinus610 posli niekoho namiesto seba a dohodnite sa ze ti dá vedieť keď bude on lapený- že sa dohodnú kde pôjdu spoli "naostro". A potom ona nech odíde a ty si sadni a skúsiš zistiť o čo mu ide.
Ja by som už v takomto štádiu nikdy neverila že sa to v budúcnosti nebude opakovať. Je na tebe či budeš s ním len pre výhovorku- dieťa alebo budeš mu tolerovať priateľky a možno niektorá ho prehovorí aj na rozvod.

lalenka33
2. máj 2022

Fakt budeš kvôly dcére a majetku žiť s chlapom, ktorý ťa podvádza a stretáva sa s chuderami z pokecu? Ako už dlhé roky využívam meilovú adresu pokecu, ktorý som si založila ako stredoškoláčka ( zo strednej som preč 13 rokov) , ale tá úroveň šla.strašne dole, samý úchyl, zúfalec a k...vník. Nemám tam žiadne fotky a tie správy čo mi chodia za tú chvílu kym pozriem meily. Grcať sa mi chce niekedy. Inak pár rokov dozadu sme sa s chlapom tak bavili spolu, źe sme posielali takýchto chudákov na fiktívne stretká a z okna sme ich sledovali ako v noci čakali na ženu, ktorá neprišla a smiali sa na nich. Na to stretko by som na tvojom mieste prišla s rozvodovými papiermi. Neviem si predstaviť žiť celý život s pocitom, že môj muž a otec našej dcéry si práve píše s nejakou k..ou a dohaduje si s nou stretko a mení fotky.

lalenka33
2. máj 2022

Inak píšeš, že ste 5 rokov spolu a máte 5 ročnú dcéru. To si otehotnela hneď, ako ste sa spoznali? Možno ťa takto podvádza celých 5 rokov a ty žiješ v svojej bubline ako Vám všetko klape. Keby Vám fakt všetko klapalo, tak si nedohaduje stretko s cudzou ženskou na pokeci. Keď chce vidieť cudziu ženskú holú, tak si pustí pčko a nepýta fotky na pokeci.

andreatytler
3. máj 2022

@tinus610 Ako sa dokazes tak pretvarovat? Ako ho dokazes vecer pobozkat, s vedomim ze on sniva o inej?
Ak s nim zostanes a on bude nadalej behat za babami, tak nicis svojej dcere zivot, lebo ju ucis, ze je normalne byt vo vztahu a byt podvadzana. Deti su mudre. Vsetko chapu aj ked mozno len podvedome. S velkou pravdepodobnostou si potom ako dospela, najde partnera, ktory ju bude podvadzat.
Ako to bolo u tvojich rodicov? Bol otec mame verny? A ako to bolo u rodicov tvojho muza?

lily246
3. máj 2022

@tinus610 myslím si, že riešiš kvapku v mori a si len jedna z mnohých, s ktorými si píše a stretáva sa kvôli sexu. Je úplne jedno či zorganizuješ stretko s ním, či nie, on podvádzať chce a bude.

andreatytler
3. máj 2022

@elizabet173 Tu kavu mu treba vyliad do lona. 😀

sense
3. máj 2022

Ja by som hru dohrala do konca, alw ono jw v podstate jedno ked chces ostavat vo zvazku kdw si podvadzana. A dieta je len alibizmus. A myslime si ze su blbe a necitia napatie medzi rodicmi. A taky priklad im davame aj do buducnosti.

buberova
3. máj 2022

Potom napíš ako to dopadlo...

78787878
3. máj 2022

@tinus610 Tiez si myslim, ze zijes vo svojej bubline. Ak Ti mozes poradit, rozhodne to nikomu nevesaj na krk.. Dieta je len alibi, rozvadzat sa nechces Ty. Nikto okrem Teba a manzela nemusi vediet, ze si sa rozhodla ostat s chlapom a byt podvadzana. Take zeny su vnimane skor ako chudery, ostavajuce v manzelstve kvoli benefitom.

lylyjana
3. máj 2022

@tinus610 nechces sa poradit s nejakym pravnikom? Ze predsalen mozno nejake zabezpeky urobit, kebyze sa ON rozhodne rozvadzat lebo sa bude citit tak ponizeny, ze to neunesie jeho ego. Znama predtym ako podala ziadost na rozvod si zo svojho uctu preniesla peniaze na rodicov, aby v pripade rozvodu nemusela davat muzovi aj to.
Este by som inak skusila rozohrat este jeden fakeovy nick na pokeci, ze ked sa tento tvoj prevali, tak este ho udes mat chyteneho na tamtom druhom a uvidis akp sa bude dalej spravat.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
lylyjana
3. máj 2022

@tinus610 a este jedna vec mi napadla: aby ti muz nedoniesol suvenir v podobe nejakej pohlavnej choroby, kedze nevies s kym a kolkymi si takto uziva

elizabet173
3. máj 2022

@tinus610 pozastavila som sa nad tým, že muž v domácnosti nič nerobí. Aj to je chyba, muži si vždy viac vážia ženy, ktoré sa sobášom nezmenia na ich matky a nezabezpečujú v domácnosti všetko od varenia, cez pranie, platenie šekov až po výmenu okien a pneumatík.

elizabet173
3. máj 2022

@andreatytler jasné, ešte horúcu. Ale nie ja by som takéto scény nerobila, ale ja by som už s týmto mužom nechcela ďalej byť, protivil by sa mi

zuzana9393
3. máj 2022

Hovoris, ze si zijete nadstandardne. Ja by som to asi dotiahla az tak, nech zajedna hotel. Tam uz sa nemoze vyhovorit, ze on vedel, ze si to ty. Inak ak by to vedel, pochybujem, ze by toto riskoval. A ozaj by som s tym oboznamila aj rodicov, aj jeho s rozvodom. Pripadne hned na stretno doniest papiere vypisane. Toto by ma neskutocne ranilo, ved ak uz taketo stretka mal, mohol ta niecim nakazit 🤮

puertorico
3. máj 2022

ja by som na to stretnutie išla aj s rozvodovými papiermi. Že všetko vieš, že si nebola jediná. Rozvádzať sa nemusíš, isto sa ti bude vtierať. Len ho zastrašiť , isto sa bude cítiť ponížený

melanta
3. máj 2022

Poznáte sa 5 rokov a máte 5 ročné dieťa. Čiže si otehotnela ešte predtým než ste sa spoznali? V každom prípade, evidentne to zlyhalo už na začiatku, keď si si urobila dieťa s niekým, koho si ani nestihla spoznať. Potom si doma robila a robíš slúžku, keď muž nerobí. Evidentne nie je nič, kvôli čomu by si ťa vážil. Na stretko by som išla a rovno by som mu dala prefotený návrh na rozvod, ktorý podávam.

mia7811
3. máj 2022

@tinus610 dohodla by som si s nim stretko a priniesla na neho jeho rodicov

melanta
3. máj 2022

@mia7811 jeho rodičov? A to prečo? To je úbohé a trápne. Jeho rodičia s ňou nežijú, nemajú s ňou dieťa, oni jej nesľubovali vernosť. Je úbohé ťahať rodičov do partnerských konfliktov. Snáď je svojprávna a vie ho konfrontovať sama.

moonlight1210
3. máj 2022

@mia7811 ale ti asi nebudu tusit, co je divne, ze sa zena ide stretnut s vlastnym manzelom.

Ibaze by ich o vsetkom vopred informovala a ukazala im spravy a dovod, preco tam ide on. Ale zase ci by chceli byt pritomni takemu divadlu.

mia7811
3. máj 2022

@melanta zalezi od toho ake vztahy maju. On ju nema za nic. Rodicov si snad vazi viac... ale osobne si myslim ze sa nezmeni, ak s nim ostane on si uz bude davat lepsi pozor

littlefiona
3. máj 2022

@tinus610 ja ti to poviem takto, jemu doma nič nechýba, žijete nadštandartne, tvoj chlap je zrejme úspešný v tom, čo robí a potrebuje si dokazovať aj mimo domu, aký je samec a lovec. Sú také typy mužov, najmä sa to týka mužov, ktorí majú peniaze. Nikdy sa to nezmení, chvíľu bude sekať dobrotu a potom znova začne vymýšľať. Pokiaľ nie je empatický a emocionálne zrelý, ani si neuvedomí, že robí niečo zlé a ak by bol, nikdy by ani nezačal vypisovať na nejakom pokeci.

mandzula
3. máj 2022

@tinus610 ja ked pocujem, ako niekto vo vztahu ostava kvoli dietatu, noz sa mi vo vrecku otvara. Kvoli dietatu treba pozbierat vsetku energiu a zvysky hrdosti a zariadit mu zivot v spokojnej rodine. Takto zili moji rodicia, ja som, samozrejme, vedela, ze hraju divadlo, mamu som x-krat prehovarala, aby odisla, ona nie, ze kvoli detom. Nebola stastna ani ona, ani ja. A vies co sa stalo? Najprv som ju lutovala a potom som si ju prestala vazit, lebo ona si nevazila samu seba a dala mi zly priklad do zivota. Ja som sa mu vsak vzoprela, s otcom svojej dcery som sa rozisla, kedze to neklapalo, a teraz zijem v stastnom "zlepenci", v ktorom je stastna aj moja dcera. A keby som chlapa nacapala hento robit na pokeci, bol by to koniec, uz by som mu nikdy neverila. A rodicov by som do toho v tomto stadiu urcite netahala, ste samostatna jednotka.