icon

Manžel už 6 rokov odmieta sex

5. mar 2022

co mi radite rozvod? neda sa s nim ja milenca nemam

sisa_s
5. mar 2022

Skoro to riesis 😉

kornelies
5. mar 2022

Napis si na pepier vyhody a nevyhody vasho rozvodu. Ak by si mala mentalne, financne trpiet, najdi si milenca, budete 50:50.
Pokial sa ti zivotny standart neznizi, nic k muzovi necitis, tak sa rozved.

liljana
5. mar 2022

"Pokial sa ti zivotny standart neznizi," 😅
Zivot bez sexu je dost nizky standard. 🙂

pribinak
5. mar 2022

Čo uvádza ako dôvod?

lintu
6. mar 2022

Bolo to niekedy aj inak?

matapo
6. mar 2022

@liljana ...muz ktory zaraba vela, vie rodinu zabezpecit, vie zastresit rozdinnu zabavu (dovolenky, lyzovacky, vylety, aquaparky,...), je k zene mily, vie jej pomoct, vie jej byt oporou, vie sa porozpravat, je odbry otec a na druhu stranu sex a intimita ziadna, skratka ho nepotrebuje. No ja by som ten zivotny standard zvazila a ten sex asi ozelela. A vobec by som sa nestazovala ze mam koli nedostatku sexu zly zivotny standard. Treba si to dat v hlave dokopy ci ten chlap za nieco stoji a ak ano treba to riesit, ak sa to nepodari v dvojici co sa asi nepodarilo tak s odbornikmi. Popracovat na dobrom vztahu je vzdy vyhodnejsie a lepsie ako zacinat zas odznova a s neistym vysledkom a zvlast ak sa jedna o rodinu a nie len dvojicu.

domireb
6. mar 2022

@liljana veľa žien tu je hrdiniek, že odíď,odíď.. koľké z nich majú 380€ rodičáky? Koľké zarobia700-800€? Jednoizbák >500€, ale odíď od chlapa. Ja by som si tiež sama uvážila, o koľko by stratil môj životný štandard a hlavne štandard môjho dieťaťa.
@autorka málo informácií, prečo odmieta, aké máš možnosti, aby sme ti radili, skús to viac rozviesť

kornelies
6. mar 2022

@liljana Zivotny standart nema nic spolocne so sexom. Treba si vygooglit, nastudovat. 🙄
Dalsia vec, ak ma prispievatelkin manzel 60+ a nedokaze fungovat ako muz, tak asi tazko nieco vyriesi, ked sa rozvedie.

pomarancu
6. mar 2022

Strasne malo informacii..rozpravali ste sa, ma nejaky zdravotny problem, skusali ste aj eroticke prostriedky atd atd..

xiaomi_
6. mar 2022

@liljana 😂

liljana
6. mar 2022

@domireb Po 6 rokoch autorka uz mozno ani nevie, co to dobry sex je. To je ako ked stroskotancovi na ostrove po rokoch prestane chybat dobre latte, lebo uz ani nevie, ako chuti. 🙂

kornelies
6. mar 2022

@liljana Trosku nemiestne konstatovanie, ze po 6 rokoch nevie, co je dobry sex. Nevies nic o zivote autorky. Tak nesud. Skus sa radsej prihlasit do skoly, nech ta naucia, co je spolocensky takt.

liljana
6. mar 2022

@kornelies Ty si taku absolvovala? Ako sa volala? 🙂

kiki68
6. mar 2022

Bol u lekara? Urologa? Sexuologa? Mozno keby idete spolu. Hlavne po roku sa to malo ihned riesit. Nie je to v poriadku podla mna zdravotne, ved taky muz ma zarobene na problemy napr s prostatou. Rozvod je taka bodka za neriesenim problemov. Ale toto vyzera trosku inak.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
Autor odpoveď zmazal