icon

Milenecký vzťah - nezvládam to

27. mar 2022

Ahojte. Mám v živote jedného muža, s ktorým spavam. Ja chcem viac, asi ho ľúbim…. On však nechce, povedal, že nikdy to nebude viac ako sex. Sex klape na 100%, ale že z jeho pohladu by sme si nerozumeli. Veľmi mi to ubližuje, vždy po sexe do toho spadnem ešte viac. Snazila som sa to ukončiť, aj mu napíšem, že je koniec, a o 2 dni pricupitam naspäť lebo mi chyba. Správam sa úplne zúfalo, ponižuje ma to, uplna chudera…. Uvedomujem si to, ale som úplne v prdeli z toho celého, strácam zdravý úsudok, zabrany, porusujem svoje zasady… Rady?

Strana
z3
kataina
27. mar 2022

minimalne ma jeho telefonne číslo

maciatkolulu
27. mar 2022

@dilino ja som teraz myslela všeobecne...

dilino
27. mar 2022

@maciatkolulu no ved dobre ale teraz ked by bola na niečo pozítivna ved musi niečo o ňom vedieť ved niesme v dobe Flinstona že neexistujú mobili ako sa s ňou kontaktoval ked to nanho prišlo či vyšiel na ulicu a zapiskal na nu.V poriadku napisala si svoj názor ja ten svoj.

janickacrazy
27. mar 2022

Dúfam, že si dala aspoň tabletku po, keď ste mali sex bez ochrany. Testy na pohlavné choroby si daj urobiť pre istotu, neboj sa, nie si jediná a lekári to berú normálne. Alebo choď darovať krv, tam sa robia tieto testy povinne. Ale počkaj tie 3 mesiace, aby sa to prejavilo, keby náhodou.

maciatkolulu
27. mar 2022

@dilino píšem všeobecne, proste kopec báb, chalanov, diskotéka, alkohol, drogy a ficia, netušia ako sa kto volá, takže až tak prísne to nebude.... Autorka asi meno pozná. Si myslím, ale teda pokiaľ sa iba pelesili u nej doma a OP nepýtala, tiež nemusí vedieť s istotou.

dievcacitajucelist
27. mar 2022

Je pre teba "dokonalosť" lebo mu neperieš smradľavé ponožky, "pokakane" trenky....neprdi pri tebe...negrga a pod. SPAMÄTAJ SA ZENA!

mareri
Odpoveď bola odstránená
zanka777
27. mar 2022

Omg... Bola som "za trapku" ísť k dr bude trapas lebo dr to povie niekomu koho poznáš ... Nič ti asi nehovorí lekárske tajomstvo.. a to ako píšeš dievča keď ty máš viac ako 16 rokov tak ja zjem kefu... Si určite mladá nestrácaj čas s niekým kto ťa má len na uspokojenie svojich potrieb...

kataina
27. mar 2022

@zanka777 zažila som "lekarske tajomstvo" ked sestrička bola mojej mamy kamaratka. Ani som ešte domov nedošla, a moja mama už všetko vedela. Zo dna na den som zmenila lekarku.

zanka777
27. mar 2022

@kataina tak na toto nemám slov .... Katastrofa 😒👎

momoqui
27. mar 2022

Neposala si ako dlho sa steetavate, vek a preco on vztah nechce.
Kazdopadne by som asi nestresocala ze ma hiv ak si ho poznala dlhsie. Nie kazdy kto ma milenky ma hned hiv. Nejake ine pohlavne choroby tam mozu byt. Ale s tym sa teraz nestresuj pokial nemas nejake problemy. Test ak sa hanbis si daj urobit niekde v inom meste inkognito a budes mat klud na dusi

pleja
27. mar 2022

Keby ti našli chorobu určite sa pýtajú na sex. partnerov a myslím ze by ich aj kontaktovali, ale presný postup neviem.

Strana
z3