icon

Mimomanželský vzťah

29. jún 2023

Prosim vase nazory, nesetrite mna ani druhu stranu, potrebujem sa iba uistit, ze to asi nie je ok. Dvaja ludia po 40, kazdy 2 deti v pubertalnom veku, obaja v manzelstve. Ona nestastna (sexualne zneuzivanie v detstve, otec tyran) manzelstvo celkom ok ale nedostatocny pocit lasky a manzel, ktory vplyvom vysokej kariery sa snazi mat aj z tych doma podriadenych. Ona oslovila jeho, lebo sa silno zamilovala uz pri nahodnych stretnutiach a on sa nebranil, vznikol z toho vztah, trva skoro 2 roky. On zenaty, podla jeho slov nestastne, zena general, prideluje peniaze, pricom sama nepracuje, ponizuje manzela a sex vraj nie je ziaden. Je uprimny, ked mu poviem ako ho milujem, povie na rovinu ze on mna tak velmi nie. Kontaktuje ma iba ked je v praci, lebo zena je ziarliva, chce kontrolovat mobil, takze v pripade, ze ma volno, neozve sa cele dni, lebo vlastne neviem preco? Boji sa jej asi, nechce si to s nou pokazit. proste vtedy neexistujem, aj ked vraj na mna mysli. Ozve sa zas az ked je v praci a stretavame sa iba v case, kedy moze, cca pol hodina raz za tyzden, dva, hlavne kvoli sexu lebo je medzi nami silna chemia. Inak nejaky zvlast zaujem o mna neprejavuje, ked som pritlacila, nech sa rozhodne, ci je ochotny mi aspon napisat ked je doma, tak dostala prednost manzelka, ze je chora tak ma prednost. Nema to buducnost viem, prosim len o nazory, ci som ozaj taka hlupa a chudera, lebo ma jeho pristup velmi ponizuje. Dakujem. A dam mu to precitat tak naozaj uprimne prosim nazor na nas ´vztah´.

ckocka
29. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl Fakt? No, je to už dávno.

januska12323
29. jún 2023

Keď ti vzťah s niekym nevyhovuje tak ho zmeň,ak to nepôjde skonči. V tvojom prípade manželský aj milenecký.

dskjhfdlkdjhl
29. jún 2023

@ckocka Mne sa na to ani iny hlas ako Dockov nehodi😉 Tak to mam zafixovane.

panelacikova
29. jún 2023

@vanilkovazmrzka nežijem ani v Anglicku, ani v Amerike. kedysi mi jeden veľmi múdry človek povedal: môžeš mať rád množstvo ľudí, ľúbiť len pár. ale milovať.....? milovať môžeš len jedného človeka...

panelacikova
29. jún 2023

@ckocka no a hádam na mňa nejdeš s prepitým Duchoňom? 😀 😀

ckocka
29. jún 2023

@panelacikova Nie, to bola kamufláž. V skutočnosti idem s charizmatickým Dočolomanským.

panelacikova
29. jún 2023

autor: príspevok o 23:12.... ak by si bol reálnym autorom, nenapíšeš to, čo píšeš o 23:12 😀 😀

panelacikova
29. jún 2023

@ckocka ja viem veľmi dobre, kto to spieval 😀 😀 😀 jednoducho, ako som spomínala nedávno... rád môžeš mať kopu ľudí, ľúbiť môžeš iba pár, ale milovať... milovať môžeš iba jedného človeka 😀 a za tým si stojím 🙂

ckocka
29. jún 2023

@panelacikova
"„Opravdivo milovať vlasť môže len ten, kto cíti, že korene jeho bytosti sú zapustené v milovanej pôde.“ — Martin Rázus

Zdroj: https://citaty-slavnych.sk/citaty/301048-martin...

ckocka
29. jún 2023

@panelacikova
Krátky slovník slovenského jazyka
milovať nedok.

1. prechovávať k niekomu ľúbostné city, ľúbiť, mať rád: m. ženu, verne sa m-jú
2. pociťovať k niekomu (neerotickú) lásku, sympatie, priazeň ap., ľúbiť, mať rád, op. nenávidieť: m. deti, vlasť
3. mať v obľube, mať rád, ľúbiť, op. nenávidieť: m. kvety, m. pravdu
4. vykonávať ľúbostný akt: vášnivo sa m.

autor
29. jún 2023

@panelacikova som realna autorka, len z pochopitelnych dovodov nemam zverejneny nick. Vcera som si citala o tej milenke, ktora to nevie ukoncit a rozhodla som sa ze aj ja sa opytam na vase nazory, kedze budu adresovane mne, nakopnu ma to nejako vyriesit, pretoze neviem ako z toho vsetkeho von a zit stastne. Fakt prepac ale nie, nie som vymyslena ani ja ani tema.

panelacikova
29. jún 2023

@ckocka och... nejdem tu porovnávať nejakú náklonnosť k vlasti a citu ku konkrétnej osobe. všetci veľmi dobre vieme, že tí, ktorí nadovšetko "milovali" svoju vlasť, nemali nikdy normálny vzťah, ktorý by vydržal roky rokúce 🙂

a ďakujem za jazykové okienko, juls.sk poznám dokonale. skús to poňať trošku z hľadiska vnútorného prežívania 🙂

panelacikova
29. jún 2023

autorka - môj názor o 22:42 🙂

ckocka
29. jún 2023

@panelacikova Jaj, prepáč. Slová v debate používame tak ako je vačšinovo zaužívané aby ich chápali všetci, musíš vždy dopredu upozorniť že ty to prežívaš inak.

autor
29. jún 2023

@panelacikova mam rovnaky nazor a som rada ze vidim, ze napriek mojej asi nizkej sebaucte, je tento vztah bez buducnosti a velmi mne ublizujuci, a bolo by lepsie ho ukoncit.

panelacikova
29. jún 2023

@ckocka dobrú noc 🙂

autor
29. jún 2023

Len som sa chcela uistit ze ano, sluzim iba ako matrac, nie je to ok vztah a bolo by lepsie ho ukoncit.

vanilkovazmrzka
29. jún 2023

@panelacikova no? A ako to, ze mat rad mozes mat vela ludi a milovat jedneho podporuje tvoj argument, ze lubit a milovat nie je to iste? 😃 lebo ono to je dost odveci, kedze o mat rad tu nikto ani nehovoril. A vobec, spamujes tu zbytocne temu o niecom inom nez o lekcii slovenskeho jazyka.

https://slovnik.aktuality.sk/synonyma/?q=Milovat

panelacikova
29. jún 2023

@vanilkovazmrzka dobre 🙂

vanilkovazmrzka
29. jún 2023

@autorka navstevujes nejakeho terapeuta alebo psychologa? Tocis sa v nestastnych vztahoch a ani ked ich vsetky ukoncis, bez doriesenia tej povodneh traumy tazko najdes pre teba uspokojivy a laskyplny novy vztah…

autor
29. jún 2023

To delenie na lubit a milovat vyslo od neho, miluje svoje deti a rodicov, a kedysi nejaku zenu co mu dala kopacky. Mna ´iba ´ lubi, ked si piseme a pridam srdiecko, cervene, on da vacsinou oranzove 😁 asi aby mi bolo jasne ze na com som

autor
29. jún 2023

@vanilkovazmrzka ano chodim k terapeutke a uzivam aj AD z dovodu, ze po narodeni druheho dietata sa mi cela ta trauma zo zneuzivania vratila, bala som sa ci a ako ochranim svoje deti, do toho teror od rodicov ako ma vlastne ani nechceli, takze ano, mam nejaky problem s tym, ze potrebujem lasku. Od muza. K detom mam vztah dobry aj oni ku mne.

autor
29. jún 2023

No a tento moj vztah, to je prvy a jediny chlap, ktoreho fakt milujem, v sexe sa nebranim nicomu a prvy raz si ten sex aj viem uzit.

vanilkovazmrzka
29. jún 2023

S muzom si sa tak necitila ani na zaciatku vztahu?

ajajaj00
29. jún 2023

na zaklade coho si zistila ze ho milujes?ved netravite spolu ziadny cas 🙆🏼‍♀️

ckocka
29. jún 2023

Ty to moc komplikuješ. Užívaj si fajnový sex a uvedom si že to absolútne nie je záruka šťastného vzťahu.

vanilkovazmrzka
29. jún 2023

Pozri, mozno to, ze je to podla teba “prvy” chlap, ku ktoremu nieco taketo citis, nie je jeho vynimocnostou, ale tym, ze ty sama so sebou si na dobrej ceste dat sa dokopy. A v tom case, kedy si sa zacala zo svojich traum spamatavat, prisiel tento muz, a ty si si svoje vlastne pokroky automaticky spojila s nim.

Myslim si, ze by ti prospelo zoznamit sa s viacerymi muzmi, tym nemyslim, ze s nimi mas mat nejake sexualne vztahy, skor len skusit nadviazat nejake nove “kamaratstva” alebo ako to nazvat. Tento milenec sa k tebe nesprava pekne, nezasluzi si, aby si mu davala tu podla teba jedinu lasku, aku si kedy citila…

miadi
30. jún 2023

Nemilujes ho milujes len sex s nim . Ani on ta nemiluje. Stretavate sa len na pol hodku si zašukat no ty si sa namotala ako pubiška. V skutocnosti ho ani moc nepoznas. Nemate vztah . Nikde spolu nejdete nezazivate nic len sex. Pre teba je to vzacne Lebo ten sex mas konecne dobry iny. A nahovorila si si ze ho milujes Lebo Tak je to “ krajsie “. Inak by si sa citila nizka spinava klamarka podvodnicka. Ta zamienka ze ho akoze milujes ti to cele robi menej odpudzujuce ked sa pozries do zrkadla pravda je ze chces lasku chces vztah no s tymto chlapom to mat nebudes. On ti nemoze povedat Ja ta nelubim nic k tebe necitim len ta rad pretiahnem raz dva x za tyzden Moja zena je super len mà nebavi Uz tu istu šušku cele roky prašit tak .. toto ti nemoze povedat sak by si sa snim uz nestretla. Jasne jeho zena je zla to sa vzdy vravi aby sa ospravedlnila nevera. Aby si mala pocit ze vlastne si za to ta jeho zena moze sama. Aby on bol pekny .. pritom on je obyc sup všetrt. Ale milenka potrebuje mat iluzie ze pan je uzasny aby ho chcela hoci nic z toho nebude len trenie tela.

miadi
30. jún 2023

Takto si v dvoch o nicom vztahoch . Bud popracuj na manzelstve alebo ho ukonci. Ten milenec je nic .. ale ukazal ti ze sex mozes mat lepsi s inym. Aj vztah mozes mat lepsi. Teraz si take nic pre oboch.. muz ta chce dirigovat a milenec ta ignoruje. Dolezita ani milovana nie si ani jednym z nich . Si posledna pre oboch . Nebolo by ti lepsie samej ? Ci nevies existovat sama pre seba ? Ved ako si zbalila milenca vies zbalit aj nejakeho single chlapa. Len nie hnet na sex ale najprv na vztah .

jan510
30. jún 2023

tiez mi to pride na manipulatori, oni sa zvyknu par dni neozvat, aby ti dali pocit nadvlady, ostatne nekomentujem to uz radili zeny vyssie