Manžel prestal so mnou spávať
Ahojte máme ročné dieťa . Manžel kôli jeho budeniu sa asi nespí s nami .. ale mne to príde ako celkovo že nechce somnou byť . Neviem či môžem to ti tak napísať ,jedine čo chce odomna je orál..on sám od seba sa má nedotkne.
Je pravda že som pribrata ale tak ja myslím že je to o inom.
Asi by som sa mala menej snažiť doma ,aby si ma všimol
@stanulienkat ale áno, toto áno, ja len, že sú aj pekne, tučné ženy, sú aj také, čo proste sú guľaté, neschudnu nikdy, ale sú pekné, jasne, ze fnukanie, aká som tlstá a nikto na mňa nepozrie, ani vlastný muž, niekde v. Mekaci pri treťom hambaci, je úplne od veci. Myslím, že každá jedna žena, čo sa snaží, lebo chce, Stará sa o seba, vyžarujuca spokojnosť, pritahuje chlapov, môže byť aj tlstucka🤣, naopak upistana chudá ženská, že toto nemôže papať, lebo to 1450 kJ a hento nemôže, lebo to ma hento, ono, leze naopak na nervy aj chlapom. Takže taká zlatá stredná cesta. Keď som raz bola stihla, tak to viem dat dole, proste viem, aj keď nie uu až tak, ale do spokojnosti to dotiahnuť viem. Ja som sa zastala 9.1 2022-20je dole, štítna je ale úplne rozhádzané. Dávajú ju dohromady, mam trochu strach ze zase priberiem ale nevadí, keď viem, že robím, makám, starám sa a budem mat plus 5 kg, nepôjdem fnukat do mekaci, kfc. 🤣
Treba si sadnúť a porozprávať sa🤷. Ja by som bola ok aj s orálom, ak je to obojstranné, nie len, že on chce odomňa, tak to by mal teda smolu. Nevieme, čo sa stalo vo vašich životoch po pôrode 🤷🤷🤷. Či si nejak zásadne pribrala, alebo bol pri pôrode a má z toho nejaký blok, alebo je proste len pohodlný, ak teda robíš orál len ty jemu (to je ale šialený sexuálny život, cítila by som sa ako prostitútka 🙈 a teda odomňa by nedostal nič, keby to nebolo obojstranné). Alebo si ho na začiatku nejak odmietala a už to prešlo do nejakej notorickej roviny. Jediné, čo môže pomôcť odhaliť príčinu jeho správania, je rozhovor. Možno on ani netuší, že ty máš s tým nejaký zásadný problém. Keď si ho na začiatku odmietala a pre pokoj v rodine si ho proste raz za čas vyfajčila,tak nemusí ani len tušiť, že s tým máš nejaký problém zrazu po roku 🤷.
@nepic to že môj muž chápe, nie je pre mňa dôvod na odmietnutie sexu. Ešte sa nám nestalo, že by chrápal počas sexu 😉. A áno, potom proste ide spať inde, alebo ja sa po sexe zdekujem. Ešte sa trochu pomuchlíme, dám pusu na dobrú noc a čau zajtra. Obaja sme s tým úplne v pohode. Ja ak sa zle vyspím, tak mám veľmi silné migrény, kedy len ležím a grcám, to znamená, že by musel on skákať okolo našich 3 detí, takže radšej to neprovokuje 😄😄😄.
@barborachors ja v podstate súhlasím. Ale . Tiež som nejaké to kilo pribrala po troch tehotenstvách ale sex nám to neovplyvnilo, skôr sa mi zdá že keď som plnšia, tak sa mu to páči viac. A zase kamarátka po pôrodoch veľmi schudla, vyzerá asi najlepšie odkedy sa poznáme a sex nič, manžel nemá vôbec záujem. Takže o kilách to celkom nie je, skôr o tom ako je vám spolu, či sa ľúbite, či sa o seba staráš , ako komunikujete, či sa objímate hocikedy cez deň. Ale z tvojho príspevku cítiť, že ty sama nie si so sebou spokojná, takže by som zapracovala na sebe , začni cvičiť , dá sa to aj popri dieťati, ja mám tri a dá sa mi skoro každý deň, a hneď sa budeš lepšie cítiť fyzicky aj psychicky 😉
@stanulienkat
Všetci by sme chceli byť len pekný a chudý, úspešný a bohatý,spokojný a šťastný a neviem čo ešte. Len až dokedy sa nestane nejaká tragédia resp nepríde nejaká nevyliečiteľná choroba v agresívnej forme. Skús sa ísť spýtať napr rodičov na detskú onkológiu čo ti povedia na tvoj názor. 🤮
@nepic rozoberame sex a obezitu..ty si sa asi stratil v teme.🤢🤮🤮
@spadnutaslivka
Áno zo všetkým súhlasím,tiež si to tak myslím..
Treba to riesit, nech ti povie, co mu prekaza. Ak si velmi pribrala, a naozaj sa uz na seba nepodobas, dajme tomu. Nech prizrie dieta, a ty sup za nejakym peknym trenerom, co ta motivuje do zdravsej zivotospravy. Ale myslim, ze tam bude viac problemov, lwbo ked je vztah zdravy a naplneny, par kil ta od sexu neodradi
@seli970 a výsledok tohto manželstva? Prečo s tebou nechcel spávať? Nejaký dôvod musel mat
Či muži či ženy. Podľa mňa je základ, aby boli upravení. Žiadne mastné vlasy, rozcuchané, každý deň tepláky. Muži chcú mať doma pekné upravené voňavé ženy, naj usmiate a s dobrou náladou. Ale je to aj opačne. Aj žena chce mať doma voňavého upraveného usmiateho chlapa. Proste neviem niektori mam pocit ze ocakavaju neviem co, a autorka muza by som sa na tvojom mieste ani nedotkla a teda rob so sebou nieco nech lutuje ze sa na neho ani nepozries. Dobre ti skusene zeny tu radia, dieta daj jemu, chod cvicit, rob so sebou nieco. Aj prenho budes viac zaujimava ale hlavne ty sa budes lepsie citit…
@liv1 mam teplaky, mastne vlasy, moj tiez cely rozgajdany. 🤣Zjedli sme obed a skocili na seba, kym krpci spia. No neviem baby. Mne tie vaše teorie nesedia. A to som ako balon par tyzdnov pred porodom. 🤰🏼😬
@nepic Velmi sa mylis, kazdy clovek nechrape a uz vobec, ze extra hlasno. A rovnako nie každému to vadi. mne to vadi, ak chlapovi vadi ze ma spávať osve, nech si ten problem rieši.
Tak zavisí akú máš výšku a váhu. Zase keď si pribrala ešte tých 5-10kg, tak nazývať takú osobu tučnou mi príde divné ak si predtým bola štíhla.
Záleží aj koľko si pibrata, žiaľ sú muži kt spoznajú svoje budúce manželky ako 50 kilove modelky a žiaľ zabúdajú ze nie každé telo po pôrode sa dostane do pôvodného stavu, a sú aj ženy kt keď si myslia ze porodia diata tak už nič nemusia a zabúdajú na to ze sú aj ženy a partnerky.
Ale teda oral by som mu nerobila, ak by to nemalo byt vzájomne, tiez mam nejakú hrdost
@simca06022011
To je to najmenej vyriešiť si ten problém,ako som tu hore čítal prispevok-keď neuspokojí manžel, tak uspokojí milenec. Len či to platí aj opačne,lebo obvykle to býva tak,že ten hsjzel si našiel inú a spáva s ňou a podobne. Väčšinou keď si žena nájde milenca tak bola pri ňom chudera,ale keď to urobí muž to už chudák nie je.
@mamamasama tak ja viem ze su zeny ktorym staci malo, ze aj so smradochmi spia (nehovorim ze je to tvoj pripad), ved kolko ich clovek stretava len v takom obchode. Akurat ked uz zena ci muz s tym druhym spavat nechce, treba zistit kde je problem. Toto je presne to, aki su ludia naivni a myslia si, ze ked ti druhi nehovoria, vsetko je ok.. a mastnymi vlasmi a teplakmi nemyslim to, ze je nepripustne nosit ved to je blbost. A kazdemu cloveku sa stane ze ma mastne vlasy.. Ale nejednu matku som poznala, co na materskej ju muz len takto videl. A potom sa zeny cuduju, ze si ich muzi po druhych pokukuju. No bodaj by nie..
podla jeho reakcie sa mu zrejme nepacis, ked ti povedal, ze si len ty myslis, ze si pekna. Tak sa ho spytaj, co by si mohla urobit pre to, aby si sa mu opat pacila. Mozno prides na to, ze to nie je vobec vahou. Mozno ti zacalo pachnut z pusy, mozno sa ti zmenila vona potu, mozno si si prestala holit nohy, intimne partie, mozno si sa prestala usmievat, mozno mas otrasny uces, mozno sa spravas ako koza, mozno sa za teba hanbi, sa boji dalsieho tehotenstva, mozno... moznosti je milion. Vaha je iba 1z nich. Skus zistit, v com je problem. Mozno to ani tvoj manzel nebude vediet pomenovat. Ponukni mu moznosti. A chodte bod po bode. My to tu na MK tazko uhadneme. Do jeho hlavy nevidime. A ani ty nie. Bez komunikacie to tazko vyriesite.
To že nemáš kedy na sebe pracovať sú len výhovorky tipu: nech je rád že som mu vynosila zdravé dieťa a pod to sú také výhovorky.
Treba sa zamyslieť a popracovať na seba nech si aj žena pre muža nie len matka pre dieta. Lebo tak ako tá potrebuje dieťa tak tá potrebuje aj manžel.
@liv1 smraďoch 🤣 nie, nie...nesmrdí, len je rozgajdaný. Celodenná tepláková pohoda. 😬👍
@nepic Hovorime o chrapani stále? 😂 no ak chlap nocuje inde, moze sa hned presťahovať tam. Chrápanie sa nezvykne riešit milenkou.

Idem mám v rúre obed tak nech mi neprihori. Ďakujem vám za cenné rady a nehadajte sa tu ako baby na trhu.