icon

Máte sexuálneho favorita, s ktorým nie ste?

15. sep 2023

Pochybujem že každá povie že najlepsi sex ma so súčasným partnerom/ v manželstve tak sa pýtam či tie u ktorých to tak nie, či vám nie je ľúto ak to tak bolo s niekym iným 😃
Žiadny vzťah nie je na 100% niekde chyba to, inde to.
Šťastne sú tie ktoré majú dokonalého muža ktorý je na 100% vo všetkom aj v sexe, potom sú tu take pre ktoré je sex v dôležitosti na 1.mieste a podriaďujú mu cely život a výberu si muža ktorý po tejto stránke bude 10/10 ale v iných možno 3/10. A ja mám síce muža po všetkých stránkach mimo sexu 11/10 dovolím si povedať 😂ale žiaľ sexualna stránka bieda. On ako keby ho nepotreboval ( pri ňom som zistila že vôbec neplatí ako kazdy muž potrebuje stále sex a stále nan mysli) a ja som to nejak neriešila lebo v živote sú pre mna podstatne skôr iné veci ten sex je skôr ako zábava, užitie si čo teda nepotrebujem 24/7. Tak ma zaujíma ak sú tu na tom niektoré ženy podobne či v pohode fungujete alebo mavate obdobia kedy vás to trápi a utekate myšlienkami inam či pripadne ľutujete.. hlavne ak máte s čím porovnať pretože ďalšia vec - myslím si že žena ktorá mala viac partnerov má isto favorita čo sa sexu týka a možno s ním nie je lebo jej terajší spĺňa celkom iné veci. Verím a myslím si že sú aj ženy ktoré by povedali že ten môj síce v sexe ke super ale inak mame dosr problémov, má veľa zlých vlastnosti atd ..
ja v mojom živote mám muža s ktorým to po tejto stránke šlapalo neskutočne a aj po rokoch ta chémia medzi nami je extrémna ( lebo k iným veciam sme sa ani nedostali, keby chémia opadla možno by nezostalo nič) ale v žiadnom prípade nechcem prísť o takéhoto chlapa ako mám. Len mi teda je ľúto že ešte aj v tejto sfére to nemôže byt dokonale ale asi je to daň za to že nemôže byt všetko naozaj uplne dokonale.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
doriiis
16. sep 2023

@sheila121 ....sex je vo vzťahu jeden z najdôležitejších faktorov.A ak jeden z partnerov nemá fyzické predispozície alebo jednoducho sexovať nevie tak sex nefunguje.A keď nefunguje sex,nebude fungovať nič.
Takže povrchné,nepovrchne....

sheila121
Odpoveď bola odstránená
anketkarka
16. sep 2023

No intimný život je dôležitá súčasť partnerstva a bolo by fajn keby klapal 10/10. Za mňa radšej ostať v tých spomienkach na toho favorita a žiť si pekný život s chlapom čo má menej ako 10 v posteli. Byť vďačný za to čo mám, za dobrého partnera a aj za každý deň kým to klape aspoň na niekoľko bodov aj pri tom milovaní. Neviem či si každý uvedomuje, že chlap nemusí byť ,,funkčný" celý život a potom je človek vďačný, že má aspoň dobrého chlapa. Tu akoby každý v tejto diskusii si myslel, že bude sexuálne aktívny celý svoj život (či muž alebo žena).... 🤷 a keď nebude, tak sa budete na staré kolená rozvádzať, lebo už ma nevie uspokojiť a nemám naplnené svoje základné potreby 🤷🤷🤷🤦

archiebald
16. sep 2023

@anketkarka nepochopila si komentáre. Tu nejde oto mať v posteli a za muža najlepšieho kanca a 10/10. Tu ide o dôležitosť sexu v partnerstve. Ak mi sex chyba a pozerám sa na svojho muža, ktorý je funkčný, nemá on ani ja 60+ a ako píše autorka je len lenivý tak spomienky na bývalého väčšinu žien neuspokoja.
@sheila121 keby odmietali sex s partnerkou, určite by skvelí partnery neboli ✌🏼

karolinakr
16. sep 2023

Byť drevo v posteli a sebec sú trošku rozdielne veci..drevo sa môže zlepšiť,kdežto sebec nie..a akej žene môže vyhovovať,že muž ju často žiada o orál,kt.nikdy neopatuje,prípadne robí sex bez predohry, len tak aby to jemu vyhovovalo..no takej,čo si neváži sama seba,kt.nema rada sex a alebo je submisivna, nevie sa presadiť alebo v mužovi vidí boha ..nič z menovaného nevlastnim, preto s takým chlapom nevidím zhodu a muž sebecký v posteli bol vždy aj sebec v reále,takže tomu neverim,že gentleman,čo nosí svoju kráľovnú na rukách bude v posteli hľadieť len na seba

matkahelka
16. sep 2023

@anketkarka je sakra velky rozdiel byt "nefunkcny" zo zdravotnych dovodov alebo skrz vek a byt nefunkcny, lebo je chlap korunovany sebec. tuto tento "kral" zjavne funkcny je, ked si oral casto vyzaduje. nikto necaka, ze bude v 60 trtkat ako zajac, ale teda za mna je chore uz od 35 alebo 40, teda vacsinu aktivneho zivota si neuzivat milovanie len preto, lebo mam vedla seba hnupa, co si fajky uziva ale zenu uspokojit sa mu nechce. a nikto ma nepresvedci o tom, ze inak dokaze byt tento chlap skvely. pretoze skvely chlap nerozlisuje, ci uspokoji zenu darcekom, pozornostou, alebo milovanim.

anketkarka
16. sep 2023

@archiebald
@matkahelka
Ale autorka sama napísala, že v žiadnom prípade o neho nechce prísť a vy ju tu idete presviedčať akého má doma chlapa a čo je pre ňu dôležité 😂😂😂😂👍👍👍👍 však to bola len jej filozofická otázka a prieskum ako to kto má hodnotovo vo vzťahu. 🤦🤦🤦

karolinakr
16. sep 2023

Však jasné autorka si to ospravedlnila,chce to tak, iné baby nie a je to označené za povrchnosť? Človek sa má nechať vykoristovat v mene lásky? Pravda je taká,že muž čo sa k žene takto správa nikdy ju nemiloval a nikdy by som dcéru a syna nevychovovala k takým postojom...To by sme ešte museli vedieť,čo za zlatíčko je v reálnom živote ale ak je autorka spokojná,ja do toho vŕtať nebudem ..

goodidea
16. sep 2023

@anketkarka ja si myslím že možno už aj sa zamýšľa žeby o neho aj rada prišla :D ja toto fórum beriem ako jeden veľký chill, dúfam že totu nikto neberie vážne a viaceré/i sa bavia tak ako ja

matkahelka
16. sep 2023

@anketkarka precitaj si este raz odpovede autorky. POZORNE. je to zena, ktorej dobry sex a uspokojenie velmi chyba a iba hlada utechu a ubezpecenie, ze bez dobreho sexu sa zit da. iny partnersky zivot nezazila a preto ma pocit, ze kvety a financie su vrcholom stastneho partnerskeho zivota. v dochodkovom veku mozno, teraz sotva.

goodidea
16. sep 2023

@matkahelka áno súhlasím jej partner je jedno veľké sebecké hovado, a uz včera bolo neskoro ukončiť toto trapenie

luciaaaaa
16. sep 2023

Kolko mas rokov? Mate spolu deti? Si plne stotoznena s tym, ze odteraz uz do staroby budes zit v nutenom celibate a nikdy nezazijes pocit sexualneho uspokojenia? A mimochodom, vezmem ti iluzie, ale ani kvety, ani ranajky do postele, ani budget na nakupy nie su nadstandardom. A tiez ti vezmem iluzie o tom, ze tvoj chlap - podla tvojich slov - na sex casto nemysli. Ak by nemyslel, tak by od teba casto nevyzadoval tu jeho milovanu fajku. Pretoze ako vsetci dobre vieme, aj to je sex, len jednostranny.

iwesska
16. sep 2023

Aj v tejto diskusii sa potvrdilo, ze tu na MK ma drviva vacsina vztahy a sex 10/10, podla toho,ako to tu prezentuju😁 Ti ostatni si proste zle vybrali a maju hladat dalej🤷‍♀️ Akoze dokonaly clovek,ani vztah neexistuje,ale na MK je aj to mozne😂

goodidea
16. sep 2023

@iwesska a plat 3000 a viac mesačne nezabúdaj

anketkarka
16. sep 2023

@matkahelka ale je to jej život. A idete ju presviedčať, že to je zlý život. Však to je jej vec ako sa rozhodla žiť.
@iwesska si to vystihla. Priemer je proste out.
@goodidea všetci sme tu adepti na sex aj v starobinci. Dáme vyklápačky do pohárov a urobíme svelú fajku, lebo tak vieme, že chlapi majú radi fajku, tak prečo si brať ilúzie, že aj v tej 70 to bude ich a naša priorita 😉😁✌️

number19
16. sep 2023

Tie iste nicky. Sex masiny, uspokojujuce a uspokojene. Sex 10x za den. Cele spokojne - na konovi 24/7 🙂

autor
16. sep 2023

@anketkarka fajn si to vystihla, viem o takých čo už v 40ke majú problémy a kadečo do seba musia dávať aby im to šlo. Ja by som nemala záujem aby si chlap dával tabletky ktoré mu môžu zvýšiť riziko infarktu len preto aby sme sa hodinku zabavili. Väčšina to tu buď nepochopila alebo sa potrebuju vyvršovať a chváliť preto na komentáre ktoré nie sú k veci ani neodpovedám , všetko sa dá napísať aj inak a tie ostatne nech si vedu diskusiu medzi sebou .
Mám rada sex chcela by som ho iny lepší trepnem tu ako z kníh čo ženy radi čítame či z filmov 😃 ale nemám taký lebo mám partnera ktorý na to nie je. Každý si to predstsvuje ľahko ako ho nabudiť ako kadečo zmeniť ale za tie roky by sa to dávno zmenilo keny šlo. Podotknem on nie je typ ktorý nechce len so mnou a inde vy sa za každou obzeral, flirtoval atd. To by má trápilo- že nechce len mna ale inde by sa realizoval. Ale snáď si ho poznám, za tie roky veľmi dobre jednoducho hoci má veľa mužskej energie v iných veciach ale ta sexualna mu chyba. Sú aj ženy ktoré sex nepotrebujú a si radi keď im muž dá pokoj a majú ho raz za uhorský rok. Tak aj chlapi takí sú. Hlavne ti čo sú vyťažení majú veľa povinnosti bremien na sebe atd chodia domov večer unavení kedy sa najedia a potom sú zase plní a jendodicho nechce sa mu😃kombinácia malo tejto energie + lenivosť čo sa tohto týka = nepotrebuje to. Prečo by mal byt sebecky v iných veciach? To naozaj v živote je len o sexe? Že keď niekto je 10/10 v sexe tak prepáčia sa mu malé nedostatky a jeho život je ok ale keď potom nkekto je 2/10 v sexe tak automaticky v iných oblastiach života zlyháva ? Ja to takto nespájam sú to pre mna rozdielne veci

autor
16. sep 2023

@sheila121 ten sex môžme mat s hocikým dobrý bez iných veci, tie iné dobre veci mimo sexu už nie. Pripadne ak je niekde sex na začiatku fajn lebo iskrenie a všetko a časom opadne ale zostane vzťah ako tak Dobrý, nevedela by som sa rozísť a prísť o 90% dobreho preto že sex nič moc.osobne poviem keď mám aj dni vyťažené na 100% sama na to ani nejak nepomyslim, skôr doma keď sa nudim nemám xo robiť.. rovnako aj chlapi asi takí čo prídu z prace a do vecera majú ešte x hodín kedy nič nerobia tak budú myslieť len na sex či už je žena poruke alebo nie

petulda333
16. sep 2023

No,ked sa zamyslim,tak ano,moj manzel je ten najlepsi. Neviem ci by som lepsieho nasla. Rozumieme si po vsetkych strankach. V sexe je skvely,tam sme tiez na rovnakej vlne. Rovnake chutky a tak 😄

autor
16. sep 2023

Ešte podotknem- je super keď vám to v sexe klape ( teraz). Vyjadrili sa tu tie ktoré to majú podobne ako ja a mna zaujíma po prečítaní diskusie ešte to, čo by ste teda robili ( tie pre ktoré je sex taká priortia) keď naozaj vás partner nebude môcť podávať výkony ako teraz.áno ženám stúpa libido Ale u muža to bude skôr otázka náhody .nepíšte že teraz je to iné lebo sa mu dá .povedzme si teda keď sa mu dať nebude a vám áno , čo potom? Lebo väčšina co tu komentuje je myslím staršie odo mna tým pádom aj ich muži sa bližšie dopracujú k tomu že to tak kľudne môže byt 😃Zrazu si poviete že no ok je to skvelý chlap aj sex bol skvelý ale už nie je ale rozhodne zuadny rozchod ? Lebo podľa Toho čo píšete by som cakala že ho potom odkopnete ako zbytočnú hračku
A budete spomínať na časy kedy ten sex bol taký úžasný možno ako ja si občas spomeniem aký bol fajn s niekym iným s kým by som ale dnes už isto nebola

petulda333
16. sep 2023

Ja mam 35,manzel 38. Sme spolu 15r. Zo zaciatku sme mali sex niekolkokrat do tyzdna,niekedy aj 3x za noc. Teraz tak 3x do tyzdna,niekedy menej. A urcite rozchod,ani vymenu partnerov neplanujeme. Respektujeme sa. A nie sme ani dokonaly par,ale mame k tomu blizko 😄 ja sa obcas len tak zamyslim nad nasim manzelstvom a som fakt stastna,ze ho mam. Obcas sa pohadame,lezieme si na nervy,ale rychlo to prejde

autor
16. sep 2023

@petulda333 ono ja to mám možno nejak tak, že tu keď to mám takto žijem takto , keby som s iným kde by chcel viac aj by som mala viac. Mne to až tak veľmi zase asi tu nevadí žeby som sa trápila každý deň, skôr sa nechám občas strhnúť takou tou vlnou čo sa ako má čo ako je správne a riešim potom či to takto nemôže byt lebo niekto povedal .. že aj keby sú dvaja takto spokojní tak panujú v spoločnosti názory ktoré nás presvedčia že to správne nie je a potom sú pochybnosti

lalala94
16. sep 2023

Ja neverim na 100% sulad partnerov v uplne vsetkych oblastiach. Honba za dokonalostou nikam nevedie, nevidim zmysel hladat do nemoty pana dokonaleho obzvlast ak si rozumiete v dolezitych veciach a ste spokojni.

sima338
16. sep 2023

@lalala94 presne to si vravím aj ja. dokonalosť neexistuje a tým pádom ani v tomto.

petulda333
16. sep 2023

Na nazor inych sa vykasli. Co sa mne paci,inym nemusi. Tiez som tu parkrat dostala kritiku za niektore veci. A je mi to jedno,nam to funguje,sme spokojni a to je hlavne. Neries co ti niekto iny povie,pokial si naozaj spokojna. A ako pise
@lalala94 100% nebude nikdy. To asi ani nie je mozne. Ja muza milujem,je skvely,rozumieme v mnoho veciach,ale...tiez obcas mam chut ho pridusit vankusom 😁

janewithane
16. sep 2023

Je velky rozdiel ked muz nemoze podavat vykony kvoli zdravotnemu stavu, ktory si aj aktivne riesi ale proste neda sa tolko a tym, ked podobne ako tvoj partner nema ani snahu uspokojit partnerku a zdielat s nou takuto formu intimity. Na to aby muz reagoval na tuzbu zeny nepotrebuje podavat vykony.

Skratka je rozdiel ci muz neumyva doma riad lebo ma alergiu ale proste nema zaujem, snahu...

janewithane
16. sep 2023

*alebo

reanda
16. sep 2023

@sheila121 povrchna si ty, ked beries sex v partnerstve len ako sex.

matkahelka
16. sep 2023

chlapom ani v 50 ani v 60 neodpadavaju ani usta ani ruky. na to, aby chlap zenu uspokojil nepotrebuje podavat x hodinove vykony ako z pecka, uplne staci vola a tuzba ju uspokojit.