icon

Manžel začína mať nižšie sexuálne libido

susanalefty
10. jún 2020

Ahoj, trapi mne, ze muj muz o mne prestava mit sexualne zajem. Je mu 52 let a ja jsem o 9 let mladsi a jsme spolu ca. 20 let. Kdyby bylo na nem, tak mame sex v prumeru dvakrat tydne. Ja bych chtela vice, aspon 3 x. Uz jsem mu rikala, ze bych chtela casteji a ze jsem spokojena a libi se mi to s nim. Davam mu to take dostatecne najevo. Nekdy se mi podari nalakat ho rano, kdyz se k nemu pritulim nebo ho zacnu hladit. Bojim se, aby se to nezhorsovalo. Prijde mi, ze ma pomalejsi nastup erekce. Drive, kdyz chtel sex, tak mel erekci hned sam od sebe, potom pri libani a ted se mu dostavi pri spolecnem oralnim sexu, kdy se vzrusi z meho vzruseni. Potom muzeme mit normalne pohlavni styk, erekce vydrzi. Jen proste pomalu nastupuje, podobne jako u zen vzruseni, je treba delsi predehra. Myslite, ze ma uz snizene sexualni libido nebo zacinaji poruchy s erekci? Myslite, ze to mam nechat byt a zustat u sexu dvakrat tydne nebo se ho snazit sama nalakat na vice?

Strana
z3
ckocka
10. jún 2020

Zlaté pravidlo partnerského sexu: ten s vyšší apetencí se přizpůsobuje tomu s nižší.

susanalefty
autor
10. jún 2020

@ckocka No nevím, nevím. Co kdyby ženě stačilo jednou za měsíc, tak se má muž přizpůsobit jejímu nezdravému libidu? Podle mne se mají snažit oba si vyjít vstříc. On ten odmítaný trpí stejn nebo i více, než ten, kdo odmítá.

anita6666
10. jún 2020

@susanalefty inak ma zaujalo,z píšeš kdesi v úvode,že muž o teba stratil záujem.......a čo by si robila v prípade,že muž by neprejavil záujem o sex vôbec,ale iba by čakal na tvoj impulz?

tslobik
10. jún 2020

@susanalefty Tak ale keď si si ho brala s takým vekovým rozdielom, musela si rátať aj s tým. Veď je starší, tak naozaj je namieste brať na neho ohľad.

ckocka
10. jún 2020

@susanalefty No především by se asi měli hledat partneři se stejnou potřebou.
A za druhé u mužů je zas třeba s přibývajícím věkem s útlumem počítat.

susanalefty
autor
10. jún 2020

@anita6666 To nevím, byla bych z toho nešťastná a smutná. Asi bych se ho zeptala, co se děje. Snad to takhle daleko nedojde. Já v sexu nečekám jen na jeho impulsy, začneme tak nějak oba, prostě vím, že to dvakrát týdně bude.

tslobik
10. jún 2020

@susanalefty môj sa prispôsobil🙂 Nehovorím, že je to v poriadku ale prispôsobil.

susanalefty
autor
10. jún 2020

@tslobik Je otázka, jestli to je věkem nebo ne, protože samy tu uvádíte, že i mladší muži kolikrát nemají už o sex takový zájem.

susanalefty
autor
10. jún 2020

@ckocka A ty myslíš, že potřeba je celý život stejná? Že když jsem se s ním seznámila, tak jsem mohla vědět, jaká bude moje potřeba za 20 let? Lidi se také během života mění a potřeba žen bývá vyšší v pozdějším věku, mezi 35 a 45 lety.

tslobik
10. jún 2020

@susanalefty Nie len vekom, aj fyz. a psych. záťažou napr.

susanalefty
autor
10. jún 2020

@tslobik Jde o to, jak to kdo nazve, ty řekneš přizpůsobil, další by řekl, že rezignoval.

tslobik
10. jún 2020

@susanalefty Vyššia? To neviem, u mňa bola kedysi veru vysoká a teraz skoro žiadna.

tslobik
10. jún 2020

@susanalefty Možno aj rezignoval. To je pravda.

anita6666
10. jún 2020

@susanalefty mozno by sa ani nemuselo stat nic,len by ti narovinu povedal,ze sex bude,ale ked ho budes ty iniciovat, ze on by ostal pasivny v uvode....ze sice by ta neodmietol,ale sam aktivny by nebol

ckocka
10. jún 2020

@susanalefty Ne, to jsi vědet nemohla, ale pokles v padesáti jsi předpokládat měla. Pokud by nenastal, bylo by to příjemné překvapení.

tslobik
10. jún 2020

@susanalefty V dnešnej uponáhľanej, stresovej, náročnej dobe môžeš byť podľa mňa spokojná s tým ako to doma máte.

ayanamirei
10. jún 2020

@susanalefty vekom klesa testosteron, zvazila by som vyzivovy doplnok 🙂 inak je to uzasne, ze stale mate relativne na konikovske pomery casto sex (tu je standard 1x mesacne 😂 ). Ked sa muzovi dvihne hladina hormonov tak bude mat zas vecsiu chut a aj erekcia pojde lepsie.

janickacrazy
16. jún 2020

@susanalefty podľa mna vobec nie je pravda, že vačšina mužov okolo 40tky chce menej sexu, moj muž má 40 a chce každý den a to sa aj fyzicky v robote namaká, ale na sex energiu vždy nájde 😂, je odo mna mladší a mne to vyhovuje, staršieho by som nechcela, mala som predtým

Strana
z3