icon

Manželstvo založené zrejme len na sexe

simoncik
24. apr 2022

Dobry den zienky. Potrebujem sa len vyrozpravat. Zrejme. Mam taku zlost a nechut v sebe. Ani, neviem ako to popisat. Nase manzelstvo. Mam zaludocne krce a nervy ked mam ist do postele. Normalne vazne. Milovala som sex. Velmi. No co so mnou po rokoch urobil muz je neskutocne. Prude ako by nic ine nerobil, na nicom inom v zivote nezalezalo len na tomto jednom. Nic by nerobil len sexoval. Aspon, keby sa aspon posnazil, no je to uplny ignorant. Niic. Ziadna snaha z jeho strany, usilie. Len sa necha obsluzit, aby jemu bolo dobre. Uplne zabil moju chut,
tuzbu. Rano do prace, pracu mam narocnu,. Pridem vycerpana ako fyzicky tak aj psychicky. Muz robi turnusovo vonku. Ak je doma som rada, ze nemusim hned zacat riesit domacnost, kedze sa postara. Nemozem povedat na toto nic. Navari pospratuje. Ale to je vsetko. Caka, ze pridem domov z usmevom na tvari a budem sa lenn jemu venovat. Aby som bola vkuse na nom nalepena. Ja uz to nechapem. Ak nie je doma som statna, ze si lahnem spokojne. S kludom. Precitam a spim. Skoro pomerne. Ak je doma chodi neskoro spat. Prevaluje sa je nekludny. Dava mi pocitit ze chyba sex. Ak nema nespi on, ak ma nespim ja. Od nervou. Nedokaze pochopit a ocenit moju pracu, len preto ze som zena a zarabam minimalku. Ak nema sex chodi ofucany, nervozny. Nemogem sa ani pozriet na neho.

Strana
z3
enya00
24. apr 2022

@danielinaa ty si nejaka pomylena?Muz ma byt boh,lebo zaraba a zena mu na robit matrac,lebo tak by to malo v manzelstve byt???Pise,ze ma chut na sex,ale muz si ide iba svoje.Mam taku kolegynu,co musi kazdy den,lebo muz to vyzaduje.Ohne ju bars kde,vytrase sa a spokojnucky si chrochni potom.Ze sa zena nespravila,lebo staci,ze sa spravi iba on,to mu nevadi,lebo zena je ocividne iba na vytrasenie si vtaka.To,ze vy sa od seba neviete odlepit,je pekne,ocividne chcete obaja to iste a mate rovnake tuzby.No tak si zhovadila autorku,ako by bola uplna chudera,co musi muzovi otrcit,kedy sa jemu zaziada 🤦‍♀️Ze ona nema orgazmus,lebo to jeho nezaujima,ved staci,ze ho ma on,to je podla teba uplne v poriadku?Lebo chudacik sa nadrie mimo domova,to ze ona sa stara sama o deti a vsetko to nevadi,lebo ved zena ma byt len taka chuderka,co ma sluzit panu tvorstva?Ako normalne cumim z teba,prepac,Ty mi prides s takymto nazorom,vacsia chuderka ako autorka

nwnw
24. apr 2022

@simoncik fuj ze naco si sa vydala. Rozved sa. Nech si k***y plati.

luccija
24. apr 2022

@simoncik ľúbiš ho ešte?Či to je manželstvo zo zvyku čo už budem špekulovať a pod.mame deti....
Mne by sa taký chlap čo sa zduva ako malé decko, že niečo nedostal zhnusil.O to skôr, že vie, že Ti to neprináša potešenie a nijako sa nesnaží.Bud zmení prístup k sexu, alebo by som nesexovala.
Je sebecky, žiarli...asi má nízke sebavedomie takí ľudia žiarlia.Mne by taký vzťah na diaľku nevyhovoval chápem, že sa cítiš ako slúžka si doma na všetko sama, deti....a to, že Ti tu niekto vytkne, že navarí, uprace veď je doma 2-3 t preco by to nemohol robiť?Nemá nič iné na robote.odcudzili ste sa 2 m je veľa.Robi kamionistu, keď píšeš, že príde domov a nevie v noci spať?Tak vieš ..možno v jeho hlave si povie driem ako otrok, nie som doma a ona mi nemôže vyhovieť ani v tomto?
On bude mať svoju pravdu.zeny potrebujú aj nejaké pohladenie, pochvalu, príjemnú atmosféru.

petik22
24. apr 2022

@simoncik myslela som pomocky pre teba ;)

danielinaa
24. apr 2022

@enya00 na začiatku témy sa autorka veľmi nerozvijala a ked si prečítaš temu a prve jej komenty, jej muž vyznieva ako normálny chlap, co sa stara, v domácnosti pomáha...a ona ako harpia, reagovala som tak ako na začiatku témy vyznelo. Mozno to chcelo hneď na začiatku témy poriadne napísať ako to je, nie až po tom, co sa do nej viaceré zeny obuli, ze si svojho muža neváži. Sčasti si môže za to aj sama.

luccija
24. apr 2022

@danielinaa prečo si môže za to sama?

simoncik
autor
24. apr 2022

@danielinaa tak prepac. V pohode. Nevedela aom ze mam popisat upne vsetko. O mojho muza a rodinu sa snazim starat ako najlepsie viem. Len o mna sa akosi nikto nezaujima

danielinaa
24. apr 2022

@luccija ze hneď nenapísala poriadne ako to je. Naozaj vyznela ako harpia co si neváži starostliveho muža. Aspoň na mňa takto na začiatku témy pôsobila.

janickacrazy
24. apr 2022

@luccija pretože to nestopla hneď na začiatku, teraz po 15 rokoch sa to dosť ťažko mení, podľa mňa tu pomôže len rozvod

danielinaa
24. apr 2022

@simoncik prepac aj ty. Bohužiaľ prve príspevky vyznelo takto, tak som reagovala ako som reagovala.

elizabet173
25. apr 2022

@simoncik vieš, pridávaš postupne viac a viac vecí, preto naše reakcie zo začiatku boli iné. Ale ak sa nechceš rozviesť, tak choďte vy dvaja si niekde sadnúť a porozprávajte sa. Nerozumiem prečo nemáš kamarátky, prečo nemáš koníčky, prečo nikam nechodíš, keď je muž doma. Ty máš byť rovnocennou partnerkou, nie niekým, s kým in manipuluje, ako sa mu zapáči. Porozprávaj sa s ním, skús to bez výčitiek, povedz mu, či si pamätá, ako si mala rada milovanie, ale nech si spomenie, ako sa vtedy správal k tebe on a ako sa s práva dnes. Je úplne prirodzené, že na neho nemáš chuť, keď sa k tebe správa ako k spolubývajúcej a večer ťa použije. Ja by som si na tvojom mieste zaplatila týždeň oddychu niekde v kúpeľoch, keď je doma, nech sa postará a bolo by mi fuk, či bude odutý, že tam ideš s milencom. To isté si môžeš myslieť ty o ňom, že niekoho má vonku, keď je dlho bez teba. Nik iný ako ty toto nemôže zmeniť.

karolinakr
25. apr 2022

Nech sa zduva, povedz, ze sex je na hovno nič z neho nemaš a nech ide kade lahšie..Preco ta trapi, ze sa zduva? Aspoň ti da pokoj..Pišes, že 3 sekundy robi oral, uz ho boli hlava a ty maš vydrzat pol hodinu na sucho, lebo sa zduva..Ma zvlaštne požiadavky..Alebo nech sa zmeni, alebo sex nebude.Nechapem, prečo si 15 rokov suhlasila. Teraz sa vyser na diplomaciu, a povedz takto to dalej nepojde..To neni sex ale mučenie a stačilo.

zdenkastanka
25. apr 2022

Srala by som na takeho chlapa.no nech sa zduje a nech praskne.boze ako decko.... co decko , sebecky kreten.

klaridka
25. apr 2022

@simoncik Prečo mu to nepovieš? On sa na čo ženil? Nech sa snaží...nie je sex len o ňom...zduj sa aj Ty, že taký sex môžeš okašlať, aj Ty máš svoje potreby...ak je neschopný on, nech sa nevyvršuje na Tebe a nedeptá Ťa kvôli svojim komplexom..to je najľahšie zmanipulovať ženu, aby bola v pozícii " gumovej Anče" a chlapec si zvyšoval svoje chabé ego pocitom, že žena je len na to, aby si urobil dobre...potom na čo je muž???? Tiež sa má starať o svoju manželku....

asia83
25. apr 2022

@simoncik Muž si potrebuje uľaviť, žena nehu. O tom to všetko je. Muž by mal dať aspoň trocha nehy žene, žena mužovi sex. KOMPROMIS, je to, čo vy dvaja robiť neviete. Sadnite si s ním a porozprávajte sa. Lebo toto nerobíte. Vôbec. To je chyba. Nemyslím si, že s ním hneď pohnete, lebo je to neskutočne tvrdohlavý muž, taký “buran”, prepáčte za výraz. Ale, jemu sa to v hlave rozloží a postupne si začne uvedomovať význam vašich slov a vaše potreby. Dajte mu čas a rozhovor!!!

bikarbona
25. apr 2022

Ja ti rozumiem. Mas ho rada, len s tym sexom je to take... Nejdem opisovat seba, ale poznam chvile, kedy fakt nechcem a mam moznost bud vidiet zduteho muza alebo sa premozem, ale je to potom otrava.

nickpick
25. apr 2022

@simoncik deti su uz velke, ja by som od neho na tvojom mieste odisla, je to cisty sebec, ktory sa nezmeni, cim hude starsi tym to bude horsie a tipnem si, ze aj v inych oblastiach, vydrzala si to dlho, lebo pracuje na turnusy a tym padom, mas cas sa v jeho nepritomnosti zregenerovat a ked je doma so zatatymi zubami to nejak pretrpiet, som si ista, ze keby mal inu pracu a bol normalne doma tak to uz proste nedas, toto nie je zivot, ale trapenie….

simoncik
autor
26. apr 2022

@nickpick tak toto si vystihla uplne presne.je to tak. Ak odide zregenerujem.csas, ktory je a nami pretrpim. Nevravim, ze nie su pekne chvile ale tych horsich co sa jeho spravania tyka je ovela viac. Ak by pracoval doma ja neviem ako by to bolo. Bud by som bola uz na psychiatrii alebo rozvedena. A plne si ubedomujem ze vekom je to len a len horsie

mareri
Odpoveď bola odstránená
carduelis
26. apr 2022

Citam trochu diskusia a rozumiem ti ako sa citis, aj ked vacsina komentujucich asi nie. Ja som to nezazila ale z tvojho opisu viem vycitit ako sa citis ponizene a pouzito. Mrzi ma to. Chapem ze zrejme na zaciatku si dufala ze sa to zmeni a teraz ked vo vztahu mozno opadla zamilovanost a vzajomna blizkost tak ta zranuje taky sposob zaobchadzania. Je to prirodzene, ty predsa chces aby sa miloval s tebou- svojou zenou a nie pouzival tvoje telo. Toto je niekedy pre muzov tazsie, aby akoby odhalili svoju vnutornu intimitu a dali nabok egoizmus. Myslis ze by sa dalo z tvojej strany popracovat na opatovnom zblizeni, ale takom dusevnom? Manzelskom? Zda sa, ze vam to chyba obom.

vamajka
26. apr 2022

@simoncik Nuz mne to pride tak, ze pride do bordelu lahne si a ty moja mila na mne pracuj. Je 2 mesiace na cestach, co ked to tam tak praktizuje, zvykol si na pohodlnost a vyzaduje to aj od teba tak

karmen118
27. apr 2022

@vamajka aj mňa to napadlo, ak to doma potrebuje každý večer, nevie bez sexu ani poriadne zaspať a je nasratý na autorku, odutý ak mu nedá a radšej sa zbalí ako nemať sex...neviem si predstaviť, že potom odrazu 2 mesiace v práci vydrží bez toho...ktovie, či celý ten čas nechodí po bordeloch...tam tie ženy fakt nečakajú nejakú iniciatívu od chlapa čo si s nimi kúpi čas...a len držia...

zdenkastanka
27. apr 2022

@karmen118 no veru... to spravanie pocas sexu tomu aj nasvedčuje. A preto mu to uz aj pride normalne.. ze zábavi sa on a na zenu kasle.fuj🤢

simoncik
autor
27. apr 2022

@vamajka nie zienky. Ozaj nie teda zatial urcite.moj muz sa zien boji. Taka je pravda. Riesi si to rukou. Sam povedal ze musi kazdy den.ja uz mu nerozumiem ze ho to takto bavi

janickacrazy
27. apr 2022

@simoncik no neviem teda, može to byť kludne výhovorka

vamajka
27. apr 2022

@simoncik Ked myslis, ved ty vies najlepsie

elysiacik
27. apr 2022

@simoncik hmmmm to už podľa mňa aj tak presahuje nejak tú zdravú mieru, ak každý deň. Pri tom ťa ako chápem, že sa ti to zhnusilo, aj si mu to už povedala, Lebo nečítala som úplne všetko. No mal by pochopiť proste aj teba a tvoje potreby

januarova
4. máj 2022

@simoncik mala si s ním niekedy orgazmus?

Strana
z3