icon

Manžel prestal so mnou spávať

5. nov 2022

Ahojte máme ročné dieťa . Manžel kôli jeho budeniu sa asi nespí s nami .. ale mne to príde ako celkovo že nechce somnou byť . Neviem či môžem to ti tak napísať ,jedine čo chce odomna je orál..on sám od seba sa má nedotkne.
Je pravda že som pribrata ale tak ja myslím že je to o inom.
Asi by som sa mala menej snažiť doma ,aby si ma všimol

Strana
z3
lulaby1982
5. nov 2022

Prosim Vás nehrajte sa na obeť ,lebo nie ste. Vstupom dieťaťa do života už rodičoch prichádzajú iné veci. Už to nie je iba o vás dvoch. To som už ocula ,že orál a padla klapka a potom pusinka na líčko dieťaťu , dobrý fór.

Prosto máte krízu , to je jasné jak naše eurofondy ,keď sa necerpaju. Je to vidieť aj cítiť.

Šak posaďte a povedzte mu, tu si sadni vedľa mňa na lóže naše manzelske s zvestuj mi tu novinu ,mne právoplatnej žene a matke Tvojho ditka ako sa cítiš choti muj, no mňa to trápi , že ja sa snažím pusou ,potom božtek nasmu dieťaťu a Ty nič. Chcem ,aby si laskoval ako kdysi,kdysi sme byly jeste mladí, hezki , stihli. Ja že Te dotykam usty a Ty SE dotykas mych citu.

marseillefan
5. nov 2022

@seli970 ako to nakoniec dopadlo? celkom by ma to zaujímalo, lebo ak žena siahne po takom riešení, obvykle je to začiatok konca... môžeš aj do súkromnej správy ak to tu nechceš riešiť, aby ťa neukameňovali...

petricka22
6. nov 2022

@stanulienkat daj fotku a priloz prosim ta IQ test. Lebo to, ako sa vyjadrujes o inych ludoch je dost smutne. Neviem, co si o sebe sama myslis, ale urcite to mebude o nic lepsie, ako ked si obezna zena o sebe mysli, ze je sexi. Lebo ty podla mna nebudes ani sexi, ani inteligentna.

karolinakr
7. nov 2022

Ked ti dal taku požiadavku, nema ta rad.Alebo momentalne..Je to ponižujuce

Strana
z3