Môže kondóm spôsobiť hádku vo vzťahu?
Ahojte.
Máte niektorá skúsenosť, že ste požiadali nového partnera, že nechcete sex bez kondómu a bola z toho hádka?
Mám teraz po dlhej dobe nového muža a momentálne mám plodné dni a dnes sme sa veľmi pohádali kvôli kondómu. Ja sa bojím nie len choroby ale aj tehotenstva. Poznáme sa 6 týždňov a náhoda je blbec. Samozrejme, že to nebudeme praktizovať stále. Ja mám k tomu ako bonus, pri zmene partnera gynekologické problémy ( s Ph) , preto som ho požiadala, či nemôžme pre začiatok používať kondóm, ale je z toho hádka ako hrom. Zas neverím, že to je až také hrozné a nevydrzatelne.
Som z toho celkom prekvapená aké scény robil, pretože bývalý partner to rešpektoval bez slova.
Ojooooj keď takto na každu tlacil, že bez kondómu -co určite
Tak by ma ani nehlo sním spať bez,pokial si neurobí testy
Nehovoriac či vôbec s takým chlapom byt
@anonym_autor aspon vie, ako ta respektuje. Mozes byt rada, ze sa to ukazalo tak rychlo. Naloz s tym ako uznas za vhodne, ale nic dobre to neznaci
Určite súhlasim s tebou. Ked je to krátka znamosť nikdy nevieš ked ste spolu krátko že koho mal s kým spal aby si niečo nechytila. a nehovoriac ak nechceš tehotenstvo druhý problém.Skonči tento vzťah podľa toho čo píšeš ak by si zostala tehotna dal by ti zbohom.Urobila si spravne že sa chraniš a zalezi TI na tvojom zdraví.Je to obyčajny hlupák ukonči to hned na začiatku.
Rozid sa s nim, toto nema zmysel, dobre ti radim.
no paradoxne minulý týždeň sme mali prvý sex a to sme mali S. Akože brblal si popod nos ale dal si ho. Paradoxne som mu videla aj 2 ks v nočnom stolíku (mal ho otvorený), tak som ešte podrypla, že asi to úplne cuzdie pre teba nebude. Mne prišiel že skúšal ale ak bude robiť okolo toho caviky ako malý tak to skončím.
no paradoxne minulý týždeň sme mali prvý sex a to sme mali S. Akože brblal si popod nos ale dal si ho. Paradoxne som mu videla aj 2 ks v nočnom stolíku (mal ho otvorený), tak som ešte podrypla, že asi to úplne cuzdie pre teba nebude. Mne prišiel že skúšal ale ak bude robiť okolo toho caviky ako malý tak to skončím.
@anonym_autor
Nejaky narcista, oni radi skúšajú a podpichujú, dávaj pozor na to.Otestuj si ho vo viacerých situáciách
@anonym_autor a to si s ním nakoniec mala potom sex? 🙈 Neverím, že v ostatných životných oblastiach bude iný, keď pri kondóme robí toto. Asi nemáš až takú úctu voči sebe, keď sa s ním ďalej stretávaš..
@anonym_autor najlepsi sex zacina brblanim 😄
@anonym_autor v tom pripade by sme asi ani nesli dalej, co ja viem, co ten clovek ma, po 3 mes a neg vysledku na STD sa mozeme bavit.
Haha, pocas plodych dni by som sex nemala ani s kondomom, pokial to neni dlhorocny vztah a neplanuejete dieta. By som ho nafackovala
@anonym_autor a jeho alternativa je co? da sa vysetrit na pohlavne choroby a urobi si vazektomiu?
My sme roky manželia a občas kondóm použijeme, hlavne vtedy keď mám plodné dni a príde z týždňovky, môj muž s tým nemal nikdy problém. Vysvetlila som mu dôvod a keďže neberiem žiadnu antiku, tak to takto funguje. Ak ti to nový chlap netoleruje teraz, nebude ani neskôr. A podľa mňa bude ešte kopec vecí, kedy ti urobí scénu pri nesúhlase. Asi by som pouvazovala, či to chcem v budúcnosti zažívať.

@anonym_autor Nie je schopný pochopiť tvoje dôvody a rešpektovať ich..Bude ta rešpektovať v inej oblasti spolubytia? Obávam sa, že nie.Je to na tvojom uváženi, či to takto chceš do budúcna.Vacsina z nás by to neakceptovala,ale rozhodnutie je na tebe