Máte skúsenosti s obrezaným partnerom?
Čaute baby 🙂Som prekvapená, že nový priateľ má obriezku. Mne sa to ale veľmi páči 👌🤩 Už ste mali takého? Aké sú vaše skúsenosti??
Neviem čo by sa mi malo na tom páčiť alebo nepačit🙂
Ked to potrebuje,nech ma
Ked nie,tak nie
@anonym_autor mala som viac krat aj obrezaneho partnera, ale nijak som to specialne neprezivala.
Je to muzovo telo, ak je funkcne vsetko ako ma byt, tak je jedno, ci ma kusol koze viac, alebo menej.
Čo si mu obzerala,že sa ti páči 🤷
@anonym_autor zas nejaký chlap prišiel zisťovať,čo platí na baby? Včera to bola brada verzus hladké vyholenie....
@anonym_autor len dobre.Moj prvý frajer bol obrezany pre mňa bol šok potom vidieť neobrezaneho a ešte veľa kozky mu trčalo prepáčte za opis, ale tento mal fakt veľa kože😆ja by som to dala spraviť každému mužovi hlavne z hygienického dovodu
@anonym_autor manzel - jediny muz s ktorym som nieco mala🙃neviem porovnat,ale on si chvali a vlastne ma presvedcil,ze to je asi to naj🙈
@anonym_autor zas nejaký chlap prišiel zisťovať,čo platí na baby? Včera to bola brada verzus hladké vyholenie....
@rozculena ja si tiež myslím, že to tu nejaký nadržanec vypisuje tieto témy a potom sa uspokojuje. Raz obriezka, potom polohy, anál, oholenie 🙈 Sa čudujem, že tu ženy odpisujú nejakému úchylovi
@anonym_autor len dobre.Moj prvý frajer bol obrezany pre mňa bol šok potom vidieť neobrezaneho a ešte veľa kozky mu trčalo prepáčte za opis, ale tento mal fakt veľa kože😆ja by som to dala spraviť každému mužovi hlavne z hygienického dovodu
@anonym_4b0c72 Africka zenska obriezka ma tiez nieco do seba ... Vyskusaj.
Áno mám jednu skúsenosť s mojim mužom. Zažila som ho s roláčikom, potom sme boli pár rokov od seba a znova si našli k sebe cestu a už roláčik nemal zo zdravotných dôvodov. Musela som si zvykať chvíľku, lebo som to predtým nikdy nevidela a nezažila, ale za mňa ok, marginálne nevidím rozdiel. Len som musela trošku prispôsobiť techniku. Niečo ako keď vymeníš pneumatiky na aute, ísť ideš rovnako, len to auto inak sedí na ceste 🙂
Aj ženy niektoré by mali porozmýšľať nad labioplastikou lebo čo tam niektorym vysí tak by aj moriak závidel. A aj kvôli hygiene.
@anonym_0b8ed2 Neporovnavaj ženskú a mužskú obriezku. To je fakt veľký rozdiel. Ženská obriezka je mrzacenie tela -female genutal mutilation). Mužská obriezka je normálny zákrok, ktorý majú milióny mužov z náboženského, sociálneho a zdravotného dôvodu.
@anonym_0b8ed2 Neporovnavaj ženskú a mužskú obriezku. To je fakt veľký rozdiel. Ženská obriezka je mrzacenie tela -female genutal mutilation). Mužská obriezka je normálny zákrok, ktorý majú milióny mužov z náboženského, sociálneho a zdravotného dôvodu.
@anonym_333029 a o ktorom som nedavno citala clanok, ze sa nehovori o tom, kolko muzov ma po zakroku trvale zdravotne nasledky a ze by bolo vhodne upustit od robenia obriezky rutinne - z nabozenskych ci socialnych dovodov - a urobit ju iba v tedy, ked je to nutne zo zdravotnych dovodov.
@anonym_333029 lenže aj tie mužské sa vykonávajú,,nespecializovane,, ako tie ženské v niektorých krajinách
Takže netreba to bagatelizovať
@anonym_333029 a o ktorom som nedavno citala clanok, ze sa nehovori o tom, kolko muzov ma po zakroku trvale zdravotne nasledky a ze by bolo vhodne upustit od robenia obriezky rutinne - z nabozenskych ci socialnych dovodov - a urobit ju iba v tedy, ked je to nutne zo zdravotnych dovodov.
@simsalabim súhlasím, stále ma ochrannu funkciu, udržovanie vlhkosti, nervové zakončenia atd
Pokiaľ to nieje zdravotne indikovane,tak nevidim v tom absolútne žiadny zmysel
@anonym_0b8ed2 šibe ti?
@anonym_0b8ed2 šibe ti?
@anonym_219523 Lebo toto je z kategorie, mam smradocha, tak riesenie je poslat muzov na obriezku. Nasla som si leniveho mamickara, poslime vsetkych na vojnu, tam ich naucia sa starat o domacnost. Co takto si skusit obriezku sami a ani niektorym lenivym zenam by vojenska sluzba tiez neuskodila. 🙂
@anonym_219523 Lebo toto je z kategorie, mam smradocha, tak riesenie je poslat muzov na obriezku. Nasla som si leniveho mamickara, poslime vsetkych na vojnu, tam ich naucia sa starat o domacnost. Co takto si skusit obriezku sami a ani niektorym lenivym zenam by vojenska sluzba tiez neuskodila. 🙂
@anonym_0b8ed2 ty fakt nie si kompletná, čo to tu splietas?
Vies ty vôbec, čo to ženská obriezka je a ako sa robí?
Chápeš rozdiel medzi mužskou a ženskou? Z pohľadu zásahu do tela. Pochybujem...
Ty kategória...
@anonym_0b8ed2 Ak má muž fimozu, tak je obriezka indikovaná. Existuje aj rutinná obriezka (napr. v USA, tam je väčšina mužov obrezany hneď po narodení. A ešte existuje aj rituálna obriezka (u židov a moslimov). Ježiš Kristus bol tiež obrezany.

@anonym_autor som síce dospelý muž, ale bol som na tom až tento rok. A neviem si vynachváliť. Mal som dosť problematickú fimozu a nevedel som si stiahnuť predkozku. Konzultoval som viacerých urologov a ti mi povedali, že je to potrebné a o pár rokov nebudem schopný normálne močiť, ak na to nepôjdem. A citlivosť som vôbec nestratil, ba ešte sa zlepšila. Takže každému mužovi by som to len odporučil.