Milujem ho, ale v posteli to nefunguje
Ahojte dievčatá
už dlhšie vo mne niečo leží a neviem komu inému sa s tým zdôveriť. S priateľom sme spolu dva roky, žijeme spolu a po všetkých stránkach nám to krásne funguje. Je milý, pozorný, stará sa o mňa, rozumieme si vieme spolu prežiť pekné chvíle aj sa zasmiať. Cítim sa pri ňom bezpečne a veľmi ho milujem. Jediné čo ma trápi je naša intimita. Neviem ako to napísať aby to neznelo zle ale môj priateľ má menší penis. Nikdy som ho za to nesúdila na začiatku som si hovorila že na veľkosti predsa nezáleží a že dôležité je ako sa k sebe správame. Lenže postupom času som začala cítiť, že ma sex s ním úplne nenapĺňa. Počas milovania ho cítim málo a ťažko dosiahnem uspokojenie. On sa pritom veľmi snaží viem že mu na mne záleží ale vášeň sa akosi vytratila. Často keď chce byť so mnou vymýšľam výhovorky pretože ma to už neláka tak ako kedysi. Nechcem mu ublížiť pretože ho úprimne milujem a nechcem aby sa cítil nedostatočný. Len neviem ako tento problém riešiť. Bojím sa že ak to takto pôjde ďalej, časom to naruší aj iné časti nášho vzťahu.
Máte niektorá skúsenosť s tým, ako zlepšiť intimitu.
Ja som mala vztah kde to bolo burlive z kazdej strany ale sex bol neskutocny, uplne ma odrovnalo a drzalo nas to dost dlho spolu aj ked to bol narocny vztah.. Naopak mala som vztah ktory bol super, ale sex nic moc, pritom bol aj obdareny.. Dokonca viac ako ten co bol kral radovanok.. Takze za mna vztah kde v intimite nefungujete nevydrzi ak nevies to oddelit, co nevies, kedze ti to vadi.. Vadilo by to aj mne a viem ze tazke pustit muza kvoli jednej povedzme blbksti, ale dolezitej blbosti.. Skuste mozno sexshop mozno nejake hracky poradia.. Inak maly to co znamena? Maly a tenky? Maly a hruby? Pod 15cm?.
@anonym_29ec53 tak nie každá žena rodí prirodzene 🤷🏼♀️🙃 a čo viem, pôrodom sa nič nerozširuje 🤷🏼♀️ teda po pôrode sa zväčša všetko vráti do pôvodného stavu.
Inak ja som nikdy nemerala dĺžku, ale viem koľko je cca 20 cm, a na mňa je to veľa. Mala som takú známosť, a miestami mi to nebolo vôbec príjemné. A to nebol jediný dôvod rozchodu, ale určite aj to zavážilo. Takže ano, na dĺžke záleží, ale mne napr.už aj 20 je veľa
@anonym_5c4470 tak ja vam poviem z vlastnej skusenosti ze po 3 prir. porodoch muza skoro ani necitim co pred nimi som ho citila az dost..
Kupte si k sexu vibrator ;)
@anonym_autor Za mna,vzťah,v ktorom to nefunguje v posteli,nevydrží. Alebo áno ale časom začnú myšlienky na niečo lepšie…či už je to na strane muža alebo ženy. Presne toto som zažila,úžasný muž ale “necítila som ho” a môžeš sa snažiť akokoľvek,časom aj to chcenie vzdychať a tváriť sa,že je to ok,ti príde otravne a snažíš sa tomu vyhnúť. Takze chápem,nám to nevydržalo…a to sme sa o tom úprimne porozprávali,riešili,vymýšľali všetko možné aj nemožné….stale tam bolo to,že som sa tvárila,že je to fajn ale “len tvárila”
Sú aj ženy,ktoré sex a orgazmus k svojmu životu nepotrebujú….asi niesi jedna z nich.
@anonym_autor veľmi pravdepodobne nie ste anatomicky kompatibilni. Tvoj typ vagíny nezodpovedá jeho typu penisu. Takže buď sa naučí uspokojiť ťa inak a poskúšate aj nejaké pomôcky alebo pôjdete od seba. Lebo dlhodobá sexuálna frustrácia vám postupne naruší aj ďalšie veci vo vzťahu . A treba to zacat riešiť, nie čakať, že sa to zmení samé.
Ja osobne si najviac užívam predohru, orálny sex, orgazmus dosahujem len klitorisom, takže mňa samotný sex baví, no nie je pre mňa najdôležitejší. Dôležitejšia je tá vášeň a vzrušenie okolo toho a samotný vrchol. Tým som chcela len napísať, že mne fakt na veľkosti nezáleží 👍😉...aj keď manžel má cca 17cm 🙂
Moja kamoška zvykla hovoriť "aj malý šašo dokáže urobiť veľké divadlo". 🤣. Je to skúsená holka, tak asi vravela pravdu 🤣🙂
@madeincssr otázka bola smerovaná na ženy ,takže ma uplne fascinuje čo píšeš
keby bolo v tebe trocha pochopenia a čital by si s porozumenim tak tento prispevok nenapíšeš
to že vieš teoriu neznamená že prax budeš mat v maličku a v tejto otázke silno pochybujem že vieš aky je to pocit,
chlap ma orgazmus v podstate vždy , žena nie , ked nie treba na nom pracovat alebo pomôct
@sara07 uplne suhlasim, chlap ma orgazmus skoro vzdy a tiez potrebuje iste podnety, ktore ho "postavia", maju iste preferencie. No tak aj zena ich predsa moze mat a ano, za malym pipikom sa malo ktora ide potrhat bohuzial. Aj žena ma pravo byt uspokojena a darmo sa hovori, ze aj s malym šašom sa da zahrat velke divadlo.. no neda a ruky, jazyk, ine pomocky proste ten pocit nanahradia, alebo len docasne. Mam osobnu skusenost a ano, bola to jedna z veci, kvoli ktorej som sa rozviedla. Ked nie su partneri kompatibilni po tejto stranke (nemusi to byt dokonale), tak pomaly, ale isto ide cely vztah dole vodou.
@anonym_autor skús polohu obaja po sediačky, tak by si nemala mať problém dosiahnuť vyvrcholenie (to len na margo menšieho penisu)...
@anonym_autor mna by zaujimalo, odkial beriete tie cm vasich muzov :D ste im ich merali? Ci vam povedali? Ci od oka? V kludovom stave ci stoporenom?😂ja vobec netusim, kolko cm moze mat môj muž
velka šialená zaľúbenost klesá po dvoch rokoch,to je vedecky dokázané,proste po tomto čase začíname vidieť aj veci,ktoré sme dosiaľ prehliadali,partner nám prestáva voňať.takže milá autorka možno celé toto nemá s veľkosťou penisu nič spoločné,ale strácas prvotné zaľúbenie, stráca sa veľká vášeň, život začína byť všedný, ružové okuliare nám padajú s očí a bez motýľov v bruchu.
a ešte: podľa sexuologičky L.Janackovej: orgazmus a najväcsia citlivosť je vchod do pošvy . tak tam stačí aj dĺžka tvojho partnera.
@sara07 uplne suhlasim, chlap ma orgazmus skoro vzdy a tiez potrebuje iste podnety, ktore ho "postavia", maju iste preferencie. No tak aj zena ich predsa moze mat a ano, za malym pipikom sa malo ktora ide potrhat bohuzial. Aj žena ma pravo byt uspokojena a darmo sa hovori, ze aj s malym šašom sa da zahrat velke divadlo.. no neda a ruky, jazyk, ine pomocky proste ten pocit nanahradia, alebo len docasne. Mam osobnu skusenost a ano, bola to jedna z veci, kvoli ktorej som sa rozviedla. Ked nie su partneri kompatibilni po tejto stranke (nemusi to byt dokonale), tak pomaly, ale isto ide cely vztah dole vodou.
@anonym_f2b579 pozri baba ktora má orgazmus len vdaka klitorisu , je je uplne zbytočné mať penis xyy
kontabilita uprimne viac je chémia, porozumenie ako velkost penisu
a nesuhlasim že pomôcky, rôzne techniky nenahradia, celkom ano ...
Ja osobne si najviac užívam predohru, orálny sex, orgazmus dosahujem len klitorisom, takže mňa samotný sex baví, no nie je pre mňa najdôležitejší. Dôležitejšia je tá vášeň a vzrušenie okolo toho a samotný vrchol. Tým som chcela len napísať, že mne fakt na veľkosti nezáleží 👍😉...aj keď manžel má cca 17cm 🙂
@anonym_703da3 presne , takto to aj ja vnimam ,až na to že cm neviem
@anonym_autor ja mám 18,5cm a manželka mi povedala, že dĺžka niekedy až veľa, ale keby bol hrubší. Nerozvieli sme sa pre to. Skúšala si sa aj inak vzrušovať? Tak veľmi ti na tej veľkosti záleží? Máš vaginalny orgazmus? Veď sú aj dilda s veľkosťou akú chcete môžete sa spolu hrať. Ja nemyslím, že je to len o veľkosti. Raz mi predavačka v erotickom shope povedala, že ženy hľadajú veľké pomôcky a muži úzke. To aj on môže povedať o tebe, že ju máš veľkú. Ja viem, potrebuješ telesný priamy zážitok a nie cez nejaké dildo. Ale možno je to len taký sen ktorý si si veľmi vsugerovala až do tela a chceš ho v sebe a chceš a nebudeš spokojná kým nebude. Ako píšu tu ženy že to je fakt problém pre niektoré tak sa nechcem hádať. Ale ja si to ako muž neviem predstavit. Velkost pŕs mi je úplne jedno ale kolega by napríklad ženu bez veľkých nechcel. Čo by sa rozišiel alebo im kvôli tomu nefungoval sex? Neviem.
@anonym_autor mna by zaujimalo, odkial beriete tie cm vasich muzov :D ste im ich merali? Ci vam povedali? Ci od oka? V kludovom stave ci stoporenom?😂ja vobec netusim, kolko cm moze mat môj muž
@anonym_d11bbe toto by zaujimalo aj mna🤣
Čo konkrétne znamená "malý penis"? Lebo niektorým sa máli už aj 20/5!
@sevrin tak môj má 21 a začalo to byť príjemné až po pôrodoch.
Predtým som mala menšieho partnera asi o 3-4 cm a to som zas vôbec necítila. Sex o ničom. Ale ja som veľká žena. Možno nejakej menšej by to stačilo.
Môj muž nemá ten istý “problém” ale zas má oveľa menšiu chuť na sex ako ja. Mne by to vyhovovalo tak 2-3x do týždňa a jemu úplne stačí raz za mesiac. Je to tak roky, sme spolu 11 rokov ešte odkedy sme boli tínedžeri, cez obdobia kedy som ja bola aj vyšportovaná, upravená modelka v šatoch aj keď som bola v čistých depkách a špinavých teplákoch a bolo to tak vždy, nie je to teda tým, že by som sa ja opustila alebo ho “omrzela”, proste to tak má, nemá chuť na sex častejšie, toto je preňho akurát. A ako vravím, sme spolu 11 rokov, sme šťastní, čakáme prvé dieťa, o pár týždňov máme svadbu, postavili sme si pekný nový dom, máme psa a proste žijeme krásny život. Áno, keby sa dalo, chcem sex lepší a častejšie. Ale keď to on tak necíti a vo všetkých ostatných ohľadoch je to muž mojich snov no tak proste si občas dopomôžem sama. 😁 Čiže vôbec to nemusí byť dôvod na rozchod a koniec vzťahu ale musíš ty byť tolerantná, odkomunikovať to, akceptovať a nenútiť ho cítiť sa zle za niečo za čo proste nemôže. Ak vieš dať bokom v tomto svoje ego a akceptovať ho, môžete sa mať aj vy krásne. 😊
15 rokov takmer bez sexu. A zo dňa na deň bum a začali sme znova :D
@anonym_df5b86 u mňa nejakych 13 ale pomaly ale iste to speje k rozvodu...ja ho už ani cítiť nemozem
@anonym_d11bbe toto by zaujimalo aj mna🤣
@anonym_51cc27 nikto neodpoveda😂😂asi sa toho mojho opytam ako sa to zvykne merať
@anonym_df5b86 u mňa nejakych 13 ale pomaly ale iste to speje k rozvodu...ja ho už ani cítiť nemozem
@anonym_26d861 13rokov bez styku? Preboha. To ako sa da vydrzat?
@sevrin tak môj má 21 a začalo to byť príjemné až po pôrodoch.
Predtým som mala menšieho partnera asi o 3-4 cm a to som zas vôbec necítila. Sex o ničom. Ale ja som veľká žena. Možno nejakej menšej by to stačilo.
@anonym_847e61 ako si odhadla tie centimetre :D ze jeden sa od druheho lisil 3-4cm? Co im to merate pravitkom ked spia?? 😂Ja vobec neviem, aky dlhý maj moj jeden ex ani druhy, ani treti ani manzel. Ani dlhy ani hruby. Prepána
Poradte ten navlek na penis, okorenim si vztah😁😁😁
@anonym_847e61 ako si odhadla tie centimetre :D ze jeden sa od druheho lisil 3-4cm? Co im to merate pravitkom ked spia?? 😂Ja vobec neviem, aky dlhý maj moj jeden ex ani druhy, ani treti ani manzel. Ani dlhy ani hruby. Prepána
@anonym_d11bbe krajcirskym metrom 😀
@anonym_autor no j apoznam zeny co su vydate za muzov s malym a nejak si zvykli ale je pravda ze ja som to nezazila,skor by som zmensila 😅 nepotrebujem.ho.mat v zaludku,napodivu mi b*gd*ck nesposobije orgazmus praveze u mna je to inou cestou pri kt p**is nie je súčasťou chapeme sa a potom by nemal mini pidi byt problem neuspokojenia
Jedno viem, toto neda,muz kt neriesi svoju pychu asi neexistuje a ze je pidi a neuspokoji ta by som teda asi riešila u odbornika lebo absolútne netuším poradiť ze ako by to zvladol...je dostatocne vyzrety taketo nieco prekonat? Su operacie kt ho trocha zvacsia urolog vie poradiť
Môj muž nemá ten istý “problém” ale zas má oveľa menšiu chuť na sex ako ja. Mne by to vyhovovalo tak 2-3x do týždňa a jemu úplne stačí raz za mesiac. Je to tak roky, sme spolu 11 rokov ešte odkedy sme boli tínedžeri, cez obdobia kedy som ja bola aj vyšportovaná, upravená modelka v šatoch aj keď som bola v čistých depkách a špinavých teplákoch a bolo to tak vždy, nie je to teda tým, že by som sa ja opustila alebo ho “omrzela”, proste to tak má, nemá chuť na sex častejšie, toto je preňho akurát. A ako vravím, sme spolu 11 rokov, sme šťastní, čakáme prvé dieťa, o pár týždňov máme svadbu, postavili sme si pekný nový dom, máme psa a proste žijeme krásny život. Áno, keby sa dalo, chcem sex lepší a častejšie. Ale keď to on tak necíti a vo všetkých ostatných ohľadoch je to muž mojich snov no tak proste si občas dopomôžem sama. 😁 Čiže vôbec to nemusí byť dôvod na rozchod a koniec vzťahu ale musíš ty byť tolerantná, odkomunikovať to, akceptovať a nenútiť ho cítiť sa zle za niečo za čo proste nemôže. Ak vieš dať bokom v tomto svoje ego a akceptovať ho, môžete sa mať aj vy krásne. 😊
@anonym_c0b3b4 skus sem napísať tak o 10 rokov ako si spokojná. Chápem, ze ma iné kvality ale časom budeš viac a viac frustrovana. Aj sexuálny súlad je dôležitý v partnerstve, darmo predtým budeme zatvárať oči.
Ahoj. Viem sa vcitit do tvojej situacie, aj ked ako muz, tymto problemom netrpim.
Toxicitu v komentaroch podobnu "Ale predsa nechces vymenit 90% za 10%, vsak?" "Bud rada za to co mas" si nevsimaj, je to obycajne idealizovanie a popieranie tvojho problemu a situacie.
V prvomrade sa ta chcem opytat, ci sa on sam o tomto probleme s tebou rozpraval. Lebo nic take nespominas, predpokladam, ze nie. Musite si o tom povedat, je to bolestive, chulostive, neprijemne, ano. Ale oslobodi vas to a tebe sa ulavi. Ak to v sebe drzis cele dva roky, ublizujes si a tym aj partnerovi, lebo nepozna to, ze ta to trapi, mozno si to mysli lebo asi nie je hlupy, ale rozumies. Komunikacia. Prekvapuje ma ze to drzis v sebe dva roky.
Za druhe. Darmo si mozeme hovorit, ze chceme laskaveho, srdecneho, empatickeho muza ktory je dobry. Ja viem, ze to tak chceme, aj muzi aj zeny. Ale ked to raz nebude fungovat fyzicky, partner nam nebude vonat, nebude to v posteli dobre, nebude sa nam pacit jeho krivy nos alebo velke usi, tak darmo. Z pociatku to budeme vediet tolerovat, casom to dolahne a bude nas odpudzovat. Nevymyslel som si to, nepaci sa mi to, je to vsak tak a suznim s tebou.
Tento program nie je odlisny od zvierat, kazdu samicku zaujme samec, ktory je v prvomrade fyzicky pekny. A naopak. Az potom spoznavame jeho charakter, emocie, dusu, jazvy. Takto to je.
Ak budes chciet, kludne mi napis spravu. Pomozem ako sa bude dat.
Hlavu hore a hlavne komunikujte. Jeho nazor na tuto vec a otvorenie sa ti bude velmi dolezite pre vas oboch.
@nznmy dobre zhrnute. Suzniem 🙂

Rodila so sekciou, takže sa ma žiadne 'roztiahnutie' po pôrode netýka. A za optimálne rozmeey považujem viac ako v nedávnej diskusii spomínaný európsky priemer.