icon

Manželstvo bez chémie

6. dec 2021

Ahoj.. potrebujem radu. S partnerom -manzelom som 3 roky. Zobratí sme však len rok. Nie je medzi nami chémia, absolútne. Nepriťahuje ma a sex mi ani nenapadne.. a že ako to že som to zistila až teraz? Sme mladí pár z veriacich rodín.. so sexom sme čakali do svadby..
A žiaľ, platonicky som sa zamilovala do dlhoročného kamaráta, ktorý samozrejme chémie ma na rozdávanie.. prosím porsdye mi, alo ho vytĺcť z hlavy? :(

Strana
z4
slovakboy
7. dec 2021

@zltalienka ja takých poznám. Veriaci a mali 5 dcér krásnych všetkým sa nám páčili. Ich rodičia spolu spali len keď ich chceli splodiť. Potom sa venovali práci a kostolu a domácnosti. Vzorná ukážková a šťastná rodina. Nepotrebovali k životu sex ale rodinu chceli a milovali sa. Nežnosti tam vraj boli a fyzické kontakty. Ale vyslovene sex im nič nehovoril.

marca12
7. dec 2021

Aj ked ste so sexom cakali az do svadby,to aj bez sexu citis,ci tam je chemia alebo nie je. Spravila so chybu,ze si vobec isla do manzelstva s chlapom,ktory ta nepritahuje. Bud sa naucis zit mechanicky alebo budes pocuvat svoje srdce a pojdem za tym,kto ta pritahuje.

slovakboy
7. dec 2021

@marca12 ja myslím že ho milovala keď si ho vzala len teraz tam do toho prišiel ten priateľ a rozhodil jej city. A otvorili sa jej oči že niečo zanedbali. Všetko bude dobre. City k priateľovi vychladnu a k manželovi sa vrátia a už nebudú zanedbávať sex.

emalka
7. dec 2021

@slovakboy
@marca12
autorka pise v predoslych komentaroch, ze sa pritazlivost ktoru citila vytratila po cca 2-3 mesiacoch vztahu, ale ona si to vysvetlila tak ze sa jej podarilo skvele potlacit sex. pudy kedze sa rozhodli pockat.

slovakboy
7. dec 2021

@emalka takte tam príťažlivosť bola. To je super. To sa vráti.

zltalienka
7. dec 2021

@slovakboy ok, verím ti. Ale žiadneho farára som nepočula hovoriť žeby mali manželia mať sex len za účelom plodenia detí. Aj v Biblii sa iné píše: "Neodopierajte si jeden druhému, iba ak na čas so vzájomným súhlasom, aby ste sa mohli venovať modlitbe, a opäť buďte spolu, aby vás satan nepokúšal pre vašu nezdržanlivosť."
To, že niektorí ľudia majú nižšie libido, alebo neviem z akého dôvodu nemajú záujem o sex a zároveň sú kresťania netreba nijako spájať s ich kresťanskou vierou.

wawna
29. dec 2021

afrodiziaka ste neskušali?

adka176
29. dec 2021

Fuuuu no smola....a len po roku od svadby.....no zvláštne....asi tá chémia tam nebola nikdy.....

magda15
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4