icon

Manžel začína mať nižšie sexuálne libido

susanalefty
10. jún 2020

Ahoj, trapi mne, ze muj muz o mne prestava mit sexualne zajem. Je mu 52 let a ja jsem o 9 let mladsi a jsme spolu ca. 20 let. Kdyby bylo na nem, tak mame sex v prumeru dvakrat tydne. Ja bych chtela vice, aspon 3 x. Uz jsem mu rikala, ze bych chtela casteji a ze jsem spokojena a libi se mi to s nim. Davam mu to take dostatecne najevo. Nekdy se mi podari nalakat ho rano, kdyz se k nemu pritulim nebo ho zacnu hladit. Bojim se, aby se to nezhorsovalo. Prijde mi, ze ma pomalejsi nastup erekce. Drive, kdyz chtel sex, tak mel erekci hned sam od sebe, potom pri libani a ted se mu dostavi pri spolecnem oralnim sexu, kdy se vzrusi z meho vzruseni. Potom muzeme mit normalne pohlavni styk, erekce vydrzi. Jen proste pomalu nastupuje, podobne jako u zen vzruseni, je treba delsi predehra. Myslite, ze ma uz snizene sexualni libido nebo zacinaji poruchy s erekci? Myslite, ze to mam nechat byt a zustat u sexu dvakrat tydne nebo se ho snazit sama nalakat na vice?

susanalefty
autor
10. jún 2020

@tslobik Mozna ten sex nechces, protoze se ti nelibi, nic ti neprinasi. Asi jsi za tu dobu nezjistila, co se ti libi nebo jsi to muzi nerekla. Ja si myslim, ze pro muze je uspokojujici i to, ze vidi, ze jejich partnerka je spokojena a ze ji dokazi uspokojit a mohou to spolecne sdilet. Navic je tam i mazleni, po kterem rada zen touzi a mimo postel se jim treba tolik mazleni ze strany muze nedostava. Mne prijde, ze sex sblizuje a ze kdyz ze vztahu vymizi, tak ten vztah ochladne a ti dva se odcizi.

tslobik
10. jún 2020

@susanalefty Ale opačne to tak nemusí fungovať - toho som ja príkladom. A nemusí to súvisieť s láskou, ale aj so zdravot. problémami, vyčerpaním, stresom, prácou a pod. Môj kamarát v 30-tke prerábal dom a na sex nemal ani pomyslenie, lebo bol rád, že večer ľahol a spal napr.

susanalefty
autor
10. jún 2020

@tslobik Tak já tomu rozumím, že pokud je stres a zdravotní problémy, tak není nálada. Ale to jsou přechodní záležitosti. Já se bavím o situaci, kdy žádné problémy zdravotní ani ve vztahu nejsou. A ty mi odpovíš, že se mám, že manžel nechce po mne více sexu. To mi nepřijde moc normální.

anita6666
10. jún 2020

@simsalabim nesúhlasím...sex a láska sa dajú oddeliť a nemusis byť ani chlap...môjho ex som už dávno nelubila,ale sex s ním mi nevadil a rovnako tak vzťahy založené iba na sexe

tslobik
10. jún 2020

@susanalefty Ja som si toho v mladosti užila až až🙂 Vtedy som bola bezstarostná, pri sile a chuti. Teraz už tú potrebu nemám.

0silvia0
10. jún 2020

@anita6666 ako dlho trval tvoj najdlhsi vztah, ked ti pripada cudne sexualne zit po 20 rokoch?

anita6666
10. jún 2020

@0silvia0 6 rokov 😀 ale ja som to už viackrát spomínala,že so všetkými ex vychádzam úplne normálne,sme dodnes v kontakte,no sex by mi nenapadol už s ani jedným...

0silvia0
10. jún 2020

@tslobik tvoj muz je s tym uplne ze stotozneny, ze mas uplnu nechut? Ano, pisala si, ze mu to vadi, ale myslim ze ci ti to nejako nevycita a tak...

tslobik
10. jún 2020

Neviem, proste po rokoch by to proste nebolo nikdy ono - ani keby to bol sexsymbol sveta.

tslobik
10. jún 2020

@0silvia0 Vadí mu to, nevyčíta mi to. Možno raz za čas nejaká nevinná poznámka. Vie, že mám iné starosti.

0silvia0
10. jún 2020

@anita6666 aha, tak preto si to nevies predstavit😁
Ono vztah za tie roky prejde mnohymi vyvojovymi stadiami, ktore si ty nezazila, preto si to nedokazes predstavit....

0silvia0
10. jún 2020

@tslobik tak ak su to zdravotne problemy, jasne, ze vtedy ma clovek ine priority...

anita6666
10. jún 2020

@0silvia0 však práve preto,že prejde rôznymi stadiami,ako fakt by som nedokázala sexovať s niekým,koho napr. roky ráno počúvam prdieť na záchode,nebodaj ešte spechnut obsah do misy 😂 nie,toto by som nedala,máte môj obdiv 😎

0silvia0
10. jún 2020

@anita6666 a ty si so svojimi partnermi nezila v jednej domacnosti? Ci sa ti da zniest pocuvat zachodove zvuky len par rokov a potom uz nie?

luccija
10. jún 2020

@susanalefty sex má aj uvoľňujúce účinky endorfíny, prekrvuje panvu, posilňuje cievy neviem si predstaviť vzťah bez sexu aj po 20 r.Ked je dobrý sex nie je dôvod na pesimizmus čo tu píšete ostatne.Clovek bez sexu, dotykov, orgazmu môže mať úzkosti zlú naladu.To už potom môžem byvat s kýmkoľvek, ked mám žiť bez sexu nech na gauči sedí aj sused Fero😅možno stačí v sebe objaviť zensku energiu a silu

dema4016
10. jún 2020

@andrejka1974 podobne, niekedy mám pocit, že ma už nechce, keď som ja iniciatívna, ale na druhej strane, doteraz bol on viac iniciatívny, a teraz som ja, tiež je medzi nami 9ročný rozdiel,

tslobik
10. jún 2020

Ja proste dokážem rozdeliť sex a lásku.

anita6666
10. jún 2020

@0silvia0 iba s jedným a keďže som vedela,čo to obnáša,viac som to už neriskovala 😂

bambina1009
10. jún 2020

Vekom ste ako u nas. Niekedy mame sex aj kazdy den, niekedy tyzden nic a potom 2x za noc, niekedy mame trochu problem, ale nemame dvadsať rokov, tak to neriešim

maminuska
10. jún 2020

@anita6666 ja som s manželom 13 rokov a u nás je sexuálny život lepší ako na začiatku , kvalitnejší . Možno je to tým že nás spája množstvo kvalitných spomienok a máme určité lepidlá vo vzťahu .

anita6666
10. jún 2020

@maminuska lepidlá su akože čo?
Veď to je fajn,ja len hovorím,za mňa proste nie,mne sa človek sexuálne veľmi zbridi vplyvom stereotypu a domácej rutiny,ja to proste nedokážem. Môžem ho mať rada,môžem mu pomôcť v ťažkej chvíli,ale sex nie,to by som nedokázala ani za peniaze keby mi núkal.

susanalefty
autor
10. jún 2020

@anita6666 neco, co ten vztah drzi pohromade, sblizuje, stmeluje

tosomja
10. jún 2020

Budte rada, že vo vašom veku (nechcem vás samozrejme uraziť) máte sex aspoň 2x týždenne. Sú páry, ovela mladšie, ktoré majú sex 2x do mesiaca.
Myslím, že nie je vhodné mu niečo vyčítať, aby mu zostala aspoň tá chuť na 2x týždenne. 😉 rozprávať sa samozrejme o Tom áno.
A že je už "pomalší"???...čo by dali niektoré ženy za to, aby to nebolo len šuch šuch...keď sa vzruší pri predohre, len plus pre vás, aspoň sa s vami hrá 😋

susanalefty
autor
10. jún 2020

Myslíte tedy, když jsme se už odchýly od tématu, že ta frekvence není nízká a v tomto věku u mužů obvyklá?

susanalefty
autor
10. jún 2020

@tosomja Děkuji za uklidnění, mně tolik nevadí, že erekce je pomalejší, ale myslela jsem, aby to nebyl příznak, že třeba za chvíli vůbec nebude. V podstatě asi tři měsíce máme večer vždy před pohlavním stykem orální sex v poloze 69, aby se vzrušil. Jen rukou to nejde. Ráno ano.

tslobik
10. jún 2020

@susanalefty Väčšina chlapov, čo poznám už v 40-tke im stačí menej často. Takže je to v poriadku, aj nad limit.

tslobik
10. jún 2020

@susanalefty Máte deti?

susanalefty
autor
10. jún 2020

@tslobik ano, jedno, bude mít 11 let

susanalefty
autor
10. jún 2020

@tslobik A ti chlapi ti to takhle rikaji, ze to vis? Ja se o tom s zadnym chlapem nebavila, takze vubec nemam predstavu.

tslobik
10. jún 2020

@susanalefty Ano, ja som aj mala viac vzťahov kedysi a mám veľa kamarátov. Mňa paradoxne prešla chuť pri tom najmilovanejšom, takže láska a sex nesúvisia u mňa. A mám aj kamarátky, takže aj info.