icon

Ako často mávate sex vo vašom manželstve?

Dnes o 06:35

Poprosím reálne odpovede a nie tie dristy ako je každá spokojná so sexuálnym životom a pritom má každá druhá milenca. Ako často mate sex? Môj muž by sexoval stále, mame. 2-3x do týždňa Ako je chuť. Mne sa mnohokrát nechce, ale vždy mu dám. Ja si to až tak neuzijem, keď je dcérka doma a musíme potichu. Jemu sa snažím vždy ulahodit, aby bol spokojný, na jednej strane som rada, že ma o mňa stále záujem, niekedy mi to ale príde otravné, hlavne pri malej keď ma hocikedy pohladka po riti, alebo pri varení ma ide bozkávať na krku atď. Muž má po 40ke a sme spolu 18 rokov, myslela som, že to už sú len spolubývajúci a nie stále ma osahavat 😆 dokedy ho to ešte bude baviť?

Strana
z2
bielasovicka
Dnes o 10:39

No fuj takého chlapa mat ktorý chce sexovať so svojou ženou 😲 no hrúza. Rozvod. 😄

anonym_89c353
Dnes o 10:52

@anonym_autor bud rada ze tu presahuje svoju naklonnost q lasku...ja sa s mužom rozvadzam po 17 rokoch, práve preto, ze nerobi to co ten tvoj

peterberek8
Dnes o 11:24
@anonym_09fa0a

čo by som za to dala.... ja mám 46 a 25 mesiacov som nemala sex ☹ chýba mi.

@anonym_09fa0a Prečo ho nemáš tak dlho?

anonym_0fa313
Dnes o 11:49

@anonym_autor keby že tam nenapíšeš tu frekvenciu 2- 3 x do týždňa, tak by som povedal, že to písala moja žena. Ja by som ho chcel aspoň 2x denne, žena vôbec. Ale premôže sa aspoň raz do týždňa a dá mi. Problém je, že si to vôbec neužíva, ale len odtrpi. Neviem, čo s tým robiť a sexuológa odmieta.

anonym_3089f8
Dnes o 11:57
@arek00

Keby som bol tvoj chlap a si to prečítam, bol by som smutný.
Zamysli sa nad tým, co si napísala.

@arek00 len smutny? Nezamyslel by si sa, ze nieco nebude v poriadku, ked by to tvojej zene uz pripadalo otravne a uz sa dopracovala do stadia, ze radsej ti da len aby bol doma klud? Vobec by ti nevadilo, ze pri tom obzera praskliny na strope a nie je to pre nu ziaden pozitok? Nezamyslel by si sa nad tym, ze by si mal akceptovat aj jej potreby, v tomto pripade nepotreby? Nie je pre vztah lepsie sice menej casto ale poriadne, tak aby si to uzili obaja?

anonym_365d9b
Dnes o 12:09

nemyslim si, že tejto muż bude hladat milenku, piŝe, ẓ̌e sa mu snaži vżdy ulahodit, aby bol spokojny..jediny nespokojny je ona

autor
Dnes o 12:17
@anonym_0fa313

@anonym_autor keby že tam nenapíšeš tu frekvenciu 2- 3 x do týždňa, tak by som povedal, že to písala moja žena. Ja by som ho chcel aspoň 2x denne, žena vôbec. Ale premôže sa aspoň raz do týždňa a dá mi. Problém je, že si to vôbec neužíva, ale len odtrpi. Neviem, čo s tým robiť a sexuológa odmieta.

@anonym_0fa313 no tak to zase ja neodtrpim, sex mam rada ale keď je dieťa dona nieje to také komfortné. S nou to rieš, lebo 1x týždenne je asi malo a takto z toho asi veľa nemáš ani ty

autor
Dnes o 12:17
@anonym_365d9b

nemyslim si, že tejto muż bude hladat milenku, piŝe, ẓ̌e sa mu snaži vżdy ulahodit, aby bol spokojny..jediny nespokojny je ona

@anonym_365d9b och boze, ha niesom nespokojná, akurát píšem že to niekedy preháňa, hlavne keď je malá doma

anonym_cf9c10
Dnes o 12:25
@anonym_2ec6db

@anonym_92fe51 prečo by mala byť rada? Každý má inú potrebu frekvencie, treba sa zladiť. Niektorí muži sú ako kanci a majú high libido, žene v menopauze klesá.

@anonym_2ec6db Ale ona neznesie ani bozk a pohladkanie.To nie je normálne.A určite v jej veku má už menopauzu? A nie,neklesá automaticky všetkým ženám libido.

anonym_cf9c10
Dnes o 12:29
@anonym_0fa313

@anonym_0fa313 taká bola vždy?

tilly
Dnes o 12:41
@anonym_autor

@anonym_0fa313 no tak to zase ja neodtrpim, sex mam rada ale keď je dieťa dona nieje to také komfortné. S nou to rieš, lebo 1x týždenne je asi malo a takto z toho asi veľa nemáš ani ty

@anonym_autor ja ti rozumiem. Tiež sa ľahšie uvolnim, keď nie sú decká doma.

autor
Dnes o 12:56
@tilly

@anonym_autor ja ti rozumiem. Tiež sa ľahšie uvolnim, keď nie sú decká doma.

@tilly hlavne keď mala vedľa pozerá rozprávku, tak len sup sup

lenka13332
Dnes o 12:59

@anonym_autor keď máme voľno tak aj 2 krát za deň, no ale potom sú také dni, kedy ja som celý deň v práci a keď prídem domov fakt sa mi nechce alebo je on 24 hodín v službe. Ale v priemere možno tak 5 krát za týždeň...

arek00
Dnes o 13:10
@anonym_3089f8

@arek00 len smutny? Nezamyslel by si sa, ze nieco nebude v poriadku, ked by to tvojej zene uz pripadalo otravne a uz sa dopracovala do stadia, ze radsej ti da len aby bol doma klud? Vobec by ti nevadilo, ze pri tom obzera praskliny na strope a nie je to pre nu ziaden pozitok? Nezamyslel by si sa nad tym, ze by si mal akceptovat aj jej potreby, v tomto pripade nepotreby? Nie je pre vztah lepsie sice menej casto ale poriadne, tak aby si to uzili obaja?

@anonym_3089f8 napísal som, že by som bol smutný. To znamená, že je niekde problém. Ale ten problém by som nevyriešil ja, ale ona tak, že by v prvóm rade o ňom musela prehovoriť ona. My chlapi nemáme vešteckú guľu na čítanie ženských myšlienok, aby sme tie problémy riešili za Vás. Samozréjme by sa potom našiel kompromis...

anonym_e71b85
Dnes o 13:12

Tak ocividne ty v mileneckom vztahu s manzelom nie si spokojna/ naplnena. Casom si to tvoj muz mozno uvedomi natolko, ze si najde zenu, ktora sa mu odda rada a bude si to s nim uzivat, kedze s tebou je to tak ako je- muzi casom vycitia, ze je to “nasilu”. A mozno aj ty si najdes niekoho s kym ta to bude bavit, alebo sex mat nebudes, lebo ti nebude v podstate chybat. Takze sa zrejme obaja zariadite casom po svojom. U nas to funguje, sme spolu vyse 10r, 2 deti, sex mame pravidelne a uzivame si ho. Ked to nefunguje v posteli tak to dobre nie je- moj nazor 🙂

anonym_3089f8
Dnes o 13:29
@arek00

@anonym_3089f8 napísal som, že by som bol smutný. To znamená, že je niekde problém. Ale ten problém by som nevyriešil ja, ale ona tak, že by v prvóm rade o ňom musela prehovoriť ona. My chlapi nemáme vešteckú guľu na čítanie ženských myšlienok, aby sme tie problémy riešili za Vás. Samozréjme by sa potom našiel kompromis...

@arek00 aha, takze ty potrebujes aby ti zena exaktne oznamila, ze si ten sex s tebou neuziva, ty to nevnimas? Tebe zena ma exaktne oznamit, ze teraz nechce sex? A ked oznami co bude nasledovat?

andrejka1974
Dnes o 13:32
@anonym_1275dc

@andrejka1974 akurat to citam muzovi, a muz vravi,ze mudry to chlap,sportove auto,to som si este nekupil.Uz bude mat chrobaka v hlave,ale nie teraz som na rade ja,teda s novym autom hybridom takze teraz ma hracku ukazuje mi auta.

@anonym_1275dc klasika chlapi ešte , že ich toľko milujeme

tilly
Dnes o 13:42
@anonym_autor

@tilly hlavne keď mala vedľa pozerá rozprávku, tak len sup sup

@anonym_autor koľko má malá rokov?

anonym_a15b05
Dnes o 13:54

po 13 rokoch cca jeden krát za mesiac. Dotýkame sa často ale nevedie to k sexu.

autor
Dnes o 14:21
@tilly

@anonym_autor koľko má malá rokov?

autor
Dnes o 14:21
@anonym_a15b05

po 13 rokoch cca jeden krát za mesiac. Dotýkame sa často ale nevedie to k sexu.

@anonym_a15b05 no malo, ale keď vám to vyhovuje, tak fajn

anonym_05e975
Dnes o 14:37

Tu na mk je veľká koncentrácia neukojených žien. Neviem prečo, ale je to tak všimla som si to už dávno 😂 akože neviem čo je zlé na tom že nechce skackať a potiť sa so 40tnikom ako keď majú ľudia 20 so sexi telami, nepresýtení jeden druhým, testosterónu a estrogénu oveľa viac a povinnosti oveľa menej. Proste zábava pre chudobných alebo pre mladých 😀
Mne sa to až bridí keď počujem reči 40 a viac ročných ľudí o tom akí su nadržaní a robia to často brrrrr 🤢

simona92101
Dnes o 14:58
@anonym_05e975

Tu na mk je veľká koncentrácia neukojených žien. Neviem prečo, ale je to tak všimla som si to už dávno 😂 akože neviem čo je zlé na tom že nechce skackať a potiť sa so 40tnikom ako keď majú ľudia 20 so sexi telami, nepresýtení jeden druhým, testosterónu a estrogénu oveľa viac a povinnosti oveľa menej. Proste zábava pre chudobných alebo pre mladých 😀
Mne sa to až bridí keď počujem reči 40 a viac ročných ľudí o tom akí su nadržaní a robia to často brrrrr 🤢

@anonym_05e975 tebe pride nechutne ked 40tnici sexuju?🤦‍♀️ kolki 40 rocni vyzeraju lepsie ako 20tnici,su omnoho viac fit a vedia ten vztah a sex uplne inak precitit.ci po 40tke uz skoncil zivot,zabava a treba uz len papuce a prdiet do gauca?🤔

anonym_0fa313
Dnes o 15:52
@anonym_cf9c10

@anonym_0fa313 taká bola vždy?

@anonym_cf9c10 Mala vždy menšie libido, ale po pôrode sa jej to podstatné zhoršilo.

tilly
Dnes o 15:57
@anonym_autor

@anonym_autor to je ešte v pohode. Keby vás aj prichytila, nevie o čo ide.
Moji by už mali traumu z toho, čo videli

peterberek8
Autor odpoveď zmazal
anonym_bd77c5
Dnes o 16:33

@anonym_autor My mávame 3 krát do týždňa sex, partnerka nemá s tým absolútne problém, ja mám 46 rokov a partnerka 39 rokov.

autor
Dnes o 16:34
@tilly

@anonym_autor to je ešte v pohode. Keby vás aj prichytila, nevie o čo ide.
Moji by už mali traumu z toho, čo videli

@tilly ani nehovor, nechcem aby nás videla, mam z toho stres, preto veľakrát len rychlovka, aby muž steny neskrabal 😀

anonym_bd77c5
Dnes o 16:36
@anonym_autor

@tilly ani nehovor, nechcem aby nás videla, mam z toho stres, preto veľakrát len rychlovka, aby muž steny neskrabal 😀

@anonym_autor Rýchlovka je super, koľko rokov má dieťa?

Strana
z2