Môže manžel zabudnúť na použitie kupónov?
Zacala som pouzivat tie tesco kupony na nakupy. Podarilo sa mi ziskat aj 10 financnych kuponov. Som sa tesila, ze ako usetrime. No manzel ostal uplne sklamany, ze co to ja robim, ked som pri samoobsluznej pokladni skenovala kupony. Znizila som tesco nakup viac ako o 40 eur. A ze to skadial mam. A ako keby bol zo mna sklamany. A, to sme este cez 50 eur platili. Vravela som mu, ze ine zeny pouziju viac kuponov, a za velky nakup platia 1 euro. No nepomohlo. Ze viac takto nekupovat nebudeme, a nech na to zabudnem. Klesla som v jeho ociach. Myslite, ze na to zabudne, a bude zase ako predtym?
Toto je reklama na Tesco??? 🤣
@simca06022011 to nevysvetlis ako si minule napísala, že chlapi vekom okrepievaju🤣ja mám Lidl appku a používam ju on ju nechce, lebo medveď...nechce sa mu ju sťahovať, načo....poslala som ho kúpiť melón a v appke bol za euro a bez za 2 eura prišiel nasratý, že 7 eur dal za melón, ktorý sa polka vyhodí, lebo druhý deň ho už nikto nechce, lebo vždy kúpi najväčší.No smola mal mať stiahnutu appku.
Odkedy toto platí do skupiny : za dverami našich spalni ? 🙈
On je snob a Ty v jeho očiach chudera. Treba ho poslať na veľky nakup do jednych drahych potravin podotykam iba s jeho peňazenkou, kartou....znacku nebudem pisať. Ty možeš nakupiť tie iste potraviny na tajňaša v Tescu za euro. Potom mu z nich urob večeru a povedz že si bola v tych "jeho potravinach kvalitnych, ci mu chuti". A nalej mu k tomu krabicove vino preliate do drahej fľaše. Som si ista, že Ťa pochvali a bude na Teba hrdý. Inak on vyrastal kde? Na zamku v Monaku?
co na tom, ja som dnes 126 eurovy nakup tak stiahla na 9 eur rovnych a sice je pravda ze som sa zabavila pri pokladni cca pol hodinku, ale ja to tak robim kazdy tyzden....a moj vzdy zvedavo pozera na kolko sa mi to podari....kto nevie usetrit je jeho problem...
@lubkavargova1 škoda ze sme už dosetrili 😵💫
@valikasikulova ja uz rovno davam dalej, v tescu kazdu chvilu nieco menia, ale stale to dopadne len horsie a horsie....nejako im tie inovacie nevychadzaju
@lubkavargova1 ja som minule pipala kupony a čím viac som dala tým ta znížená suma stúpala...takze som šla k ďalšej pokladni a použila len tých pár ktoré mi spravili najnižšiu sumu 🤦♀️🤷♀️😥

Toto iste platí Tes*o. Skrytá reklama jak vyšitá. Takto sa to robí do psej matere 😂
Veľký nákup za euro a súťaž o let do vesmíru s Elonom k tomu 😂