Masturbuje každá zadaná žena?
Dobrý večer žienky! Prosím vyjadrite svoj názor o ženskej masturbácii. Moja drahá polovička tvrdí a dokonca sa pomaly háda so mnou, že každá žena, ktorá žije sexuálne v spokojnom partnerskom vzťahu a v jednej domácnosti aj tak masturbuje! Ja to vnímam tak, že keď som sexuálne uspokojená partnerom, tak nepotrebujem masturbáciu! Či? Potrebujete masturbáciu, keď máte partnera pri sebe ???
@bale1rinka raz za dva týždne je veľmi málo. Ale každá žena je iná...
@fido69 áno aj to viem ale to pretože nemasturbovali q nepoznajú svoje telo. Existuje taka technika vola sa vaginálne mapovanie a myslím, že to by pomohlo. Alebo je tam mnoho iných záležitosti, dosť podstatné je detstvo dameho človeka ženy či muža. Veľa žien viem, že sa im masturbácia hnutí čo vlastne ukazuje sama sebe, že je hnusná a neprijíma sa. A keď si myslíte, že vek určuje to koľko toho clovek vie tak Vám držím palce. Ženy môžu prežívať orgazmus ale musia sa uvoľniť q milovať samu seba. A koľko toho viete o mužskom orgazme ? Predpokladám, že myslíte ejakulaciu ale to nieje všetko. My muži keď ejakuluneme zbytočne tak sa oberáme o silu a život. Každou ejakulaciou sme bližšie ku smrti. Aj muž dokáže prežiť viac orgazmov napríklad mnohopočetný orgazmus a na to treba oddeliť orgazmus of ejakulácie. Teraz čo sa týka v tomto mňa, áno prežívam orgazmus bez ejakulácie, zatiaľ nie mnohopočetný ten som zažil raz alebo niečo tomu podobne pri styku s ex. kedy som neejakuloval ale pocitovo som prežil niečo mocné čo sa stupňovalo celý deň. Keď muž neejakuluje tak vlastne cíti ako sa mu sila vracia do tela a cíti sa nie unavený, prázdny ale osviežený. Vek v tom nehrá rolu čo kto vie a aké má skúsenosti milá pani. Ďakujem za odpoveď.
@bale1rinka to nieje o maratóne ale o láske ku sebe.
@demodun tak akoze neviem... popritom vsetkom,co musim pocas dna urobit=robota,deti,nakupovat,varit,starat sa o mamu...druhu..upratovat..vybavovat hluposti...prat,vesat,skladat.... mam mat kolko X za tyzden orgazmus?
Podla mna sa to neda presne povedat a naozaj velmi zavisi od veku,partnera,dlzky a hlbky vztahu...ak mam kazdy vikend styk z muzom,nie vzdy sa mi podari ho dosiahnut a som dakedy tak unavena,ze som rada ze v klude zaspim s vedomim,ze nemusi to byt,bude nabuduce...a to mam skveleho muza,nemame problem...u mna sa styk nemusi vzdy koncit mojim orgazmom,venujem sa jemu a inokedy on mne a takto sa vzajomne doplname...a znova...je to vsetko ine ked mas 20 a 40 rokov
Potreby sa menia
@muzskylukas a to znamena ze ked mam urcity poces orgazmov za tyzden tak mu tu lasku dokazem?
To je co za hlupost?
@eva112014 pochybujem, ze vsetky. Ked tu čítaš prispevky na MK, tak mnoho nema sexuálny zivot ani s partnerom. Nejake percento nedosiahne ani orgazmus, tak na co by si to robili same. Nejake percento nema chut vobec. Za mna je taky typ, ze mozno 20% aj masturbuje aj vedie sexuálny zivot ale aj to mozno preháňam.
@betulinka1 je to o nastavení, všetko sa dá. Ak sa žena uvoľní ako partnerka nevedela sa uvoľniť a tým pádom dostatočne ani vzrušiť a pri mne sa uvoľnila a dosiahla takého orgazmu, že ja som kukal. To nieje o technike toľko ako o uvoľnení.
@muzskylukas no neviem...uz ani moj muz nieje co byval,ked sme mali 25 mali sme sex aj orgazmus dva krat za den...myslim,si ze je to do obdobia kedy aj telo pociti,ze proste uz to tolko nepotrebuje,ako mlada som sa budila na orgazmus, telo si vyziafalo samo aj ked ja som mala sexu ajnorg.dost a bola som spokojna...moje telo si pytalo...a teraz?pch...sme takí vycerpaní zo zivota,ze sme radi ked mame cez vikend klud a daco bude...uz nevydrzime do 3 rana ako kedysi...proste sme dosli do stadia ze kvalita a nie kvantita...a hlavne sa musime na to tesit...
@bale1rinka muži poznajú orgazmus len z ejakulaciou. Ale vieme prežívať mnoho krát lepší orgazmus a pritom neprichádzať o energiu, práve naopak. Je toľko nevedomosti č oblasti sexuality, pohlavia a pod. Ste vyčerpaný z toho ze ste mrhali svojou sexuálnou teda tvorivou energiou. Tak to je.
@muzskylukas tak moj muz nieje tymto smerom nakloneny😂 proste musi to ist von a ked sa da tak kazdy stvrty den,vraj ma potom bolesti..a nieje s nim rec...neda sa s nim dohodnut...takze dame sex a vsetko von a je klud...a pri tomto sa trochu lisime...nie vzdy mam chut kazdy stvrty den,teda mam sex ale nemam orgazmus...ale aj mi to staci...
Aj predoslý frajer davno davno davno pred mojim muzom mi vravieval,ze to musi von lebo ho to potom boli...takze ako to ty robis nechapem...
@bale1rinka toto sú manipulačné techniky mužov na to vynútiť si sex. Neboli to, je to naša mužská energia a sila tvorenia. Ja.masturbujem ale oddeľujem orgazmus od ejakulácie. Je to veľa o dychu a o vnímaní svojho tela a rešpektovania. Ejakuláciou muž strati energi, oslabuje si imunitu u a upadá do únavy. Ale keď neejakuluje sa osvieži a môže mať takto sex aj hodinu. Keď som prežil prvý krát sex bez ejakulácie, wooow. Pomaly spermie čo inak muži nimi mrhajú a ešte sa tým chvália tak vlastne ja som cítil ako sa kí spermie znova vracajú do tela a energie som mal veľa. Pred tým som ejakuloval vždy pred spánkom aby som pekne zaspal. A vaše telo vám to hovorí, že vás partner vlastne znasilnuje a vy máte sex aj keď nechcete a preto aby mala žena orgazmus musí to chcieť sama, mala by byť vzrušená partnerka a nie ako sa povie len podržať aby sa partner vyprazdil. Ak chcete môžete mi napísať a vieme to prebrať a môžete znova prežívať tie krásne vesmírne pocity sama alebo so svojim mužom. Ono vaše orgazmi sú o vás nie o partnerovi.
@muzskylukas hm.zaujimave.nestretla som sa s tym,aj ked muz vie aby sme dosiahli spolu orgazmus ...neviem ci chce mat sex bez vyvrcholenia..to sa stavalo ked sme boli mladí,mali cas,priestor,ziadne narocne povinnosti,len sme cestovali,vylety,party,praca a dookola...on ked sa nevyprazdni tak s nim nieje rec,neda sa dohodnut,je priecny,zduty..akonahle je po sexe...na druhy den...je vesely,spieva si,robi ranajky,a ak mam daky zdr.problem tak sa usmieva,pomaha mi...inak je priecny..pomaha..stara sa...ale citim ze je to ine...takze neviem k comu je to dobre mat sex bez vyvrcholenia...nepomohlo by mu to...a mne vonkoncom...
@bale1rinka zvyk je železná košeľa. Áno už je zvyknutý na to sa vyprázdniť. A načo je to dobré ? Keď muž neejakuluje má pevnú imunitu, uzdravuje sa a je viac cítiť z neho mužnosť. Plus čie mať sex aj viac x za sebou bez toho aby ochabol. U mňa aspoň je to tak, že mám chuť sa hrať potom so ženou. Toto asi s tým úplne nesúvisí a možno len trocha áno. Ja nejdem hneď penetrovať. Ja si ženu vychutnávam a nevyužívam len penis ale využívam celé telo a nie len to ale aj energiu, znalosti a hlavne každá ste iná a je to o napojení na partnerku. Potom už bez reči viem. To len tak pre inšpiráciu. Neejakulovať je vlastne neubližovať si.
@muzskylukas Hej, raz som videla video, kde pár (pre vonkajšieho pozorovateľa, len oblečený sa objímali) a pritom sa tak triasli, či čo, ževraj mali orgazmus-obaja.
No a to, keď žena sa zvýja na zemi od rozkoše a nad ňou je taká osoba, ktorá akoby nad jej telom čarovala (vraj práca s energiami) bez toho, aby sa jej vôbec tá osoba dotýkala…. Hmm, to by som chcela zažiť. 😁
@muzskylukas Inak ak počas sexu vyvrcholí len jeden z partnerov a druhý nie, berie energiu z toho človeka? Ja som raz čítala také volačo? Či je to hlúposť?
@eva112014 nie, ono sex je výmena zranení, ktoré žena lieči a preto niekedy mate zranenie, ktoré nieje vaše ale prevzali ste ho od sexuálneho partnera. To je hrozba jednorazoviek a aj muž. Ale tiež vie byť sex veľmi liečivý ak je partner vedomý si moci sexu. Odpoveď áno je to výmena energií.
@eva112014 áno, je to práca z dychom podľa mňa. Ja som tak ďaleko zatiaľ nezasiel. Ale všimol som si, že mám istý dar a keď som mal s mojou ex sex ona bola duševne chorá, nymfomanka a stále sa sťažovala a nič sa jej nedarilo. Ako malá so mnou sex tak sa jej zrazu obrátil život hore nohami ale po týždni sa zasa vrátila do starých koľají. Nevedela to uchopiť aj keď som jej ukázal cestu nešla po nej. Čiže sex vie aj liečiť tak isto ako vie ničiť. Nieje to len o penetracii, orgazmoch chutí a nadržanosti. Na sexualite stojí všetko, celý svet a ak by sme pochopili sexualitu tak svet by sa zmenil. Preto kolujú rôzne fámy k sexe a nedávajú sa kompletné informácie.
@muzskylukas Teraz ti dám ešte ťažšiu otázku. 🙂 Muž, alebo žena dokáže vycítiť nevedome energiu svojho partnera a preto odmieta napr. sex. Čiže, ak by bol partner/ka neverný/á, vie to podvedome z ničoho akoby vycítiť? Pozor, tu nemám na mysli správanie tej nevernej osoby. Proste správanie rovnaké, ale čosi akoby nesedí.
@muzskylukas A ako neprebrať si takúto energiu, zranenie? Hej, nemať sex, ale inak sa to dá?
@eva112014 áno môže jasné ale je potreba rozlíšiť odkiaľ to pochádza. Ci to nieje náhodou zo strachu z minulosti kedy vas partner podviedol a vás to veľmi ranilo. A takéto niečo nemusí byť pravda. Ono naša myseľ vie krásne s nami manipulovať ak nad ňou nemáme moc. Myseľ je dobrý sluha a zlý pán. A povedzme si na rovinu väčšina ľudí je len v hlave, stále preberajú všetko čo ich napadne namiesto toho aby boli v srdci. Čo vlastne znamená byť otvorený pocitom. Pocity nám povedia vždy pravdu. Čiže môžem vám povedať áno vie to vycitit človek ale aj nie. Každý sme individuálny a každý máme iné životy.
@eva112014 áno nemať sex z istými mužmi, ktorí sú v hlave stále utekajú od seba niečím, proste čo sú veľký frajeri ego veľké ako papierový mrakodrap a hlavne vy ženy to cítite z muža. Len verte svojim pocitom, nie slovám mužov niektorých. A nič nieje zlé ani sex, ono vy ženy ste skvelé, že máte tu moc to vyliečiť.
@eva112014 nepreberať sa ani nedá. Tak je stvorený celý vesmír na tomto základe predavania génov energií traum a pod.
@karolinakr 👋
@muzskylukas to bolo keď sme boli mladí, už som to písala, hrať sa..naťahovať...mať viac krát...chorý nebýva, energiu má..tak nechápem, ja som toho názoru, že vekom už také potreby nemáš, pochybujem že 50 ročný sa budeš chcieť hrať s partnerkou, na to všetko treba kľud,miesto, čas ....a pri deťoch som rada, že nám to funguje ako funguje...a nie vždy je to rovnako len asi by prijal viac krát do týždňa, no proste neviem kedy.
@eva112014 je normalne masturbovat a rovnako normalne je nemasturbovat 🤷🏼♀️ poznat svoje telo a dotykat sa sama seba, vediet ako sa uspokojit je podla mna ziaduce aj pre dobry partnersky sexualny zivot a nevidim v tom zoaden problem. Problem pre mna vznika ak ci uz zena alebo chlap uprednostnuje masturbaciu pred sexom s partnerom.
@bale1rinka ja isto áno ale uvidíme. Je to hlavne všetko o nastavení. Akoto, že existujú aj 60 ročne páry, ktoré stále vyzerajú mlado, sviežo a sú šťastní. Hrajú sa spolu a pod ? Pravda na Slovensku moc takých párov nieje. Všetko je o nastavení ja neverím lekárom, médiám a pod. Ja verím sebe a to je tá vec co ľudí delí.
Skúste sa zamyslieť nad týmto len tak keď budete niekedy chcieť.
@milanemila suzniem. Tiež som toho názoru.

@bale1rinka našťastie píšeš za seba a nebolo tam množné číslo 🙏 lebo teda s týmito tvrdeniami nesúhlasím v plnom rozsahu 🙈 tvojimi slovami - "čo si" 🙄 orgazmus raz za dva týždne 😭