icon

Motýliky v brušku pri písaní si s mužom

28. jún 2022

Ahojte. Začala som si písať s mužom, to co cítim pri písaní s nim je neopísateľné, to co vidím zatiaľ iba z fotky je ako keby som sa zaľúbila, normálne mám motýliky v brušku z toho... Zažili ste ten pocit? Nie som žiadna pubertacka som slobodna mamička ktorá nemala vzťah po akom túžila, necítila som nikdy lásku, ale šancu sme si dali ale beznádejne.

kate211
•
28. jún 2022

A cim ta tak ocaril?

janka_23
•
28. jún 2022

Radim držať sa pri zemi, napísať sa dá čokoľvek a realita môže byť niekde úplne inde

dzulli1980
•
28. jún 2022

A teraz šup, šup do reality ... všetky virtuálne vzťahy sú dokonalé, ružové, kecy sem, kecy tam ... Ty si sa skôr zaľúbila do predstavy o ňom ... však sa stretnite, čím skôr, tým lepšie ... to je reálny život, cez internet je každý krásny, empatický, svalnatý, dokonalý atď.

banalu
•
28. jún 2022

Len prosim ta v momente ked napise, ze potrebuje pozicat peniaze pretriezvej z tej internetovej lasky..

danica2711
•
28. jún 2022

Panebože... môj pradedko by ti povedal "rýchlo sa zobuď a vytiahni ruku zo šerbľa"

domka222
•
28. jún 2022

Ale musíš byť veľmi mladá slobodná mamička 🤦‍♀️ zlož ružové okuliare, ktorými tie veci čítaš

wade
•
28. jún 2022

Nie je to nič cudne. Problém je, ze tie aspekty ktoré sa nedajú preniesť online si tvoj mozog dotvori podľa tvojich predstáv a ideálov. Ja osobne som sa tak 2x zamiloval a po osobnom stretnúti 2x rýchlo odmiloval. Je to super vec sa spoznat online podľa mna ale treba sa v rozumnom čase reálne stretnut.

lindusss2016
•
28. jún 2022

Ano, zazila. Extremne silnu pritazlivost obojstrannú, ked sme si pisali, aj motyliky, aj vsetko. A potom prve stretko nazivo katastrofa, ziadna iskra ani nic. Mne sa sice pacili jeho myslienky, pisalo sa mi s nim skvele, ale totalne ma odradil jeho hlas nazivo, vobec mi neznel dobre. A musel zo mna aj on citit strasnu stopku, lebo tiez akoby stratil zaujem. Potom sme sa opat vratili k pisaniu, a zas to iskrilo, az horelo, dali sme este jednu sancu stretku a zas rovnaky vysledok, tak sme si povedali, ze uz to silit nebudeme 😁 Tym som ti len chcela povedat, ze to, co citis, je uplne bezne a pravdopodobne si to vo svojej hlave dost prikraslujes, tak nrbud sklamana, ked to nedopadne dobre

oli18
•
28. jún 2022

Po takom pisani isla dcera na prvu schodzku uz zalubena. Su spolu uz 21 rokov, z toho 16 manzelia.

aknamorka22
•
28. jún 2022

Aj ja som toto zažila pred pár rokmi. Teraz sme manželia a máme dve deti 🙂 odporúčam sa čo najskôr stretnúť naživo aby si videla či tá "chémia" bude fungovať aj f2f. Ja keď som videla môjho už z diaľky, podlomili sa mi kolená a nebola som schopná zo seba dostať vetu :D :D

marca12
•
28. jún 2022

Cez pismenka je vserko krasne,mame toho druheho zidealizovaneho. Zazila som to v puberte,je to pekny pocit. Uzivaj si,ale zaroven bud opatrna. Realita moze byt ina,ked sa zacnete stretavat.

vilma7
•
28. jún 2022

Tak na písmenká sa dá namotať veľmi ľahko, hlavne keď je po nich človek ešte aj hladný.... takže uvidíš aká bude realita, keď sa stretnete.

7miriam77
•
28. jún 2022

@danica2711 😂 to je dobré

kitycat
•
29. jún 2022

Slobodna matka ma stat nohami PEVNE na zemi

jaskolka
•
29. jún 2022

Áno, ružový svet virtuálnej reality je krásny. Ale hlavne daj pozor, aby si aj v tej skutočnosti trochu ostala. Lebo keď ste sa, ešte vôbec osobne nestretli, tak to všetko môže byť len ilúzia a v skutočnosti môžeš byť úplne sklamaná.

janka48
•
29. jún 2022

@oli18 ja tiez sme manzelia 11 rokov 😊

prabinka
•
29. jún 2022

Tak takéto pocity si myslím, že k tomu celému proste patria a je to tak krásny pocit, že si ho treba užívať čo najdlhšie ako sa dá

lulaby1982
•
3. nov 2022

Hej to je krásne byť takto opantany a keď mozog dostáva pseudokokain zo zamilovania,to je krásne. Nič krajšie nie je keď sa človek virtuálne zamiluje a je hlboko ocareny ,že je to tak ,to je krása. Nuž ako to už býva ,tak sa aj posúvajú hranice ľudia posúvajú svoje fotky trencli a genitalov a úplnej celej nahej postavy a dávajú posielajú peniaze 💰 ,akoze podporu drahému milovanému človeku.

A kým sa clovek spamätá zistí ,že za PC je pán z Konga a jeho gang a lámanou anglictinou píše ,aký on je pán ,len teraz sa mu nedarí .

Chápem,že je to zlaté,milé,utešene,ale sluche a oke treba mať otvorené a nedať sa zblbnut. Ste parádna korisť, rady uveríme,že ako nás miluje. Láska je cit hlboký a nedá sa oklamať , láska sa prežíva v reále , to že ste zamilovaná do nejakeho alipasu je fajn ,ale treba byť opatrný

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
lentakyterapeut
•
2. nov 2025

Ako dlho to trva? Pisacie vztahy maju taku postupnost. Prve dva tri mesiace si poviete hadam vsetko aj tajomstva ake by si inemu mozno nepovedala a potom jeden zacne citit rutinu alebo sucastne pise s viacrymi. Casom mozu prist vyhovorky a pise ti raz za tyzden