icon

Manžel nechce so mnou spávať. Bude voči nemu nefér, keď si nájem milenca?

8. nov 2022

Myslíte že bude nefer voči manželovi ktorý nechce so mnou späť keď si nájdem milenca,? Mam 33 rokov. Ako by ste reagovali vy? On vie ze mi nestačí jeho intenzita raz za pol roka..a nic s tym nerobi. Nepíšte mi o tom aký bol pred manželstvom...lebo to je bezpredmetné, ľudia sa vyvyjaju a menia.

Strana
z2
sissy27
9. nov 2022

@mimi3008 tuším okrem jedného príspevku jej tu milenca nikto neschvaľuje, každá radí riešiť s manželom alebo rozvod. Takže žiadne "kým nás smrť nerozdelí" ale len kým manželstvo plní funkciu...

veronika66
9. nov 2022

Buď mu to povec že potrebuješ prirodzene toho sexu viacej a keď to nemieni riešiť a tebe milenca nebude tolerovať tak sa rozvediete.

Povedala by som mu keď ti nestíha nech si nájde za seba brigádnika.

Tiež by som to netolerovala a nechcela skončiť sexuálne žiť kvôli deťom. Lebo deti odrastu a ty bude stále na sucho

autor
9. nov 2022

@petricka22 a to co robí on nie je hnus? Keď mu jasné poviem co chcem, kedy, ako a teda nič nezaberá tak potom o com to je.. už mi úplne dochádza trpezlivosť.

petricka22
10. nov 2022

Samozrejme, ze sa takto zit neda, ja netvrdim, ze to mas trpiet do konca zivota. Mozno by to chcelo parovu terapiu s pokial nie je pristupny s tym nieco urobit ani pod hrozbou rozvodu, tak to ukoncit…

karolinakr
10. nov 2022

To potrebuješ suhlas verejnosti? Nechápem, si exhibicionista?

kassandra25
11. nov 2022

Pozri sa, ty sa tu na stranke mk ides cudzim zenam kajat a vysvetlovat, ich opantavat, sa ti cudujem..... mimochodom, ked nejaky manzel raci pretiahnut svoju zenu raz za polroka, kde mas istotu, ze zvysne dni nepretahuje inu zenu a teba si vezme do spalne zo sucitu o tej vasej frekvencii? Poznam x pripadov, kde za takych a obdobnych pripadov povedali jeden druhemu z manzelov, ze si ale niekoho najdu a ono sa to casom skutocne stalo, potom skor ci neskor nastali aj ukoncenia takychto manzelstiev, co je uplne pochopitelne a nie, nemusis byt tu ukazkova zena na mk, ze najskor sa rozvedies a potom ides do rybnika s velkou udicou ryby chytat. Kto to dnes tak robi? Asi mozno 1 clovek presne zo 700 na počet. Kazdy si skor niekde nieco nájde, kde sa zamotá a potom sa z takéhoto manzelstva vymotá. Len sa ti cudujem, ze sem si dosla na vysvetlovacky a ameny rozpisovat svoje záujmy vo vasom nenormálnom manzelstve, kde títo ľudia tu, na tejto stránke sú správňáci, géniovia, ľudomili, nie je nad nikoho a vsetci na kompletku by sa tu na tvojom mieste bezali maraton rozviest 😆😅😁, no , a len z teba spravili doslova až nesvojprávne nemehlo , ktoré nie je nijako schopné podať o rozvod, ale svet celý funguje práve tvojim smerom. Takže, zotrvaj tu, a čítaj ešte zopár príspovkov o svojej nekomplexnosti, nesvojprávnosti, a nápodobne.

karolinakr
11. nov 2022
karolinakr
11. nov 2022

@kassandra25 nikto ju k tomu nevyzýval

karolinakr
11. nov 2022

Ja by som toto ani kamaratke nemohla povedat, jej skriveny obličaj si viem predstavit, tobôž cudzim ludom oznamovať, že manžel ide byt paroháč 🤣 .no pravda je, ze ja vo dvojvztahoch neviem fungovat.Raz ked ma niekto zaujima, potom ma ten druhý nezaujima..

nepic
11. nov 2022

Som zvedavý tu na tie odpovede,pretože ja riešim tiež túto dilemu a neviem čo urobiť,len ja to mám opačne,som muž s manželka to nepotrebuje.

nepic
11. nov 2022

@nikpa
Prečo,nemusí to byť len dočasne. Poznám jednu pani,už je asi dôchodkyňa,celý život pracovala v banke a viem že min 30 rokov "držala" tam s nejakým šoférom. Sem tam ju doviezol domov z roboty,sem tam išli spolu na večeru ale do vedľajšieho mesta a sem tam hádam aj so všetkým čo k tomu patrí. Neviem ako to majú momentálne,ale celý život obaja mali aj doma rodinu a deti.

nechcemuviest
Autor odpoveď zmazal
nechcemuviest
13. nov 2022

Ahoj prosim napis mi spravu, mame rovnaky problem. Mozme si navzajom poradit. Neviem preco, nevidim aky je tvoj profil a napisat ti prva neviem.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
canany
20. nov 2022

Ja na tom nevidim nic zle, pokial si mala snahu sa s manzelom o tom porozpravat, nema zaujem to riesit, nie je to napr tebou, ze ho nepritahujes, stresujucou praciu, s kludom bez emocii by som mu oznamila, ze nechces rozbijat rodinu kvoli svojim potrebam, ale poriesis si ich po svojom, mozete nadalej zit ako spolubyvajuci, starajuci sa o deti ale uz nespavajuci so sebou. Kolko zien akceptuje muzove nevery, len aby ostali spolu ako rodina. Teraz som citala o Havlovej prvej zene, jednoducho mu ich akceptovala. Tak preco by to nemohlo byt aj opacne. A ideal ked ani milenec nechce rozbijat rodinu, len sa obcas stretnu a pomozu jeden druhemu, ak ich spolubyvajuci s tym nemaju problem.

marca12
20. nov 2022

Je bezpredmetne,ci sa on chce rozist. Tebe nevyhovuje ako manzel,tak ries seba a nie co on chce. Ak nema zaujem pracovat na svojom libide,riesit to s odbornikmi a nema snahu o zachranu zvazku,tak takeho sebca naozaj nepotrebujes.

micusa2222
13. máj 2025

no v manželstve si hľadať milenca je podlosť...

Strana
z2