Manžel so mnou nespáva. Som zúfalá
Som zúfalá, manžel so mnou spí jeden, dvakrát do mesiaca a ja som zúfala, mohla som byť mníška. Vždy uprednostní prácu alebo niečo iné predo mnou. Ako sa zmieriť s tým, že po mne netúži a ako žiť v manželstve skoro bez sexu, ešte som mladá, je to pre mňa neuveriteľna predstava. Nie som neatraktívna, starám sa o seba.
Je mi z toho fyzicky zle a cítim sa ako v pasci, lebo ho mám rada, ale neuveriteľne mi chýba sex.
@denisah6 nie sú. Je za tým to, že on uprednostní prácu, cvičenie a neviem čo, ale nie sex.
Autorka, ale tvoj chlap sa jednoznacne vyjadril- nechce a ty sa mas odbavit sama. Ziadne zazracne recepty neexistuju. Stale mas na vyber, bud situaciu akceptujes, alebo nie a zariadis sa posvojom. Deti sa vam ako podarili?
@komplikovana na prvýkrát, takže som si moc neužila :/ ;)
a vecer, ked idete do postele ma co na robote? Nepozera TV? Nehra na PC? Nesedi pri telefone? Nikdy nema neefektivne straveny cas?
@mrva nie. Pracuje.
a zeby si ho prepadla v noci? supla sa pod perinu a prebrala ho k zivotu?
Cize bol taky aj ked ste spolu randili? Ak ano, tam toho vela nezmenis.
@komplikovana nie, nebol takýto až ako je to teraz
@mrva čosi, hneď by ma zrusil
Vysvetli mu že nie nadarmo sa to volá manželské povinnosti.
No neviem. Podla toho co pises ta ma dost u prd.le. V zivote by som sa muzovi neprosila o sex, jedna dve debaty, ak by mi muz povedal toto co tebe tvoj, uz by som na neho ohlad nerobila. Sa sprava k tebe ako k handre, akoby si pre neho bola len sluzkou ci matkou deti. Ze urob si to sama 🙄. Tak zacni aj ty uprednostnovat vsetko ine pred nim. Daj ho na posledne miesto, povedz mu ze nemas cas, nenavar mu, neuprac jeho veci, nepozehli, nevolaj ho von, proste nic 🤷♀️
uf 🙄😒
Nájdi si milenca, úplne vážne. Uvidíš, že tvoj muž sa zrazu zobudí. Lebo ty budeš spokojná aj bez neho. Keď on teba kladie na posledné miesto, je to veľmi zlé. Ja som s mužom 14 rokov a sex máme každý deň, maximálne každý druhý. Môj muž má mňa na prvom mieste. Tvoj muž je sebec. Skús aj ty na tom popracovať, dať seba na prvé miesto. Viem, že to nie je jednoduché, ale možno sa u vás niečo zmení. Možno bude stačiť, že tvoj si bude myslieť, že niekoho máš. Veď vyskúšaj.
Treba pomoct ? 😋😋🙃🙃🙃
@janickacrazy nezobudi sa, to mi ver
a vecer ekd idete obaja do postele aku pracu uprednsoti?Co moze urobit za 10m poleziacky???Mne to pride uz asi aj ako vyhovorka,ved cez den,skoro rano nech drie ako kon,ale vecwr ked si ide uz lahnut do postele ma co na praci?
@elmivelmi Spánok :D reálne...bohužiaľ,niečo ako rýchlovka u neho nehrozí. On má všetko naplánované na minútu
@enola_gay máš skúsenosti?
@gipsy11 čo ti poviem
@elizabet173 áno deťom sa venuje, tak hodinu denne a aj v priebehu dňa trochu...oni sú totiž u neho priorita, ale sex a nejaké potreby aj moje vníma úplne inak ako ja, bohužiaľ to zisťujem neskoro..
Mám... Nepomohli prosby, ani hrozby. Nechcel ani travit spolocny cas s rodinou na dovolenke, že jeho to nebavi. Tak mam 3 roky milenca🤷♀️
On sam ta dotlaci do narucia milenca. Uvidis.
No akože,ja znesiem veľmi veľa ale toto je moc,každá žena túži byť milovaná a ako to už aj tu padlo "nejde o samotný sex ale hlavne o intimitu a vášeň ,pocit že som atraktívna a že som sexy a hlavne že som príťažlivá ......do kedy toto bude fungovať neviem
....ale jedno ti poviem.....a to ti vraví žena ktorá zniesla už veľmi veľa...nejdem rozpisovať lebo by tu padli názory že si nevážim samú seba keď som bola ochotná koľko zniesť "...ale nezáujem o dotyky a pohladenie atď...toto
..uz by bolo moc...a tým by to umna zhaslo...toto by bolo posledné..samozrejme nerátam a neporovnávam mužov kt.sa nestarajú o vlastné deti "...to je už iný "masker " ale o tom nieje reč....

@kiwi3 není to dôsledok.