Manželstvo bez chémie
Ahoj.. potrebujem radu. S partnerom -manzelom som 3 roky. Zobratí sme však len rok. Nie je medzi nami chémia, absolútne. Nepriťahuje ma a sex mi ani nenapadne.. a že ako to že som to zistila až teraz? Sme mladí pár z veriacich rodín.. so sexom sme čakali do svadby..
A žiaľ, platonicky som sa zamilovala do dlhoročného kamaráta, ktorý samozrejme chémie ma na rozdávanie.. prosím porsdye mi, alo ho vytĺcť z hlavy? :(
Aj ked ste so sexom cakali az do svadby,to aj bez sexu citis,ci tam je chemia alebo nie je. Spravila so chybu,ze si vobec isla do manzelstva s chlapom,ktory ta nepritahuje. Bud sa naucis zit mechanicky alebo budes pocuvat svoje srdce a pojdem za tym,kto ta pritahuje.
@slovakboy ok, verím ti. Ale žiadneho farára som nepočula hovoriť žeby mali manželia mať sex len za účelom plodenia detí. Aj v Biblii sa iné píše: "Neodopierajte si jeden druhému, iba ak na čas so vzájomným súhlasom, aby ste sa mohli venovať modlitbe, a opäť buďte spolu, aby vás satan nepokúšal pre vašu nezdržanlivosť."
To, že niektorí ľudia majú nižšie libido, alebo neviem z akého dôvodu nemajú záujem o sex a zároveň sú kresťania netreba nijako spájať s ich kresťanskou vierou.
afrodiziaka ste neskušali?
Fuuuu no smola....a len po roku od svadby.....no zvláštne....asi tá chémia tam nebola nikdy.....

@zltalienka ja takých poznám. Veriaci a mali 5 dcér krásnych všetkým sa nám páčili. Ich rodičia spolu spali len keď ich chceli splodiť. Potom sa venovali práci a kostolu a domácnosti. Vzorná ukážková a šťastná rodina. Nepotrebovali k životu sex ale rodinu chceli a milovali sa. Nežnosti tam vraj boli a fyzické kontakty. Ale vyslovene sex im nič nehovoril.