Manžel začína mať nižšie sexuálne libido
Ahoj, trapi mne, ze muj muz o mne prestava mit sexualne zajem. Je mu 52 let a ja jsem o 9 let mladsi a jsme spolu ca. 20 let. Kdyby bylo na nem, tak mame sex v prumeru dvakrat tydne. Ja bych chtela vice, aspon 3 x. Uz jsem mu rikala, ze bych chtela casteji a ze jsem spokojena a libi se mi to s nim. Davam mu to take dostatecne najevo. Nekdy se mi podari nalakat ho rano, kdyz se k nemu pritulim nebo ho zacnu hladit. Bojim se, aby se to nezhorsovalo. Prijde mi, ze ma pomalejsi nastup erekce. Drive, kdyz chtel sex, tak mel erekci hned sam od sebe, potom pri libani a ted se mu dostavi pri spolecnem oralnim sexu, kdy se vzrusi z meho vzruseni. Potom muzeme mit normalne pohlavni styk, erekce vydrzi. Jen proste pomalu nastupuje, podobne jako u zen vzruseni, je treba delsi predehra. Myslite, ze ma uz snizene sexualni libido nebo zacinaji poruchy s erekci? Myslite, ze to mam nechat byt a zustat u sexu dvakrat tydne nebo se ho snazit sama nalakat na vice?
@susanalefty Ale opačne to tak nemusí fungovať - toho som ja príkladom. A nemusí to súvisieť s láskou, ale aj so zdravot. problémami, vyčerpaním, stresom, prácou a pod. Môj kamarát v 30-tke prerábal dom a na sex nemal ani pomyslenie, lebo bol rád, že večer ľahol a spal napr.
@tslobik Tak já tomu rozumím, že pokud je stres a zdravotní problémy, tak není nálada. Ale to jsou přechodní záležitosti. Já se bavím o situaci, kdy žádné problémy zdravotní ani ve vztahu nejsou. A ty mi odpovíš, že se mám, že manžel nechce po mne více sexu. To mi nepřijde moc normální.
@simsalabim nesúhlasím...sex a láska sa dajú oddeliť a nemusis byť ani chlap...môjho ex som už dávno nelubila,ale sex s ním mi nevadil a rovnako tak vzťahy založené iba na sexe
@susanalefty Ja som si toho v mladosti užila až až🙂 Vtedy som bola bezstarostná, pri sile a chuti. Teraz už tú potrebu nemám.
Neviem, proste po rokoch by to proste nebolo nikdy ono - ani keby to bol sexsymbol sveta.
@susanalefty sex má aj uvoľňujúce účinky endorfíny, prekrvuje panvu, posilňuje cievy neviem si predstaviť vzťah bez sexu aj po 20 r.Ked je dobrý sex nie je dôvod na pesimizmus čo tu píšete ostatne.Clovek bez sexu, dotykov, orgazmu môže mať úzkosti zlú naladu.To už potom môžem byvat s kýmkoľvek, ked mám žiť bez sexu nech na gauči sedí aj sused Fero😅možno stačí v sebe objaviť zensku energiu a silu
@andrejka1974 podobne, niekedy mám pocit, že ma už nechce, keď som ja iniciatívna, ale na druhej strane, doteraz bol on viac iniciatívny, a teraz som ja, tiež je medzi nami 9ročný rozdiel,
Ja proste dokážem rozdeliť sex a lásku.
Vekom ste ako u nas. Niekedy mame sex aj kazdy den, niekedy tyzden nic a potom 2x za noc, niekedy mame trochu problem, ale nemame dvadsať rokov, tak to neriešim
@maminuska lepidlá su akože čo?
Veď to je fajn,ja len hovorím,za mňa proste nie,mne sa človek sexuálne veľmi zbridi vplyvom stereotypu a domácej rutiny,ja to proste nedokážem. Môžem ho mať rada,môžem mu pomôcť v ťažkej chvíli,ale sex nie,to by som nedokázala ani za peniaze keby mi núkal.
@anita6666 neco, co ten vztah drzi pohromade, sblizuje, stmeluje
Budte rada, že vo vašom veku (nechcem vás samozrejme uraziť) máte sex aspoň 2x týždenne. Sú páry, ovela mladšie, ktoré majú sex 2x do mesiaca.
Myslím, že nie je vhodné mu niečo vyčítať, aby mu zostala aspoň tá chuť na 2x týždenne. 😉 rozprávať sa samozrejme o Tom áno.
A že je už "pomalší"???...čo by dali niektoré ženy za to, aby to nebolo len šuch šuch...keď sa vzruší pri predohre, len plus pre vás, aspoň sa s vami hrá 😋
Myslíte tedy, když jsme se už odchýly od tématu, že ta frekvence není nízká a v tomto věku u mužů obvyklá?
@tosomja Děkuji za uklidnění, mně tolik nevadí, že erekce je pomalejší, ale myslela jsem, aby to nebyl příznak, že třeba za chvíli vůbec nebude. V podstatě asi tři měsíce máme večer vždy před pohlavním stykem orální sex v poloze 69, aby se vzrušil. Jen rukou to nejde. Ráno ano.
@susanalefty Väčšina chlapov, čo poznám už v 40-tke im stačí menej často. Takže je to v poriadku, aj nad limit.
@susanalefty Máte deti?
@tslobik ano, jedno, bude mít 11 let
@tslobik A ti chlapi ti to takhle rikaji, ze to vis? Ja se o tom s zadnym chlapem nebavila, takze vubec nemam predstavu.
@susanalefty Ano, ja som aj mala viac vzťahov kedysi a mám veľa kamarátov. Mňa paradoxne prešla chuť pri tom najmilovanejšom, takže láska a sex nesúvisia u mňa. A mám aj kamarátky, takže aj info.

@tslobik Mozna ten sex nechces, protoze se ti nelibi, nic ti neprinasi. Asi jsi za tu dobu nezjistila, co se ti libi nebo jsi to muzi nerekla. Ja si myslim, ze pro muze je uspokojujici i to, ze vidi, ze jejich partnerka je spokojena a ze ji dokazi uspokojit a mohou to spolecne sdilet. Navic je tam i mazleni, po kterem rada zen touzi a mimo postel se jim treba tolik mazleni ze strany muze nedostava. Mne prijde, ze sex sblizuje a ze kdyz ze vztahu vymizi, tak ten vztah ochladne a ti dva se odcizi.