Máte sexuálneho favorita, s ktorým nie ste?
Pochybujem že každá povie že najlepsi sex ma so súčasným partnerom/ v manželstve tak sa pýtam či tie u ktorých to tak nie, či vám nie je ľúto ak to tak bolo s niekym iným 😃
Žiadny vzťah nie je na 100% niekde chyba to, inde to.
Šťastne sú tie ktoré majú dokonalého muža ktorý je na 100% vo všetkom aj v sexe, potom sú tu take pre ktoré je sex v dôležitosti na 1.mieste a podriaďujú mu cely život a výberu si muža ktorý po tejto stránke bude 10/10 ale v iných možno 3/10. A ja mám síce muža po všetkých stránkach mimo sexu 11/10 dovolím si povedať 😂ale žiaľ sexualna stránka bieda. On ako keby ho nepotreboval ( pri ňom som zistila že vôbec neplatí ako kazdy muž potrebuje stále sex a stále nan mysli) a ja som to nejak neriešila lebo v živote sú pre mna podstatne skôr iné veci ten sex je skôr ako zábava, užitie si čo teda nepotrebujem 24/7. Tak ma zaujíma ak sú tu na tom niektoré ženy podobne či v pohode fungujete alebo mavate obdobia kedy vás to trápi a utekate myšlienkami inam či pripadne ľutujete.. hlavne ak máte s čím porovnať pretože ďalšia vec - myslím si že žena ktorá mala viac partnerov má isto favorita čo sa sexu týka a možno s ním nie je lebo jej terajší spĺňa celkom iné veci. Verím a myslím si že sú aj ženy ktoré by povedali že ten môj síce v sexe ke super ale inak mame dosr problémov, má veľa zlých vlastnosti atd ..
ja v mojom živote mám muža s ktorým to po tejto stránke šlapalo neskutočne a aj po rokoch ta chémia medzi nami je extrémna ( lebo k iným veciam sme sa ani nedostali, keby chémia opadla možno by nezostalo nič) ale v žiadnom prípade nechcem prísť o takéhoto chlapa ako mám. Len mi teda je ľúto že ešte aj v tejto sfére to nemôže byt dokonale ale asi je to daň za to že nemôže byt všetko naozaj uplne dokonale.
@drahomirrra nie, nemyslela som, ze mi skutocne zavidis 🤦, len ze mas asi nejake komplexy, ked neveris, ze niekto moze mat aj napriklad vsetko tebou vymenovane 🤷 preco by to tak nemohlo byt?
@drahomirrra mas taky jednoduchy a nudny zivot, ze si ho potrebujes spestrovat tym, ze sledujes kazdy nick na koni a ku kazdemu vies podat podrobnu analyzu partnera,deti, postavy? Zapisujes si to, ci mas taku skvelu pamat? Alebo si len mala blby den a potrebovala si sa odventilovat jednym komentarom, do ktoreho si zahrnula vsetko, co ty nemas?
Tak si ta vyskusam teda: kde pracujem a kde pracuje moj manzel? Kolko a ake stare deti mame? Kde sme boli tento rok na dovolenke?
@matkahelka to nikto netvrdí ja tým len narážam na to že chlapi ktorí sex nejako veľmi nepotrebujú tak to berú ako niečo čo musia urobiť, ako nejakú činnosť. Rovnako ako ženy ktoré sú take. Sexuálne vzrušenie má každý z nás kto je zdravý, teda aj on hoci nie v takej miere že každý deň 3x. No a pre neho ten rozdiel v sexe a v Oralnom je ten, že tam nemusí vykonavat nič, poviem to sprosto príde mi ako darobny mat ten sex. Každý má rad niečo iné a musím povedať že aj muža čo som mala predtým normálne mu bolo aj ľúto mat niekedy sex lebo by tým prišiel o toto 😃 myslím že sú aj ženy ktoré by si tiež vybrali z 80% orálny sex pre seba ako samotný sex. Ja ale nemám v obľube orálny sex obrátene aby ho mne robil muž takze to vôbec nevyzadujem. Nezostáva mi iné než skúsiť ho ešte nejako na ten sex naučiť a keď nie tak neviem lebo deti si takto asi neurobíme 😃
No ty máš veľmi zvláštne priority, ale tak keď ho miluješ, nie je čo riešiť. Naučiť niekoho na sex, to som ešte nepočula, proste buď ho chce alebo nie. Možno keby si úplne prestala s tým oralom, tak sa niečoho dočkáš. Veľa šťastia.
za 12 rokov s nim nemas este ani deti a toto je pre teba idealny chlap? to fakt? suhlasim s komentom vyssie, mas fakt zvlastne priority.
Rozvod
autorka mas nerovny vztah. Tvoj partner je s vysokou pravdepodobnostou o dost starsi od teba a ty si zena v 30tke. Sprava sa k tebe pekne s laskou ako otec ku svojej dcere, uci ta vela veci, pretvara si ta na svoj obraz. A ty to beries ako nieco uzastne, lebo pravdepodobne ti chybala otcovska laska ked si bola dieta. Nehovorim, ze je to zle, pokial to obom vyhovuje, preco nie? Ale evidentne tebe to nevyhovuje, on je uz spokojny, lebo je vyzrety, to co si uz zazil a potrebuje len laskavu zenu k sebe, ktora by sa postarala o domacnost a o jeho potreby. Ale za taky dlhy cas ako ste spolu, tak ani pomaly neviete ako robit deti, kedze sexu mate pramalo a cez oralny sex sa deti nedaju spravit. A roky utekaju a ty sa zobudzas, ze starnes a je tu ten druhy chlap, pri ktorom to stale iskri a rozmyslas ake by to bolo s nim. Rozmyslas ci opustit vrabca v hrsti pre holuba na streche. Ten druhy je stale slobodny a ma o teba realny zaujem aj teraz? Biologicke hodinky an deti ti netikaju? Ano mas uzastneho otca, kamarata, ale partnera nie. Skor ci neskor budes tu chemiu vyhladavat a nebude ti stacit to co mas teraz, hlavne teda jak uz zatuzis po detoch...

@maranta_leuconeura Ty si moj komentar ani nahodou nepochopila, ale ako vnimam vo fore, to je celkovo tvoj problem. Chudobna duchom si najskor ty, ked uvazujes tym smerom, ze ti kazdy zavidi 🤭🤭 To ti pride normalne, ze si myslis, ze niekto moze zavidiet anonymovi na webe? Really?