icon

Moje rande

25. feb 2022

Dobré ránko ženy😊
Chcela by som sa podeliť o svoje včerajšie rande. Možno sa niektoré pousmejete , možno zoberiete ponaučenie😊

Spoznali sme sa cez internet. Písali sme si už mesiac so všetkým čo k tomu patrí - volanie, videochat. Javil sa ako veľmi samostatný a vyspelý chlap. Na fotkách a videu vyzeral veľmi atraktívne😊Všetko bolo krásne naplánované. Po dlhej dobe konečne obom vyhovuje stretnutie, počasie nám praje a tak sme sa rozhodli dať si piknik. Došiel pre mňa a už vtedy prišlo prvé sklamanie. Vyzeral úplne inak ako na fotke/videu, no to by mi ešte nevadilo, veď ani ja nie som žiadna modelka. Mal na sebe tepláky, vyťahanú mikinu a čiapku. Budiš. Musím podotknúť , že bol veľmi pozorný a priniesol mi moju obľúbenú čokoládu 😊 Zo začiatku sme sa bavili o neutrálnych témach a zdalo sa byť všetko v poriadku. Časom sme však prešli k ľudským vzťahom a už to začalo. Čokoľvek som povedala, čo sa nezhodovalo s jeho názorom, bolo to zlé. Ja to nechápem, ja sa do toho nevyznám. Pernamentne ma urážal za moje pohľady na vec a dookola opakoval vetu “Teba čo do toho?” , podotýkam, že sme neriešili žiadne osobné témy. Keď mi už po 5x povedal, že čo ma do toho a načo to riešim v podstate na všetko, čo som povedala, poprosila som ho aby ma zobral domov. V aute sa ma ešte snažil pobozkať ale samozrejme, odtiahla som sa. Po návrate domov ma čakala správa ako mu stál pohlavný úd pri mne a na dôkaz priložil aj fotku. Som len vďačná , že sa to skončilo🙏🏻

shogun
25. feb 2022

mna este zaujima celkom to co si napisala, ze vyzeral celkom inak?tak bol to on ci nie?ci len na tej fotke, videu bol dako speci nastajlovany?nechapem inac preco dosiel tak ohaknuty na prve rande, co si ta chcel preverit, ci ho budes chciet aj v teplakoch🙈

liljana
Autor odpoveď zmazal
autor
25. feb 2022

@shogun Hovorí sa, že na výzore nezáleží no podľa mňa do určitej miery áno. Ten chlap bol odomňa nižší (mám 162cm) a síce na fotkách bol atraktívny, nevšimla som si jeden varovný signál - neusmieval sa. Na stretnutí som zistila, prečo.

marcellka32
25. feb 2022

A mňa zaujíma akú čokoládu kúpil, daj foto 🙂

autor
25. feb 2022

@marcellka32 Túto 😊

miadi
25. feb 2022

Naznacujes ze ten trpaslik nemal zuby ? 😂

autor
25. feb 2022

@miadi Trafila si sa😂

karolinakr
25. feb 2022

Nemal zuby ale fifika ti ukazal, meter patdesiat a na každu hlašku odpovedá- čo sa do toho staraš..To je proste muž snov..

karolinakr
25. feb 2022

Ja mam 1.75 takže ideálny by bol ku mne

aaliyah2
25. feb 2022

@karolinakr Asi chcel tú výšku vykompenzovať dĺžkou, keď už úsmevom to nešlo :D

brembo
25. feb 2022

@aaliyah2 autorka napísala,že ani dlžku nemal.😅

aaliyah2
25. feb 2022

@brembo Tak ale toto už naštve! 😂

annelise17
25. feb 2022

@karolinakr taký ten ideál na spôsob "aj pofajčí, aj vypije, prosto súci chlap" 😅 nechcem sa smiať na nikoho výzore, ale keby mi taký Sandokán so správaním tretej cenovej pošle fotku pipíka, asi ma odvezú 😅👌

brembo
25. feb 2022

@aaliyah2 tak to verím,ked aj fotku pošle.

karolinakr
25. feb 2022

Mne našťastie zatial len fotku tvare posielali 😅

annelise17
25. feb 2022

Btw autorka, ja som si hneď spomenula na túto epizódu z S.O.S. Aspoň máš úsmevný zážitok no😅

karolinakr
25. feb 2022

@annelise17 🤣🤣

karolinakr
25. feb 2022

@annelise17 ktovie prečo prave tento ťa napadol?

marcellka32
25. feb 2022

Ale sa chystá nejaká show zase, niečo ako mama, ožeň ma 🙂 tam sú experti 🤣

annelise17
25. feb 2022

@karolinakr sedí k opisu, len pipík chvalabohu neukázali.😅😅

karolinakr
25. feb 2022

Na odĺahčenie - bola taká relácia, tuším z tejto fotky a tam boli príšerní chlapi, tie baby vojnu o nich zvádzali a všelijake triky na nich vyťahovali a zrovna tento, čo ho Pomajbo hral, sa sťažoval, že jedna mu tam "šmátrala" a on bol z toho rozhorčený, skoro sa rozplakal.Kto si to pamàta?

aaliyah2
25. feb 2022

@karolinakr Som šmatral a som našmatral...??? 😂 😂

fleur1111
25. feb 2022

A na videu si si nevšimla, že nemá zuby? 🙈

annelise17
25. feb 2022

@marcellka32 aj tie súťažiace sú tam kapitola samo o sebe , "Och Romanko, toľká radosť vo mne ! Ale Romanko, také krásne meno máš. " 😅😅

h2
25. feb 2022

😂😂😂 Autorka, na tú fotku pipika si mu mala napísať: "A čo ma je do toho?!"

karolinakr
25. feb 2022

Tak toto je konečna, Julo a Beatka "šmatrala" mi tam!

https://www.youtube.com/watch?v=BJcufrUpiSk
0silvia0
25. feb 2022

dievcata ake ste zhovievave, nazyvate vercajg toho uchyla pipikom ako keby mal 5 rokov🤭

h2
25. feb 2022

@karolinakr 😂😂😂 OMG! Umrem! Že "možno nejaká retiazka..." To je koniec! 😁

miadi
25. feb 2022

@0silvia0 a myslis ze trpaslik mà velku palicu az po kolena ?

karolinakr
25. feb 2022

@h2 pozrela si si aj druhu časť? že 4160 Sk ...to bolo dosť aj na tie pomery, ako nahradu za to, že ho ochmatkávala 😂