icon

Moje rande

25. feb 2022

Dobré ránko ženy😊
Chcela by som sa podeliť o svoje včerajšie rande. Možno sa niektoré pousmejete , možno zoberiete ponaučenie😊

Spoznali sme sa cez internet. Písali sme si už mesiac so všetkým čo k tomu patrí - volanie, videochat. Javil sa ako veľmi samostatný a vyspelý chlap. Na fotkách a videu vyzeral veľmi atraktívne😊Všetko bolo krásne naplánované. Po dlhej dobe konečne obom vyhovuje stretnutie, počasie nám praje a tak sme sa rozhodli dať si piknik. Došiel pre mňa a už vtedy prišlo prvé sklamanie. Vyzeral úplne inak ako na fotke/videu, no to by mi ešte nevadilo, veď ani ja nie som žiadna modelka. Mal na sebe tepláky, vyťahanú mikinu a čiapku. Budiš. Musím podotknúť , že bol veľmi pozorný a priniesol mi moju obľúbenú čokoládu 😊 Zo začiatku sme sa bavili o neutrálnych témach a zdalo sa byť všetko v poriadku. Časom sme však prešli k ľudským vzťahom a už to začalo. Čokoľvek som povedala, čo sa nezhodovalo s jeho názorom, bolo to zlé. Ja to nechápem, ja sa do toho nevyznám. Pernamentne ma urážal za moje pohľady na vec a dookola opakoval vetu “Teba čo do toho?” , podotýkam, že sme neriešili žiadne osobné témy. Keď mi už po 5x povedal, že čo ma do toho a načo to riešim v podstate na všetko, čo som povedala, poprosila som ho aby ma zobral domov. V aute sa ma ešte snažil pobozkať ale samozrejme, odtiahla som sa. Po návrate domov ma čakala správa ako mu stál pohlavný úd pri mne a na dôkaz priložil aj fotku. Som len vďačná , že sa to skončilo🙏🏻

Strana
z4
h2
25. feb 2022

@karolinakr Nie, to som nevidela. Možno si to niekedy pozriem, zatiaľ mám dosť, pre dnešok mi to stačilo. Úplne. 😂

brembo
25. feb 2022

@0silvia0 ved možno mal také rozmery,ako u 5 ročného😅

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
25. feb 2022

@karolinakr test jak hovado. Neviem čo chcel dokázat tým testom. Chudák,mal podat trestné oznámenie zo sexuálneho obtažovania alebo z pokusu o znásilnenie.😀

veroonikadan
25. feb 2022

akoze to ozaj este taketo typy jestvuju? to kolko mal rokov? neprestavaju ma niektori ludia, chlapi predstavovat :O

karolinakr
25. feb 2022

@brembo chcel ju testovať v čom@? 🙂 ja som čakala, že sa každú chvilu rozplače

brembo
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4