Manželstvo bez sexu
Priatelia. Chcem sa opytat a diskutovat o svojom dilikatnom probleme. Mam skoro 40 a s manzelkou sme spolu uz 10 rokov manzelia. Po narodeni druheho dietata to islo so sexom dole vodou az do stavu aky je dnes. Teda sex 1x do roka a aj to sa bohuzial zhorsuje. Riesime tuto temu dlhodobo. Ona s tym nic nerobi. Jasne ze aj ja mam svoje chyby ale som snazivy manzel aj otec, ktory nakupuje, vari, hra sa s detmi. Naposledy mi povedala ze je to strach z toho ze otehotnie ale pocas sexu sa chranime. Rady typu kup jej nieco, romanticka predohra, vinko vecer, dovolenka pri mori nic nezabera. Ked som je povedal ze si najdem bokovku tak ze sa mi nebude cudovat ale tolerovat to nebude. Ps ozaj som sa snazil byt chapavy trpezlivy ale uz neviem ako dalej. Dik
je mi to nesmierne ľúto čo prežívaš, som plne na tvojej strane a verím, že čas ti ukáže to riešenie, ktoré bude najlepšie pre oboch. máš po svojom boku egoistického sebca. takže ako dlho vydržíš viest takýto život, je otázne. ja by som to nevydržala ani tyzden, a možno ani nie tak bez sexu ako bez tej intimity. ja by som ju poslala kade ľahšie, teda ja som to aj urobila ale s mužom 🙂 takéto sebecké ženy by mali byt slobodné, samé, zavreté niekde na ostrove s cedulkou "som frigidna". a platí to aj na takých chlapov.
sex raz za rok? vačšinou sa žien zastavam, ale tato je úplne mimo. tiež zaleži, ci bola vždy taká..vrana k vrane sada, zrejme ste si nesadli
@anonymuas takže riešiť tento problém nechce ale milenku tolerovať nebude 🙈😃😀 a čo si o sebe myslí, že je kráľovná a moze všetko a nemusí nič?! Tak buď si dupnes a pôjdete do poradne alebo si nájdi milenku a nech si pani manželka premysli život po rozvode alebo teda ešte máš možnosť sušit až do konca života pri tejto žene. Čo teda by som sa mohla na ňu....
@kamatopo no to su teda kecy.. nechutne..
@tanyag lenze ty pises o niecom inom. Ty si povedala partnerovi vo fungujucom vztahu, co by si chcela. To je prvy rozdiel.
A to, ze tvojmu partnerovi to nie je po voli a ze sa muzi vo vseobecnosti boja "len si vziat" (ved nastastie 🙂,) je tiez uplne odlisna situacia.
Tu sa vsak bavime o napade prinutit k sexu zenu, ktora ho vobec nechce a este sa to povazuje za riesenie problemu s jej odmietanim.. Bud je to nevhodny vtip alebo uplne chory napad.
@anonymuas Nezranil si ju dlhodobo niecim? Nezanedbaval si vztah? Mas ju rad a prejavujes jej lasku? Ak si v tomto nejak vyrazne nezlyhal, tak potom ma zena bud problem so sexualitou, mozno hormonalne zmeny, aleb sa odlubila / do niekoho zalubila… alebo je len sebecka a nehladi na tvoje potreby.
@beronsche No podla mna to nie je jednoznacne navadzanie na znasilenie, ved ta zena sa moze vyjadrit ci sa jej to paci (vo faze stahovania gatiek😂). A ked si niekoho beriem za muza je snad jasne ze s nim nebudem zit ako s bratom.
Je mi ľúto, akosi dopadol... Musíš mat stále peknú ženu, keď mas na ňu chuť, a ona studená, ako zima na Aljaške... Tiež mi napadlo, ci sa nenašla v lesbovani a vybaví sa inde. Prípadne zdravotný problém, od ktorého ta chce ušetriť.
Ty chceš súložiť a nemáš s kým a stovky žien okolo teba tiež nemajú. Už len to poriadne preosiat a tvrdo na vec. ♦️ Tvoja ti už nedá, ale možno ti dá suseda▪️
@majlo1234 👏👏👏už len tu by to niekto bral vážne😂. Čo som chcela autorovi povedať to som povedala vo všetkej vážnosti a početnosti. Že sa tu diskusia zmenila na srandu ,ktorú niekto nechápe tak to už je na jednotlivcoch. ,,Nechutne kecy,, spomenula tá ktorej som adresovala koment na môj koment. Tak toľko o ,,nechutných kecoch,,. To nie je moje slovné spojenie to som si len prevzala😂
Tak co na to povedat...fakt aby ste si nemysleli som normalny slusny chlap, co sa o seba stara a nesmrdi, nemam obvod brucha 130...a napriek tomu....vecer ta ista klasika, netflix potom cumiet do telefonu do polnoci a potom ze je unavena....tak bol rozhovor...ze priznala ze to nieje normalne...ale ze dnes sa to zmeni...som zvedavy lebo tomu ani neverim...a samozrejme mam aj ja svoje chyba ale vzdy sa k nej spravam s laskou a uctou....doma financne taham domocnost ja...a snazim sa pomahat aj s pracami....na nakupy potravim chodim vylucne ja....a aj varenie je zvacsa moja starost...ale to sa nechvalim
@anonymuas a bola manželka spokojná v posteli s tebou? Vždy si hľadel na jej potreby v posteli? Lebo ak áno, jediný dôvod, ktorý ešte reálne môže byt - čo s ňou urobili pôrody. Fyzicky. Možno to sama nemá spracované, ako sa po pôrodoch zmenila tak dole. Skúšal si ísť týmito smermi?
@kamatopo otazku si nedostala.. 😉
Dvojzmyselne zarty su v pohode, ale len tam, kde nehrozi, ze to niekto vezme doslovne.. cize tym padom soc.siete odpadaju, chyba tu intonacia, vyraz tvare a pod., cize riziko, ze niekto nieco pochopi inak, je velke..
Ano, zazila som tu, ze ine absurdity ludia vzali vazne.. ze ty tomu neuveris, na tom nezalezi..
Plus, ved pisem, ze verim, ze je to zart...
Mimochodom, odvrknutie, ze "tak nekomentuj", ma vzdy pobavi.. 🙂
@anonymuas ja si myslim, ze je bud tvoja zena asexualna a na zaciatku sa len premahala (to musis vediet ty, ako vyzeral vas sex.zivot, kym nejaky bol) alebo ta uz nelubi, ale vyhovuje jej to, co spoluzitie s tebou prinasa (fin.zabezpecenie a pod.) a tak v manzelstve zotrvava.
Podla mna to bez pomoci nezmenis. To bude aj nadalej kolotoc prazdnych slubov a vyhovoriek. Lebo toto nie je ani tak o tebe, ako o nej..
Trvaj na manzelskej poradni, ale musis byt pripraveny aj na alternativu, ze skoncite rozvodom.
@beronsche otázne je tiež, ako to iniciuje. Lebo keby sa vecer muž opýtal, no čo bude dnes už konečne sex? Tak by ma tiež prešla chuť 😀 sú jednoducho ženy, pre ktoré je sex iny. Možno by to chcelo namiesto upratania bytu, aby sa k nej od rana pritulil, pohladil, pobozkal a takto si ju pripravoval celý deň. Kto vie, čo jej chyba, sú ženy, ktoré to nevedia, nechcú komunikovať. A sú chlapi, ktorým aj keď to ženy komunikujú, aj tak nechápu, ako ten môj 😀❤️
@javiemneviem po 10 rokoch (môj názor) stačí ak sa 2 na seba pozrú a vedia, čo chcú...myslím, že by ma nebavilo od rána pripravovať svojho partnera na to, že večer chcem sex...a večer by ten sex aj tak nebol...autor aj spomínal, že sa snaží a nepohne to ženou...veď nie sú malé deti ... preboha ...
@beronsche nuž tak musíš upozorniť hlavne pána ktorý prišiel s bodom 4 🤣 . My sme sa tu len na tom zasmiali. Síce som ja osobne otázku nedostala odpovedala som na tvoju inej komentujúcej. Ak ťa môj sarkastický humor pobúril že si to musela až tak nazvať ako si nazvala tak to má mrzí. Každý to chápeme po svojom😉. Čo sa týka komentovania. Ja tiež komentujem čo chcem a odpovedám na to čo uznam za vhodné. A som rada že v konečnom dôsledku si sa aj ty pobavila👍.
@anonymuas niekedy sa chlap moze aj pretrhnut a zenu nezmeni... chapem, ze ju milujes, ale tu nevidim cestu k naprave... ona proste nechce, nevie sa zmenit... zacni otvarat mysel novemu vztahu, ale tento najprv prosim slusne ukonci... dovody su jasne, proste nefunguje chemia a zakladne potreby. Dohodnite sa rozumne o tom, kde ostanu deti, daj jej cas si najst vlastne byvanie (alebo sa ty odstahuj do vlastneho), kazdopadne zacni robit tie kroky, podla mna si "veril a dufal" v zmenu dlhe roky a tie ti nikto nevrati... otcom budes aj tak, to neznamena, ze zmiznes predsa s ich zivota... Lahsie sa hlada nova partnerka pred 40kou ako po 50-ke, keby si rozmyslal nad tym este "vydrzat, kym deti odrastu"... to je velmi blby plan... nazbieral si myslienky, vies, co chces a nechces, tak to musis vyslovit...
@tanyag sú manželstva a manželstva. My sme spolu 12 rokov a stále sa spoznávame. U mňa sa po pôrode zmenilo veľa veci. Prežívanie je pre mňa úplne iné, páčia sa mi iné veci. Nemusí to byt len pôrodom, ale aj vekom samozrejme 🙂 aj chute v jedle sa nám predsa menia 🙂 snažiť sa treba vždy. Túto to u manželky bude o pôrode podľa mňa. Je veľa zien, ktoré po pôrodoch nemajú problem - v mojich očiach tie šťastne. Pre mňa po pôrode bol sex nepredstaviteľný….napriek tomu sa to nejako rozbehlo… ako v lete na saniach síce, trvalo to skoro dva roky… ale rozbehlo sa to… takže to že sú spolu dlho nič nezmena. Tobôž ak sa jej sex nepáčil ani pred deťmi, je otázka aj na chlapa, či vie, čo mala a ma jeho žena rada. Mnoho chlapov toto nerieši. Chce sex a bodka. Kiežby bolo viac chlapov, ktorý chcú svoju ženu naozaj uspokojiť, nie len seba. Z toho, čo sa tu omiela a čo sa hovorí v ženských kolektivoch je stále veľa chlapov, kt na ženu kašlú… uspokoja seba a cauko, potom nečudo, že ženy odrodia a už nechcu, ak to pre nich nebolo predtým uspokojenie, splodenim deti to pre ne skončilo. Nevidia v tom výhody.
@anonymuas bohužiaľ s tebou už nechce byť, len nechce to medzi vami ukončiť ona, aby nebola za tú zlú. Týmto chovaním sa ťa snaží "donútiť" buď ju podviesť, alebo od nej odísť, aby proste ona bola to chudatko nepochopené, zatiaľ čo ty si ju opustil/podviedol....
Takéto chovanie bohužiaľ poznám aj u žien, aj u mužov.....
@javiemneviem no k tejto teme...tak masaz chrbta...dotyky...bozky...light obtierane az dokial nezvlhla...a az potom sex...pri ktorom sa ona urobila vzdy...praveze ja som mal potom problem...lebo ked uz ona bola sa jej dalej nechcelo a vsetko ju tlacilo a bolelo...a potom uz iba pocuvas ...uz budes.???
Ale chlapi nehnevajte sa na mňa, furt ta ista pesnička, som mlady, dobre vyzeram, zarabam, taham celu domacnost, pomaham a žena cely deň na mobile, boli ju hlava..Tak ake ženy vy si vyberate a podla akych kriterii? Bolo tu viac takych diskusii, proste ťahate sa za ženou, ktora vas ma na háku, celu pozornost sustredite, aby ste jej vyhoveli, a ona aj tak odmietne všetko a možno ina, ktora by sa pre teba rozkrajala, tu zas ty nechces..Vyberate podla vyzoru a ste za trpákov. Tak vám treba.!.Toto už ani neni dobre počuvat..Asi 5 diskusii odchlapov na túto tèmu..Tak ak sa nahodou rozidete, rada do buducna, hlaď aj na povahu ..Či je sebecka, hladi aj na druhych, alebo len sama na seba. .A nechcem byt poslom zlých správ, keď je furt v mobile, nepiše si s inými mužmi ? No aby si nebol prekvapený..
@karolinakr Ja s tebou v každej téme súhlasím, lebo podľa mňa si jedna z mála, ktorá má presné a priame odpovede! Tiež som napr. 3 roky bez chlapa, len preto, lebo tí chlapi nevedia, čo chcú. Mám pár kíl navyše ale napr. povahovo si myslím, že som úplne iná, ako ostatné ženy, neriešim prkotiny, milujem humor, rada sa smejem atď. a v neposlednom rade milujem sex, ale muž si radšej vyberie ženu, ktorá je na pohľad krajšia (čo v mnohých prípadoch tak je, tiež mám oči a vidím ženy okolo seba) ale je buď frigídna, alebo sa uráža, alebo je pyšná, alebo sa háda kvôli blbostiam a potom dopadnú tak, že si buď hľadajú milenky (vtedy im už žena s pár kilami navyše nevadí) alebo vyplakávajú, že žena nechce sex 😁
@tanyag 😂 sú to bačkory

@hugger chapem o čom vraviš, Remišova či kto to chcel dat do zakona