Môže muž opustiť partnerku kvôli vzhľadu?
Ahojte,mam 159 cm a 62 kg,viem že to nie je idealne ,mam velke stehna aj kus brucho ,ale priatel mi stale hovori že mam nieco so sebou robit ale akože v dobrom ,len mňa vobec nebavi športovať ani chudnuť ani nič ,vsetko mi to vydrzi par dni neviem prečo ,myslite si že môže muž nechat ženu kvoli vzhladu ? Že proste niektore sme plnšie ? 🤣
@h2 Praveze, ja mam osobnu skusenost, ze naozaj MNOHE vyzeraju postavou porovnatelne rovnako dobre, ako napr. zeny v mojom veku. Dokonca mam poslednu dobu pocit, ze zeny v zrelsom veku dbaju viacej o svoju postavu, ci vzhlad, ako dnesna mlada generacia, ktora je zblbnuta "self love-om" a plus size modelkami. Pekna vysportovana zdrava 50-tnicka nie ze moze, ale URCITE vyzera lepsie, ako 30-tnicka, ktora nerobi pre svoje telo nic.
Ludia sa rozchadzaju z roznych dovodov. Prestanu si rozumiet, najdu si ineho partnera, strati sa iskra, alebo aj kvoli vzhladu. Samorejme, ze ta moze opustit aj kvoli tomu. Ked ho nebudes fyzicky pritahovat, tak ho pritiahne ina. Ked ti uz dava najavo, ze by si mala cvicit, tak by si to nemala brat na lahku vahu. Zatial to je akoze sranda, ale ked sa nerozhybes, tak to bude casom horsie. V strave skus upustit od sladkych napojov, mastnych jedal, sladkeho. Samozrejme sa nic nestane ak si raz za cas das nieco z toho. Ja napr cvicim doma a velmi ma to bavi a cely den sa na to tesim. Tiez som neni sportovy typ, beh neznasam, max bicyklovanie a korcule. Ja nepotrebujem schudnut, ale nechcem byt mlandrava. Samozrejme sa chcem pacit mojmu muzovi.
Mňa osobne by nebavilo byť vo vzťahu s niekým o kom viem, že sa mu nepáčim. A keďže nie si ochotná robiť zmenu, tak ti to bude asi vždy vyhadzovať na oči. A ty budeš tým pádom stále v neistote. Čo je to za vzťah???
@zuzubb007 ty vravíš o postave..ja celkovo .pribudnú vrásky,choroby,to sú veci čo neovplyvnis..koľké páry sa aj v starobe vláčia za ručičky na prechádzke a rešpektujú že telo sa mení?
Ujal sa iniciatívy a naplánoval spoločné pohybové aktivity a ty ich odmietaš?
Alebo len komentuje a nič praktické aby ti pomohol neurobí?
Ak mu na tebe záleží tak ťa motivuje a povzbudzuje aby si sa nevzdávala.
Akým spôsobom sa stravujete?
Samozrejme, je to jeden z dovodov ak chlapa už prestaneš pritahovať.
Ja mám 160cm a mam 51kg a stále mi príde, že mam čo na sebe robiť. Nájdem si aspon 3-4x 25min doma na cvičenie čo verím, že každá si ten čas bude vedieť najsť.
@katty123456 áno to mas pravdu človek sa mení ale bavili sme sa o váhe o tej rozhoduje každý sám za seba, je rozdiel či má žena 60 kil alebo 95, proste považujem za výhovorky kila, ja keď priberiem si aspoň poviem, však žeriem ako kyselina preto mám 3 kilá navyše a nebudem sa hrať, že to z ničoho nic
Radšej rozchod keď ho teda nepritahuješ a nemieniš s tým nič urobiť, ako hrať divadlo a svoje sexuálne záležitosti bude riešiť inde, poza chrbát partnera .Ono sa vám to premietne aj do intímnosti,sex. života To je to odmietanie, malý alebo žiaden záujem o partnera, ale o druhých záujem je
Nechcela by som partnera ktorého nepriťahujem a netúži po mne.
Odporucam autorke precitat si knihu ‘Glukozova revolucia’. Bola som na tom podobne, 164cm 63kg a cvicit sa mi nechcelo. Tato kniha mi vsak pomohla dostat sa na krajsiu vahu, pod 60kg a bez cvicenia!
Áno, môže ta opustiť. Hlavne keď kašleš na seba, a nič so sebou nerobíš. Co čakáš?
@katty123456 Môžem mať ideálny pomer výšky a váhy, no ak sa mi tuk ukladá do jednej problémovej oblasti, nevyzerá to dobre. Keď mám veľké brucho, nebudem sa utešovať pomerom, ale vezmem do ruky meter a zmeriam si pás... To platí pre všetky problémové partie.
Mám váhu a výšku ako ty,a nie som plnšia.Ale keď ťa nebaví športovať,tak to aj tak nemá význam robiť nasilu Aké ak je toto jediný dôvod prečo ťa chce opustiť,tak možno ty si plnšia,ale on jednoduchší.....Čo je horšie?
Priateľ športuje alebo len leží pred TV a kritizuje? Nemôžte cvičiť spolu? Minimálne do prírody vybehnúť. Pár km denne chôdza? Bicykel? Niečo vymyslieť aby ta to bavilo? Je xy možnosti ako si nájsť čo ťa baví, nemusíš byť zavretá hodiny v posilke alebo v izbe. Ak nemáte deti, mate kopec času! Necvicis len pre priateľa ale hlavne pre svoje zdravie. Lebo vekom budú zrejme kilečká pribúdať ako u väčšiny co necviči. My s manželom cvičíme aj preto aby sme sa páčili jeden druhému a sebe a ja osobne by som nechcela chlapa s nadváhou a jeho tiež také ženy nepriťahujú. Nehovorím ze mas nadváhu, nevidela som tvoju postavu, kg a vaha nič neznamená. Ale hlavná otázka je či si sama so sebou spokojná ty.
Moze. U nas to tak bolo. Nebola som jeho typ uz od zaciatku 🤷♀️. Pacila som sa mu v tvari, ale vzdy sa mu pacili muzske typy postav, ziadne boky a malinke prsia. Ja presny opak 😅. Az po rozvode som zistila, ake to je, ked sa muzovi skutocne pacis. Cela.
Áno môže ta nechať a smahom ruky.
Nikto nechce do konca života stráviť s niekym kto ho nepriťahuje nedajbože odpudzuje.
Reaguj kým ti to hovorí v dobrom, keď mu to začne viac vadiť potom to už nestihneš.
Jedno kilo za druhým nie je vidieť a rýchlo sa dá vyriešiť ale keď sa jedného dňa zobudíš s +15kg toho sa zbaviť ti zaberie aj rok.
Ja by som to povedala tak, že najviac vykrikujú tí muži, ktorí sú opakom dokonalosti. A práve takí hľadajú dokonalé ženy. A sú aj takí, ktorým sa páčia umelé ženy. Pozri ty sa musíš v prvom rade cítiť dobre vo svojom tele. Ak sa necítis, rob s tým niečo. A rovno navrhni priateľovi, aby ste spolu športovali, prechádzky, a pod.
Dokonca ťa môže nechať aj bez udania dôvodu!
(ale osobne si nemyslím, že vzťah, kde sa žena prinúti schudnúť - a nemyslí sa situácia, keď sa postupne vypapala až neskôr - len kvôli tomu, že si to muž praje (a v kuse bude tŕpnuť, či mu je to už dosť), má žiarivú budúcnosť. Možno to ten chlap nemyslí zle, ale zaváňa to manipuláciou, pokiaľ žena cíti, akoby vo vzťahu ťahala za kratší koniec, bude toto posledná vec, ktorú od nej bude chcieť?)
moze ta vymenit preco by nemohol ... v dobrom ti hovori nech so sebou nieco robis co je v podstate varovanie a tebe sa nechce resp si si na neho zvykla a preto ani nemas ochotu nieco zmenit... to ze tebe nevadi nadvaha je tvoja vec ale nemozes sa diviť ak prestanes pritahovat tvojho muza ... chudnutie nie je o sportovani ale o jedalnicku a ocividne si leniva
ta vaha a vyska mi nepride nejak extrem, ale asi sa mu uz taka nepacis (alebo sa mu nepacis po pribrati). Ak to jemu vadi a ty nechces zacat chudnut, tak sa radsej rovno rozidte...
Iný chlap by ani nepovedal žene, že ma so sebou niečo robiť. Našiel by si inú, krajšiu, chudsiu. Bez varovania. Ale tvoj muž ta varoval, a ty nič nerobíš. Tak sa nečuduj keď si nájde inú 🤷🏼
Odpusť moju úprimnosť, ale "ANO", môže... sa s tebou partner rozísť a môže i pre xy ďalších iných vecí...
Vraví sa, že láska hory prenáša, ale príťažlivost neodrbkáš...
Je fajn ked ti to partner povie "normalne" bez posmeškov, či ako výčitku... znamená to, že mu na tebe záleží...
Vsetko sa dá, ked sa chce... 😉
A on vyzerá ako Boh alebo poloboh? Ako ti môže niečo také povedať keď si ty sama so sebou spokojná. Nerozumiem z akého dôvodu on hovorí čo máš robiť. Keby si bola obézna 200kg obryňa nepoviem nič.
@autorka páčiš sa sama sebe? Podľa Teba nepotrebuješ schudnúť a robíš to len pre jeho reči? Tak to potom nemá význam ani začínať so sebou niečo robiť, lebo určite sa nájde niekto komu sa budeš páčiť taká aká si. Ak si však so sebou nespokojná a on Ti to len pripomína, tak je to nedostatok pevnej vôle a disciplíny. Mala by si to chcieť zvládnuť pre svoju spokojnosť a sebavedomie. Budeš na seba hrdá a spokojná sama so sebou a to si určite každý na Tebe všimne.
Tak pre mna by to dôvod na rozchod bol. Sama som dosť aktívna a veľa športujem (skoro denne) a nechcela by som pri sebe partnera, ktorý je lenivý, pribratý a predstavuje si po práci jedine sedenie na gauči a jedlo.
@brrunetkaa tak si takého partnera ani nehľadáš logicky lebo ťa nijak nepriťahuje ale keďže sňou už vo vzťahu je tak asi ho priťahuje ako žena alebo priťahovala.
Radšej nech ta opustí keď si ta neváži takú aká si.
@lenkapriezvisko obávam sa, že ju úplne jedno ako on vyzerá. Aj keby vyzeral ako quasimodo, aj tak si bude hľadať ženu, ktorá ho bude priťahovať.

@oceanahory Keby si napísala, že niektoré 50-60 ročné vyzerajú lepšie, ako niektoré 20-30 ročné, tak OK, beriem. Z každej skupiny (50-60 aj 20-30) sa dajú vybrať extrémy, ktoré keď porovnáš, tak áno, pekná udržiavaná vyšportovaná 50-tnička môže vyzerať lepšie, ako škaredá zanedbaná tučná 30-tnička. Ale nie, že MNOHÉ 50-60 vyzerajú lepšie, ako 20-30 (beriem, že porovnávaš s bežnou priemernou mladou ženou, nie extrém s nadváhou).