Manžel spával so švagrinou

18. jan 2024

Dnes som sa dozvedela, ze manzel spaval s bratovou zenou, este predomnou a predtym nez sa dali aj oni dokopy. So svagrinou dobre vychadzam, teda aspon som si to myslela. Teraz spatne mi aj dochadza, preco mi manzel hovoril, ze jej nemam tak doverovat - vesat vsetko na nos. Po 5.rokoch manzelstva, sa dozviem, ze to vedeli vsetci okrem mna, dokonca aj svokrovci. So svokrou mam pritom lepsi vztah nez s mamou…
Svagrina sa ma velakrat vypytovala, ako s manzelom, ci nam to funguje, ci som spokojna. Chcela niekedy vediet az privela detailov. Nerozumiem, kde to zijem, preco mi to nepovedali skor.. nesudila by som, len by som ju mozno brala trochu inak. Teraz si pridem ako hlupana, ze som sa jej zverovala ako kamaratke….
Neviem ako sa teraz spravat, ci sa tvarit, ze je mi to uplne sumafuk, alebo sa jej na to opytat. 😏 co si myslite? Mna ani nestve, ze spolu spavali, ale ze mi “kamoska” zatajila take informacie, rovnako aj manzel. Aj ked to bolo davno…

janulka1802
18. jan 2024

V prvom rade Ti to mal/mohol povedať hlavne manžel. Prečo to tajil, to vie len on. Nebola by som nadšená z takého zistenia, no na druhej strane čo s tým? Môj vzťah k švagrinej by sa zistením tejto informácie zmenil na 100%.

viestta
18. jan 2024

Je to ich minulost, tu nezmenis ani keby si sa pokrajala. Tvoj muz aj ona boli slobodni, bez zavazkov, tak mali vztah. Tak ako by mohli mat vztah s hocikym inym. No zamotla to zivot inac, zrazu ste rodina, ale co teraz? Budes na nich ziarlit ci co?

muchacici
18. jan 2024

Tiež by sa vzťah so švagrinou úplne zmenil a zminimalizoval pravdepodobne. No a manžel, tak to by bolo pre mňa dosť veľké sklamanie, chcela by som vedieť, prečo to tajil/tajili 🙄 A ako si sa to teraz dozvedela? Za akých okolností?

portret7
18. jan 2024

Au🙁toto by ma velmi zamrzelo. Neviem poradit, ale svagrina si mala udrzat odstup, pokial ti to nechcela povedat - mal to povedat manzel - ale nemusela sa tvarit ako super kamoska. Ano, je to ich minulost, ale jasne, ze kazda by sme sa citili ako hlupana.

konikmodry111
18. jan 2024

Je to divne ze ti to vlastne tajili všetci 🙈 a akomsi sa to dozvedela ?

ankare
18. jan 2024

Nerieš. Čo bolo, bolo. Nezmenis to. Držím palce!

autor
18. jan 2024

@viestta ale tu nejde o ziarlivost..ja neziarlim, len som myslela, ze nemame s manzelom tajnosti.
@muchacici dnes boli na navsteve, oznamili sme im, ze cakame babatko…manzelov brat mal uz trochu viac vypite, zacal ma objimat ako mi gratuluje a hodil nejaku blbu poznamku, ze manzel jeho zenu uz vyskusal a on mna nie…neviem presne, ale boli to nechutne ozran reci😑

autor
18. jan 2024

Potom vlastne ken nastalo trapne ticho, ona scervenala, manzel zacal koktat a ja som tam stala ako hlupana… este tam boli aj svokrovci a moji rodicia🥴

timea301196
18. jan 2024

No nahnevalo by ma to riadne !

chrumka333
18. jan 2024

Akože veď čo bolo bolo,ale dozvedieť sa to za takých okolností...no muža by som nešetrila

betulinka1
18. jan 2024

Co ja viem, ci by som to pomenovala, ze ti to tajili. Tiez nepoznam mena muzovych ex a ani moj muz mojich ex. Nikdy ma to nezaujímalo. To, ze to vedeli rodicia, Ved spolu chodili, tak jasne, ze rodicia vedeli. Zase ako neviem ci si prisla do rodiny, ked uz tam svagrina bola alebo opacne ona prisla neskor ale tak veta, moj brat spáva s mojou ex, by asi nebola vhodná. Ked ste kamosky, tak jasne, ze ste sa bavili aj na dôvernejsie temy. Okrem toho asi svagrina sa tym tiez nechcela chváliť, ze spala s oboma bratmi. Skor jej to je asi blbe. Ja by som sa im priznala, ze ta to šokovalo a mozno chcela vediet, ze ako sa to stalo, ze jeden a druhy brat. Co za tym bolo. Ale ak s nou mas Dobry vztah, tak by som kontakt neprerušila iba sa mozno vyhla dovernejsim rozhovorom o vztahu s muzom. A ako sa poznam, urcite by som si na ich ucet trosku zavtipkovala 😉. Jasne si v soku ale Skus sa na to pozriet z nadhľadom, ze to bolo davno a nemyslim si, ze to bolo účelové tajomstvo pred tebou.

domkakvet
18. jan 2024

Uz to bolo a uz to viac neries.

muchacici
18. jan 2024

Vieš čo, keď to tajil/i iba z takých nejakých prozaických dôvodov, že proste to nič neznamená, že naozaj stalo sa, ale medzi nimi nie je žiadna chémia, sympatie, je to jednoducho uzavretá minulosť bez akýchkoľvek pocitov, tak okej, dá sa to odpustiť, hlavne na muža by som mala nervy, u nej to bolo skôr pokrytectvo, to by som "kamoške" také klamstvo alebo tajomstvo, ktoré sa ma bytostne, chúlostivo a intímne, dotýka neprepáčila (ale to som ja, keď u mňa niekto prekročí hranicu mojej únosnosti). Lebo ty si tá, ktorú si vybral, ktorú si vzal a s ktorou chce byť. S ňou mal nejaké techtle-mechtle, ako možno s niekým iným z minulosti, a aj tak bratovi ostala tá "použitá" 😃

negymama
18. jan 2024

no pekni bracekovia. Jeden hadze uplne nevhodne ozranske poznamky, a este pred vsetkymi a v situacii ked oznamujete dieta...
a druhi ti zas tajil.
Ako zivot prinesie vselico, stava sa ze frajerku preberie brat, lebo zistia ze si viac rozumeju. Zas neostane tvoj muz kvoli tomu naveky bez zeny. Ci ty ci ina, by bola presne v tej istej pozicii. Horsi je sposob ako si sa to dozvedela. keby si to vedela od muza, nie si ako blba v prekvapeni.

taga
18. jan 2024

A toto zadrel vo chvili, ked ste oznamili tvoje tehotenstvo? Wtf! Pekna rodinka
Svagrovi by som z otocky jednu vlepila,za sproste reci o tom ze ma ma "skusat"
A tych dvoch sa narovinu opytala nech vyklopia aj dalsie tajnosti, nech to mas vsetko naraz

negymama
18. jan 2024

Inak z toho svagra mam pocit, ze ma nejaky schovany hnev na brata, ze predtym mal jeho zenu za frajerku, mozno to nevie doteraz spracovat . A chcel mu to akoby "oplatit", prave v takej stastnej chvili , aby pokazil vam radost.

gab1sol
18. jan 2024

Neviem, možno by ma to tiež vnútorne nahnevalo, teda určite, ale minulosť nezmeníš. A skús si predstaviť, že by si bola v tej situácii ty, ako by si to oznámila? Pri predstavení? Toto je môj brat a jeho žena a vlastne aj moja bývalá milenka… Ak to manžel neurobil hneď, možno každým jedným spoločným stretnutím sa tá šanca povedať ti to znižovala, lebo vy ste si budovali vzťah a on ho možno nechcel pokaziť. V prvom rade by som sa porozprávala s mužom, či to má v sebe ako uzavretú kapitolu… Skôr by som sa bála švagra, lebo mne to príde, že on to v sebe nemá vysporiadané.

negymama
18. jan 2024

Inak sme mali taku vzdialenu situaciu aj my sm muzom. Moj je z dvojcat. muz sice so svagrinou nespaval, ale este ked jeho brat chodil so svagrinou, tak zili spolu v prenajme, a svagrina si povahovo lepsie sedela s mojim muzom. Preberanie partnerky ani sex sa sice nerealizoval, ale svagor bol tiez akoby taky skryte nahnevany, uz len z tej predstavy ze si rozumeli.
Ja som prisla az o par rokov neskor, a presne svagor potom na mna viedol take slizke reci, alebo naznacoval, ze by sme si ako partneri viac rozumeli "do kriza", ze ja s nim a moj muz so svagrinou.

alickapusinka
18. jan 2024

Ja by som neverila takému mužovi viac. Kedykoľvek to môžu zopakovať. Môj názor. Len nechápem prečo TI to tajili.

autor
18. jan 2024

@gab1sol Neviem, mozno ked sme riesili nejakych byvalych, sen tam sme sa o nich nieco rozpravali. Mna nezaujima manzelov sexualny zivot predomnou.. ale mohol mi povedat, ze mali sme spolu nieco, je to za mnou, neriesim ju. Je s mojim bratom.. ved skor ci neskor by som sa to dozvedela.

Manzel mi to aj chcel teraz vysvelit ale ja mam na dnes dost, ani sa s nim nechcem bavit. Aj svagrina mi pise, ze mi to vysvetli.. ale ja sa nechcem rozculovat kvoli babatku.. mozno ked zo mna vyprcha prvotny sok a emocie🫤

svokrinjazykmonika
18. jan 2024

Ty kks mňa by porazilo od jedu 🤬

loliki
18. jan 2024

Niekedy je lepšie niektoré veci nevedieť, nemusíš to riešiť. Dozvedela si sa to v nevhodnej chvíli a nevhodným spôsobom. Alkohol urobil svoje. Švagrinej to bolo zrejme tiež nepríjemné a tvoj muž to tiež nečakal. Tvoj švagor si vypil a povedal, čo nemal. Minulosť je minulosť, uzavreté neotvárať. Mysli na budúcnosť. ❤ Prajem veľa šťastia, nekazte si vzťahy s manželom.

miskakyska
18. jan 2024

.. už by voňali fialky odspodu 😆
..sa mi povie, viem... držím palec..ja by som sa odula a v živote už s nikým neprehovorila 😶🤭

muchacici
18. jan 2024

Máš pravdu, nechaj ich vydusiť aspoň do zajtra. Ty choď za manželom pobaviť sa, keď budeš ty pripravená. Za švagrinou by som to už potom riešiť, a po nejaké jej vysvetlenia, nešla, iba ty a tvoj manžel, a podľa toho sa zariadila.

lienka.7
18. jan 2024

@autorka uprimne? Trápne celé.. a že tvoj muz vyskusal moju ženu? To ako fakt? Omg🤦‍♀️
Neviem, ze to iným nevadí, ale ja by som s milou svagrinkou minimalizovala spoločne návštevy. A povedala im svoje.
Aj keď je to minulost, je to podraz aj od tvojho muza. Načo mysli keď sa stretnete ako rodina nikde? Na to, ako s ňou bol kedysi v posteli? A este sa ona aj vypytuje na osobné veci medzi vami dvoma? Co chce vedieť ci aj tebe to tam robí ako to robil jej???

banana10
18. jan 2024

Drzim Ti palce, nech to cele zvladnes. Skus sa co najmenej trapit, nech je aj babatko v poriadku.

autor
18. jan 2024

@lienka.7 ona sa ma pytala, velakrat, ako nam to funguje, ci mame pravidelne sex, lebo jej muz ju odmieta a take manzelske hovadiny.. hovorila som jej, ze ma manzel prekvapil a navaril veceru a ona len, ze skoda, ze aj jej muz taky nie je…tych siruacii bolo xy…
Aj o tom, ze sa snazime o babo sme sa rozpravali, ze to teraz robime castejsie😂😂no kebyze viem, ze s nim spavala, nehovorila by som jej take veci.
Ako jasne, minulost ale ta minulost sa rrochu dotyka aj sucasnosti.
Mozno nechceli kazit vztahy, mozno im to bolo trapne, mozno mali vsetci nehaku dohodu medzi sebou..ale podla mna mi to mali povedat a nebola by som v soku.
Moja mama s ocom, len zirali, z radostnej chvile to bol uplny trapas

nikpa
18. jan 2024

Ten kto ti to mal povedať, je muž. Na neho by som sa hnevala. A ako sa máš teraz zachovať? No rob ako to cítiš. Keď máš chuť a uľaví sa ti, kľudne všetkým povedz ako ta sklamali, máš na to nárok. Ci by som sa dokázala po takejto informácií tváriť akoby nič, neviem. Možno ty áno 🤷

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
muchacici
18. jan 2024

Mne to znie akoby ho stále tak trochu chcela a bolo jej za ním ľúto 🙄🧐