Mladí ľudia sa príliš ponáhľajú a hneď na prvom stretku sex

1. nov 2022

Mne príde v poslednej dobe že mladý ľudia sa príliš ponáhľajú a hneď na prvom stretku sex. Nemýlim si že je to úplne v pohode možno pre niekoho áno ale ja nechcem vzťahy len kvôli tomu aby som s niekym užila

petamich
1. nov 2022

no tak take nemaj 🙂 a to ci ini take chcu alebo maju uz nechaj na nich

viestta
1. nov 2022

Nemusela si nám toto oznamovať. Každý sa zariadi ako sám uzná za vhodné.

lulaby1982
1. nov 2022

Hm ťažká otázka a ešte ťažšia odpoveď. No podľa mňa sme začali byť veľmi povrchni celkovo ako ľudia. Súhlasím s Vami,že ak chceme budovať vážny vzťah na prvom rande okrem kotnickov by sa nemalo nič ukazovať. Záleží o čo komu ide a ako to má kto nastavené.Pre mňa to príde veľmi konzumne,ale taká je naša celá spoločnosť,konzum . Ide to do cele jazzu,nielen v partnerských vzťahoch .

Aj ja mám polemiku ako to je s nami celkovo. Dnes sa ľudia zoznamujú tak,že namiesto tvári chcú vidieť pohlavné orgány . Už nebeží celkovo dotkla si sa mojich citov ,ale dotkla si sa môjho/mojej ..... ,dáme event lebo sme poamerikizovani. Všade skáču zajkovia ,hľadám sexuálneho partnera s výhodami , potrebuješ vymeniť koleso na aute,zatiahnuť vodovodny kohútik volaj hodinového manžela,ja budu jenom na poteseni. Ľudia zvlceli . Celé zle. Úplne rodiny sú minority, normalizuje sa psychiatria, celkový rozpad vládne spoločnosťou a ľudia uverili,že máme demokraciu ,že je to ok.

annm81
1. nov 2022

To sa ti tí mladí ľudia hromadne chodia spovedať, že práve mali na prvom rande sex? Lebo ja teda naozaj netuším, kedy a za akých okolností sa páry z môjho okolia prvýkrát spolu vyspali.

martinmmartin
1. nov 2022

@lulaby1982 Skus si naozaj urobit rozbor textu lubovolnej slovenskej ludovej pesnicky a zistis ze ta povrchnost a prvoplanova sexualita bola v minulosti este ovela horsia - dnes to chvalabohu nieje podla mna az take zle.

liljana
2. nov 2022

Nestaraj sa do inych, kedy chcu sex. Neodsudzuj, nic o nich nevies. A ty urob tak, ako vyhovuje tebe.

terezka1947
2. nov 2022

Si sklamaná vzťahom?ok.
Prebolí,príde iný vzťah.
Nenúť sa do niečoho,čo sama nechceš.
To,čo hľadáš príde a je v poriadku mať svoje predstavy vztajlhu,nepreberá ich z momentálnej "módy".

muzik
2. nov 2022

A čo je na tom zlé? Som normálny zdravý muž a mam rád erotiku a sex. Lebo je vo mne veľa vášne a nehy, ktorú prirodzene chcem dať žene. Moju manželku som tiež pomiloval hneď na prvom rande a bolo jej krásne. Sme manželia a nemám pocit, že by sme mali kvôli tomu povrchný vzťah. Zaujíma ma jej celá osobnosť, nie len telo. Ale vtedy sme to tak cítili, že túžime si darovať rozkoš a stalo sa. Nič z toho neľutujeme. Takže nechápem toto pohoršovanie sa. Rob tak, ako cítiš, ale nerieš ostatných 🙂

mandzula
2. nov 2022

Doba nikomu z nas hlaven pri spanku nedrzi, takze chces - das, nechces - nedas.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
2. nov 2022

Ved nemusis mat na prvom, ked nechces. A podla mna ani ludia bezne na prvom rande sex nemavaju (nikdy som sa nepytala 😂😂) Sudim podla seba. (41r -tak ja som asi stara 😂😂😂)

sheila121
2. nov 2022

Obávam sa že v dnešnej dobe to už nie sú len mladí ľudia. Ale aj tí starší. Z každej strany len sex všade vidieť. Stačí ísť na internet a sociálne siete.

lulaby1982
3. nov 2022

@martinmmartin aj tak si myslím,že sme v úplnom shite,je to desivé čo sa deje okolo nás, je to horšie a horšie a ja sedím toho čo s nami ako spoločnosťou bude hrozne to je všetko sa na to dívať a ľudia uverili,že choroba je zdravie ,to je úplne zle .Asi postarať sa sám o seba a neriesit iných .

martinmmartin
3. nov 2022

Nebude to opticky klam? Ako vies ci to predsa len nebolo v minulosti horsie? Zeny uveznene vo vztahoch bez moznosti odist,absolutne odsudenie rozvedenych komunitov, znasilnenia v ramci manzelstiev pred ktorymi nebolo obrany, vrazdy nevlastnych deti partnermi, kazdy sex mohol skoncit tehotenstvom... dnes mas praveze ovela zodpivednejsi pristup k sexu, antikoncepcii a hlavne dnesna zena ma ovela viac nastrojov a moznosti ako si prevziat kontrolu nad vlastnym zivotom

dadis
3. nov 2022

@lulaby1982 Myslim si, ze to ty si uverila nejakym bludom. Sex tu bol vzdy. Je len na tvojom rozhodnuti, ci sex budes mat. Ak ano, tak kedy, s kym a za akych podmienok. Preco si myslis, ze teraz je to horsie? Kolko mas rokov? Ja mam 41 a vidim to normalne. Ano, su ludia, co nezavazne sexuju, podvadzaju, ale to tu bolo vzdy. Ja mam sex z lasky, bez nutenia, bol vtedy prvykrat, ked som si to zelala. Ty to mas inak? Robi na teba niekto natlak?

viestta
3. nov 2022

@lulaby1982 žiješ v naivnej predstave o minulosti. To, že sa o tom nehovorilo, neznamená, že sa to nedialo. A keď sa vrátime len o 100 rokov dozadu, tak žena ako taká bola vec bez práv o ktorej rozhodovali iní. Rodina, muž, spoločnosť. Musela sa vtesnať do predom nastavených pravidiel, akonáhle vybocila tak bola odsúdená a vyčlenená.

stanulienkat
3. nov 2022

@athom dufam, ze to percento si si vymyslel. Ja teda v mojom okoli nemam stetky, co daju chlapovi na 1,2,3 rande.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
3. nov 2022

@stanulienkat je to jeho skúsenosť. 🤩Ale aspoň to ukazuje s akým okruhom žien sa styka.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
3. nov 2022

@athom keďže podľa toho čo tu vypisujes mam o tebe nejaký obraz, tak neviem neviem, či vášnivé je správny termín.

llull
3. nov 2022

@martinmmartin podľa mňa to bolo vždy zlé a aj je aj bude 😅

nepic
3. nov 2022

Nemyslím si,že to je len v poslednej dobe,podľa mňa to bolo vždy. Na to že mi ťahá na piaty krížik,robil som vodiča a chodil kade tade po svete,tak si pamätám na pár takých stretnutí. A keď to bolo prvé zároveň aj posledné stretko,tak v čom je problém?

dadis
3. nov 2022

@viestta Aky isiel, taku nasiel 😀

dadis
3. nov 2022

@nepic No inak pravda :D Moji rodicia sa spoznali pred skoro 45 rokmi na stanovacke na Sirave. Samozrejme spominaju, ze so sexom vobec necakali i ked sa nepoznali 😂😂..a ze ich delila vzdialenost 400km? Parkrat sa potom este stretli, ale kedze vzdialenost bola obrovska, tak isli do sobasa. Ale neboli vzajimne prvi partneri, prave spominaju na to, ze sice sa vtedy brali ludia mladi, nebyvali pred svadbou spolu na hromadke, ale do svadby stihla vacsina vyskusat niekolko partnerov uz vtedy a do svadby isli s tym, s kym to sadlo po fyzickej stranke a mentalne si neboli az tak vzdialeni..ale to je len pohlad mojich rodicov, urcite to tak nemali vsetci a vsade