Manžel nemá chuť na sex počas tehotenstva. Prečo?
Ahojte, zaujímalo by ma, či máte niektoré podobné/rovnaké skúsenosti… čakáme s manželom bábätko, momentálne som v 6. mesiaci, a v poslednej dobe som si všimla, že manžel nejako nemá chuť na intímnosti v zmysle sexu, častokrát ma hladká, pobozká na čelo, hrá sa mi s rukami, pritúli sa, ale ak sa aj bozkávame a ja som náruživejšia, on sa nejak nechytá.. už mi to nedalo, tak som sa ho na to spýtala a odpoveď znela, že mu nepríde príťažlivé tehotenské bruško. Že inak ho priťahujem ako predtým, ale pri pohľade na to bruško ho skrátka vôbec neláka na nejaký sex. Čo sa týka ostatných nežností, je ku mne naozaj veľmi pozorný, aj s bábätkom hocikedy komunikuje, hladká mi bruško, rozpráva sa s ním… len mne to teda nerobí úplne dobre na psychiku, tá absencia sexuálnej túžby, lebo sa necítim žiadaná (aj keď chápem, že naozaj mu môže ten môj nový fyzický vzhľad v tomto prekážať, hoci sa na bábo teší)… ja sama sa necítim atraktívne, ale mám z toho obavy najmä preto že manžel má sex rád a trochu sa bojím aby mu to časom nezačalo chýbať a neriešil to nejako ináč… a potom by to nepoznačilo náš sexuálny život… stretli ste sa s takým niečím?
@kiki68 no on mi ten dôvod povedal - nepriťahuje ho, resp bráni mu v sexuálnej túžbe tehotenské bruško 🙈 a áno asi aj bábo hrá rolu… len ma zaujímalo, resp by mi asi psychicky pomohlo počuť, že nie som sama, ktorej manžel tak vníma tehotenské telo 😊
@anonym_autor mojmu tiez to brusko prislo divne.
Mnohým mužom sa tehotné ženy proste nepáčia, aj keď je to ich dieťa. Okrem toho nemôžeš prakticky sexovať v normálnych polohách a sex z boku to je úplná nekrofilia.
@anonym_44be30 ak tvoje jedine riesenie je zenu prinutit a este sprosto napises, ze kludne moze pri tom kojit, tak ta lutujem alebo vies co nie, lutujem tvoju zenu, skus sa zamysliet ake to asi moze byt porodit dieta a vytlacit hlavu o velkosti stredne velkej lopty, potom mat dieta zavesene na prse a poriadne nespat, ver mi, ze castokrat je suloz ta posledna vec, po ktorej tuzis, predpokladam, ze ste sa o tom porozpravali, znie ako chlap, ktory sa urcite snazil si to vydiskutovat, preco ta odmieta, pises, ze jej konci 600-nedelie, tak zasa celozivotny celibat to asi nebude.
@petamich no presne, ze na prsniku dieta a zdola chlap. Grcam normalne. Neviem, co za uchylne predstavy toto.
Ja som ale nemala problem prerusit sex a ist nakrmit dieta (umyt si prsia predtym, jasne) a potom, ked zaspalo, vratit sa k muzovi a pokracovat, ale bola tam ta bitka hormonalna, normalne v hlave take hlupe mi to bolo zo zaciatku, prenastavit sa.
@anonym_44be30 preco celozivotny? A Tebe nehrabe nahodou tak troska celkovo? Sexualne nasilie je tiez nasilie. No asi nebudes velmi empaticky typ cloveka.
@petamich inak fakt, melies z posledneho kolkokrat, stecies z krvi, Tvoje telo vyraba mlieko, nespis pri tom, bolia Ta prsia, bradavky, ked sa dieta neprisava, tak este odsavas, dokrmujes, nespis, staras sa este o domacnost a mas s umevom doslova otrcit, nech si muzicek uzije, no a co, ze dieta na prsniku, nieco strasne. Najhorsie mucenie je mucenie tym, ze nemozes spat. A doslova to obdobie po porode je ako jedna muciaren, aspon pre mna. A tie koliky, to je hruza. Zazila som to 4x. Ja to nelutujem, ale mam normalneho chlapa, nie nadrzanu opicu.
@anonym_autor My sme to sice takto nemali, ale kamosky co rozpravali, tak u niektorych to takto bolo. Po porode sa vsetko vratilo do starych kolaji, v ramci moznosti, kedze deti daju zabrat. Ja myslim, ze tam na pozadi moze byt aj strach o babatko a to chlapa vyblokuje.
@petamich A čo mi iného ostáva. Celoživotný celibát v manželstve?
@anonym_44be30 znasilnovat vlastnu zenu po porode? To ta aj bude bavit taky sex?
@anonym_44be30 znasilnovat vlastnu zenu po porode? To ta aj bude bavit taky sex?
@anonym_165431 no tak zrovna znásilňovať ju nebudem, ale sex by som chcel mať. Nejako ju chcem prehovoriť.
@anonym_165431 no tak zrovna znásilňovať ju nebudem, ale sex by som chcel mať. Nejako ju chcem prehovoriť.
@anonym_44be30 skus navarit oprat nakupit pozehlit babatku, objednat dobre jedlo co lubi, daj si babatko spat do nosica/satky, urob jej vanu, povedz jej ze je najkrajsia zena na svete a obdivujes co vsetko prezila aby vam priniesla na svet babatko. V noci vstavaj k babatku bud zarob um alebo ho daj k zene do postele na dojcenie a potom uspi, rano vezmi dieta a nechaj zenu pospat si. Vydrz v takom rezime aspon tyzden a mozno sama pride za tebou s tym, ze ma chut. Nemas za co
Tiež som mal problém zo sexom, keď bola manželka tehotná. Ale v mojom prípade bol dôvod celkom iný. Mal som totiž obavu, aby som neublížil dieťaťu, aj keď viem, že by to malo byť bezpečné. Na to dieťa sme dlhšie čakali, tak že pre istotu. Čosi aj tak bolo, ale málo. A čo sa týka atraktivity tehotných žien, tak mne pripadá tehotenstvo brutálne sexy a atraktivne. Keď má žena dobrú postavu + bruško je to za mňa super.
@anonym_44be30 cakat bohaca. Zena ma decko prisate tristvrtne dna na sebe, mozno nema chut mat aj teba prisateho. Ty, narozdiel od TVOJHO dietata, si dospely, a k zivotu ju nepotrebujes. Tak si vyhon a hlavne hu odbremen, mozno bude mat vacsiu chut, ked napriklad vecer uspis dietatko na rukach a ona si bude moct dat vklide vanu
@anonym_44be30 cakat bohaca. Zena ma decko prisate tristvrtne dna na sebe, mozno nema chut mat aj teba prisateho. Ty, narozdiel od TVOJHO dietata, si dospely, a k zivotu ju nepotrebujes. Tak si vyhon a hlavne hu odbremen, mozno bude mat vacsiu chut, ked napriklad vecer uspis dietatko na rukach a ona si bude moct dat vklide vanu
@majlo1234 OK, už sa toľko nerozčuľuj. Nezenil som sa so svojou rukou, ale so ženou. Ale však počkám a vyriešim to zatial ručne stručne.
Mnohým mužom sa tehotné ženy proste nepáčia, aj keď je to ich dieťa. Okrem toho nemôžeš prakticky sexovať v normálnych polohách a sex z boku to je úplná nekrofilia.
@thirstymonk asi poznas malo poloh....
@majlo1234 OK, už sa toľko nerozčuľuj. Nezenil som sa so svojou rukou, ale so ženou. Ale však počkám a vyriešim to zatial ručne stručne.
@anonym_44be30 ja musim, lebo mam za sebou STYRI roky spankovej dperivacie, ktoru ty v zivote nepochopis, ani moj manzel, ktory vsetky tie roky spinkal pokojne v inej izbe, zatial co ja som aj 20 krat bola v noci hore. A ked je tvoja zena aspon trochu podobna povaha, ako ja, a skusis jej povedat, co si tu napisal., mozno ta realne zbije/zabije, alebo ti odtrhne vtacika🤗😂 To len taka mala rada odo mna pre teba
Ano je to normalne, niektorym chlapom prekaza brucho samo o sebe, inym predstava ze tam dnu je dieta - a najma ak sa uz aj hybe. A bolo to tak aj u nas vsetky tehotenstva. Este kym brucho nebolo tak viditelne, OK. Potom uz nezajem 😁
@anonym_686ec2 u nás taký tak. Pri prvom tehotenstve som bola z toho na prášky, pri tých ďalších som už bola zmierená s tým, že pár mesiacov zase nič nebude😁
@anonym_autor čo by som ja za to dala, keby som si aspon v tehotenstve vydýchla. Nie môj manžel sa nevyhýbal ani v tehotenstve každodennému sexu
Ani pred tehotenstvom , ani po pôrodoch , už by som si rada vydýchla 😵💫
@anonym_b409ba Ako u nás 😀
@anonym_autor tak ja by som mu povedala, že chapeš, že on nemá chuť ale ty áno a ak nechce aby si hľadala uspokojenie inde tak nech použije ruky a fantáziu. Niekedy stačí chlapovo vidieť, že žene sa to páči aj keď tehotná a prosto sa pridajú a prekonajú tú bariéru.
Ak nič iné tak ty budeš uspokojená.
U nás to bolo opačne, ex sa tešil, že si nemusí davať pozor a mali sme sex 2-3x za deň a kedy sa len dalo.
Týždeň som ešte prenášala a v deň porodu sme sexovali asi 3x a ten tretí krát to pomohlo.
Cítila som sa dobre, bola som stále v pohybe vlastne😁
Tehotnej žene by nemalo byť odopierané nič, ubezpeč ho, že sa cítiš dobre, že nič nehrozí, držím palce

@anonym_44be30 ak tvoje jedine riesenie je zenu prinutit a este sprosto napises, ze kludne moze pri tom kojit, tak ta lutujem alebo vies co nie, lutujem tvoju zenu, skus sa zamysliet ake to asi moze byt porodit dieta a vytlacit hlavu o velkosti stredne velkej lopty, potom mat dieta zavesene na prse a poriadne nespat, ver mi, ze castokrat je suloz ta posledna vec, po ktorej tuzis, predpokladam, ze ste sa o tom porozpravali, znie ako chlap, ktory sa urcite snazil si to vydiskutovat, preco ta odmieta, pises, ze jej konci 600-nedelie, tak zasa celozivotny celibat to asi nebude.