icon

Môj muž si píše s mojou kamarátkou

23. nov 2022

Ahojte ako bi ste reagovali keby viete že váš muž si píše s mojou kamarátkou. A ona sa vám snaží vyhýbať. O čom neviem . No nepáči sa mi to.

catch22a
•
23. nov 2022

*by

lenuska9999
•
23. nov 2022

A čo si píšu? Tiež som napísala mužovemu kamarátovi keď som organizovala pre muza oslavu s prekvapením, potrebovala som jeho názor keďže sa poznajú od detstva a aj pomoc s organizáciou... možno sa pýtal na darček pre teba alebo co ja viem. Ale pokiaľ ide o iné písanie tak by som poslala kade ľahšie takú kamarátku aj muža. Skontrolovala by som správy. Vieš jak sa hovorí. Dôveruj ale preveruj

karolinav
•
Odpoveď bola odstránená
•
simiis
•
23. nov 2022

No ak sa ti vyhýba tak asi má niečo s tvojím partnerom a nezostali len pri písaní..vlastná skúsenosť..ak by to bola tvoja kamarátka tak by ti povedala narovinu, že si píše s tvojím partnerom a aj by ti s radosťou povedala o čom píšu... takže partnera by som poslala kade ľahšie a kamošku tiež..môj názor

anjelicek26
•
23. nov 2022

Normalne kamaratke zavolaj a spytaj sa...ze ta skrie, ze si pisu... moznosti jej reakcie mas dve - pochopi, ze vies, ze medzi nimi nieco je a ukonci to s kratsej cesty. Alebo sa bavia o tvojom vianocnom prekvapeni a si mimo no, to ti tiez odpise, ze si pockaj na to, co s toho bude, ale nic zleho ;)

minsi
•
23. nov 2022

Ja by som to zase až tak čierne nevidela 😁 aj ja si píšem s mužom kamarátky...len tak, podpichujeme sa, pokecáme alebo ideme si sadnúť spolu a nič medzi nami nie je a nikdy nebolo😉neviem, či o tom kamarátka vie/nevie, nikdy sme sa o tom nerozprávali. Samozrejme, píšeme si možno raz, dvakrát do týždňa, žiadne vypisovacky každý deň

kvetka121
•
23. nov 2022

@minsi raz, dvakrát do týždňa, občas si sadnúť, netušiť či kamarátka tuší???
Zažila som to z opačnej strany, ty sa bavíš, chlap sa namoce a kamarátku to zabolí, celé zle

pipistrel13
•
24. nov 2022

@minsi a kamaratka o tom nevie?to je ozaj "kamaratske"