icon

Môže kondóm spôsobiť hádku vo vzťahu?

Včera o 21:23

Ahojte.
Máte niektorá skúsenosť, že ste požiadali nového partnera, že nechcete sex bez kondómu a bola z toho hádka?
Mám teraz po dlhej dobe nového muža a momentálne mám plodné dni a dnes sme sa veľmi pohádali kvôli kondómu. Ja sa bojím nie len choroby ale aj tehotenstva. Poznáme sa 6 týždňov a náhoda je blbec. Samozrejme, že to nebudeme praktizovať stále. Ja mám k tomu ako bonus, pri zmene partnera gynekologické problémy ( s Ph) , preto som ho požiadala, či nemôžme pre začiatok používať kondóm, ale je z toho hádka ako hrom. Zas neverím, že to je až také hrozné a nevydrzatelne.
Som z toho celkom prekvapená aké scény robil, pretože bývalý partner to rešpektoval bez slova.

Strana
z2
anonym_6a6543
Dnes o 07:48

@anonym_autor Nie je schopný pochopiť tvoje dôvody a rešpektovať ich..Bude ta rešpektovať v inej oblasti spolubytia? Obávam sa, že nie.Je to na tvojom uváženi, či to takto chceš do budúcna.Vacsina z nás by to neakceptovala,ale rozhodnutie je na tebe

anonym_6c7be8
Dnes o 07:56

Ojooooj keď takto na každu tlacil, že bez kondómu -co určite
Tak by ma ani nehlo sním spať bez,pokial si neurobí testy
Nehovoriac či vôbec s takým chlapom byt

viestta
Dnes o 09:02

@anonym_autor aspon vie, ako ta respektuje. Mozes byt rada, ze sa to ukazalo tak rychlo. Naloz s tym ako uznas za vhodne, ale nic dobre to neznaci

alickapusinka
Dnes o 09:27

Určite súhlasim s tebou. Ked je to krátka znamosť nikdy nevieš ked ste spolu krátko že koho mal s kým spal aby si niečo nechytila. a nehovoriac ak nechceš tehotenstvo druhý problém.Skonči tento vzťah podľa toho čo píšeš ak by si zostala tehotna dal by ti zbohom.Urobila si spravne že sa chraniš a zalezi TI na tvojom zdraví.Je to obyčajny hlupák ukonči to hned na začiatku.

anonym_be988f
Dnes o 10:36

Rozid sa s nim, toto nema zmysel, dobre ti radim.

autor
Dnes o 11:14

no paradoxne minulý týždeň sme mali prvý sex a to sme mali S. Akože brblal si popod nos ale dal si ho. Paradoxne som mu videla aj 2 ks v nočnom stolíku (mal ho otvorený), tak som ešte podrypla, že asi to úplne cuzdie pre teba nebude. Mne prišiel že skúšal ale ak bude robiť okolo toho caviky ako malý tak to skončím.

anonym_1120f8
Dnes o 11:18
@anonym_autor

no paradoxne minulý týždeň sme mali prvý sex a to sme mali S. Akože brblal si popod nos ale dal si ho. Paradoxne som mu videla aj 2 ks v nočnom stolíku (mal ho otvorený), tak som ešte podrypla, že asi to úplne cuzdie pre teba nebude. Mne prišiel že skúšal ale ak bude robiť okolo toho caviky ako malý tak to skončím.

@anonym_autor
Nejaky narcista, oni radi skúšajú a podpichujú, dávaj pozor na to.Otestuj si ho vo viacerých situáciách

ankare
Dnes o 11:30

@anonym_autor Buď rada, že sa už na začiatku vzťahu prejavuje.

anonym_84713c
Dnes o 11:46
@anonym_autor

@anonym_autor a to si s ním nakoniec mala potom sex? 🙈 Neverím, že v ostatných životných oblastiach bude iný, keď pri kondóme robí toto. Asi nemáš až takú úctu voči sebe, keď sa s ním ďalej stretávaš..

anonym_ea99f8
Dnes o 11:53
@anonym_autor

@anonym_autor najlepsi sex zacina brblanim 😄

kiki68
Dnes o 11:54

@anonym_autor v tom pripade by sme asi ani nesli dalej, co ja viem, co ten clovek ma, po 3 mes a neg vysledku na STD sa mozeme bavit.

majlo1234
Dnes o 11:58

Haha, pocas plodych dni by som sex nemala ani s kondomom, pokial to neni dlhorocny vztah a neplanuejete dieta. By som ho nafackovala

zuzana76
Dnes o 12:05
@anonym_autor

@anonym_autor a jeho alternativa je co? da sa vysetrit na pohlavne choroby a urobi si vazektomiu?

procrastique
Dnes o 12:05

U mňa by hádka na túto tému nebola lebo by bol hneď koniec. Toľko k tomu.

danica2711
Dnes o 12:50

@anonym_autor nielen náhoda je blbec, ale aj tvoj partner

anonym_4e76fc
Dnes o 12:58

My sme roky manželia a občas kondóm použijeme, hlavne vtedy keď mám plodné dni a príde z týždňovky, môj muž s tým nemal nikdy problém. Vysvetlila som mu dôvod a keďže neberiem žiadnu antiku, tak to takto funguje. Ak ti to nový chlap netoleruje teraz, nebude ani neskôr. A podľa mňa bude ešte kopec vecí, kedy ti urobí scénu pri nesúhlase. Asi by som pouvazovala, či to chcem v budúcnosti zažívať.

Strana
z2